na vrijeme zaustavit ili če biti svašta

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
na vrijeme zaustavit ili če biti svašta
Tako sam i mislio.Moj rodjak se zagrizo kad mi dodje ili ja odem njemu samo je tema o tome jos govori i meni da probamPenaltiky je napisao/la:Kucaj na YT John Oliver Herbalifeadisice je napisao/la:Ima li ko iskustva sa herbalife?Prevara ili djeluje?
Imam pravo dobrog jarana koji je u tome i mogu ti reci da je to sekta.adisice je napisao/la:Tako sam i mislio.Moj rodjak se zagrizo kad mi dodje ili ja odem njemu samo je tema o tome jos govori i meni da probamPenaltiky je napisao/la:Kucaj na YT John Oliver Herbalifeadisice je napisao/la:Ima li ko iskustva sa herbalife?Prevara ili djeluje?reko neka hvala
Čović i Izetbegović nakon sastanka: SNSD je naš partner u formiranju državne vlasti.Hendo je napisao/la:
Ja prošlo ljeto 45 dana 13 kg, počeo hodat 10ak KM dnevno, instaliram My Fitness Pal, pratio šta sam jeo, izbacio hljeb, smanjio na 2-3 piva dnevno, izbacio slatko.adisice je napisao/la:Tako sam i mislio.Moj rodjak se zagrizo kad mi dodje ili ja odem njemu samo je tema o tome jos govori i meni da probamPenaltiky je napisao/la:Kucaj na YT John Oliver Herbalifeadisice je napisao/la:Ima li ko iskustva sa herbalife?Prevara ili djeluje?reko neka hvala
Ako je iko nervozan to ste vi SDAovci jer ne možete budala nahvatati za vlasti.Hendo je napisao/la:Kako su ovi iz mješovitih brakova odmah nervozni.
Svi smo mi iz mješanih brakova, ne znam šta ti pada na um.Hendo je napisao/la: Kako su ovi iz mješovitih brakova odmah nervozni.![]()
Osim13 je napisao/la:Čović i Izetbegović nakon sastanka: SNSD je naš partner u formiranju državne vlasti
Ruka pod ruku, CCCC do CCCC
Ja tebe zamisljam da si kao grani, a vidi te, potencijalni clan Hebalife sekte.Penaltiky je napisao/la:
Ja prošlo ljeto 45 dana 13 kg, počeo hodat 10ak KM dnevno, instaliram My Fitness Pal, pratio šta sam jeo, izbacio hljeb, smanjio na 2-3 piva dnevno, izbacio slatko.
Od brze hrane samo pice jeo.
Mene **** što popijem makar 5 piva danas, to me propere...
Šta grani, kaka herbalife sekta, popijem i onda ko da me ko vapom opro. Doveo se u red i nabijem 25 kg u Erste DampfASD je napisao/la:Ja tebe zamisljam da si kao grani, a vidi te, potencijalni clan Hebalife sekte.Penaltiky je napisao/la:
Ja prošlo ljeto 45 dana 13 kg, počeo hodat 10ak KM dnevno, instaliram My Fitness Pal, pratio šta sam jeo, izbacio hljeb, smanjio na 2-3 piva dnevno, izbacio slatko.
Mada, bolje i to nego ovi hendini.
Grana, hebeni alkohol.Penaltiky je napisao/la:Šta grani, kaka herbalife sekta, popijem i onda ko da me ko vapom opro. Doveo se u red i nabijem 25 kg u Erste DampfASD je napisao/la:Ja tebe zamisljam da si kao grani, a vidi te, potencijalni clan Hebalife sekte.Penaltiky je napisao/la:
Mada, bolje i to nego ovi hendini.
Prvi saf 980 godina zatvora.JohnCleese je napisao/la:Osim13 je napisao/la:Čović i Izetbegović nakon sastanka: SNSD je naš partner u formiranju državne vlasti
Ruka pod ruku, CCCC do CCCC
![]()
Hilmija
Pitaj me za mjesec presto sam jest hljeb nakon ove priče, i samo dva piva dnevno.ASD je napisao/la: Grana, hebeni alkohol.![]()
Koliko imas?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 11 gostiju.