Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Glaj čojkairfo je napisao/la:
![]()
bambus je napisao/la:Svaka cast policiji,El Chapo je gotov !![]()
Zar je ko sumnjo. Citam po fejsu komentare psuju muriji mater da su nesposobni, sta imaju biti nesposobni, cista logika ti nalaze da se neas sta zavlacit po sumi, znali su otprilike gdje je, drzali perimeter i vozdra. Ovaj mora napravit potez ka civilizaciji.bambus je napisao/la:Svaka cast policiji,El Chapo je gotov !![]()
Nek naprave obruc oko automafije i nek pronadju ubice policajaca pa cemo onda komentarisati.Ovako 8 dana,2 zrtve,zamalo treca od jednog poremecenog covjeka.Pa zamisli da je neko sa boljom fizickom spremom,dosad bi bio u Mexicu.alemsa je napisao/la:
Zar je ko sumnjo. Citam po fejsu komentare psuju muriji mater da su nesposobni, sta imaju biti nesposobni, cista logika ti nalaze da se neas sta zavlacit po sumi, znali su otprilike gdje je, drzali perimeter i vozdra. Ovaj mora napravit potez ka civilizaciji.
Lik je certifikovami instruktor fitnesa, šta je za tebe bolja fizička sprema?bambus je napisao/la:Nek naprave obruc oko automafije i nek pronadju ubice policajaca pa cemo onda komentarisati.Ovako 8 dana,2 zrtve,zamalo treca od jednog poremecenog covjeka.Pa zamisli da je neko sa boljom fizickom spremom,dosad bi bio u Mexicu.alemsa je napisao/la:
Zar je ko sumnjo. Citam po fejsu komentare psuju muriji mater da su nesposobni, sta imaju biti nesposobni, cista logika ti nalaze da se neas sta zavlacit po sumi, znali su otprilike gdje je, drzali perimeter i vozdra. Ovaj mora napravit potez ka civilizaciji.![]()
Nemoj da se lazemo.
Pa roknuli ga logicno, sta se imas ganjat s budalom, ubija narod itd. Rokni ga i vozdra.Raonffa je napisao/la:Ma pitanje je li on pucao na policiju uopšte, mada vrlo vjerovatno da zaista jeste.
Al' eto i da nije, policija je napravila onako kako treba praviti sa svakim kriminalcem, ubij ga i reci da je prvi zapucao, ko ga yebe.
Ma od otkrivanja ubica policajaca neće biti nešta, ne sumnjam ja da policija manje-više zna ko je to počinio al' sam siguran da je na vrhu svega toga neka sprega između policije, mafije i politike i da je prerizično da se to klupko odmota.bambus je napisao/la:Nek naprave obruc oko automafije i nek pronadju ubice policajaca pa cemo onda komentarisati.Ovako 8 dana,2 zrtve,zamalo treca od jednog poremecenog covjeka.Pa zamisli da je neko sa boljom fizickom spremom,dosad bi bio u Mexicu.alemsa je napisao/la:
Zar je ko sumnjo. Citam po fejsu komentare psuju muriji mater da su nesposobni, sta imaju biti nesposobni, cista logika ti nalaze da se neas sta zavlacit po sumi, znali su otprilike gdje je, drzali perimeter i vozdra. Ovaj mora napravit potez ka civilizaciji.![]()
Nemoj da se lazemo.
Dodo na haparatima"Bilo je mnogo informacija o kretanju osobe, ali moram reći da je sinoć informacija OSA-e koja je podijeljena s rukovodiocima policijskih agencija rezultirala sačinjavanjem plana", rekao je Halilović
Ma trebali su i njega ohladiti, uredu jednom napraviš sranje, završiš u zatvoru, jbg stotinu faktora može uticati na to, al' ako ponovo uradiš sranje ja bih ti odmah presudio, samo džaba trošiš zrak.alemsa je napisao/la:Pa roknuli ga logicno, sta se imas ganjat s budalom, ubija narod itd. Rokni ga i vozdra.Raonffa je napisao/la:Ma pitanje je li on pucao na policiju uopšte, mada vrlo vjerovatno da zaista jeste.
Al' eto i da nije, policija je napravila onako kako treba praviti sa svakim kriminalcem, ubij ga i reci da je prvi zapucao, ko ga yebe.
Imam jarana u specijalcima, iso je kad su hapsili Sejfovica, receno im ako se secundu bude opiro roknite ga
Koje godine je dobio taj certifikat ?Penaltiky je napisao/la:
Lik je certifikovami instruktor fitnesa, šta je za tebe bolja fizička sprema?
Pa normalno da nema,na pogresnom mjestu u pogresno vrijeme.A napisao si vec policija-politika-mafija.Tu pocinje i zavrsava sva prica,korumpirano i sve uvezano.Znam iz iskustva jer mi je auto ukradeno ispred Opstine,sve pokriveno kamerama,izlaz na naplatne,al jbg bas taj dan nema snimaka.Raonffa je napisao/la:
Ma od otkrivanja ubica policajaca neće biti nešta, ne sumnjam ja da policija manje-više zna ko je to počinio al' sam siguran da je na vrhu svega toga neka sprega između policije, mafije i politike i da je prerizično da se to klupko odmota.
Možda u nekoj varijanti da optuže i osude neke desete likove al' teško je dokazati krivicu nekome ko je nevin, to samo u filmovima ima.
Inače od rješavanja tog slučaja neće biti ništa.
šteta što nije ranije, napuco bi se u zatvoruOsim13 je napisao/la:2018te
Da, jos se predo, normala, kad mu je dodijalo bjekstvo. Ovom psihu neas sta prilazit niti se natezat s njim, cim ga imas na nisanu pucas, kakva razmjena vatre sumnjam da je do tog doslo.Raonffa je napisao/la:Ma trebali su i njega ohladiti, uredu jednom napraviš sranje, završiš u zatvoru, jbg stotinu faktora može uticati na to, al' ako ponovo uradiš sranje ja bih ti odmah presudio, samo džaba trošiš zrak.alemsa je napisao/la:Pa roknuli ga logicno, sta se imas ganjat s budalom, ubija narod itd. Rokni ga i vozdra.Raonffa je napisao/la:Ma pitanje je li on pucao na policiju uopšte, mada vrlo vjerovatno da zaista jeste.
Imam jarana u specijalcima, iso je kad su hapsili Sejfovica, receno im ako se secundu bude opiro roknite ga
Doduše kod Sejfovića je to malo drugačije bilo, koliko se sjećam on nikoga nije povrijedio tokom svog bježanja.
Ma ja, lako je je ubiti jednog Gačića, budala za kojom neće niko zaplakati i neko ko je totalno nebitan u svim tim okvirima, da je on kakva bitnija karika bio bi on već odavno preko granicebambus je napisao/la:Pa normalno da nema,na pogresnom mjestu u pogresno vrijeme.A napisao si vec policija-politika-mafija.Tu pocinje i zavrsava sva prica,korumpirano i sve uvezano.Znam iz iskustva jer mi je auto ukradeno ispred Opstine,sve pokriveno kamerama,izlaz na naplatne,al jbg bas taj dan nema snimaka.![]()
Uglavnom,i da si sposoban moras glumit da nisi.Igraj kako ti se svira.
Naravno,da nije ubijen zivio bi na nas racun,smjestaj,hrana,ljecenje.Raonffa je napisao/la: Ma ja, lako je je ubiti jednog Gačića, budala za kojom neće niko zaplakati i neko ko je totalno nebitan u svim tim okvirima, da je on kakva bitnija karika bio bi on već odavno preko granice
I ja sam imao jedan takav slučaj sa policijom, ukrali mi telefon i hajde ja sve našao i ko je i šta je (sve mimo policije), i kontam hajde reko odoh do policije da sve to prijavim i da oni odu na intervenciju i da mi vrate telefon, i na to sve meni policajac kaže "ne smijem ja otići po to, treba meni sutra bomba na kuću letiti".
Ja samo rekao "ok", okrenuo se i otišao to sam završiti, i kontam u sebi yebo ja sebi mater ako ikad više i pomislim da se obratim policiji ako se nešto desi, a kamo li da odem do stanice.
Hvala Bogu, nikada mimo toga mi nije trebala policija (msm nije ni tada, al' eto da ispoštujem neki red), a i ako nedo Bog bude trebala, vjeruj mi da im se nikada obratiti neću.
Tada sam shvatio koliko ja naša policija smiješna, mislim koliko je korumpirana i zavisna od politike, oni da nemaju tu omču iznad vrata bili bi oni skroz ok, a ovako su u očima građana obični prašinari koji pune budžet kaznama za pojas i prekoračenjima brzine za 1 km/h, sjede po kladionicama i buregdžinicama i primaju platu za to sve.bambus je napisao/la:Naravno,da nije ubijen zivio bi na nas racun,smjestaj,hrana,ljecenje.Raonffa je napisao/la: Ma ja, lako je je ubiti jednog Gačića, budala za kojom neće niko zaplakati i neko ko je totalno nebitan u svim tim okvirima, da je on kakva bitnija karika bio bi on već odavno preko granice
I ja sam imao jedan takav slučaj sa policijom, ukrali mi telefon i hajde ja sve našao i ko je i šta je (sve mimo policije), i kontam hajde reko odoh do policije da sve to prijavim i da oni odu na intervenciju i da mi vrate telefon, i na to sve meni policajac kaže "ne smijem ja otići po to, treba meni sutra bomba na kuću letiti".
Ja samo rekao "ok", okrenuo se i otišao to sam završiti, i kontam u sebi yebo ja sebi mater ako ikad više i pomislim da se obratim policiji ako se nešto desi, a kamo li da odem do stanice.
Hvala Bogu, nikada mimo toga mi nije trebala policija (msm nije ni tada, al' eto da ispoštujem neki red), a i ako nedo Bog bude trebala, vjeruj mi da im se nikada obratiti neću.Sve u svemu,barem metak.
![]()
Sto bi on rizikovao svoj posao,kad moze platu uzet da zastiti taj telefon.Mislim realno.Znao sam i ja ko je,imenom i prezimenom policajca al djaba mi.Jos mi govori ,vjerovatno ce te nazvati da ti traze pare i ako se to ne desi u roku 2 dana nema od auta nista.Ne mozemo pomoci,ono okej.Kasnije saznam kod koga je zavrsilo auto i sta se na kraju desilo.Pale naravno.
U fazonu,pa trebao si se meni javit,vratio bi ja auto.
![]()
Ma gdje ces se obratit nekom koga podmitis sa 10 km ?!?!?!
@alemsa
Imas onu staru ...Stani ti,ne ganjaju tebe.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 25 gostiju.