FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Megamon
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Megamon » 22 okt 2010, 22:32

Mada meni bi bilo najdraze 0-1 u 90+ gol iz nepostojeceg penala ili iz velikog ofsajda :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

shevchenko 88
Kontakt:

Post Postao/la shevchenko 88 » 22 okt 2010, 22:33

johnnyHZ je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Hajd necemo vise o bojkotu,hajmo malo prognoze rezultata,samo objektivno
Molim samo navijace Sarajeva da ovdje prognoziraju,ostali imaju temu jedanaesto kolu

Moja prognoza

0-2 (Vucina i Piksi)
1-4 trazice sami sebe po terenu....mi u 80 jedan crveni,torlak ce slomiti nogu zebi :mrgreen:
0 - 2 (Torlak, Kojašević )

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 okt 2010, 22:33

Megamon je napisao/la:Mada meni bi bilo najdraze 0-1 u 90+ gol iz nepostojeceg penala ili iz velikog ofsajda :mrgreen:
To u stilu Borca iz prosle sezone ?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 22 okt 2010, 22:34

Ma nije vise bitan ni rezultat. Bitno je da se ta utakmica zavrsi da ne mislimo vise na papanluke slavijasa sa grbavice.. Umaramo se bez veze, ima jos 20 bitnijih utakmica

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 22 okt 2010, 22:34

UPS je napisao/la:Ma sta se vise osvrcete na postove ovih sokolova

mentalita slavija

8-)
a vi kao nas ismijavali i.... :roll:
1921-2011

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 22 okt 2010, 22:35

Elegant je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Mada meni bi bilo najdraze 0-1 u 90+ gol iz nepostojeceg penala ili iz velikog ofsajda :mrgreen:
To u stilu Borca iz prosle sezone ?
Hocete da vam otkrijemo tajnu,zapravo mi skupljamo pare da gdin Blekicu vratimo pare jer je covjek vec dao avans sudiji a poslje utakmice dobit ce ostatak :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

semony
Kontakt:

Post Postao/la semony » 22 okt 2010, 22:36

Drugačije neznaju dobiti Travnik, a kamoli ozbiljniju ekipu, šampiona.
Nella gioia e nel dolore per Inter amore... FC INTER !!!

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 22 okt 2010, 22:42

bez pretjerivanja

nije stadion kriv, krivi su mentaliteti

melandri
Kontakt:

Post Postao/la melandri » 22 okt 2010, 22:43

pitar u dusi je napisao/la:
dino lj je napisao/la:
-A- je napisao/la:Pa stadion vam i jeste na nivou onoga u Vogosci.
Majke ti ne valjaj gluposti opet ces zapoceti neke bezveze komentare ali kad vec govoris tako ruzno o Grbavici(kojoj se u ratu desilo valjda znas vec sta i znas kakva je iz rata izasla) Boga ti meni reci na kojem je nivou stadion u vasem vlasnistvu,taj sto koristite i nas je koliko i vas.
Ovo sam moze jedan intelektualac sa Koseva napisati,,bravo !!!

Ultras Sur
Kontakt:

Post Postao/la Ultras Sur » 22 okt 2010, 22:49

pitar u dusi je napisao/la:Kud je cetnici skroz ne zapalise i sravnise sa zemljom!
Bravo intelektualac ! :roll:
••• Real Madrid C.F. •••

❸❶ La Liga titles

❶❼ " Copa del Rey " Cups

❾ Uefa Champions League titles

❷ Uefa Cup titles

❸ Intercontinental Cups

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 22 okt 2010, 22:49

Pirke_TM87 je napisao/la:
sarajlija89 je napisao/la:
Pirke_TM87 je napisao/la:Ne vidim razlog zasto se pristupilo bojkotu i sta to smeta istocnoj tribini na Grbavici? Tvrdim da je ista ta istocna tribina uslovnija i bolja za pracenje i navijanje nego 90 % tribina sirom BIH na kojima ste boravili i navijali. Znali ste navijati po skelama, kojekakvim gredama a smeta vam istok koji ste ruku na srce nekoliko godina unazad uvijek popunjavali dok je to u ovo nesto skorije vrijeme koja godina prije rijetkost, jer se svi zelite zgurati na sjever, da li kao izgovor da mozete nekome pricati da ste bili na sjeveru ili vec nesto drugo! Razumijem ja da nije isto bar sto se tice psihe navijati sa istoka i sa sjevera isto kao sto nije ni nama isto navijati i biti na jugu ili zapadu, ali stadion Grbavica je takakv kakav je, i pored to ga sto ima 10 000 sjedecih mjesta omoguceno je da dobijete tribinu koja je zatvorena i u slucaju bilo kakvih nezgoda Zeljeznicar bi bio taj koji bi snosio posljedice, druga stvar obezbjedjeno vam je 3 000 karata koliko ste i trazili. Ovo oko derby.a se sve sjebalo. Zao mi je ali zivot ide dalje. Nisam se javio da provociram nego da kazem ono sto mislim, a kroz pricu sa dosta drugava inace navijaca sarajeva nisu bili protiv te istocne tribine tako da mi je zao sto ce ovaj po meni jedan od jacih derby-a poslije rata zavrsiti samo sa nasim PLAVIM dekorom. NEKA BOLJI POBJEDI. Pozdrav
Tribina istok je neuslovna potpuno..znaju oni koji su bili bar jednom,cak se ne bi smjeli pustati navijaci na istu jer nema licencu od saveza..al jbg...

haj i to da preskocimo...pa da kazemo nebitno

al jel uredu da nas podjele??

a upravo to su htjeli uraditi... iz razloga poznatih svima,svi ste vidjeli nas sjever prosi derby.Neki jednostavno to nisu mogli podnijeti(poraz na tribinama) da se ponovi(ponovilo bi se sigurno) i ovo je ciljano bilo da se razdvoje HZ.......jer na sjever ne mozemo svi stati....tj mogli bi da su nam omogucili slovo O,odnosno taj dio prostora...ovako pola raje sa sjevera bi bilo na istoku i to ne bi bila ta atmosfera i navijanje...jednostavno to necemo dopustit..trazili smo minimum uslova i nece nas niko zaebavat...

Steta zbog atmosfere i derbya...bice bolje valjda
Haveru ako si bio prosli put na derby-u a jesi sigurno svjestan si cinjenice da ste bili jedno na drugome i da sardine mogu gledati pozavidile bi vam, a sto je to tako, zato sto ste vi licno insistirali jer ste svi htjeli na sjever a na istoku je ostala ogromna supljina! E sada se stavi u stav uprave sarajeva, da se mi manijaci na kosevu na jugu naguramo preko 6 hiljada i da u slucaju gola krene masa i dodje do nesrece, sta mislis ko bi odgovarao ?
dosta bolan više dajte nam sjever i tačka ,neki dan ste se hvalili grobarima kako ste sa juga a ko je god na sjeveru on je p.čk. i šta je sad jadovi, fujjj!Ja iz principa ne idem na vaš stadion neču ni ime da mu spominjem jer vam ne dam ni fening a kamoli pet maraka ali ovi što idu svaka im čast za bojkot ali davno je to trebalo uraditi a sad je ionako kasno za sve, uništili ste još jednu svetinju po čemu je naš grad bio prepoznatljiv. :cry:
Sarajevo ljubavi moja!

pitar u dusi
Kontakt:

Post Postao/la pitar u dusi » 22 okt 2010, 22:51

Pizduni, stidite li se imalo Dzilde?
Pitate li se sta bi vam rahmetli Dzilda rekao na to da ste isli urgrati kod vodene glave da nas bude manje kako vas ne bi ponizili u navijanju?

Jel vas imalo Dzilde stid?

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 22 okt 2010, 22:53

formance je napisao/la:
pitar u dusi je napisao/la:Kud je cetnici skroz ne zapalise i sravnise sa zemljom!
Svašta . . .
E moj brate ovo ti je mozak 10-godišnjaka...
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

Ultras Sur
Kontakt:

Post Postao/la Ultras Sur » 22 okt 2010, 22:54

pitar u dusi je napisao/la:Pizduni, stidite li se imalo Dzilde?
Pitate li se sta bi vam rahmetli Dzilda rekao na to da ste isli urgrati kod vodene glave da nas bude manje kako vas ne bi ponizili u navijanju?

Dokle sa tim intelektualnim pitanjima ? :roll:
••• Real Madrid C.F. •••

❸❶ La Liga titles

❶❼ " Copa del Rey " Cups

❾ Uefa Champions League titles

❷ Uefa Cup titles

❸ Intercontinental Cups

semony
Kontakt:

Post Postao/la semony » 22 okt 2010, 22:56

pitar u dusi je napisao/la:Pizduni, stidite li se imalo Dzilde?

Dokazao si ko si i kakav si, nemoras sad se vaditi i pametovati.
Kompleksaši!
Nella gioia e nel dolore per Inter amore... FC INTER !!!

KODRO
Kontakt:

Post Postao/la KODRO » 22 okt 2010, 22:56

a ja bilmeza na ovom forumu nedo bog nikom imal normalnih ovdje ili

ALLAH vam se smilovo

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 22 okt 2010, 22:57

pitar u dusi je napisao/la:Zar nije Jug samo jedan, a sjever stotinu i jedan?

Mrs pizduni na Jug!

Mrs sa svojim siptarom na jug i stidite se Dzilde!
Tvoje cu postove sacuvati za memoara. Mislio sam da je ljudska glupost ogranicena, ali ti si me ispravio.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 okt 2010, 23:03

Prepucvajte se ali nemoj te mrtve dirat, Dzildu , Vedrana ... ne diraj te.
Nismo na to spali da i mrtve pocnemo, daj te ljudi.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

pitar u dusi
Kontakt:

Post Postao/la pitar u dusi » 22 okt 2010, 23:04

MI SMO DIVOVI SVAKO NAM JE PLIJEN!!

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 22 okt 2010, 23:05

@sekac

Kakva ti je to seljacka prica o unistavanju derbya...kad ste ga vi unistavali sa letvama u ruci,divljanjem na gradskom stadionu halooo :o gradskom tad ste sutili k'o picic to je bilo normala...i ako bas taj derby nama odlucivao o tituli vi ste ga usrali...mi nismo tada bili demagozi kao vi i nismo palamudili o tome k'o unistava nesto sveto u ovom gradu.

Druga je stvar sto vi necete da se razdvajate,sto hocete svi na sjever pa necete vi odlucuvati na nasoj svetinji ma kako je vi zvali pogrdnim imenima.Kada je trebalo doci na sastanak s murijom nije vas bilo ,sto?Znate samo vi .Mi kada smo bojkotavali u lukavici vi ste sprdali,a sada radite ne istu stvar nego gluplju.Kao pozivate se kako istok nije licenciran,a odete u Tz na igraliste skolsko dobijete po picici i sutite a a nama kao istok neuslovan.Ko ovdje prodaje muda za bubrege :roll:

Eto strah nas je..tica je nalupo Amara i Zuju dok nisu pristali na njegove uslove...fakat vas ne kontam sta vi pricate.
1921-2011

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Varijantas8 i 57 gostiju.