Pa normalno, mora covjek gledat sebe. Haj u vecim gradovima inekako ali sta ce u manjim, znas mu zenu, djecu itd. Da zbog budale nagrabusi. Haj u Bosni su murijasi makar normalni, ovaj moj drug kad zavrsi se sa smjenom rega coj'k, pije, druzi se ne bitno, tretira to k'o posao. U Americi su budale, imao sam jednog, frajer sjedi s tobom cuga, kad krenes kuci zovne ti jarana koji je na sluzbi da te zaustavi. Kaze doktor je doktor 24 sata bez obzira bio u bolnici ili ne, tako sam i ja uvjek murijas bio u uniformi ili ne.Raonffa je napisao/la:Ma ja, lako je je ubiti jednog Gačića, budala za kojom neće niko zaplakati i neko ko je totalno nebitan u svim tim okvirima, da je on kakva bitnija karika bio bi on već odavno preko granicebambus je napisao/la:Pa normalno da nema,na pogresnom mjestu u pogresno vrijeme.A napisao si vec policija-politika-mafija.Tu pocinje i zavrsava sva prica,korumpirano i sve uvezano.Znam iz iskustva jer mi je auto ukradeno ispred Opstine,sve pokriveno kamerama,izlaz na naplatne,al jbg bas taj dan nema snimaka.![]()
Uglavnom,i da si sposoban moras glumit da nisi.Igraj kako ti se svira.
I ja sam imao jedan takav slučaj sa policijom, ukrali mi telefon i hajde ja sve našao i ko je i šta je (sve mimo policije), i kontam hajde reko odoh do policije da sve to prijavim i da oni odu na intervenciju i da mi vrate telefon, i na to sve meni policajac kaže "ne smijem ja otići po to, treba meni sutra bomba na kuću letiti".
Ja samo rekao "ok", okrenuo se i otišao to sam završiti, i kontam u sebi yebo ja sebi mater ako ikad više i pomislim da se obratim policiji ako se nešto desi, a kamo li da odem do stanice.
Hvala Bogu, nikada mimo toga mi nije trebala policija (msm nije ni tada, al' eto da ispoštujem neki red), a i ako nedo Bog bude trebala, vjeruj mi da im se nikada obratiti neću.
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Zadnja izmjena: alemsa, dana/u 12 feb 2019, 19:22, ukupno mijenjano 1 put.
Sigurno.Raonffa je napisao/la: Tada sam shvatio koliko ja naša policija smiješna, mislim koliko je korumpirana i zavisna od politike, oni da nemaju tu omču iznad vrata bili bi oni skroz ok, a ovako su u očima građana obični prašinari koji pune budžet kaznama za pojas i prekoračenjima brzine za 1 km/h, sjede po kladionicama i buregdžinicama i primaju platu za to sve.

!
Pa niste ubili Pabla Escobara.Vanredno obraćanje Vlade KS : Stezali smo obruč, nije bilo šanse da se izvuče

1974---1975---1976---2001---2013---2020
Sad se svi hvale krajem potrage, a u prvom planu promiče činjenica da ga je OSA locirala sinoć
Baš me zanima kako, možda signal mobitela

Baš me zanima kako, možda signal mobitela

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nije kod nas toliko problem ni policija koliko sud, policajac konta što da rizikujem život da bih nekog uhapsio ako će on za 1-2 dana biti na slobodi i još će znati koga je uhapsio. Glupo jest, ali dok sud ne krene raditi svoj posao i policija je nemoćna. Sistem je loš, ne funkcioniše ništa pa ni policija, vrh države, sud i ostalo mora biti zaštitnički nastrojeni prema narodu, a ne prema kriminalcima.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Kad smo kod kriminala El Chapo osudjen kao kriv po svim tackama optuznice.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
- ASD
- Kontakt:
Eh to je pravi policajac, taj u Americi kojeg si opisao. Sve za zakon.alemsa je napisao/la:Pa normalno, mora covjek gledat sebe. Haj u vecim gradovima inekako ali sta ce u manjim, znas mu zenu, djecu itd. Da zbog budale nagrabusi. Haj u Bosni su murijasi makar normalni, ovaj moj drug kad zavrsi se sa smjenom rega coj'k, pije, druzi se ne bitno, tretira to k'o posao. U Americi su budale, imao sam jednog, frajer sjedi s tobom cuga, kad krenes kuci zovne ti jarana koji je na sluzbi da te zaustavi. Kaze doktor je doktor 24 sata bez obzira bio u bolnici ili ne, tako sam i ja uvjek murijas bio u uniformi ili ne.Raonffa je napisao/la:Ma ja, lako je je ubiti jednog Gačića, budala za kojom neće niko zaplakati i neko ko je totalno nebitan u svim tim okvirima, da je on kakva bitnija karika bio bi on već odavno preko granicebambus je napisao/la:Pa normalno da nema,na pogresnom mjestu u pogresno vrijeme.A napisao si vec policija-politika-mafija.Tu pocinje i zavrsava sva prica,korumpirano i sve uvezano.Znam iz iskustva jer mi je auto ukradeno ispred Opstine,sve pokriveno kamerama,izlaz na naplatne,al jbg bas taj dan nema snimaka.![]()
Uglavnom,i da si sposoban moras glumit da nisi.Igraj kako ti se svira.
I ja sam imao jedan takav slučaj sa policijom, ukrali mi telefon i hajde ja sve našao i ko je i šta je (sve mimo policije), i kontam hajde reko odoh do policije da sve to prijavim i da oni odu na intervenciju i da mi vrate telefon, i na to sve meni policajac kaže "ne smijem ja otići po to, treba meni sutra bomba na kuću letiti".
Ja samo rekao "ok", okrenuo se i otišao to sam završiti, i kontam u sebi yebo ja sebi mater ako ikad više i pomislim da se obratim policiji ako se nešto desi, a kamo li da odem do stanice.
Hvala Bogu, nikada mimo toga mi nije trebala policija (msm nije ni tada, al' eto da ispoštujem neki red), a i ako nedo Bog bude trebala, vjeruj mi da im se nikada obratiti neću.
To su isprani mozgovi, pucaju da ubiju, zato i na njih pucaju da ih ubiju.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Imal gdje kupit ovih grudvica EYOF ? Da i ja za 40 godina govorim da sam osvojio zlatnu medalju u karlingu,mislim grudvicu.
Svakako nema gdje gledat,povjerovat ce ljudi.

!
- Marsal
- Kontakt:
U biti pravila su prilična jednostavna kad imaš kontakt sa njihovim drotovima, Chris Rock davno objasnio.Penaltiky je napisao/la:To su isprani mozgovi, pucaju da ubiju, zato i na njih pucaju da ih ubiju.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Vozim maloprije kroz Rajlovac 60km/h, patrola pored ceste i mene dvojica likova hladno prestižu preko pune.
Pa šta stoje koji kur.c
Pa šta stoje koji kur.c

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Ni riječi o smrti heroja odbrane Bosne i Hercegovine Zejdu Dukmeniću na javnom servisu Bosne i Hercegovine, ali zato svakodnevno slušamo o smrti srpskih i hrvatskih glumaca, režisera, "velikana jugoslovenske kinematografije", novinara, pjevača i pjevačica, nosilaca partizanske spomenice. Bože zdravlja, a samosvijesti najviše.
Kocka je bačena
Ima li ko iskustva sa herbalife?Prevara ili djeluje?
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA
Je li moguće da je raja ovako glupa ? Sumnjaju da je Gacic ubijen, natovarila mu policija ubistvo policajca, kao nije ga on uopste ubio, žale ga, ne vjeruju nista dok slike ne vide.
Boze sacuvaj s kakvim hajvanima zivimo.
Kucaj na YT John Oliver Herbalifeadisice je napisao/la:Ima li ko iskustva sa herbalife?Prevara ili djeluje?
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
- Brcanskamalta
- Kontakt:
Kod mene buraz koristio pocetkom prosle godine jbg bio je "sletio "7-8 kila ali odusto je od toga kako on kaze skupo valjda...Mozda se moze koristiti samo odredjene stvari sta ja znam ali on je svake plate ostavljo po 200+ maraka.I valjda moras se strogo pridrzavat tog programa nema jest i pit sta hoces i on baci kaze yebo ovo.adisice je napisao/la:Ima li ko iskustva sa herbalife?Prevara ili djeluje?

"Ako doznaju Bošnjaci da neću sam samcat biti u ratu, hrabrije će vojevati." (pismo Papi Piju II 1462.)
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
Stjepan Tomasevic
"Od slavnijeh smo tebi Slava i od Bošnjaka mi poslani." ("Pavlimir", 1632.)
Junije Palmotic
zato sto je bio "musliman"jasmin10 je napisao/la:Je li moguće da je raja ovako glupa ? Sumnjaju da je Gacic ubijen, natovarila mu policija ubistvo policajca, kao nije ga on uopste ubio, žale ga, ne vjeruju nista dok slike ne vide.
Zarathustra
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa Alija je legalizovao VRS. Kako onda ocekujes da na drzavnom javnom servisu budu vijesti o borcima ARBIH kada je to zajednicka televizija? Sve sto bi nekog moglo uvrijediti se nece objaviti logicno.Hendo je napisao/la:Ni riječi o smrti heroja odbrane Bosne i Hercegovine Zejdu Dukmeniću na javnom servisu Bosne i Hercegovine, ali zato svakodnevno slušamo o smrti srpskih i hrvatskih glumaca, režisera, "velikana jugoslovenske kinematografije", novinara, pjevača i pjevačica, nosilaca partizanske spomenice. Bože zdravlja, a samosvijesti najviše.
- ASD
- Kontakt:
Naravno.tuzlak1987 je napisao/la:Pa Alija je legalizovao VRS. Kako onda ocekujes da na drzavnom javnom servisu budu vijesti o borcima ARBIH kada je to zajednicka televizija? Sve sto bi nekog moglo uvrijediti se nece objaviti logicno.Hendo je napisao/la:Ni riječi o smrti heroja odbrane Bosne i Hercegovine Zejdu Dukmeniću na javnom servisu Bosne i Hercegovine, ali zato svakodnevno slušamo o smrti srpskih i hrvatskih glumaca, režisera, "velikana jugoslovenske kinematografije", novinara, pjevača i pjevačica, nosilaca partizanske spomenice. Bože zdravlja, a samosvijesti najviše.
Ovi SDA-ovci pljuju BHT, a ona predstavlja sve ono sto su oni napravili.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 32 gosta.