sta trazis?ASD je napisao/la:Daj ba decki, ja sam ozbiljan.
olx, ona grupa na fb za izdavanje i toe to
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
sta trazis?ASD je napisao/la:Daj ba decki, ja sam ozbiljan.
Olx, fb stranice za oglase u Tuzli ili da ti neko preporuci sta, agencije se vise bave prodajom. Za novine ne znam..ASD je napisao/la:
Gdje su najbolji oglasi u tuzli za iznajmiti stan?
Eventualno oko faksova oglasi onituzlak1987 je napisao/la:Olx, fb stranice za oglase u Tuzli ili da ti neko preporuci sta, agencije se vise bave prodajom. Za novine ne znam..ASD je napisao/la:
joj cuj novine, zove te 87' hoce novine nazadtuzlak1987 je napisao/la:Olx, fb stranice za oglase u Tuzli ili da ti neko preporuci sta, agencije se vise bave prodajom. Za novine ne znam..ASD je napisao/la:
Ma brate, klasicno bacanje para. Za te pare sebi mozes platiti teretanu i personalnog trenera, pa da se i nabildas za par mjeseci.adisice je napisao/la:Ima li ko iskustva sa herbalife?Prevara ili djeluje?
Imam averziju prema ljudima iz ZDK.Penaltiky je napisao/la:Pa u Tuzli su im i donirali stanove koje oni sad iznajmljuju.Marsal je napisao/la:Pita za Tuzlu, a ne za Gornju Maoču.Penaltiky je napisao/la:
javi se Hendi, nek te uputi možda imaju koji slobodan njegovi suseljani
@Asd živi sa Sarmicom
kantoASD je napisao/la: Imam averziju prema ljudima iz ZDK.
Ich frage fur einen Freund.
Sarmelino je napisao/la:bolje studirat uz kombinaciju poroka, nemas para a evo nije ni pola mjeseca, jos malo stres i eto te tu si
Jedva čekam bajramske/božićne prijemeFilippo Tattoni-Marcozzi, životni partner novog američkog ambasadora u BiH Erica Nelsona, najavio je na svom Instagram profilu dolazak u Sarajevo.
Šta kaže, yebat će ih obojicu Željko CvijanovićPenaltiky je napisao/la:Jedva čekam bajramske/božićne prijemeFilippo Tattoni-Marcozzi, životni partner novog američkog ambasadora u BiH Erica Nelsona, najavio je na svom Instagram profilu dolazak u Sarajevo.![]()
Kod Kače u Bijeljinu na Vaskrs
Kad nas četnički štićenik Balija Izetbegović nije sjebo niko neće.Hendo je napisao/la: