24.10.2010 stadion kosevo,proslavimo rodjendan naseg kluba dostojno i uz pobjedu...Marseille84 je napisao/la:Jel sigurno ce bit ?johnnyHZ je napisao/la:pustite ih nek pisu,ne odgovarajte im...dosadni su ...samo ignorirajte....mi smo svoj cilj zacrtali i to je to ,gotova prica ...
24.10.2010 stadion kosevo,proslavimo rodjendan naseg kluba dostojno i uz pobjedu...
I samo sjever ?
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
- Marseille84
- Kontakt:
Ocekujem sjever pun i ocekujem igrace nakon pobjedejohnnyHZ je napisao/la:24.10.2010 stadion kosevo,proslavimo rodjendan naseg kluba dostojno i uz pobjedu...Marseille84 je napisao/la:Jel sigurno ce bit ?johnnyHZ je napisao/la:pustite ih nek pisu,ne odgovarajte im...dosadni su ...samo ignorirajte....mi smo svoj cilj zacrtali i to je to ,gotova prica ...
24.10.2010 stadion kosevo,proslavimo rodjendan naseg kluba dostojno i uz pobjedu...
I samo sjever ?

24.10.2010 stadion kosevo,proslavimo rodjendan naseg kluba dostojno i uz pobjedu..
neki sizofrenicari sami sa sobom pricaju
neki sizofrenicari sami sa sobom pricaju
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Ali cemo im na jugu ubuduce postaviti i karantin, da se malo prociste 

kako mozete biti toliko glupi i davati 3 km Blekicu za ulaz ? Dizete ga u nebesa frajer vas levati ko budale zadnje....povecao vam cijene karata za duplo i stavio vam fol LED ekran koji je bio prve 3 tekme,gdje je sada ?
- Megamon
- Kontakt:
Nas levati,nama to ne smeta.Nemoj se puno brinuti mozda ti naskodi.Prekosutra derbi a ti se brineso nama i o gdin. Blekicumelandri je napisao/la:kako mozete biti toliko glupi i davati 3 km Blekicu za ulaz ? Dizete ga u nebesa frajer vas levati ko budale zadnje....povecao vam cijene karata za duplo i stavio vam fol LED ekran koji je bio prve 3 tekme,gdje je sada ?

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
24.10.2010 stadion kosevo,proslavimo rodjendan naseg kluba dostojno i uz pobjedu..melandri je napisao/la:kako mozete biti toliko glupi i davati 3 km Blekicu za ulaz ? Dizete ga u nebesa frajer vas levati ko budale zadnje....povecao vam cijene karata za duplo i stavio vam fol LED ekran koji je bio prve 3 tekme,gdje je sada ?
svi po cenera da damo GOSPODINU BLEKICU da ima covjek .... ..nemoj ko da NEDA....!!!!!!!!
- Megamon
- Kontakt:
joj,imam i ja telefon kupio u zgradi MomA Uzejra mogu li ja to dati umjesto parajohnnyHZ je napisao/la:24.10.2010 stadion kosevo,proslavimo rodjendan naseg kluba dostojno i uz pobjedu..melandri je napisao/la:kako mozete biti toliko glupi i davati 3 km Blekicu za ulaz ? Dizete ga u nebesa frajer vas levati ko budale zadnje....povecao vam cijene karata za duplo i stavio vam fol LED ekran koji je bio prve 3 tekme,gdje je sada ?
svi po cenera da damo GOSPODINU BLEKICU da ima covjek .... ..nemoj ko da NEDA....!!!!!!!!

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
nemam razloga da se brinema za nas,al hajde realno reci sta vam je to Blekic donio sto niste imali...i mi smo bojkotovali derby prije 4 godine pa nismo placai ulaz,zasto bi vi nekome davali 3 km ?Megamon je napisao/la:Nas levati,nama to ne smeta.Nemoj se puno brinuti mozda ti naskodi.Prekosutra derbi a ti se brineso nama i o gdin. Blekicumelandri je napisao/la:kako mozete biti toliko glupi i davati 3 km Blekicu za ulaz ? Dizete ga u nebesa frajer vas levati ko budale zadnje....povecao vam cijene karata za duplo i stavio vam fol LED ekran koji je bio prve 3 tekme,gdje je sada ?
moze! ja sam ponio cvaju i dat cu isto nesto ovako ..da se nadje covjeku ...ipak je on BLAKIC...jedan jedini ...velicanstveni!!!!!!!!!!!!!!Megamon je napisao/la:joj,imam i ja telefon kupio u zgradi MomA Uzejra mogu li ja to dati umjesto parajohnnyHZ je napisao/la:24.10.2010 stadion kosevo,proslavimo rodjendan naseg kluba dostojno i uz pobjedu..melandri je napisao/la:kako mozete biti toliko glupi i davati 3 km Blekicu za ulaz ? Dizete ga u nebesa frajer vas levati ko budale zadnje....povecao vam cijene karata za duplo i stavio vam fol LED ekran koji je bio prve 3 tekme,gdje je sada ?
-
- Kontakt:
Finale Kupa BiH utakmica prodana Borcu a vama prodane majice sa natpisom osvajači kupa BiH - razmisli malo koja uprava je tu izlevatila svoje navijače...melandri je napisao/la:kako mozete biti toliko glupi i davati 3 km Blekicu za ulaz ? Dizete ga u nebesa frajer vas levati ko budale zadnje....povecao vam cijene karata za duplo i stavio vam fol LED ekran koji je bio prve 3 tekme,gdje je sada ?

- Megamon
- Kontakt:
Mozda zaradi puno para pa nam iznajmi apartamane u Moma Uzejra pa cemo da ceramo ZeljAjohnnyHZ je napisao/la:moze! ja sam ponio cvaju i dat cu isto nesto ovako ..da se nadje covjeku ...ipak je on BLAKIC...jedan jedini ...velicanstveni!!!!!!!!!!!!!!

Ma sta se vise osvrcete na postove ovih sokolova
mentalita slavija

mentalita slavija

- Marseille84
- Kontakt:
RADIJE BI DAO 20 KM BLEKICU NEGO VAMA ŠABANIMA 10 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
24.10.2010 stadion kosevo,proslavimo rodjendan naseg kluba dostojno i uz pobjedu..
kakve ovo veze ima sa prenosom utakmice na stadionu i naplacivanjem ulaza ?shevchenko 88 je napisao/la:Finale Kupa BiH utakmica prodana Borcu a vama prodane majice sa natpisom osvajači kupa BiH - razmisli malo koja uprava je tu izlevatila svoje navijače...melandri je napisao/la:kako mozete biti toliko glupi i davati 3 km Blekicu za ulaz ? Dizete ga u nebesa frajer vas levati ko budale zadnje....povecao vam cijene karata za duplo i stavio vam fol LED ekran koji je bio prve 3 tekme,gdje je sada ?
ja sam cuo da cemo mnogo toga propustiti prica se da ce se za derbi otvoriti par pekara .... bit ce koljacaMegamon je napisao/la:Mozda zaradi puno para pa nam iznajmi apartamane u Moma Uzejra pa cemo da ceramo ZeljAjohnnyHZ je napisao/la:moze! ja sam ponio cvaju i dat cu isto nesto ovako ..da se nadje covjeku ...ipak je on BLAKIC...jedan jedini ...velicanstveni!!!!!!!!!!!!!!

http://hr.wikipedia.org/wiki/KompleksUPS je napisao/la:Ne, vi ste SLAVIJA1921 je napisao/la: Mi mozemo sve jer smo DRZAVA ZELJO, vi ste samo divovi tako da ste ograniceni.
dijelite apsolutno iste krkanske gene sa njima, to je tako ocito
Nella gioia e nel dolore per Inter amore... FC INTER !!!
- Megamon
- Kontakt:
Hajd necemo vise o bojkotu,hajmo malo prognoze rezultata,samo objektivno
Molim samo navijace Sarajeva da ovdje prognoziraju,ostali imaju temu jedanaesto kolu
Moja prognoza
0-2 (Vucina i Piksi)
Molim samo navijace Sarajeva da ovdje prognoziraju,ostali imaju temu jedanaesto kolu
Moja prognoza
0-2 (Vucina i Piksi)
Bolje sokol nego topli bratUPS je napisao/la:Ma sta se vise osvrcete na postove ovih sokolova
mentalita slavija

Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
1-4 trazice sami sebe po terenu....mi u 80 jedan crveni,torlak ce slomiti nogu zebiMegamon je napisao/la:Hajd necemo vise o bojkotu,hajmo malo prognoze rezultata,samo objektivno
Moja prognoza
0-2 (Vucina i Piksi)

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Dave, MaroonBjelave i 23 gosta.