FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne diram u Dzildu i kao pravi pitar skidam kapu rahmetli Dzildu.
Vi samoprozvani navijači melje, stidite se da vam je zanimljiviji Sjever od Juga!
Vi samoprozvani navijači melje, stidite se da vam je zanimljiviji Sjever od Juga!
- Ultras Sur
- Kontakt:
Brate, nije vrijedan togamangupp je napisao/la: morao sam se registrovati da odgovorim ovome, kao prvo ne spominji dzildu mamu ti ****, kao drugo kad si faca reci to "siptaru" u oci, kao trece haj da se ja i ti nadjemo da vidimo jesam li "pizdun"

••• Real Madrid C.F. •••
❸❶ La Liga titles
❶❼ " Copa del Rey " Cups
❾ Uefa Champions League titles
❷ Uefa Cup titles
❸ Intercontinental Cups
❸❶ La Liga titles
❶❼ " Copa del Rey " Cups
❷ Uefa Cup titles
❸ Intercontinental Cups
a sutio si dok si ga ti unistavo?imali veceg licemjera od tebe i slicnih?ti riskiras nesto a vazda prvi pocnete,e moj licemjeru...sta ti spominjes koliko si ti hrabar?gdje si ti bio u ratu o cemu ti pricas jeli te stid?cuj ceto okupiro e jadi mojisekac je napisao/la:koliko je vas ihntelektualaca što ga prozivate branilo tu vašu svetinju ,inače ste hrabri i okupiro je četo prvi dan rata i da ne bi deytona osta vam svetinja u RS-u.To kako se sad ponašate mi nismo zaslužili i zato nek gopvore ljudi tako .Samo jedno pitanje za sve navijače malenih koliko vas je gledalo utakmicu u uslovima koje imaju HZ na tom stadionu pa onda ostavite komentare a da ste proživili pakao kao oni (isti sam to prošao)sigurno bi mislili isto ako ne i gore.Vidi daš 10KM i nemožeš da dišeš,stojiš na jednoj nozi,pišati misaona imenica a o vodi da ne govorimo a riskiraš još i kamen ,baklju ili pendrek od drota e pa zato ja već 5 god. ne idem na tu nakazu od stadiona.Neču nikog nagovarati da ne ide ali mi je drago što je UNFKS odlučila da bojkotuje derby eto vam pa sami navijajte i uživajte u ljepoti derbija.Ultras Sur je napisao/la:Bravo intelektualac !pitar u dusi je napisao/la:Kud je cetnici skroz ne zapalise i sravnise sa zemljom!
Zadnja izmjena: nick, dana/u 22 okt 2010, 23:12, ukupno mijenjano 1 put.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
blago tebi kad ti je tica idol a za svetinju garant nisi ni metka opalio a kamoli šta više a ja sam dva puta ranjen na Grbavici i to kod 11 plavih i kasnije na Lorisu od snajpera, pitar branio tu vašu svetinjuEsii TM87 je napisao/la:@sekac
Kakva ti je to seljacka prica o unistavanju derbya...kad ste ga vi unistavali sa letvama u ruci,divljanjem na gradskom stadionu halooogradskom tad ste sutili k'o picic to je bilo normala...i ako bas taj derby nama odlucivao o tituli vi ste ga usrali...mi nismo tada bili demagozi kao vi i nismo palamudili o tome k'o unistava nesto sveto u ovom gradu.
Druga je stvar sto vi necete da se razdvajate,sto hocete svi na sjever pa necete vi odlucuvati na nasoj svetinji ma kako je vi zvali pogrdnim imenima.Kada je trebalo doci na sastanak s murijom nije vas bilo ,sto?Znate samo vi .Mi kada smo bojkotavali u lukavici vi ste sprdali,a sada radite ne istu stvar nego gluplju.Kao pozivate se kako istok nije licenciran,a odete u Tz na igraliste skolsko dobijete po picici i sutite a a nama kao istok neuslovan.Ko ovdje prodaje muda za bubrege![]()
Eto strah nas je..tica je nalupo Amara i Zuju dok nisu pristali na njegove uslove...fakat vas ne kontam sta vi pricate.

Sarajevo ljubavi moja!
Upravo tako, svaka čast za post! Ne pominjite te ljude u negativnom kontekstu!Elegant je napisao/la:Prepucvajte se ali nemoj te mrtve dirat, Dzildu , Vedrana ... ne diraj te.
Nismo na to spali da i mrtve pocnemo, daj te ljudi.
A ti essi picicu mali tišu. Šta je tebe briga za gradski stadion? Jesi li se bunio kada su vaši na tom stadionu uništavali stolice?
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO
-
- Kontakt:
Kao sto rekoh o rahmetli Dzildi, rahmetli Kasapu sve najbolje.Elegant je napisao/la:Prepucvajte se ali nemoj te mrtve dirat, Dzildu , Vedrana ... ne diraj te.
Nerviraju me samoprozvani huligani kojima je tudja tribina zanimljivija od one u koju se kunu!
-
- Kontakt:
Opet se LAŽOV počeo javljati na jednoj ozbiljnoj temi,kakva je tema FK SARAJEVOEsii TM87 je napisao/la:@sekac
Kakva ti je to seljacka prica o unistavanju derbya...kad ste ga vi unistavali sa letvama u ruci,divljanjem na gradskom stadionu halooogradskom tad ste sutili k'o picic to je bilo normala...i ako bas taj derby nama odlucivao o tituli vi ste ga usrali...mi nismo tada bili demagozi kao vi i nismo palamudili o tome k'o unistava nesto sveto u ovom gradu.
Druga je stvar sto vi necete da se razdvajate,sto hocete svi na sjever pa necete vi odlucuvati na nasoj svetinji ma kako je vi zvali pogrdnim imenima.Kada je trebalo doci na sastanak s murijom nije vas bilo ,sto?Znate samo vi .Mi kada smo bojkotavali u lukavici vi ste sprdali,a sada radite ne istu stvar nego gluplju.Kao pozivate se kako istok nije licenciran,a odete u Tz na igraliste skolsko dobijete po picici i sutite a a nama kao istok neuslovan.Ko ovdje prodaje muda za bubrege![]()
Eto strah nas je..tica je nalupo Amara i Zuju dok nisu pristali na njegove uslove...fakat vas ne kontam sta vi pricate.
sta si ti branio gdje si ti zivio o cemu ti pricas?nije te stid pisat to sto pisessekac je napisao/la:blago tebi kad ti je tica idol a za svetinju garant nisi ni metka opalio a kamoli šta više a ja sam dva puta ranjen na Grbavici i to kod 11 plavih i kasnije na Lorisu od snajpera, pitar branio tu vašu svetinjuEsii TM87 je napisao/la:@sekac
Eto strah nas je..tica je nalupo Amara i Zuju dok nisu pristali na njegove uslove...fakat vas ne kontam sta vi pricate.a sad ne može da gleda na istoj utakmicu fujj!
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Ne treba sada tako upoređivati ali ispade da su iz Željezničara izazivali novi Hejsel, svi dobro znamo koliko naših navijača dođe na Grbavicu, interesovanje za ovaj derbi je veliko i bojim se pomisliti šta bi bilo da su naši navijači odlučili prihvatiti ponudu uprave Željezničara da se smjeste u taj mali sekto,r ako ga tako uopšte mogu nazvati. Jednostavno su naše navijači željeli satjerati u neki geto što mi nismo željeli dozvoliti. Uzvrat će se igrati na Koševu i ja kažem, svi će biti dobro primljeni ali me razočaralo ponašanje čelnih ljudi Željezničara i ovo zaista nismo očekivali.
Toliko o vašem blekiću,vašoj zakletvi
Toliko o vašem blekiću,vašoj zakletvi

Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!
opet pises gluposti kaav bolan crni tica i ko je gdje ratovo mjesas pojmove jesi dobarsekac je napisao/la:blago tebi kad ti je tica idol a za svetinju garant nisi ni metka opalio a kamoli šta više a ja sam dva puta ranjen na Grbavici i to kod 11 plavih i kasnije na Lorisu od snajpera, pitar branio tu vašu svetinjuEsii TM87 je napisao/la:@sekac
Eto strah nas je..tica je nalupo Amara i Zuju dok nisu pristali na njegove uslove...fakat vas ne kontam sta vi pricate.a sad ne može da gleda na istoj utakmicu fujj!

1921-2011
- Ultras Sur
- Kontakt:
Ti nisi dostojan da u usta uzmeš riječ Grbavica, Đilda ni ništa što je povezano sa Željom. Jednostavno nisi odrastao da bi shvatio neke stvari.
••• Real Madrid C.F. •••
❸❶ La Liga titles
❶❼ " Copa del Rey " Cups
❷ Uefa Cup titles
❸ Intercontinental Cups
❸❶ La Liga titles
❶❼ " Copa del Rey " Cups
❷ Uefa Cup titles
❸ Intercontinental Cups
tebi kad se obratim mozes pricatiprigoda je napisao/la:Upravo tako, svaka čast za post! Ne pominjite te ljude u negativnom kontekstu!Elegant je napisao/la:Prepucvajte se ali nemoj te mrtve dirat, Dzildu , Vedrana ... ne diraj te.
A ti essi picicu mali tišu. Šta je tebe briga za gradski stadion? Jesi li se bunio kada su vaši na tom stadionu uništavali stolice?

1921-2011
KARL HAJNZ
djecace tisu broj tvojih postova na temi o championu govori sveb o tebi

1921-2011
-
- Kontakt:
Vi ste na toj sugavici pozdravljali prijatelje sa Sokoca na utakmici kada je najmladji amputirac na svijetu izvodio loptu sa centra!Ultras Sur je napisao/la:Ti nisi dostojan da u usta uzmeš riječ Grbavica, Đilda ni ništa što je povezano sa Željom. Jednostavno nisi odrastao da bi shvatio neke stvari.
Zadnja izmjena: pitar u dusi, dana/u 22 okt 2010, 23:29, ukupno mijenjano 1 put.
Sutra 23. oktobra 2010. godine, idemo dati podrsku nasoj ekipi pred derbi. Okupljanje je u 16.00 h ispred AG-a, a zajednicki polazak je predvidjen za 16.30 h.
Pokazimo da su Horde zla uz FK Sarajevo u svakom trenutku! Svi na trening!
Placa li se sta ?Colorado je napisao/la:Sutra 23. oktobra 2010. godine, idemo dati podrsku nasoj ekipi pred derbi. Okupljanje je u 16.00 h ispred AG-a, a zajednicki polazak je predvidjen za 16.30 h.
I , dali je doslo do nekih promjena za karte sad , gdje se kupuju karte za Kosevo?
-
- Kontakt:
Sa dječakom koji L A Ž E ne želim uopšte raspravljati,znači dječak koji nešto obeča,a to ne uradi je obični L A Ž O V ,a ti si taj......Napusti temu FK SARAJEVA,ne zagadzuj je Š T R U M F E L A Ž LJ I V IEsii TM87 je napisao/la:KARL HAJNZ
Slušaj ako imaš mozga i pameti a i godina ali da te ne uvrijedim,kao prvo nikad nijedan stadion na svijetu nisam uništavao niti odobravam to a zadnji put sam na vašoj"svetinji" bio na zapadu sa dva povrijeđena fudbalera Sarajeva i da nije bilo drotova živu glavu ne bi izvukli jer se (ako znaš ko je) Adil zlatar ,Javin burazer ,i još neki zaletili da nas biju a oba ta fudbalera su bili na štakama.(Nedić,Stoiljković).Ja imam pravu raju manijake iz te Đildine (alla rahmetile)generacije i svaki dan se vidim sa njima i pijemo kafu,kahvu,kavu a znate i vi za Zoku,Traleta itd.Eto tad sam zadnji put bio na vašem stadionu i nisam mogao učestvovati u rušenju istog jer to je bilo prije dvije -tri godine a ovo kad sam bio bilo je kad je sudija (pekija) udario igrača i kad je prekinuta utakmica.Jesam li bio dovoljno jasan ili treba još da objašnjam nekom ko misli da je isuviše pametan. ;)A bujrum pa raspitaj se kod Traleta i Zoke ko sam i spadam li među prave navijače ili huligane koji ruše sve što stignu a možda si i ti takav pa smo ti mi svi isti i svi smo huligani i gori smo od vas.Vidiš ja volim svog Zoku i Traleta i mi imamo zdravu zajebanciju za razliku od vas novokompnovanih čija je zajebancija u čakijama i pištoljima ali nešto tih pištolja i čakija ne bi 1992,93,94,95 kad je trebalo najviše.........Još ti što spominju Đildu moraju da ustanu kad ga spomenu jer nemaju pojma kakav je borac i heroj bio a da ne govorim kakva je raja bio i koliko smo puta zajedno išli na gostovanja i Želje i Sarajeva.
Sarajevo ljubavi moja!
-
- Kontakt:
Burazeru, zamisli da Dzilda zna da su im prijatelji na Sokocu i da im se predstavnik kluba Biscevic slikao sa salom Glasinca na kojem su 4 C!!!!???sekac je napisao/la:Slušaj ako imaš mozga i pameti a i godina ali da te ne uvrijedim,kao prvo nikad nijedan stadion na svijetu nisam uništavao niti odobravam to a zadnji put sam na vašoj"svetinji" bio na zapadu sa dva povrijeđena fudbalera Sarajeva i da nije bilo drotova živu glavu ne bi izvukli jer se (ako znaš ko je) Adil zlatar ,Javin burazer ,i još neki zaletili da nas biju a oba ta fudbalera su bili na štakama.(Nedić,Stoiljković).Ja imam pravu raju manijake iz te Đildine (alla rahmetile)generacije i svaki dan se vidim sa njima i pijemo kafu,kahvu,kavu a znate i vi za Zoku,Traleta itd.Eto tad sam zadnji put bio na vašem stadionu i nisam mogao učestvovati u rušenju istog jer to je bilo prije dvije -tri godine a ovo kad sam bio bilo je kad je sudija (pekija) udario igrača i kad je prekinuta utakmica.Jesam li bio dovoljno jasan ili treba još da objašnjam nekom ko misli da je isuviše pametan. ;)A bujrum pa raspitaj se kod Traleta i Zoke ko sam i spadam li među prave navijače ili huligane koji ruše sve što stignu a možda si i ti takav pa smo ti mi svi isti i svi smo huligani i gori smo od vas.Vidiš ja volim svog Zoku i Traleta i mi imamo zdravu zajebanciju za razliku od vas novokompnovanih čija je zajebancija u čakijama i pištoljima ali nešto tih pištolja i čakija ne bi 1992,93,94,95 kad je trebalo najviše.........Još ti što spominju Đildu moraju da ustanu kad ga spomenu jer nemaju pojma kakav je borac i heroj bio a da ne govorim kakva je raja bio i koliko smo puta zajedno išli na gostovanja i Želje i Sarajeva.
Sutra nista idemo podrzati momke na treningu , a onda u nedelju na kosevu pratimo zajedno tekmu na LED ekranu 3 KM se placa aa prikupljeni iznos ide za premije igracima .Labe.HZ je napisao/la:Placa li se sta ?Colorado je napisao/la:Sutra 23. oktobra 2010. godine, idemo dati podrsku nasoj ekipi pred derbi. Okupljanje je u 16.00 h ispred AG-a, a zajednicki polazak je predvidjen za 16.30 h.
I , dali je doslo do nekih promjena za karte sad , gdje se kupuju karte za Kosevo?
Trenutno korisnika/ca: Lecler, misstianopenaldo, ristagrad, ubipara i 45 gostiju.