Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

alemsa
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la alemsa » 12 feb 2019, 19:22

Raonffa je napisao/la:
bambus je napisao/la:Pa normalno da nema,na pogresnom mjestu u pogresno vrijeme.A napisao si vec policija-politika-mafija.Tu pocinje i zavrsava sva prica,korumpirano i sve uvezano.Znam iz iskustva jer mi je auto ukradeno ispred Opstine,sve pokriveno kamerama,izlaz na naplatne,al jbg bas taj dan nema snimaka. ;)
Uglavnom,i da si sposoban moras glumit da nisi.Igraj kako ti se svira. :D
Ma ja, lako je je ubiti jednog Gačića, budala za kojom neće niko zaplakati i neko ko je totalno nebitan u svim tim okvirima, da je on kakva bitnija karika bio bi on već odavno preko granice :)

I ja sam imao jedan takav slučaj sa policijom, ukrali mi telefon i hajde ja sve našao i ko je i šta je (sve mimo policije), i kontam hajde reko odoh do policije da sve to prijavim i da oni odu na intervenciju i da mi vrate telefon, i na to sve meni policajac kaže "ne smijem ja otići po to, treba meni sutra bomba na kuću letiti".

Ja samo rekao "ok", okrenuo se i otišao to sam završiti, i kontam u sebi yebo ja sebi mater ako ikad više i pomislim da se obratim policiji ako se nešto desi, a kamo li da odem do stanice.

Hvala Bogu, nikada mimo toga mi nije trebala policija (msm nije ni tada, al' eto da ispoštujem neki red), a i ako nedo Bog bude trebala, vjeruj mi da im se nikada obratiti neću.
Pa normalno, mora covjek gledat sebe. Haj u vecim gradovima inekako ali sta ce u manjim, znas mu zenu, djecu itd. Da zbog budale nagrabusi. Haj u Bosni su murijasi makar normalni, ovaj moj drug kad zavrsi se sa smjenom rega coj'k, pije, druzi se ne bitno, tretira to k'o posao. U Americi su budale, imao sam jednog, frajer sjedi s tobom cuga, kad krenes kuci zovne ti jarana koji je na sluzbi da te zaustavi. Kaze doktor je doktor 24 sata bez obzira bio u bolnici ili ne, tako sam i ja uvjek murijas bio u uniformi ili ne.
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 12 feb 2019, 19:22, ukupno mijenjano 1 put.

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 12 feb 2019, 19:22

Raonffa je napisao/la: Tada sam shvatio koliko ja naša policija smiješna, mislim koliko je korumpirana i zavisna od politike, oni da nemaju tu omču iznad vrata bili bi oni skroz ok, a ovako su u očima građana obični prašinari koji pune budžet kaznama za pojas i prekoračenjima brzine za 1 km/h, sjede po kladionicama i buregdžinicama i primaju platu za to sve.
Sigurno. :salut:
!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 12 feb 2019, 19:22

Vanredno obraćanje Vlade KS : Stezali smo obruč, nije bilo šanse da se izvuče
Pa niste ubili Pabla Escobara. :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

fontes
Kontakt:

Post Postao/la fontes » 12 feb 2019, 19:40

Sad se svi hvale krajem potrage, a u prvom planu promiče činjenica da ga je OSA locirala sinoć :clap:
Baš me zanima kako, možda signal mobitela :?

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 12 feb 2019, 19:58

Nije kod nas toliko problem ni policija koliko sud, policajac konta što da rizikujem život da bih nekog uhapsio ako će on za 1-2 dana biti na slobodi i još će znati koga je uhapsio. Glupo jest, ali dok sud ne krene raditi svoj posao i policija je nemoćna. Sistem je loš, ne funkcioniše ništa pa ni policija, vrh države, sud i ostalo mora biti zaštitnički nastrojeni prema narodu, a ne prema kriminalcima.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

madridist
Kontakt:

Post Postao/la madridist » 12 feb 2019, 20:39

Kad smo kod kriminala El Chapo osudjen kao kriv po svim tackama optuznice.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 12 feb 2019, 21:53

alemsa je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
bambus je napisao/la:Pa normalno da nema,na pogresnom mjestu u pogresno vrijeme.A napisao si vec policija-politika-mafija.Tu pocinje i zavrsava sva prica,korumpirano i sve uvezano.Znam iz iskustva jer mi je auto ukradeno ispred Opstine,sve pokriveno kamerama,izlaz na naplatne,al jbg bas taj dan nema snimaka. ;)
Uglavnom,i da si sposoban moras glumit da nisi.Igraj kako ti se svira. :D
Ma ja, lako je je ubiti jednog Gačića, budala za kojom neće niko zaplakati i neko ko je totalno nebitan u svim tim okvirima, da je on kakva bitnija karika bio bi on već odavno preko granice :)

I ja sam imao jedan takav slučaj sa policijom, ukrali mi telefon i hajde ja sve našao i ko je i šta je (sve mimo policije), i kontam hajde reko odoh do policije da sve to prijavim i da oni odu na intervenciju i da mi vrate telefon, i na to sve meni policajac kaže "ne smijem ja otići po to, treba meni sutra bomba na kuću letiti".

Ja samo rekao "ok", okrenuo se i otišao to sam završiti, i kontam u sebi yebo ja sebi mater ako ikad više i pomislim da se obratim policiji ako se nešto desi, a kamo li da odem do stanice.

Hvala Bogu, nikada mimo toga mi nije trebala policija (msm nije ni tada, al' eto da ispoštujem neki red), a i ako nedo Bog bude trebala, vjeruj mi da im se nikada obratiti neću.
Pa normalno, mora covjek gledat sebe. Haj u vecim gradovima inekako ali sta ce u manjim, znas mu zenu, djecu itd. Da zbog budale nagrabusi. Haj u Bosni su murijasi makar normalni, ovaj moj drug kad zavrsi se sa smjenom rega coj'k, pije, druzi se ne bitno, tretira to k'o posao. U Americi su budale, imao sam jednog, frajer sjedi s tobom cuga, kad krenes kuci zovne ti jarana koji je na sluzbi da te zaustavi. Kaze doktor je doktor 24 sata bez obzira bio u bolnici ili ne, tako sam i ja uvjek murijas bio u uniformi ili ne.
Eh to je pravi policajac, taj u Americi kojeg si opisao. Sve za zakon.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 12 feb 2019, 21:58

To su isprani mozgovi, pucaju da ubiju, zato i na njih pucaju da ih ubiju.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

bambus
Kontakt:

Post Postao/la bambus » 12 feb 2019, 22:00

Imal gdje kupit ovih grudvica EYOF ? Da i ja za 40 godina govorim da sam osvojio zlatnu medalju u karlingu,mislim grudvicu. :mrgreen: Svakako nema gdje gledat,povjerovat ce ljudi.
!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 12 feb 2019, 22:06

Penaltiky je napisao/la:To su isprani mozgovi, pucaju da ubiju, zato i na njih pucaju da ih ubiju.
U biti pravila su prilična jednostavna kad imaš kontakt sa njihovim drotovima, Chris Rock davno objasnio.

Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 12 feb 2019, 22:27

Vozim maloprije kroz Rajlovac 60km/h, patrola pored ceste i mene dvojica likova hladno prestižu preko pune.

Pa šta stoje koji kur.c :salut:

® GONGASHI POWERHOUSE ®

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 13 feb 2019, 08:38

Ni riječi o smrti heroja odbrane Bosne i Hercegovine Zejdu Dukmeniću na javnom servisu Bosne i Hercegovine, ali zato svakodnevno slušamo o smrti srpskih i hrvatskih glumaca, režisera, "velikana jugoslovenske kinematografije", novinara, pjevača i pjevačica, nosilaca partizanske spomenice. Bože zdravlja, a samosvijesti najviše.
Kocka je bačena

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 13 feb 2019, 09:08

Ima li ko iskustva sa herbalife?Prevara ili djeluje?
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 13 feb 2019, 09:16

Je li moguće da je raja ovako glupa ? Sumnjaju da je Gacic ubijen, natovarila mu policija ubistvo policajca, kao nije ga on uopste ubio, žale ga, ne vjeruju nista dok slike ne vide.
Boze sacuvaj s kakvim hajvanima zivimo.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 13 feb 2019, 09:21

adisice je napisao/la:Ima li ko iskustva sa herbalife?Prevara ili djeluje?
Kucaj na YT John Oliver Herbalife
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Brcanskamalta
Kontakt:

Post Postao/la Brcanskamalta » 13 feb 2019, 09:26

adisice je napisao/la:Ima li ko iskustva sa herbalife?Prevara ili djeluje?
Kod mene buraz koristio pocetkom prosle godine jbg bio je "sletio "7-8 kila ali odusto je od toga kako on kaze skupo valjda...Mozda se moze koristiti samo odredjene stvari sta ja znam ali on je svake plate ostavljo po 200+ maraka.I valjda moras se strogo pridrzavat tog programa nema jest i pit sta hoces i on baci kaze yebo ovo. :)
"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic

"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 13 feb 2019, 10:07

jasmin10 je napisao/la:Je li moguće da je raja ovako glupa ? Sumnjaju da je Gacic ubijen, natovarila mu policija ubistvo policajca, kao nije ga on uopste ubio, žale ga, ne vjeruju nista dok slike ne vide.
Boze sacuvaj s kakvim hajvanima zivimo.
zato sto je bio "musliman"
Zarathustra

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 13 feb 2019, 10:19

Hendo je napisao/la:Ni riječi o smrti heroja odbrane Bosne i Hercegovine Zejdu Dukmeniću na javnom servisu Bosne i Hercegovine, ali zato svakodnevno slušamo o smrti srpskih i hrvatskih glumaca, režisera, "velikana jugoslovenske kinematografije", novinara, pjevača i pjevačica, nosilaca partizanske spomenice. Bože zdravlja, a samosvijesti najviše.
Pa Alija je legalizovao VRS. Kako onda ocekujes da na drzavnom javnom servisu budu vijesti o borcima ARBIH kada je to zajednicka televizija? Sve sto bi nekog moglo uvrijediti se nece objaviti logicno.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 13 feb 2019, 10:30

tuzlak1987 je napisao/la:
Hendo je napisao/la:Ni riječi o smrti heroja odbrane Bosne i Hercegovine Zejdu Dukmeniću na javnom servisu Bosne i Hercegovine, ali zato svakodnevno slušamo o smrti srpskih i hrvatskih glumaca, režisera, "velikana jugoslovenske kinematografije", novinara, pjevača i pjevačica, nosilaca partizanske spomenice. Bože zdravlja, a samosvijesti najviše.
Pa Alija je legalizovao VRS. Kako onda ocekujes da na drzavnom javnom servisu budu vijesti o borcima ARBIH kada je to zajednicka televizija? Sve sto bi nekog moglo uvrijediti se nece objaviti logicno.
Naravno.
Ovi SDA-ovci pljuju BHT, a ona predstavlja sve ono sto su oni napravili.

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 13 feb 2019, 10:31

:zviz:

"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Jabroni i 37 gostiju.