a gdje je ovdje "a ljubav sta je ljubav"
joooj ubio bih se,al mi zao mene..kako se nemogu sjetiti 'bem ti muziku
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
Je li ko gledao ovaj Survivor ? Hahahahaha, oplako sam Knezu, konto sam da će hebat sve onim Filipincama, a oni Filipinci ebli majku gori lopovi od nas Balkanaca.
a gdje je ovdje "a ljubav sta je ljubav"
joooj ubio bih se,al mi zao mene..kako se nemogu sjetiti 'bem ti muziku
A ima ono to ti je ljubav,prva asocijacija mi je bila na ovo
@Bosco
imal' sta na belegiju
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Bosco je napisao/la:Ima Vesna Zmijanac. Ima tu i tamo pokoja fina ženturača.
Pa posto si ti topnik mozda bi i kraljica imala sluha za tebe
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Bosco je napisao/la:Ima Vesna Zmijanac. Ima tu i tamo pokoja fina ženturača.
Pa posto si ti topnik mozda bi i kraljica imala sluha za tebe
Ma imaju one manekenke nidje veze
Koju je Rokvić JR safato ono
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Bosco je napisao/la:A može i Gisele Budchen, valjda se piše tako i ona navija za Arsenal.
Ne znam koju je Rokvić junior safato, tek je počelo jbt. Ali bit će jeebača od njega ako je ko stari.
Mogu i ja navijat za Arsenal
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Bosco je napisao/la:A može i Gisele Budchen, valjda se piše tako i ona navija za Arsenal.
Ne znam koju je Rokvić junior safato, tek je počelo jbt. Ali bit će jeebača od njega ako je ko stari.
Ma Era Ojdanic je najveci jeebac,njemu je bilo merak na traktoru orgijat
Ma jarane kontaš morim oči malo odmorit od monitora pa onda gledam TV. Kako sam ostavljen slabo sam za izlaske i te zahebancije.
@LBJ MVP
Možeš, ali prvo moraš uplatit na žiro račun koji ću ti poslat 100 KM.
Bosco je napisao/la:Ma jarane kontaš morim oči malo odmorit od monitora pa onda gledam TV. Kako sam ostavljen slabo sam za izlaske i te zahebancije.
@LBJ MVP
Možeš, ali prvo moraš uplatit na žiro račun koji ću ti poslat 100 KM.
Eh super,ali imam samo 5o KM
(Ovo o je slučajno tu upalo ne mijenja 0 )
jbt koji smo mi papucari,petak nigdje ne izlazimo da nafatamo kakve perutnine.Jos malo pa cu traziti savjet od majestica
Bosco je napisao/la:E moj Pokemonu pa baš zato nismo papučari. Hajd od majestica tražiti savjet, ali zamisli od GunnerSa. E to bi bilo poniženje.
@LBJ
Daj šta daš.
Ej momci odoh ja u pokemon loptu ,valja spavati dok nisam zaspao za ovom tastaturom.
harry_90 je napisao/la:Jes lijepo popit koje pivo,upoznat curu i sledit se
A još ljepše uništit se na treningu i doći na ss.ba pred sutrašnju tekmu
U kojem klubu treniras kolega
Ryan Giggs' wife Stacy Cooke has walked out on him and been given half of everything he's got. She now has 6 more premier league winners medals than Steven Gerrard.
U kojem klubu treniras kolega
Treniram košarku u Košu,ako znaš koji su