FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Buddy
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Buddy » 22 okt 2010, 23:41

tuborg_na_mozgu je napisao/la:
KARL HAJNC je napisao/la:
BlingBling je napisao/la:Pa dobro, kad covjek malo bolje razmisli treba i anamo njih razumjeti! Pa nije niko lud da ide u DOLINU CUPOVA,da gleda tekmu ko insan,bodri svoj tim..kad moze sa kamiondzijom na groblje! Malo pite,gutscha reloaded i sve to za samo tri markice! JUPI!
A vi imate mogučnost da za 10 km gledate kako BORDO momci" uništavaju" na terenu male plave štrumfove...........N E P R O C J E NJ I V O
brate, kad ugasis play station javi se...
hahaha dobra ti je ova :mrgreen:

Larry David
Kontakt:

Post Postao/la Larry David » 22 okt 2010, 23:41

Larry David je napisao/la:
sancez je napisao/la:prije svega vidim ovdje neke komentare nije to to bez njih, kao oni sada ispadaju neke zrtve....spominju ticu spominju nasu upravu i td.... e pa djeco draga prije svega neznam sto vam je tica u glavama nego pogledajte cinjenice.

odete u tuzlu pravite problem gadjate bakljama pa dobijete batine ( moj dobar drug ide na svako gostovanje sarajeva i dobro znam o cemu ovdje pricam), odete u gradacac opet se nesto kurcite, razvalite gracki stadion napadnete svoje igrace, dodjete na grbavicu dobijete fino slovo o .... o kojemu se tolika prasina digla naravno vi ga pocupate i uz to gadjate na nasu stranu bakljama i kojekakvim predmetima, gdje je svaki drugi covjek poveo svog sina da gleda utakmicu, cak ima i vasih navijaca koji dodju na nasu stranu sa djecom. prije ove utakmice se pricalo o svakakvim scenarijima i naravno da uz sve ovo treba obratiti veliku paznju na sigurnost i obezbjedjenje da nebi neko zbog ovih seljaka glavu izgubio (ali ne za vas je to kao nasa vadiona da bi vam smanjili taj famozni prostor)..... daleko od toga da su nasi cvjecke ima i kod nas papaka, ali vi u zadnje vrijeme bas odudarate.

i nemojte vise pricati o nekim zavjerama protiv vas i o tici ..... naravno da ce nasa uprava uraditi sve da ljudi koji dodju da gledaju derbi vrate se kuci mirno i sigurno.... ocigledno vi to nezelite kada treba doci na sastanak sa mupom i rijesiti te stvari vas nigdje nema, vi ste mangupi sta se vi imate dogovarat, i onda kada vam stave ogradu zalite se.

dajte vi bleki 3 marke i vjerujte u neke zavjere, i nemojte slucajno realno sagledat stvari.
Haj sto pola ovoga lazes, ali sto zmiris na ispade vasih navijaca.
Ko je bacio bombu na igraliste u Zenici nakon utakmice u Zepcu?
Ko je u Zepcu gadjao kamenjem policajce i ko je na kraju utakmice uletio na teren i napao golmana Zepca?
Ko je palio Hrvatske zastave u dva navrata na Grbavici?
Ko je u Fojnici uletio na teren sa nozevima i napao igrace Sarajeva?
Ko je u augustu nakon utakmice u Banja Luci svratio do Zenice i pravio haos u Zenickom naselju Crkvice?
Ko je u prijateljskoj utakmcii na Poljudu napao policajca?
Ciji je navijac uletio na teren i udario golmana Slavije na Grbavici?
Ciji je navijac nedavno napao Vedrana Rozica u tramvaju jer je nosio majicu RIP Vedran Puljic?
Ko je lomio i palio stolice na AFH-u i ciji su navijaci napali golmana Sarajeva Mirsada Dedica?
Ima jos ali mogao bih ovako do ujutru, cisto da se zna, na obje strane ima klosara i uz obje grupe se vezu mase incidenata, ali si veoma bezobrazan i ti i tvoja uprava kad opravdavate smanjenje mjesta na tribini Hordama i pozivate se na nekakvu sigurnost.
Pa sacica BBB vam je ispraznila sjevernu tribinu 2005 godine.
a ko ode na gostovanja i dobije po nosu,al svaki put???
ko je lomio stolice dva puta na grbavici?
ko je gadjao veterane bakljama?
ko je bacio suzavac sa tranzita?
ko je prvi poceo sarati grafite?
ko je pravio sacekuse u gradu kad je bila proslava titule?
ovo je samo par incidenata s nama, a skim ste sve kuhali mimo nas i pravili belaje???
Zasto na pitanja odgovaras pitanjem?
Kad na svako moje pitanje tuspasis svoju navijacku grupu onda ti ja odgovorim na tvoja pitanja. Na kraju mozda i uspijes shvatiti ono sto sam rekao da na obje strane ima klosara i da obje navijacke strane imaju svoje mrlje, ali ste vi jedini kojima je odjednom to izvlakusa kad treba Horde Zla zakinuti za prostor na tribini.
ALi dobro, bit ce jos derbija.... ;)
Zadnja izmjena: Larry David, dana/u 22 okt 2010, 23:47, ukupno mijenjano 3 puta.

KARL HAJNC
Kontakt:

Post Postao/la KARL HAJNC » 22 okt 2010, 23:41

KARL HAJNC je napisao/la:
BlingBling je napisao/la:Pa dobro, kad covjek malo bolje razmisli treba i anamo njih razumjeti! Pa nije niko lud da ide u DOLINU CUPOVA,da gleda tekmu ko insan,bodri svoj tim..kad moze sa kamiondzijom na groblje! Malo pite,gutscha reloaded i sve to za samo tri markice! JUPI!
A vi imate mogučnost da za 10 km gledate kako BORDO momci" uništavaju" na terenu male plave štrumfove...........N E P R O C J E NJ I V O
brate, kad ugasis play station javi se...
Izgleda da je kod tebe počeo djelovati taj ,,tuborg" na mozak,ako ga uopšte i imaš........Brzo na spavanje,davno je prošao crtani film

fromel
Kontakt:

Post Postao/la fromel » 22 okt 2010, 23:44

Ovdje se vec uveliko zakuhalo prije derbija, Manijaci nenasjedajte na provokacije ove dječurlije, mangupi preko tastature, počevši od KARL HAJNCA pa nadalje. To se da primjetiti po komentarima.
The pride of Wales is still alive, Cardiff City Football Club!

tuborg_na_mozgu
Kontakt:

Post Postao/la tuborg_na_mozgu » 22 okt 2010, 23:47

@ KARL HAJNC:
hahahah najjaci ste hahahahahahhahahaha.tebi bas burek udario u mozak pa pises gluposti.da ti imas imalo mozga ne bi to pisao.al hajd jbg valjda cete i vi doc pameti nekada...
SARAJEVO JADNA LI VAM SUDBA, JADNE VAS STVORI UDBA!

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 22 okt 2010, 23:48

Ove rasprave idu u nedogled bez ikakva cilja.Neko nekome pokusava nesto dokazati :roll: .FK Zeljezinicar je postavio uslove do njih je hoce li prihvatiti ili ne.Nisu prihvatili.... uredu nemojjte ni doci i zdraooo.Koji nam sad klinac ovdje objasnjavata svoje zahtjeve,ko vas uopste i pita za vase zahtjeve.

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 22 okt 2010, 23:50

Jedan od pacenika koji ima najvise postova na temi FK Zeljeznicar.
Ja bih se isjekao kao sto ce "gospodin" da se reze u maju da imam najvise komentara na njihovoj temi.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

tuborg_na_mozgu
Kontakt:

Post Postao/la tuborg_na_mozgu » 22 okt 2010, 23:50

imaju svoju temu i nek raspravljaju sta bi bilo kad bi bilo.niko nijedne sekunde ne raspravlja o tekmi,vec oko karata prostora "VELIKOG GOSPODINA" i ostalo...
SARAJEVO JADNA LI VAM SUDBA, JADNE VAS STVORI UDBA!

Larry David
Kontakt:

Post Postao/la Larry David » 22 okt 2010, 23:50

damirfile je napisao/la:Ove rasprave idu u nedogled bez ikakva cilja.Neko nekome pokusava nesto dokazati :roll: .FK Zeljezinicar je postavio uslove do njih je hoce li prihvatiti ili ne.Nisu prihvatili.... uredu nemojjte ni doci i zdraooo.Koji nam sad klinac ovdje objasnjavata svoje zahtjeve,ko vas uopste i pita za vase zahtjeve.
Tako je posteno, ali govoriti da je to zbog toga sto smo predprosli derbi lomili stolice, e na to se mora odgovoriti.

KARL HAJNC
Kontakt:

Post Postao/la KARL HAJNC » 22 okt 2010, 23:51

fromel je napisao/la:Ovdje se vec uveliko zakuhalo prije derbija, Manijaci nenasjedajte na provokacije ove dječurlije, mangupi preko tastature, počevši od KARL HAJNCA pa nadalje. To se da primjetiti po komentarima.
,,DIJETE" koje preko 25 godina prati gradske derbije,za razliku od tebe i tebi sličnih koji su silom prilika ,,šljegli" u moj grad i uništavaju svetinju grada Sarajeva koja se nekad zvala,,GRADSKI DERBI"

Silkoni
Kontakt:

Post Postao/la Silkoni » 22 okt 2010, 23:52

Kao navijac sarajeva ovo kad vidim sta se sve desava..bukvalno mi se gadi sve..i mi hocemo neku ligu?Hocemo da igramo europu? itd...Ma jedan veliki uzas...poz za sve..normalne ljude.. ;)

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 22 okt 2010, 23:53

Avanes je napisao/la:Nedavno sam napisao post u kojem me podsjecaju na sektase, a onaj njihov "gospodin" na idejnog vodju.
Sad sam jos vise siguran da je tako. Sta im covjek kaze to slijepo i rade. Jos ga neki ovdje nazivaju pazi sad
"Veliki Gospodin"
tobe jarabi velikim slovom napisao ko da o Bogu pise, a ne nekom kriminalcu koji ljude ostavlja bez poslova.

Treba pojacati obezbjedjenje iznad Juga gore na tranzitu, majke mi me nebi iznenadila ni bomba da doleti odozgo.

Sta nam uradise djeca ova zadojena od derbija, nabijem vas na vase furke i furkice.
Ko nam kaze ovo za bombe? Uostalom prvi ste bojkotovali derbi i ne samo derbi vec i jos neke tekme,dosta ste nas trpali u onu rupu ako vam je toliko dobro trebali ste poslati djecu na sjever gdje nas bacite da vidite kako je! Lose vam u lukavici? Zanimljivoi od zeljovaca svi su odrasle,pametne osobe a pritom i mangupi su svi i pisu redovno ovdje po forumu a mi smo svi djeca boze sacuvaj!!!

eLeMeNtH-SoutH CreW
Kontakt:

Post Postao/la eLeMeNtH-SoutH CreW » 22 okt 2010, 23:53

GRBAVICO,GRBAVICO,ZATVARAJ KAPIJE,NEĆE DOĆI,NEĆE DOĆI,HORDE SELJADIJE !
Fenerbahçe SK...1907♥

I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!

1921♥

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 22 okt 2010, 23:55

Toliko o rumenigeu :lol:
Najaktivniji/a u temi: FK Željezničar
(51 post(ov)a / 48.11% od postova korisnika/ce)
1921-2011

tik-tak
Kontakt:

Post Postao/la tik-tak » 22 okt 2010, 23:55

fuj zgadili su mi se komentari
prozivate rahmetli djildu heroja covjeka koji je dao zivot za grad sram vas bilo ovi prozivaju pulju momka koga su skutori podmuklo ubili fuj stoko jedna retardirana
samo tako nastavite dok se nasi neprijatelji raduju vi se nastaviti svadjati
srem vasna elju i sarajevo i horde nemojte u usta uzimati heroje sve vam retardirano
MOJA MISIJA JE DA NONAME DOBIJE BAN

eLeMeNtH-SoutH CreW
Kontakt:

Post Postao/la eLeMeNtH-SoutH CreW » 22 okt 2010, 23:56

Esii TM87 je napisao/la:Toliko o rumenigeu :lol:
nije krv voda :mrgreen:
Fenerbahçe SK...1907♥

I zato ja navijam za Želju, jer Željo jeste sve ono što oni nisu,i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili!

1921♥

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 22 okt 2010, 23:56

Larry David je napisao/la:
damirfile je napisao/la:Ove rasprave idu u nedogled bez ikakva cilja.Neko nekome pokusava nesto dokazati :roll: .FK Zeljezinicar je postavio uslove do njih je hoce li prihvatiti ili ne.Nisu prihvatili.... uredu nemojjte ni doci i zdraooo.Koji nam sad klinac ovdje objasnjavata svoje zahtjeve,ko vas uopste i pita za vase zahtjeve.
Tako je posteno, ali govoriti da je to zbog toga sto smo predprosli derbi lomili stolice, e na to se mora odgovoriti.
To su samo nagadjanja i to ozbiljan nece nikada reci.Al vjerujem da je na odluku o tome uticalo ovo posljednje kurcenje po gradu razni napadi,suzavci,saranje moras priznati.... Mislim da nije moguce organiziovati derbi kao prije,jer nismo prije ovakvi bili.Sta da se desi nesto nedo Bog.....

eLeMeNtH-SoutH CreW
Kontakt:

Post Postao/la eLeMeNtH-SoutH CreW » 22 okt 2010, 23:58

Avanes je napisao/la:Nedavno sam napisao post u kojem me podsjecaju na sektase, a onaj njihov "gospodin" na idejnog vodju.
Sad sam jos vise siguran da je tako. Sta im covjek kaze to slijepo i rade. Jos ga neki ovdje nazivaju pazi sad
"Veliki Gospodin"
tobe jarabi velikim slovom napisao ko da o Bogu pise, a ne nekom kriminalcu koji ljude ostavlja bez poslova.

Treba pojacati obezbjedjenje iznad Juga gore na tranzitu, majke mi me nebi iznenadila ni bomba da doleti odozgo.

Sta nam uradise djeca ova zadojena od derbija, nabijem vas na vase furke i furkice.
mah..ne bi me cudilo.. :roll:
Fenerbahçe SK...1907♥

1921♥

amerosm
Kontakt:

Post Postao/la amerosm » 23 okt 2010, 00:00

Gdje su admini. Radi li ovdje iko svoj poao za koji je zaduzen. Fino pobrisati sve postove, ljude poslati na hladjenje sedam dana i mirna Bosna. Ukoliko opet krene s provokacijama uputiti trajni ban i gotova prica. Eh da se ovaj forum moze vratiti na svoj pocetak gdje su ljudi komentarisali analizirali utakmice, predlagali neke taktike, pisali o historiji klubova i takmicenja, ali ih je jos malo ostalo na ovom forumu koliko mogu primjetiti, a i oni samo komentarisu kada je potrebno.
Zadnja izmjena: amerosm, dana/u 23 okt 2010, 00:02, ukupno mijenjano 1 put.
"My Favorite Ring is Always the Next One"

KARL HAJNC
Kontakt:

Post Postao/la KARL HAJNC » 23 okt 2010, 00:00

Esii TM87 je napisao/la:Toliko o rumenigeu :lol:
U zadnjih pola sata sam pročitao 5 tvojih postova na temi FK SARAJEVO,toliko o esii timijevcu-LAŽOVU

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: F1921B i 31 gost.