FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

KARL HAJNC
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la KARL HAJNC » 22 okt 2010, 22:44

Ultras Sur je napisao/la:Poruka Manijaka Hordama zla-navijačima Fk.Sarajevo: nemorate doći na sjever i navijati za vas klub, dođite bodriti ŽELJU, obojimo Grbavicu u plavo !!!
Bit će obojena u plavo,ali i poluprazna :oops: :oops:

sekula
Kontakt:

Post Postao/la sekula » 22 okt 2010, 22:45

UPS je napisao/la:
sekula je napisao/la:
Necete nikad ni dobiti, jer zna se sta radite sa stolicama.....cast normalnim navijacima.....
A vidi ovog sokola sto je naporan.

Pitam se samo sta treba raditi sa bombasima?? Ali to cete tek vidjeti sta ce vas snaci 'iz sigurnosnih razloga' :roll:
Evo jos jednog sto "prijeti"......ko te tjera na utakmicu, biseru.....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....

GUARDIOLA
Kontakt:

Post Postao/la GUARDIOLA » 22 okt 2010, 22:56

Željooooooooo aleeeeeee
Željooooooooo aleeeeeee
na na na naaaaaaaa!!!!!!!

Željooooooooo aleeeeeee
Željooooooooo aleeeeeee

Željooooooooo aleeeeeee
Željooooooooo aleeeeeee

sancez
Kontakt:

Post Postao/la sancez » 22 okt 2010, 22:57

prije svega vidim ovdje neke komentare nije to to bez njih, kao oni sada ispadaju neke zrtve....spominju ticu spominju nasu upravu i td.... e pa djeco draga prije svega neznam sto vam je tica u glavama nego pogledajte cinjenice.

odete u tuzlu pravite problem gadjate bakljama pa dobijete batine ( moj dobar drug ide na svako gostovanje sarajeva i dobro znam o cemu ovdje pricam), odete u gradacac opet se nesto kurcite, razvalite gracki stadion napadnete svoje igrace, dodjete na grbavicu dobijete fino slovo o .... o kojemu se tolika prasina digla naravno vi ga pocupate i uz to gadjate na nasu stranu bakljama i kojekakvim predmetima, gdje je svaki drugi covjek poveo svog sina da gleda utakmicu, cak ima i vasih navijaca koji dodju na nasu stranu sa djecom. prije ove utakmice se pricalo o svakakvim scenarijima i naravno da uz sve ovo treba obratiti veliku paznju na sigurnost i obezbjedjenje da nebi neko zbog ovih seljaka glavu izgubio (ali ne za vas je to kao nasa vadiona da bi vam smanjili taj famozni prostor)..... daleko od toga da su nasi cvjecke ima i kod nas papaka, ali vi u zadnje vrijeme bas odudarate.

i nemojte vise pricati o nekim zavjerama protiv vas i o tici ..... naravno da ce nasa uprava uraditi sve da ljudi koji dodju da gledaju derbi vrate se kuci mirno i sigurno.... ocigledno vi to nezelite kada treba doci na sastanak sa mupom i rijesiti te stvari vas nigdje nema, vi ste mangupi sta se vi imate dogovarat, i onda kada vam stave ogradu zalite se.

dajte vi bleki 3 marke i vjerujte u neke zavjere, i nemojte slucajno realno sagledat stvari.

Ultras Sur
Kontakt:

Post Postao/la Ultras Sur » 22 okt 2010, 23:01

slika

:lol:
••• Real Madrid C.F. •••

❸❶ La Liga titles

❶❼ " Copa del Rey " Cups

❾ Uefa Champions League titles

❷ Uefa Cup titles

❸ Intercontinental Cups

mak_033
Kontakt:

Post Postao/la mak_033 » 22 okt 2010, 23:02

Fudbal se igra zbog navijaca i meni je zao sto su Horde Zla odlucile bojkotovati. Iako su Manijaci najjaci :D , nece biti isto bez njih.

Imam neki osjecaj da cemo ih razvaliti jedno 3-0, i da ce ovaj bojkot njima biti alibi za poraz.
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.

KARL HAJNC
Kontakt:

Post Postao/la KARL HAJNC » 22 okt 2010, 23:12

sancez je napisao/la:prije svega vidim ovdje neke komentare nije to to bez njih, kao oni sada ispadaju neke zrtve....spominju ticu spominju nasu upravu i td.... e pa djeco draga prije svega neznam sto vam je tica u glavama nego pogledajte cinjenice.

odete u tuzlu pravite problem gadjate bakljama pa dobijete batine ( moj dobar drug ide na svako gostovanje sarajeva i dobro znam o cemu ovdje pricam), odete u gradacac opet se nesto kurcite, razvalite gracki stadion napadnete svoje igrace, dodjete na grbavicu dobijete fino slovo o .... o kojemu se tolika prasina digla naravno vi ga pocupate i uz to gadjate na nasu stranu bakljama i kojekakvim predmetima, gdje je svaki drugi covjek poveo svog sina da gleda utakmicu, cak ima i vasih navijaca koji dodju na nasu stranu sa djecom. prije ove utakmice se pricalo o svakakvim scenarijima i naravno da uz sve ovo treba obratiti veliku paznju na sigurnost i obezbjedjenje da nebi neko zbog ovih seljaka glavu izgubio (ali ne za vas je to kao nasa vadiona da bi vam smanjili taj famozni prostor)..... daleko od toga da su nasi cvjecke ima i kod nas papaka, ali vi u zadnje vrijeme bas odudarate.

i nemojte vise pricati o nekim zavjerama protiv vas i o tici ..... naravno da ce nasa uprava uraditi sve da ljudi koji dodju da gledaju derbi vrate se kuci mirno i sigurno.... ocigledno vi to nezelite kada treba doci na sastanak sa mupom i rijesiti te stvari vas nigdje nema, vi ste mangupi sta se vi imate dogovarat, i onda kada vam stave ogradu zalite se.

dajte vi bleki 3 marke i vjerujte u neke zavjere, i nemojte slucajno realno sagledat stvari.
Gracki stadion-zar se uopšte s nepismenim čovjekom treba raspravljati,a uz to još i piše raznorazne gluposti :oops: :oops:

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 22 okt 2010, 23:16

Do kada će biti rasprave ? Ja ne mogu ovo gledat više, nek moderatori reaguju, nek nešto urade...

Mukiol
Kontakt:

Post Postao/la Mukiol » 22 okt 2010, 23:19

Koje sranje prosli derbi su zasrali kad na Kosevu nije bilo nikako gledalaca, sad kofa bojkotuju tekmu pa jbt. sasvim im je dovoljno 3000 mjesta kad nam naprave Mercedes Arenu dacemo im i 10 000 nema potrebe za srenjem ovim... tekma se igra zbog navijaca :!: :!: :!:
mB!

Avanes
Kontakt:

Post Postao/la Avanes » 22 okt 2010, 23:22

Nedavno sam napisao post u kojem me podsjecaju na sektase, a onaj njihov "gospodin" na idejnog vodju.
Sad sam jos vise siguran da je tako. Sta im covjek kaze to slijepo i rade. Jos ga neki ovdje nazivaju pazi sad
"Veliki Gospodin"
tobe jarabi velikim slovom napisao ko da o Bogu pise, a ne nekom kriminalcu koji ljude ostavlja bez poslova.

Treba pojacati obezbjedjenje iznad Juga gore na tranzitu, majke mi me nebi iznenadila ni bomba da doleti odozgo.

Sta nam uradise djeca ova zadojena od derbija, nabijem vas na vase furke i furkice.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 22 okt 2010, 23:25

Avanes je napisao/la:
Treba pojacati obezbjedjenje iznad Juga gore na tranzitu, majke mi me nebi iznenadila ni bomba da doleti odozgo.

I ja mislim da se vrlo lahko moze desit da neki napaceni klinac zafrljaci kasikaru na nas. :mrgreen:
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

tuborg_na_mozgu
Kontakt:

Post Postao/la tuborg_na_mozgu » 22 okt 2010, 23:28

KARL HAJNC je napisao/la:
sancez je napisao/la:prije svega vidim ovdje neke komentare nije to to bez njih, kao oni sada ispadaju neke zrtve....spominju ticu spominju nasu upravu i td.... e pa djeco draga prije svega neznam sto vam je tica u glavama nego pogledajte cinjenice.

Gracki stadion-zar se uopšte s nepismenim čovjekom treba raspravljati,a uz to još i piše raznorazne gluposti :oops: :oops:
covjek je samo naveo cinjenice koje su u potpunosti tacne. fino vi punite vasu kasu ups kasu blekica i gledajte tekmu sa hadisona. a i onako se mi vas bojimo da nas ne porazite na tribinama "navijanjem".kako ste samo smjesni to je cudo jedno.al svaki put kad je derby vi nesto izigravate, radi vas se pomjera, vama trebaju neki specijalni uslovi,ko ste???? veliki gospodin vas pravi budalama samo tako.al eto mozda nekad dodjete pameti...
SARAJEVO JADNA LI VAM SUDBA, JADNE VAS STVORI UDBA!

Larry David
Kontakt:

Post Postao/la Larry David » 22 okt 2010, 23:29

Haj sto pola ovoga lazes, ali sto zmiris na ispade vasih navijaca.
Ko je bacio bombu na igraliste u Zenici nakon utakmice u Zepcu?
Ko je u Zepcu gadjao kamenjem policajce i ko je na kraju utakmice uletio na teren i napao golmana Zepca?
Ko je palio Hrvatske zastave u dva navrata na Grbavici?
Ko je u Fojnici uletio na teren sa nozevima i napao igrace Sarajeva?
Ko je u augustu nakon utakmice u Banja Luci svratio do Zenice i pravio haos u Zenickom naselju Crkvice?
Ko je u prijateljskoj utakmcii na Poljudu napao policajca?
Ciji je navijac uletio na teren i udario golmana Slavije na Grbavici?
Ciji je navijac nedavno napao Vedrana Rozica u tramvaju jer je nosio majicu RIP Vedran Puljic?
Ko je lomio i palio stolice na AFH-u i ciji su navijaci napali golmana Sarajeva Mirsada Dedica?
Ima jos ali mogao bih ovako do ujutru, cisto da se zna, na obje strane ima klosara i uz obje grupe se vezu mase incidenata, ali si veoma bezobrazan i ti i tvoja uprava kad opravdavate smanjenje mjesta na tribini Hordama i pozivate se na nekakvu sigurnost.
Pa sacica BBB vam je ispraznila sjevernu tribinu 2005 godine.
I davat cemo Bleki 3 KM, bolje i to za razliku od vas koji kupujete majice gdje vas se laze da ste osvajaci KUP-a
Zadnja izmjena: Larry David, dana/u 22 okt 2010, 23:33, ukupno mijenjano 1 put.

BlingBling
Kontakt:

Post Postao/la BlingBling » 22 okt 2010, 23:32

Pa dobro, kad covjek malo bolje razmisli treba i anamo njih razumjeti! Pa nije niko lud da ide u DOLINU CUPOVA,da gleda tekmu ko insan,bodri svoj tim..kad moze sa kamiondzijom na groblje! Malo pite,gutscha reloaded i sve to za samo tri markice! JUPI!
Ostalo mi srce dole na jugu,na sjeveru nasao sam nevjeru!

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 22 okt 2010, 23:32

Mukiol je napisao/la:Koje sranje prosli derbi su zasrali kad na Kosevu nije bilo nikako gledalaca, sad kofa bojkotuju tekmu pa jbt. sasvim im je dovoljno 3000 mjesta kad nam naprave Mercedes Arenu dacemo im i 10 000 nema potrebe za srenjem ovim... tekma se igra zbog navijaca :!: :!: :!:
i igra se za navijače. Ali oni nisu navijači. Yebo tog navijača koji gađa bakljom djecu i starije ljude na sjeveru, pa sa istoka su prije nekoliko godina gađali bakljama veterane. Yebes ti navijaca koji izvrne invalida iz kolica jer mu je krivo sto smo uzeli titulu. Također suzavac da nespominjem. A njima se neide na istok, jer znaju sto su blize nama, to ga vise puse. Nemaju krov nad glavom koji im pojacava jacinu zvuka, oni ustvari pjevaju sa pola snage, a cuje se ko da pjevaju sa 300%. Njima to smeta. Koliko sam se puta gurao u guzvi za svoj klub pa sta? Nego ovdje ima PREVISE mađe raje koju je lako napalit na sve. Ja da mu kazem da je sarajevo osvojilo LP, ono bi povjerovalo, i islo bi u inat svima (čast izuzetcima). I ja sam provocirao, i dalje provociram jer me nerviraju ova dijeca koja neznaju sta je to historija, nikad nisu culi sta je to i sta se zbilo tada. Površno gledaju stvari. Mi kad bojkotujemo, onda je to FUUUJJJ nevolimo svoj klub itd. a nama dali samo 700 karata, VAMA ISTI KU.AC DRUGO PAKOVANJE! Pricate o prostoru a ne o kartama, a znaci bilo bi uredu da vam ostave OVAJ prostor ali da vam smanje karte na 1000? Onda se sigurno nebi gurali. Morate da shvatite, da ce nas ovaj derby dolaziti PUNO, i uprava naša je trebala da odluči, ili mi ili vi. A pošto je to naša uprava, normalno da nece svoje navijace zakidat. Vec da se gostujuce zeznut. Eto, kad budete gledali utakmicu, pogledajte dokle ce biti pun sjever pa recite jestel mogli dobit taj dio ili niste. Nemoze nasa uprava protiv nas! Mali je stadion, ali sta se tu moze. Para se nema ni da se ona trava počupa. A kamoli da se nesta novo gradi.
Zadnja izmjena: plava_pruga, dana/u 22 okt 2010, 23:34, ukupno mijenjano 1 put.
G A Z I
Željo sve do pobjede

sancho_panza
Kontakt:

Post Postao/la sancho_panza » 22 okt 2010, 23:33

Dok je ovakvih svadja i gluposti nikada necemo rahat ni odigrati derbi ;)

tuborg_na_mozgu
Kontakt:

Post Postao/la tuborg_na_mozgu » 22 okt 2010, 23:35

Larry David je napisao/la:

Haj sto pola ovoga lazes, ali sto zmiris na ispade vasih navijaca.
Ko je bacio bombu na igraliste u Zenici nakon utakmice u Zepcu?
Ko je u Zepcu gadjao kamenjem policajce i ko je na kraju utakmice uletio na teren i napao golmana Zepca?
Ko je palio Hrvatske zastave u dva navrata na Grbavici?
Ko je u Fojnici uletio na teren sa nozevima i napao igrace Sarajeva?
Ko je u augustu nakon utakmice u Banja Luci svratio do Zenice i pravio haos u Zenickom naselju Crkvice?
Ko je u prijateljskoj utakmcii na Poljudu napao policajca?
Ciji je navijac uletio na teren i udario golmana Slavije na Grbavici?
Ciji je navijac nedavno napao Vedrana Rozica u tramvaju jer je nosio majicu RIP Vedran Puljic?
Ko je lomio i palio stolice na AFH-u i ciji su navijaci napali golmana Sarajeva Mirsada Dedica?
Ima jos ali mogao bih ovako do ujutru, cisto da se zna, na obje strane ima klosara i uz obje grupe se vezu mase incidenata, ali si veoma bezobrazan i ti i tvoja uprava kad opravdavate smanjenje mjesta na tribini Hordama i pozivate se na nekakvu sigurnost.
Pa sacica BBB vam je ispraznila sjevernu tribinu 2005 godine.
a ko ode na gostovanja i dobije po nosu,al svaki put???
ko je lomio stolice dva puta na grbavici?
ko je gadjao veterane bakljama?
ko je bacio suzavac sa tranzita?
ko je prvi poceo sarati grafite?
ko je pravio sacekuse u gradu kad je bila proslava titule?
ovo je samo par incidenata s nama, a skim ste sve kuhali mimo nas i pravili belaje???

KARL HAJNC
Kontakt:

Post Postao/la KARL HAJNC » 22 okt 2010, 23:37

BlingBling je napisao/la:Pa dobro, kad covjek malo bolje razmisli treba i anamo njih razumjeti! Pa nije niko lud da ide u DOLINU CUPOVA,da gleda tekmu ko insan,bodri svoj tim..kad moze sa kamiondzijom na groblje! Malo pite,gutscha reloaded i sve to za samo tri markice! JUPI!
A vi imate mogučnost da za 10 km gledate kako BORDO momci" uništavaju" na terenu male plave štrumfove...........N E P R O C J E NJ I V O

Omar500
Kontakt:

Post Postao/la Omar500 » 22 okt 2010, 23:37

sancho_panza je napisao/la:Dok je ovakvih svadja i gluposti nikada necemo rahat ni odigrati derbi ;)
Potpis!

tuborg_na_mozgu
Kontakt:

Post Postao/la tuborg_na_mozgu » 22 okt 2010, 23:39

KARL HAJNC je napisao/la:
BlingBling je napisao/la:Pa dobro, kad covjek malo bolje razmisli treba i anamo njih razumjeti! Pa nije niko lud da ide u DOLINU CUPOVA,da gleda tekmu ko insan,bodri svoj tim..kad moze sa kamiondzijom na groblje! Malo pite,gutscha reloaded i sve to za samo tri markice! JUPI!
A vi imate mogučnost da za 10 km gledate kako BORDO momci" uništavaju" na terenu male plave štrumfove...........N E P R O C J E NJ I V O
brate, kad ugasis play station javi se...

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: elSaik, Orvel, Pablo11 i 49 gostiju.