FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Ultras Sur
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne znam dokle ova netrepeljivost i ovakvo tretiranje jednih prema drugima...
Ja živim na Koševu, u srcu tako da kažem pitara. Al navijam za Želju, nemam nikakvih problema zbog toga. Sve normala raja. I Sarajevo mi je drago ali kad počnem čitati komentare pojedinih ovdje, zgadi mi se sve što ima veze sa Sarajevom. Svi mi živimo u jednom gradu, nije nam grad velik ko London pa da se ne srećemo. Nemam ništa protiv Hz, ni ičeg u vezi Sarajeva. Nek svako radi šta voli i šta hoće al počnimo biti ljudi a ne vukovi ...
Ja živim na Koševu, u srcu tako da kažem pitara. Al navijam za Želju, nemam nikakvih problema zbog toga. Sve normala raja. I Sarajevo mi je drago ali kad počnem čitati komentare pojedinih ovdje, zgadi mi se sve što ima veze sa Sarajevom. Svi mi živimo u jednom gradu, nije nam grad velik ko London pa da se ne srećemo. Nemam ništa protiv Hz, ni ičeg u vezi Sarajeva. Nek svako radi šta voli i šta hoće al počnimo biti ljudi a ne vukovi ...
••• Real Madrid C.F. •••
❸❶ La Liga titles
❶❼ " Copa del Rey " Cups
❾ Uefa Champions League titles
❷ Uefa Cup titles
❸ Intercontinental Cups
❸❶ La Liga titles
❶❼ " Copa del Rey " Cups
❾ Uefa Champions League titles
❷ Uefa Cup titles
❸ Intercontinental Cups
-
- Kontakt:
JUG COPYColorado je napisao/la:Sutra 23. oktobra 2010. godine, idemo dati podrsku nasoj ekipi pred derbi. Okupljanje je u 16.00 h ispred AG-a, a zajednicki polazak je predvidjen za 16.30 h.
Pokazimo da su Horde zla uz FK Sarajevo u svakom trenutku! Svi na trening!
SJEVER PASTE

sjajno momci!
G A Z I
Željo sve do pobjede
Željo sve do pobjede
decko idi se lijeciplava_pruga je napisao/la:JUG COPYColorado je napisao/la:Sutra 23. oktobra 2010. godine, idemo dati podrsku nasoj ekipi pred derbi. Okupljanje je u 16.00 h ispred AG-a, a zajednicki polazak je predvidjen za 16.30 h.
SJEVER PASTE
![]()
![]()
sjajno momci!

Samo se placa LED ekran ? Nema karte ? Onda sma krivo informisan.Colorado je napisao/la:Sutra nista idemo podrzati momke na treningu , a onda u nedelju na kosevu pratimo zajedno tekmu na LED ekranu 3 KM se placa aa prikupljeni iznos ide za premije igracima .Labe.HZ je napisao/la:Placa li se sta ?Colorado je napisao/la:Sutra 23. oktobra 2010. godine, idemo dati podrsku nasoj ekipi pred derbi. Okupljanje je u 16.00 h ispred AG-a, a zajednicki polazak je predvidjen za 16.30 h.
I , dali je doslo do nekih promjena za karte sad , gdje se kupuju karte za Kosevo?
nick je stavljen među gnjavatore ali znam da če svašta sad pričati ali zaboli me jer nije realan ne želi da svati neke stvari ,ja se ne želim spuštati na njegov nivo koji je pravo plitak IQ-nula.Žao mi je što je tako ne zbog njega, nego što omalovažava našu borbu za našu državu a vamo veliča neke stvari i ljude pa ispada kontradiktoran. Tako da njegova priča,komentari nemaju ama baš ni malo dobre namjere ali ja sam sigurno stariji od njega i ne želim sa njim da raspravljam o ratnim danima. Znaju pravi oni koji trebaju ko sam bio i gdje sam bio ne želim da se reklamiram ili dižem samo sam naveo da je tužno i žalosno da sam dva puta mogao poginuti od četničke ruke braneći taj stadion i naselje u kojem se nalazi a da danas ne mogu otići gledati utakmicu(mislim normalno) na tom istom stadionu. 

Sarajevo ljubavi moja!
-OK buraz ja sve to postujem i vidim da nisi neki balavac kao sto je vecina ovdje...apsolutno se slazem sa tobom i isti sam takav pusti mi se bolan nekih ultra,giga,mega nekakvih stret hooligana.Pa vidi nesto moj brat rodjeni je mrtvi pitar i sta ja sad trebam da mu bacim koktel jer je sprat ispod menesekac je napisao/la:Slušaj ako imaš mozga i pameti a i godina ali da te ne uvrijedim,kao prvo nikad nijedan stadion na svijetu nisam uništavao niti odobravam to a zadnji put sam na vašoj"svetinji" bio na zapadu sa dva povrijeđena fudbalera Sarajeva i da nije bilo drotova živu glavu ne bi izvukli jer se (ako znaš ko je) Adil zlatar ,Javin burazer ,i još neki zaletili da nas biju a oba ta fudbalera su bili na štakama.(Nedić,Stoiljković).Ja imam pravu raju manijake iz te Đildine (alla rahmetile)generacije i svaki dan se vidim sa njima i pijemo kafu,kahvu,kavu a znate i vi za Zoku,Traleta itd.Eto tad sam zadnji put bio na vašem stadionu i nisam mogao učestvovati u rušenju istog jer to je bilo prije dvije -tri godine a ovo kad sam bio bilo je kad je sudija (pekija) udario igrača i kad je prekinuta utakmica.Jesam li bio dovoljno jasan ili treba još da objašnjam nekom ko misli da je isuviše pametan. ;)A bujrum pa raspitaj se kod Traleta i Zoke ko sam i spadam li među prave navijače ili huligane koji ruše sve što stignu a možda si i ti takav pa smo ti mi svi isti i svi smo huligani i gori smo od vas.Vidiš ja volim svog Zoku i Traleta i mi imamo zdravu zajebanciju za razliku od vas novokompnovanih čija je zajebancija u čakijama i pištoljima ali nešto tih pištolja i čakija ne bi 1992,93,94,95 kad je trebalo najviše.........Još ti što spominju Đildu moraju da ustanu kad ga spomenu jer nemaju pojma kakav je borac i heroj bio a da ne govorim kakva je raja bio i koliko smo puta zajedno išli na gostovanja i Želje i Sarajeva.

1921-2011
-
- Kontakt:
sta hoces da kazes da su manijaci prva grupa na balkanu koja je otisla na trening haha e moj sine!plava_pruga je napisao/la:JUG COPYColorado je napisao/la:Sutra 23. oktobra 2010. godine, idemo dati podrsku nasoj ekipi pred derbi. Okupljanje je u 16.00 h ispred AG-a, a zajednicki polazak je predvidjen za 16.30 h.
SJEVER PASTE
![]()
![]()
sjajno momci!
fuj zgadili su mi se komentari
prozivate rahmetli djildu heroja covjeka koji je dao zivot za grad sram vas bilo ovi prozivaju pulju momka koga su skutori podmuklo ubili fuj stoko jedna retardirana
samo tako nastavite dok se nasi neprijatelji raduju vi se nastaviti svadjati
srem vasna elju i sarajevo i horde nemojte u usta uzimati heroje sve vam retardirano
prozivate rahmetli djildu heroja covjeka koji je dao zivot za grad sram vas bilo ovi prozivaju pulju momka koga su skutori podmuklo ubili fuj stoko jedna retardirana
srem vasna elju i sarajevo i horde nemojte u usta uzimati heroje sve vam retardirano
MOJA MISIJA JE DA NONAME DOBIJE BAN
-
- Kontakt:
sta je ovo poziv na maskenbal hahamangupp je napisao/la:de balavac retardirani pogledaj sta ti pises, jos jednom cu ti reci ne pravi se faca na internetu, ako hoces javi mi se da se nadjemo ... izvinjavam se ostalima zbog ovoga, al jednostavno nisam ga mogao vise gledati sta pisepitar u dusi je napisao/la:Ne diram u Dzildu i kao pravi pitar skidam kapu rahmetli Dzildu.
Vi samoprozvani navijači melje, stidite se da vam je zanimljiviji Sjever od Juga!
Zadnja izmjena: samo sarajevo, dana/u 23 okt 2010, 01:20, ukupno mijenjano 1 put.
Bravo esiii pravi momak konta o čemu govorim svaka čast eto nade da ima još normalne raje u ovom gradu živio jarane. Derby bude i prođe a mi ćemo opet zajedno svako sa svojim pitarom-manijakom u kafanu i u školu i na posao a eto ti i sa bratom. Eto to mi je bila namjera nisam nimalo bio zlonamjeran ali ima ovih naloženih pa nemožeš normalmo ni da se dopisuješ.Potpisujem svaku riječ i komentar koji si napisao.Vozdra!Esii TM87 je napisao/la:-OK buraz ja sve to postujem i vidim da nisi neki balavac kao sto je vecina ovdje...apsolutno se slazem sa tobom i isti sam takav pusti mi se bolan nekih ultra,giga,mega nekakvih stret hooligana.Pa vidi nesto moj brat rodjeni je mrtvi pitar i sta ja sad trebam da mu bacim koktel jer je sprat ispod menesekac je napisao/la:Slušaj ako imaš mozga i pameti a i godina ali da te ne uvrijedim,kao prvo nikad nijedan stadion na svijetu nisam uništavao niti odobravam to a zadnji put sam na vašoj"svetinji" bio na zapadu sa dva povrijeđena fudbalera Sarajeva i da nije bilo drotova živu glavu ne bi izvukli jer se (ako znaš ko je) Adil zlatar ,Javin burazer ,i još neki zaletili da nas biju a oba ta fudbalera su bili na štakama.(Nedić,Stoiljković).Ja imam pravu raju manijake iz te Đildine (alla rahmetile)generacije i svaki dan se vidim sa njima i pijemo kafu,kahvu,kavu a znate i vi za Zoku,Traleta itd.Eto tad sam zadnji put bio na vašem stadionu i nisam mogao učestvovati u rušenju istog jer to je bilo prije dvije -tri godine a ovo kad sam bio bilo je kad je sudija (pekija) udario igrača i kad je prekinuta utakmica.Jesam li bio dovoljno jasan ili treba još da objašnjam nekom ko misli da je isuviše pametan. ;)A bujrum pa raspitaj se kod Traleta i Zoke ko sam i spadam li među prave navijače ili huligane koji ruše sve što stignu a možda si i ti takav pa smo ti mi svi isti i svi smo huligani i gori smo od vas.Vidiš ja volim svog Zoku i Traleta i mi imamo zdravu zajebanciju za razliku od vas novokompnovanih čija je zajebancija u čakijama i pištoljima ali nešto tih pištolja i čakija ne bi 1992,93,94,95 kad je trebalo najviše.........Još ti što spominju Đildu moraju da ustanu kad ga spomenu jer nemaju pojma kakav je borac i heroj bio a da ne govorim kakva je raja bio i koliko smo puta zajedno išli na gostovanja i Želje i Sarajeva.nebi dao nizasta ovu nasu zdravu zajebanciju ali dzaba buraz levati to ne kontaju bolje bacati suzavce,udarati invalide,ganjati se nozevima i tako da ne nabrajam.Ja kada se sjetim gostovanja u Jablanici 97-98 pa tad je pola pitara islo na tekmu sa nama vi tada igrali sa Rudarom iz Kaknja bas na Grbavici
.. Rus,Same,Canpo,Cupo da starija ekipa zajedno cugali po vozu zezali se...a ovo sad da te Bog sacuva
Sarajevo ljubavi moja!
sekac je napisao/la:Bravo esiii pravi momak konta o čemu govorim svaka čast eto nade da ima još normalne raje u ovom gradu živio jarane. Derby bude i prođe a mi ćemo opet zajedno svako sa svojim pitarom-manijakom u kafanu i u školu i na posao a eto ti i sa bratom. Eto to mi je bila namjera nisam nimalo bio zlonamjeran ali ima ovih naloženih pa nemožeš normalmo ni da se dopisuješ.Potpisujem svaku riječ i komentar koji si napisao.Vozdra!Esii TM87 je napisao/la:-OK buraz ja sve to postujem i vidim da nisi neki balavac kao sto je vecina ovdje...apsolutno se slazem sa tobom i isti sam takav pusti mi se bolan nekih ultra,giga,mega nekakvih stret hooligana.Pa vidi nesto moj brat rodjeni je mrtvi pitar i sta ja sad trebam da mu bacim koktel jer je sprat ispod menesekac je napisao/la:Slušaj ako imaš mozga i pameti a i godina ali da te ne uvrijedim,kao prvo nikad nijedan stadion na svijetu nisam uništavao niti odobravam to a zadnji put sam na vašoj"svetinji" bio na zapadu sa dva povrijeđena fudbalera Sarajeva i da nije bilo drotova živu glavu ne bi izvukli jer se (ako znaš ko je) Adil zlatar ,Javin burazer ,i još neki zaletili da nas biju a oba ta fudbalera su bili na štakama.(Nedić,Stoiljković).Ja imam pravu raju manijake iz te Đildine (alla rahmetile)generacije i svaki dan se vidim sa njima i pijemo kafu,kahvu,kavu a znate i vi za Zoku,Traleta itd.Eto tad sam zadnji put bio na vašem stadionu i nisam mogao učestvovati u rušenju istog jer to je bilo prije dvije -tri godine a ovo kad sam bio bilo je kad je sudija (pekija) udario igrača i kad je prekinuta utakmica.Jesam li bio dovoljno jasan ili treba još da objašnjam nekom ko misli da je isuviše pametan. ;)A bujrum pa raspitaj se kod Traleta i Zoke ko sam i spadam li među prave navijače ili huligane koji ruše sve što stignu a možda si i ti takav pa smo ti mi svi isti i svi smo huligani i gori smo od vas.Vidiš ja volim svog Zoku i Traleta i mi imamo zdravu zajebanciju za razliku od vas novokompnovanih čija je zajebancija u čakijama i pištoljima ali nešto tih pištolja i čakija ne bi 1992,93,94,95 kad je trebalo najviše.........Još ti što spominju Đildu moraju da ustanu kad ga spomenu jer nemaju pojma kakav je borac i heroj bio a da ne govorim kakva je raja bio i koliko smo puta zajedno išli na gostovanja i Želje i Sarajeva.nebi dao nizasta ovu nasu zdravu zajebanciju ali dzaba buraz levati to ne kontaju bolje bacati suzavce,udarati invalide,ganjati se nozevima i tako da ne nabrajam.Ja kada se sjetim gostovanja u Jablanici 97-98 pa tad je pola pitara islo na tekmu sa nama vi tada igrali sa Rudarom iz Kaknja bas na Grbavici
.. Rus,Same,Canpo,Cupo da starija ekipa zajedno cugali po vozu zezali se...a ovo sad da te Bog sacuva
POTPIS
-
- Kontakt:
Ne treba vam treci sami se izmedju sebe svadjate dok se dusmani smiju nikada mi necemo doci pametitik-tak je napisao/la:fuj zgadili su mi se komentari
-
- Kontakt:
ja sam na grbavici vecmangupp je napisao/la:a ti mangupe, gledaj kako ces otici na sugavicu...

bez obzira, svejedno je vjeruj mi....

HAHAAHAHAHAHHAHAHAHAHA
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Takvi kao ti preko neta sto na neke fajtove pozivaju sto nemaju pametnija posla,znas li da su to bezveznjaci kojima ni mama nikad samara nije opalila,pusti se ti tuca i fajtova fataj se tastature!
WHY ??aleksandar_veliki je napisao/la:Ajmo malo smiriti hormone. Internet huligani vozdrica, pronadjite neko drugo mjesto, ovdje ste nepozeljni. Nema vise upozorenja, samo diskusija o tekmi dolazi u obzir, bice banana. Pitar u dusi dovidjenja do daljnjeg. Manguppe mogao bi i ti malo do Banovica.
-
- Kontakt:
dosao si na forum da pozivas na neke tuce eto zatoi previse si velik mangup da bi mogao forum da koristis prepadas ljude koliko si zenut pa ih strah na forum da dodju!mangupp je napisao/la:WHY ??aleksandar_veliki je napisao/la:Ajmo malo smiriti hormone. Internet huligani vozdrica, pronadjite neko drugo mjesto, ovdje ste nepozeljni. Nema vise upozorenja, samo diskusija o tekmi dolazi u obzir, bice banana. Pitar u dusi dovidjenja do daljnjeg. Manguppe mogao bi i ti malo do Banovica.
-
- Kontakt:
Draga braco po boji sutra se planira organizovan odlazak na trening igraca pred Derby. Okupljanje je od 16:00 ispred Arhitektonskog fakulteta I u 16:30 se krece organizovano da podrzimo igrace pred najvazniju utakmicu sezone,Derbya!
Takodjer vas molim da prisustvujete zajednickom gledanju Derbya na Kosevu 24.10.2010 koji pocinje u 17h a kapije sjevera ce biti otvorene od 16:00. Ulaz je 3 KM! Jos bih vam rekao da niposto ne idete na grbavicu jer je odluka grupe da se ne ide I ta odluka je 100% ispravna! JAVITE SVIM NAVIJACIMA SARAJEVA KOJI SU PLANIRALI DA IDU NA DERBY 24.10. A NISU U TOKU SA BOJKOTOM HORDI ZLA ZBOG NEHUMANIH USLOVA KOJE NAM JE POSTAVILA UPRAVA NK ZELJEZNICARA !
Zato svi 23.10.2010 u 16:00 kod Arhitektonskog fakulteta I u nedelju(16:00h) 24.10.2010 svi na Kosevo da zajedno proslavimo rodjendan FK SARAJEVO I aBd novu pobjedu nad manjim sarajevskim premijerligasem zajedno sa upravom kluba .
Takodjer vas molim da prisustvujete zajednickom gledanju Derbya na Kosevu 24.10.2010 koji pocinje u 17h a kapije sjevera ce biti otvorene od 16:00. Ulaz je 3 KM! Jos bih vam rekao da niposto ne idete na grbavicu jer je odluka grupe da se ne ide I ta odluka je 100% ispravna! JAVITE SVIM NAVIJACIMA SARAJEVA KOJI SU PLANIRALI DA IDU NA DERBY 24.10. A NISU U TOKU SA BOJKOTOM HORDI ZLA ZBOG NEHUMANIH USLOVA KOJE NAM JE POSTAVILA UPRAVA NK ZELJEZNICARA !
Zato svi 23.10.2010 u 16:00 kod Arhitektonskog fakulteta I u nedelju(16:00h) 24.10.2010 svi na Kosevo da zajedno proslavimo rodjendan FK SARAJEVO I aBd novu pobjedu nad manjim sarajevskim premijerligasem zajedno sa upravom kluba .
-
- Kontakt:
Vidimo se na revansu;)
- otpravnik_vozova
- Kontakt:
samo sarajevo je napisao/la:Vidimo se na revansu;)
U ZENICU KADA POĐEM JA, MENE PRATI 3000 MANIJAKA...IBRAKA ĆE PLAKATI, JER ĆEMO GA K*****, A NJEMU ĆE BITI KRIV SUDIJA!
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije...Živio nam OSIM dragi, "gospodaru familije"
Ma za šta da se plati 3KM ,je li za gledanje na platnu tekme.Ma ne pada mi napamet.
E pa ko daje ovakve ideje,ne mogu da shvatim.Znaći ovdje nije cilj da se gleda tekma nego da se uzme lova.
Ja ću ići na grbavicu pa taman da niko od naših ne ode.
E pa ko daje ovakve ideje,ne mogu da shvatim.Znaći ovdje nije cilj da se gleda tekma nego da se uzme lova.
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar
zar ti ne navijas za zelju? Mozda je nastupila kriza identiteta pa si ovdje zalutaorumbalija je napisao/la:Ma za šta da se plati 3KM ,je li za gledanje na platnu tekme.Ma ne pada mi napamet.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.