ako ovo bude islo mi vama uradili ovo, vi ce te nama vratiti duplo, ovo nece liciti ni na sta, bolje da se zavrsi na ovome, moze se tako u nedogled ici, al to nije fazon, fazon je sto smo i jedni i drugi krivi zato sto nema vise derbija onakvog kakav je bio prije, sad neko je kriv vise, neko manje, al dok god budemo prebacivali krivicu sa jednih na druge necemo nigdje sa ovim doguratiLarry David je napisao/la:Cuj ovoga da oni nemaju mjesta na sjeveru zbog Hordi Zla. Pa jesil ti uopste prosle derbije bio na Grbavici? AKo si bio mogao si vidjeti da vas dio na sjeveru nikad nije bio pun, cak sta vise moglo je jos bruku raje stati.
A sto se tice povecanja mjesta to uopste nije bilo presudno, da ste nam dali do slova O kao sto je bilo i proslu tekmu sigurno bi Horde bile na utakmici, mada i do O je malo ali opet prihvatljivo, a ovo sto ste sad odlucili da i to smanjite je malo je reci bezobrazno, ali polahko, nije ovo zadnja utakmcia izmedju vas i nas, vrijeme brzo ide i bit ce tekmi i na AFH-u, nemojte misliti da ce vas odnos prema nama neko zaboraviti. Samo lakapo.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Za zivot cijeli!
Larry David je napisao/la:A vi niste palili stolice na AFH-u ? Vi niste ulijetali na teren i napali naseg golmana ( Mirsada Dedica ) ?Edvin_manijak je napisao/la:Ja neznam kao nemoze da im dođe iz gu.zice u glavu. Prošli derbi mangupi se napravili bacaju baklje među raju na nasu stranu sjevera(na sto im je propisno uzvracena baklja) dva puta, predprošli derbi lome i pale stolice(stoka) i sta treba da im damo opet dio sjevera da opet lome i pale stolice i bacaju baklje eee PA NEMOŽE. Zato sad kod blekića glavonje pa njemu bacajte baklje i lomite stolice kad opet budete pušili a do tad papa.
Pa sta smo tada mi trebali uraditi, da vam svaku slijedecu na AFH-u zbog sigurnosti nasih igraca i ocuvanju stadiona damo samo pola juga?
Eto vi nevinascad, djeca cvijeca... Jest ahhha.
Druga stvar, Zijad Blekic je ponudio vasoj bezobraznoj upravi da on snosi troskove skidanja stolica ( ako je vec to problem ) na nasem dijelu tribine prije utakmice i troskove vracanja nakon utakmice.
Niste prihvatili, prema tome pusti mi se suplje, razumijem da ti kao navijac plavih neces priznati da ti se uprava supacki ponijela, ali mojne lagati jer ce neko sa strane ko cita vase lazi jos povjerovati da je istina.
Eto tvoja uprava je za Oskara.Napalila vas da bojkotujete derbi dabi mogla da vam naplati ulaz na Kosevo.Ko nevidi taj je corav.Ali to je vec vas problem a ne nas.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Prvo: ne kaze se htjeo nego htio, drugo: sami ste krivi sto vam je (u)skracen prostor, da ste bili normalni ljudi, dobili bi i dio "O" ali posto volite glumiti mangupe i kabadahije, policija je odlucila postaviti tampon zonu.....logicno je da se time skracuje prostor za navijace, a jos logicnije je da se taj prostor uzme od vas, a ne od nasih navijaca, da ne pricamo o reciprocitetu za gostujuce navijace itd....Uostalom, dobili ste Istok, upravo zbog toga.... Sto se mene licno tice, majmuni i budale svakako nisu pozeljni, a 100% sam siguran da ce svaki iole normalan covjek (pitar ili manijak ili bilo ko drugi) doci na utakmicu i navijati za svoj klub onako kako dolikuje, bez ekscesa i slicnih sr.anja....a vi koji hocete da bojkotujete, bujrum, svako ima pravo izbora, samo vise ne smarajte na nasoj temi o tome.....samo sarajevo je napisao/la:Kome vi palamudite,bojkotujete derbi jer vam je karta skupa,bojkotujete I.Sarajevo i pricate protiv njih a isto radite,sad kao nama nesto pricate da bojkotujemo a vi ste to radili i to vise puta,sta vam je cudno necemo da nam se proda 3000 karti a moze da stane max 1500 ljudi to nekom drugom anam to ne prolazi! Vi nasli da pricate o bojkotima! AKo vam je lakse sve pare cemo Blekicu da damo,a koliko ej covjeku stalo do para govori i cinjenica da je nas klub htjeo da plati troskove da vam se stolice uklone koliko njemu znaci tih par hiljada dozovite se!
nadam se da ce moderatori poceti raditi svoj posao.....
Moj glas je mek, al' je zato toljaga tvrda.....
Reci to zuji, amaru i tici! Najlakse se sad praviti naivanThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: ako ovo bude islo mi vama uradili ovo, vi ce te nama vratiti duplo, ovo nece liciti ni na sta, bolje da se zavrsi na ovome, moze se tako u nedogled ici, al to nije fazon, fazon je sto smo i jedni i drugi krivi zato sto nema vise derbija onakvog kakav je bio prije, sad neko je kriv vise, neko manje, al dok god budemo prebacivali krivicu sa jednih na druge necemo nigdje sa ovim dogurati
ovo nije prvi put - svkavi derbi na grbavici je postao problematican. ja ne pamtim da je jedan prosao bez slicnih marifetluka od rata na ovama a pratim sve derbije jos od '87
Ali, pozelicete vi vidjeti kako izgleda pravi stadion, neka neka
- Ultras Sur
- Kontakt:
Željo šampion ! 

••• Real Madrid C.F. •••
❸❶ La Liga titles
❶❼ " Copa del Rey " Cups
❾ Uefa Champions League titles
❷ Uefa Cup titles
❸ Intercontinental Cups
❸❶ La Liga titles
❶❼ " Copa del Rey " Cups
❷ Uefa Cup titles
❸ Intercontinental Cups
uvijek intulektualan postUPS je napisao/la:Reci to zuji, amaru i tici! Najlakse se sad praviti naivanThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: ako ovo bude islo mi vama uradili ovo, vi ce te nama vratiti duplo, ovo nece liciti ni na sta, bolje da se zavrsi na ovome, moze se tako u nedogled ici, al to nije fazon, fazon je sto smo i jedni i drugi krivi zato sto nema vise derbija onakvog kakav je bio prije, sad neko je kriv vise, neko manje, al dok god budemo prebacivali krivicu sa jednih na druge necemo nigdje sa ovim dogurati
ovo nije prvi put - svkavi derbi na grbavici je postao problematican. ja ne pamtim da je jedan prosao bez slicnih marifetluka od rata na ovama a pratim sve derbije jos od '87

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
yebo te taj zadnji u nizuUPS je napisao/la:Reci to zuji, amaru i tici! Najlakse se sad praviti naivanThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la: ako ovo bude islo mi vama uradili ovo, vi ce te nama vratiti duplo, ovo nece liciti ni na sta, bolje da se zavrsi na ovome, moze se tako u nedogled ici, al to nije fazon, fazon je sto smo i jedni i drugi krivi zato sto nema vise derbija onakvog kakav je bio prije, sad neko je kriv vise, neko manje, al dok god budemo prebacivali krivicu sa jednih na druge necemo nigdje sa ovim dogurati

ako cemo tako, prije 5-6 god, 20 km karta, manijaci bojkot, revans na grbavici, normala bilo, karte bile 10 km, a na grbavici koliko se sjecam, ne pamtim da je bilo nekih vecih problema, al haj nebitno, uglavnom yebo ovakav derbi bez vas realno, nije to to
Za zivot cijeli!
tica je tukao amara i zuju dok nisu smanjili mjesto poganima, a nijaz je tukao ove u mupu da naprave evakuacioni plan koji se ne moze mijenjati 2 dana pred tekmu...
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Larry David
- Kontakt:
*ebiga, realno vasa se uprava ponijela bezobrazno i da se ja pitam dok god su vam ovi ljudi u klubu ja bi vam vracao istom ako ne i vecom mjerom, znaci ne bi pristajao ni na kakve dogovore.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ako ovo bude islo mi vama uradili ovo, vi ce te nama vratiti duplo, ovo nece liciti ni na sta, bolje da se zavrsi na ovome, moze se tako u nedogled ici, al to nije fazon, fazon je sto smo i jedni i drugi krivi zato sto nema vise derbija onakvog kakav je bio prije, sad neko je kriv vise, neko manje, al dok god budemo prebacivali krivicu sa jednih na druge necemo nigdje sa ovim doguratiLarry David je napisao/la:Cuj ovoga da oni nemaju mjesta na sjeveru zbog Hordi Zla. Pa jesil ti uopste prosle derbije bio na Grbavici? AKo si bio mogao si vidjeti da vas dio na sjeveru nikad nije bio pun, cak sta vise moglo je jos bruku raje stati.
A sto se tice povecanja mjesta to uopste nije bilo presudno, da ste nam dali do slova O kao sto je bilo i proslu tekmu sigurno bi Horde bile na utakmici, mada i do O je malo ali opet prihvatljivo, a ovo sto ste sad odlucili da i to smanjite je malo je reci bezobrazno, ali polahko, nije ovo zadnja utakmcia izmedju vas i nas, vrijeme brzo ide i bit ce tekmi i na AFH-u, nemojte misliti da ce vas odnos prema nama neko zaboraviti. Samo lakapo.
Svaki sam derbi bio na Grbavici i to na sjeveru i vrlo dobro znam kakva su uslovi na onom dijelu tiribine, ali eto opet se islo, ali ovo sad je sramota, pa pogledaj onu sliku i reci realno jel u redu da nam se samo onoliki prostor dadne na ovako vaznoj utakmici, utakmici zbog koje se 7 dana na obje strane ne spava kako treba. Ruku na srce pa reci kako bi se ti osjecao da je situacija obrnuta. Nemam rijeci, danima razmisljam o ovoj utakmici, mastam o posebnom jutru pred derbi kad odem u mahalski kafic prvo na kafu pa onda lagano po pivi, kulturno prepucavanje sa vasima i onda lagano svak svojim putem do stadiona... A sad mi je sve to uskraceno zbog odnosa vase uprave prema nama. Zato kazem, istom mjerom vam treba vratiti i vjerujem da hocemo.
- Larry David
- Kontakt:
Da da, bit ce da je to, a rijeci vasih ljudi u upravi da nam se smanji prostor na sjeveru smo vjerovatno svi kolektivno sanjali. Jest ahha.123456 je napisao/la:Larry David je napisao/la:A vi niste palili stolice na AFH-u ? Vi niste ulijetali na teren i napali naseg golmana ( Mirsada Dedica ) ?Edvin_manijak je napisao/la:Ja neznam kao nemoze da im dođe iz gu.zice u glavu. Prošli derbi mangupi se napravili bacaju baklje među raju na nasu stranu sjevera(na sto im je propisno uzvracena baklja) dva puta, predprošli derbi lome i pale stolice(stoka) i sta treba da im damo opet dio sjevera da opet lome i pale stolice i bacaju baklje eee PA NEMOŽE. Zato sad kod blekića glavonje pa njemu bacajte baklje i lomite stolice kad opet budete pušili a do tad papa.
Pa sta smo tada mi trebali uraditi, da vam svaku slijedecu na AFH-u zbog sigurnosti nasih igraca i ocuvanju stadiona damo samo pola juga?
Eto vi nevinascad, djeca cvijeca... Jest ahhha.
Druga stvar, Zijad Blekic je ponudio vasoj bezobraznoj upravi da on snosi troskove skidanja stolica ( ako je vec to problem ) na nasem dijelu tribine prije utakmice i troskove vracanja nakon utakmice.
Niste prihvatili, prema tome pusti mi se suplje, razumijem da ti kao navijac plavih neces priznati da ti se uprava supacki ponijela, ali mojne lagati jer ce neko sa strane ko cita vase lazi jos povjerovati da je istina.
Eto tvoja uprava je za Oskara.Napalila vas da bojkotujete derbi dabi mogla da vam naplati ulaz na Kosevo.Ko nevidi taj je corav.Ali to je vec vas problem a ne nas.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
123456 je napisao/la: Eto tvoja uprava je za Oskara.Napalila vas da bojkotujete derbi dabi mogla da vam naplati ulaz na Kosevo.Ko nevidi taj je corav.Ali to je vec vas problem a ne nas.
Upravo to

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Seyo_TM je napisao/la:tica je tukao amara i zuju dok nisu smanjili mjesto poganima, a nijaz je tukao ove u mupu da naprave evakuacioni plan koji se ne moze mijenjati 2 dana pred tekmu...

spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Odgovor na boldirano:UPS je napisao/la: Odgovor na boldirano:
Lazes! Uvijek smo dobijali sektor zakljucno sa slovom O! Zasto sad ne mozemo? I jos jedna laz! Prosli derbi nije bilo cupanja stolica! Bilo je pretprosli put - sto je ukupno 2x na grbavici od kada tamo postoje stolice. Vi ste 3x kidali stolice na jugu Koseva a 2x palili vatre. Gadjanja je bilo, i to obostranog. 3-4 metra? jesi li ti ikada bio na toj utakmici? 10 metara je siroka policijska tampon zona sa montaznom ogradom. Idemo dalje...
Opet laz! Mi ne trezimo povecanje (iako to zelimo, naravno ima nas mnogo vise nego sto je vasa tribina) trazimo ISTO kao i prosli derbi! Dalje...
Opat laz! Daj Boze da ti uopste imas godisnju ali ako i imas vi sa svojih 1.000 godisnjih karata imate dovoljno mjesta na toj i drugim tribinama. Dalje...
Brkanje krusaka i jabuka! Grbavica ima malo vise od 8.500 SJEDECIH MJESTA - i zapati to vise i ti i tvoj krivousti i - jos mjesta za nekoliko hiljada stajaca na cosku sjevera, istoku i jugu. Sve i da se daje tih 5% za koje se sad svi hvatate, daje se od SJEDECIH mjesta
Za kraj. jadni ste i vi i vasa uprava kad ste sluzite ovim podlim seljackim trikovima kako bi se na sve moguce nacine domogli bodova u derbiju. Sprecavanje dolaska gostujucim navijacima je sigurno presedan u historiji bh. fudbala i sire. No vi se volite baviti bas takvim stvarima, petljati po komisijama saveza, manipulisati sa odgadjanjima i neodgadjanjima tekmi, petljati sa prostorom i kartama... Fol sigurnosni razlozi! A koja je to grupa bacala bombe i bola nozevima protivnicke navijace???
Ono sto vi necete da shvatite je da su obraz i cast bitniji od bodova u jednoj utakmici - za koju je upitno moze li se vise nazvati derbijem
1. Nekad se ne dobije ono sto se trazi....a izgleda da nekima treba nacrtati zasto je to tako.....
2. Hvatamo se za 5 % kad se pravite da ne razumijete ono sto govorimo, ma u stvari moguce i da ne razumijete, sve je moguce....usput, tih 5 % od 8500 je opet daleko manje od onoga sto vam je ponudjeno.....
3. Niko vas ne sprecava da dodjete.....sami ste sebe sprijecili.....koliko znam, bojkotujete derbi
4. Sjetimo se samo farse iz prosle sezone: Sloboda-Sarajevo
5. Idite na svoju temu i placite, prosipajte frustracije i nervozu......zadnjih 200 postova, ne moze se procitati nista normalno
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
fina davna vremena, a valjda hocete, nece blekic da ostane duzan, jbg sta je tu jeLarry David je napisao/la:*ebiga, realno vasa se uprava ponijela bezobrazno i da se ja pitam dok god su vam ovi ljudi u klubu ja bi vam vracao istom ako ne i vecom mjerom, znaci ne bi pristajao ni na kakve dogovore.ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:ako ovo bude islo mi vama uradili ovo, vi ce te nama vratiti duplo, ovo nece liciti ni na sta, bolje da se zavrsi na ovome, moze se tako u nedogled ici, al to nije fazon, fazon je sto smo i jedni i drugi krivi zato sto nema vise derbija onakvog kakav je bio prije, sad neko je kriv vise, neko manje, al dok god budemo prebacivali krivicu sa jednih na druge necemo nigdje sa ovim doguratiLarry David je napisao/la:Cuj ovoga da oni nemaju mjesta na sjeveru zbog Hordi Zla. Pa jesil ti uopste prosle derbije bio na Grbavici? AKo si bio mogao si vidjeti da vas dio na sjeveru nikad nije bio pun, cak sta vise moglo je jos bruku raje stati.
Svaki sam derbi bio na Grbavici i to na sjeveru i vrlo dobro znam kakva su uslovi na onom dijelu tiribine, ali eto opet se islo, ali ovo sad je sramota, pa pogledaj onu sliku i reci realno jel u redu da nam se samo onoliki prostor dadne na ovako vaznoj utakmici, utakmici zbog koje se 7 dana na obje strane ne spava kako treba. Ruku na srce pa reci kako bi se ti osjecao da je situacija obrnuta. Nemam rijeci, danima razmisljam o ovoj utakmici, mastam o posebnom jutru pred derbi kad odem u mahalski kafic prvo na kafu pa onda lagano po pivi, kulturno prepucavanje sa vasima i onda lagano svak svojim putem do stadiona... A sad mi je sve to uskraceno zbog odnosa vase uprave prema nama. Zato kazem, istom mjerom vam treba vratiti i vjerujem da hocemo.
Za zivot cijeli!
sekula je napisao/la:
2. Hvatamo se za 5 % kad se pravite da ne razumijete ono sto govorimo, ma u stvari moguce i da ne razumijete, sve je moguce....usput, tih 5 % od 8500 je opet daleko manje od onoga sto vam je ponudjeno.....
Nama nije ponudjeno NI JEDNO SJEDECE MJESTO, ali ti to svakako ne kontas
mentalita slavija

Ponuđen-počašćen, hoš, neš, Bangladeš 

Nella gioia e nel dolore per Inter amore... FC INTER !!!
Necete nikad ni dobiti, jer zna se sta radite sa stolicama.....cast normalnim navijacima.....UPS je napisao/la:sekula je napisao/la:
Nama nije ponudjeno NI JEDNO SJEDECE MJESTO, ali ti to svakako ne kontas
mentalita slavija
A vidi ovog sokola sto je naporan.sekula je napisao/la:
Necete nikad ni dobiti, jer zna se sta radite sa stolicama.....cast normalnim navijacima.....
Pitam se samo sta treba raditi sa bombasima?? Ali to cete tek vidjeti sta ce vas snaci 'iz sigurnosnih razloga'

- Ultras Sur
- Kontakt:
Poruka Manijaka Hordama zla-navijačima Fk.Sarajevo: nemorate doći na sjever i navijati za vas klub, dođite bodriti ŽELJU, obojimo Grbavicu u plavo !!!
••• Real Madrid C.F. •••
❸❶ La Liga titles
❶❼ " Copa del Rey " Cups
❷ Uefa Cup titles
❸ Intercontinental Cups
❸❶ La Liga titles
❶❼ " Copa del Rey " Cups
❷ Uefa Cup titles
❸ Intercontinental Cups
Vrhunac svega ovoga je kada 16-godisnjak prijeti preko internetaUPS je napisao/la:A vidi ovog sokola sto je naporan.sekula je napisao/la:
Necete nikad ni dobiti, jer zna se sta radite sa stolicama.....cast normalnim navijacima.....
Pitam se samo sta treba raditi sa bombasima?? Ali to cete tek vidjeti sta ce vas snaci 'iz sigurnosnih razloga'

Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.