Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Chat
masino jesi li uzeo fm ?
- Sexmachineboy
- Kontakt:
Samo F.K.S !! je napisao/la:masino jesi li uzeo fm ?
Samo F.K.S !! je napisao/la:masino jesi li uzeo fm ?
valjda NECLBJ MVP je napisao/la:Treniram košarku u Košu,ako znaš koji suSamo F.K.S !! je napisao/la:masino jesi li uzeo fm ?

jesam mater mu njegovu....Samo F.K.S !! je napisao/la:masino jesi li uzeo fm ?

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
-
- Kontakt:
Pa jel radi ?
- Sexmachineboy
- Kontakt:
ma neradi hebem mu sve po spisku..djaba lovu baci,al' ayd moci ce nekad dok kupim grafickuSamo F.K.S !! je napisao/la:Pa jel radi ?

Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Goca haman najstarija, a najboljaBosco je napisao/la:Je li ko gledao ovaj Survivor ? Hahahahaha, oplako sam Knezu, konto sam da će hebat sve onim Filipincama, a oni Filipinci ebli majku gori lopovi od nas Balkanaca.
Rokvic jr. je sa onom Bojanom
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
Uh Goca kad je počela trčat meni srce ko kamion veliko bilo. Ima ona plavuša pjevačica nije loša i ona što radi kao model, ali crnka. Ma ima se probrat jarane.
ja se opet bio sredio i otisao vanka...izvinite sto vas nisam zvao...drugi put
i nasao sam neku lijepu....djevojku
do sutra se volimo i zabavljamo...

i nasao sam neku lijepu....djevojku

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
jel ona jelena ???Bosco je napisao/la:Uh Goca kad je počela trčat meni srce ko kamion veliko bilo. Ima ona plavuša pjevačica nije loša i ona što radi kao model, ali crnka. Ma ima se probrat jarane.
jao supka

probat cu naci video
"Smatram hrabrijeg onog koje prevlada svoje želje, nego onoga koji pobijedi svoje neprijatelje; jer najteža bitka je nad sobom samim." - Aristotel
A kad ćeš objavit na Fejsbuku ?T-MAC je napisao/la:ja se opet bio sredio i otisao vanka...izvinite sto vas nisam zvao...drugi put![]()
i nasao sam neku lijepu....djevojku![]()

[youtube][/youtube]
@nevjernik
Jelena Mrkić, eh ta. Jeebote šta je ono 'nako.

hahah...hvala Bosco drug...al si me zabrino sa ovim videom...
a na fejsbuku..objavit cu i tamo...ocekujem puno lajkova i komentara...

a na fejsbuku..objavit cu i tamo...ocekujem puno lajkova i komentara...

Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
vako:

E moj nevjerniče sad si me ubehutio i nasikiro, a ti gore T-MAC ne brini, valjda tvoja nije ko ta, ali eto čisto da znaš šta ti je žensko. 

- Sexmachineboy
- Kontakt:
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu....nevjernik je napisao/la:vako:![]()

Ovo je rodica od Natase Bekvalac,ja mislimnevjernik je napisao/la:vako:![]()

Ima ona neku pjesmu,koju na youtube moras biti registrovan da bi vidio i da imas preko 18 godina,spot je strasan

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
pjesam se zove "dovece" valjda, to je ona pjesam od bijelog dugmeta, ali spot se na YT ne moze pogledati
edit: mislim da je to ovo
[youtube][/youtube]
edit: mislim da je to ovo
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: nevjernik, dana/u 23 okt 2010, 00:37, ukupno mijenjano 1 put.
Imam profil, odo pokusat.
Gledao sam taj spot na jednoj muzickog televiziji,ja mislim da se zvala balkan media,ni na jednom muzickom programu nece da puste spot,ali mala je strasnanevjernik je napisao/la:pjesam se zove "dovece" valjda, to je ona pjesam od bijelog dugmeta, ali spot se na YT ne moze pogledati

PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
znal neko kolika bi postarina otprilike bila iz zenice za brcko?
Spot je lave, pa kako da kažem, zanimljiv.
Bas me zanima sta oni sto su protestovali protiv one gay parade u Beogradu, misle o ovom spotu.Bosco je napisao/la:Spot je lave, pa kako da kažem, zanimljiv.

Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Trenutno korisnika/ca: JackW, kraljttbvb i 92 gosta.