Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

lumani
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la lumani » 11 feb 2019, 21:43

Federer17 je napisao/la:
lumani je napisao/la: Sta ti ja mogu, ponašaj se..Stariji covijek ja :?: Vjeruj mi da igram u nba, ne bi bio najstariji.
Nemoj se ljutiti sto cesto bacas bombe, od kojih ona 'zid je bijel' ponekad i upali. :mrgreen:

Stariji u odnosu na prosjek foruma.

Neću više bacati bombe....

filip13

Post Postao/la filip13 » 11 feb 2019, 21:44

lumani je napisao/la:Ama sta si me pitao osim kada se vraća Nihad... Sta jos??

pa da si pratio i htio odgovoriti vidio bi sta sam te pitao,očitp nisi,evo ponavljam

de napisi konkretno sta je to mnogo toga bilo pa se on odlucio odreci naseg drzavljanstva,i uzeti njemacko,znajuci da time ne moze vise igrati za nas,jer je prica za djecu da kao nije znao da bez drzavljanstva ne moze igrati za nas

filip13

Post Postao/la filip13 » 11 feb 2019, 21:46

Bassha je napisao/la:
“Bavarska je karakteristična, čak i u odnosu na ostatak Njemačke. Igrač koji nastupa za jedan bavarski tim, u ovom slučaju Bayern, mora uzeti promijeniti i sportsko državljanstvo, a ne samo civilno, kako bi bio tretiran kao domaći košarkaš. Naravno da smo mi kao Savez spremni učiniti sve kako bi bilo koji kvalitetan igrač, koji izrazi želju, nastupao za reprezentaciju BiH, ali po pitanju Nihada Đedovića, u ovom trenutku, ne vidim jednostavno rješenje”, ističe Čolan.

čolan ovo neki dan izjavi,ali @lumani vec uveliko pise ovaj se vraca,ok,znas nesto vise o tome od čolana,@lumani?

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 11 feb 2019, 21:58

filip13 je napisao/la:
lumani je napisao/la:Ama sta si me pitao osim kada se vraća Nihad... Sta jos??

pa da si pratio i htio odgovoriti vidio bi sta sam te pitao,očitp nisi,evo ponavljam

de napisi konkretno sta je to mnogo toga bilo pa se on odlucio odreci naseg drzavljanstva,i uzeti njemacko,znajuci da time ne moze vise igrati za nas,jer je prica za djecu da kao nije znao da bez drzavljanstva ne moze igrati za nas

Izdesavalo je se mnogo toga davao je novac, igrao sa povredama na kraju te niko i ne pita, kako si.Vjeruj mi ovo isto i Mirza kaže koji nije davao Savezu, ali je plaćao poštene cifre za osiguranja.. Na kraju samo Nihad zna zašto je uzeo njemačko, možda zbog familije, možda je ganjao dvojno a nije ispunio uslove.. Od 10 igraca iz repke su 8 na njegovoj strani.. Nihad ima zelju da se vrati a Mirza je na potezu da sredi/obavi posao on je mocniji od ovih prijašnjih u savezu,Mirza ga I želi nazad.

filip13

Post Postao/la filip13 » 11 feb 2019, 22:04

igrali su i drugi sa povredama,pa nisu uradili sve ono sto je on uradio i izjavljivao,nihadove rijeci od prije par godina su da ne zeli nista vise da ima sa savezom,reprentacijiom,postavio sam to na nekoj od prethodnih stranica

ponavljas suplju pricu da je mozda ganjao dvojno drzavljanstvo ko da je on dijete pa da ne zna da se to ne sa njemackom ne moze imati,suplja prica,optuzivao je sve druge da su krivi zbog svega toga,nikad nije rekao da je do njega,a do njega je,ni do kog drugog,ko ga hebe zbog toga,njegov izbor,sta treba i musa sutra isto uraditi,svi redom mladji igraci pa ih onda moliti da se vrate?'

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 11 feb 2019, 22:21

filip13 je napisao/la:igrali su i drugi sa povredama,pa nisu uradili sve ono sto je on uradio i izjavljivao,nihadove rijeci od prije par godina su da ne zeli nista vise da ima sa savezom,reprentacijiom,postavio sam to na nekoj od prethodnih stranica

ponavljas suplju pricu da je mozda ganjao dvojno drzavljanstvo ko da je on dijete pa da ne zna da se to ne sa njemackom ne moze imati,suplja prica,optuzivao je sve druge da su krivi zbog svega toga,nikad nije rekao da je do njega,a do njega je,ni do kog drugog,ko ga hebe zbog toga,njegov izbor,sta treba i musa sutra isto uraditi,svi redom mladji igraci pa ih onda moliti da se vrate?'

Ja ne znam gdje je tvoj problem :?: ne želite ga nazad, pa pisite Mirzi, Savezu .. Ja ti pričam ono što znam, Nihada ne poznajem lično. Kada nesto čujem sa vama podijelim i kraj price.. Jesam li slagao Nurkic će igrati u Sept? Musa će Igrati?? Jesam li slagao da nije do Gordica nego Kluba?? Niti sam novinar niti u savezu.. Znam neke naše igrače i dobijem ponekad neki info iz jedne agencije, ako vam smeta ja necu ništa prenositi, vi čitajte novine kao po običaju. Pozz

filip13

Post Postao/la filip13 » 11 feb 2019, 22:54

e jesi vala i prenio informacije,evo javljas da se ovaj vraca,čolan izjavljuje suprotno

nemam ja problem,ti ga mozda imas kad na svaku kritiku đedovicevih postupaka uvijek imas opravdanje

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 11 feb 2019, 22:57

filip13 je napisao/la:e jesi vala i prenio informacije,evo javljas da se ovaj vraca,čolan izjavljuje suprotno

nemam ja problem,ti ga mozda imas kad na svaku kritiku đedovicevih postupaka uvijek imas opravdanje

:mrgreen: :urnebes: ja kada sam pisao o Gordiću i tada si novine čitao :stop:...polako Mirza ga želi ovaj ponovo hoće...

Drape
Kontakt:

Post Postao/la Drape » 12 feb 2019, 00:11

Halilović 13 poena, 8 skokova, 6 asistencija, 2 ukradene, 1 blokada u 26 minuta. Sad su na trećem mjestu u ligi iz koje će prvi i drugi ući u prvu ligu Francuske.

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 12 feb 2019, 00:45

I prošle sezone su bili prvi i malo im je falilo da uđu, al' na kraju su izvisili.

Čudi me da on ne može naći angažman u prvoj ligi sa ovakvim brojkama.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

filip13

Post Postao/la filip13 » 12 feb 2019, 07:38

lumani je napisao/la:
filip13 je napisao/la:e jesi vala i prenio informacije,evo javljas da se ovaj vraca,čolan izjavljuje suprotno

:mrgreen: :urnebes: ja kada sam pisao o Gordiću i tada si novine čitao :stop:...polako Mirza ga želi ovaj ponovo hoće...

Ja pisao da sam novine čitao???,ne znam zbog čega moraš izmišljati

Ponavljam,utisak je da ti imaš problem jer moraš opravdavati djedovica na svaku kritiku upućenu njemu,vrlo cudna stvar s obzirom da tvrdis da ga ni ne poznajes

Da,ovaj ponovo hoće,pa kad se ispostavi da nema načina da igra za nas biti će svi drugi krivi ali ne i on,i ti ćeš i za to vjerovatno imati opravdanje

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 12 feb 2019, 08:38

filip13 je napisao/la:
lumani je napisao/la:

Ja pisao da sam novine čitao???,ne znam zbog čega moraš izmišljati

Ponavljam,utisak je da ti imaš problem jer moraš opravdavati djedovica na svaku kritiku upućenu njemu,vrlo cudna stvar s obzirom da tvrdis da ga ni ne poznajes

Da,ovaj ponovo hoće,pa kad se ispostavi da nema načina da igra za nas biti će svi drugi krivi ali ne i on,i ti ćeš i za to vjerovatno imati opravdanje
Pljuvao si i ti po Gordiću jer su novinari svakodnevno lupali gluposti..

Ne vidim razlog zašto bi pljuvao po Nihadu.Ja se sjećam njegovih tekmi kada je davao sve od sebe a sve ostalo mene kao navijača ne zanima.
Zadnja izmjena: lumani, dana/u 12 feb 2019, 08:49, ukupno mijenjano 1 put.

filip13

Post Postao/la filip13 » 12 feb 2019, 08:44

ja pljuvao??,to sto sam ja pisao niko osim tebe ne moze nazvati pljuvanjem

ni po đedovicu ne pljujem,samo non stop govorim cinjenice,jbg,koje tebi ocito smetaju kad ih neko spomene

filip13

Post Postao/la filip13 » 12 feb 2019, 08:47

ne bih vise ovdje o đedovicu,ne zasluzuje da ga se na ovoj temi spominje

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 12 feb 2019, 08:50

filip13 je napisao/la:ja pljuvao??,to sto sam ja pisao niko osim tebe ne moze nazvati pljuvanjem

ni po đedovicu ne pljujem,samo non stop govorim cinjenice,jbg,koje tebi ocito smetaju kad ih neko spomene

Dobro eto nisi ti jesu ostali forumasi, ako ti je lakše..

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 12 feb 2019, 08:53

filip13 je napisao/la:ja pljuvao??,to sto sam ja pisao niko osim tebe ne moze nazvati pljuvanjem

Ne smetaju meni tvoje činjenice, ali tebi možda smeta zato sto ja gledam na to malo drugačije.

Ja nikada nisam branio one koji ništa nisu dali za BIH a mogli su kao naprimjer Preldzic Emir to je za mene no name shupak..

filip13

Post Postao/la filip13 » 12 feb 2019, 09:01

lumani je napisao/la:

Dobro eto nisi ti jesu ostali forumasi, ako ti je lakše..

pa zbog cega onda lazes??

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 12 feb 2019, 09:05

Tko laže bolan? Ti se fakat nisi naspavao. Prvi si na temi kada se spomene Nihad.Ja nisam rekao da si mu **** familiju, ali nazvati igrača lažovovom je pljuvanje...

filip13

Post Postao/la filip13 » 12 feb 2019, 09:06

lumani je napisao/la:

Ne smetaju meni tvoje činjenice, ali tebi možda smeta zato sto ja gledam na to malo drugačije.

Ja nikada nisam branio one koji ništa nisu dali za BIH a mogli su kao naprimjer Preldzic Emir to je za mene no name shupak..

nisu to bolan moje cinjenice,ne postoji nesto sto je moja ili tvoja cinjenica,postoji cinjenica,kao npr. da je đedovic uradio sta je uradio,poslije toga izjavljivao sta je izjavljivao,kontas??

ja nisam nikad njega supkom nazvao,nikad,ni izdajicom,njegova stvar je to sta je uradio,ja ga zbog toga ni ne osudjujem,ali jesam milion puta napisao da on vise nije nas svojom voljom i ko ga hebe zbog toga,i da nam vise ne treba

navuce me da i dalje o njemu pišem a rekoh da necu o njemu vise jer ne zasluzuje da ga se na ovoj temi spominje

filip13

Post Postao/la filip13 » 12 feb 2019, 09:09

lumani je napisao/la:Tko laže bolan? Ti se fakat nisi naspavao. Prvi si na temi kada se spomene Nihad.Ja nisam rekao da si mu **** familiju, ali nazvati igrača lažovovom je pljuvanje...

mislio sam na gordica

a da o spavanju,razmisljanju i tako tome negdje drugo raspravljamo ili cemo preci polako na uvrede?

cekaj,ja nazvao đedovica lažovom,kad?

pljuvanje je kad mu spominjes familiju,vidi mu glave,i tako to,ako kazes da je nesto neko slagao a znas da jeste ,trebas reci da nije to tako??

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983 i 8 gostiju.