Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Ko imalo poznaje podrucje odmah kaze da ga tu nije bilo lako naci, tako da nema smisla pricati o nekom "lose" uradjenom poslu policijskih organa, pa Junuz Keco se mjesecima skrivao na tom podrucju.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Ovaj jos bolji.BoixosNois1899 je napisao/la:

Elvedin Pezić na aparatima
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Jesi to na jedinici još?Penaltiky je napisao/la:
Ja sam pobjednik što se mene tiče
Ja neki dan dvojku skinuo

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Razvio sam neke simpatije prema njemu, volim zaje.bane pustinjake
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Postavlja se pitanje koliko još ovakvih psihopata na "slobodnom vikendu" luta po državi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- tuzlak1987
- Kontakt:
Da je ubio Dodika za 50 godina bi bio heroj i imao ulicu.
Institucija smrtne kazne i dozivotnog zatvora bez mogucnosti pomilivanja .
Uvrstit u zakon pa kad nikad u evropsku uniju usli.
Uvrstit u zakon pa kad nikad u evropsku uniju usli.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Roknuse ga
BoixosNois1899 je napisao/la:Jesi to na jedinici još?Penaltiky je napisao/la:
Ja sam pobjednik što se mene tiče
Ja neki dan dvojku skinuo
Razmišljam, pazi sad da platim dvojku.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Meni je drago samo sto vidim kako iznervira ovu sda bagru cim bude nekakva vijest u vezi njegaOsim13 je napisao/la:Edin Forto, premijer Kantona Sarajevo

Evo kaze Halilovic da su ga nasli na otvorenom prostoru.
15.10.2013.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Ja skinuo onu Lite verziju za džaba šta je. Koji upgrade u odnosu na ovaj prvi dio.Penaltiky je napisao/la:
Razmišljam, pazi sad da platim dvojku.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
u sumiKaunas je napisao/la:Evo kaze Halilovic da su ga nasli na otvorenom prostoru.
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Prije da je Omar Mjesečar na aparatima, izbili mu pare iz džepaKaunas je napisao/la:
Ovaj jos bolji.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Ma pitanje je li on pucao na policiju uopšte, mada vrlo vjerovatno da zaista jeste.
Al' eto i da nije, policija je napravila onako kako treba praviti sa svakim kriminalcem, ubij ga i reci da je prvi zapucao, ko ga yebe.
Al' eto i da nije, policija je napravila onako kako treba praviti sa svakim kriminalcem, ubij ga i reci da je prvi zapucao, ko ga yebe.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nije dugo bio zabrinutrio_Ferdy88 je napisao/la:Prije da je Omar Mjesečar na aparatima, izbili mu pare iz džepaKaunas je napisao/la:
Ovaj jos bolji.

Uživamirfo je napisao/la:Meni je drago samo sto vidim kako iznervira ovu sda bagru cim bude nekakva vijest u vezi njegaOsim13 je napisao/la:Edin Forto, premijer Kantona Sarajevo

Samo zbunjeni su ovi botovi što se edukuju po Zahiragić meme pejdžovima, već su očekivali zabranu vjeronauke u školama kako su najavljivali da će četnik Peđa i gay lobista Forto to uraditi

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Osim13 je napisao/la:Uživamirfo je napisao/la:Meni je drago samo sto vidim kako iznervira ovu sda bagru cim bude nekakva vijest u vezi njegaOsim13 je napisao/la:Edin Forto, premijer Kantona Sarajevo
Samo zbunjeni su ovi botovi što se edukuju po Zahiragić meme pejdžovima, već su očekivali zabranu vjeronauke u školama kako su najavljivali da će četnik Peđa i gay lobista Forto to uraditi

Pa da, ogladnioKaunas je napisao/la:Evo kaze Halilovic da su ga nasli na otvorenom prostoru.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google [Bot], VolimBiH96 i 13 gostiju.