Citam ono i ocekujem da ce na kraju napisati kako je u pitanju sala..babino je napisao/la:ne znam koji levante je ovaj causevic pratio ako mu je prcic standardan bio u ovoj sezoni:-)

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Citam ono i ocekujem da ce na kraju napisati kako je u pitanju sala..babino je napisao/la:ne znam koji levante je ovaj causevic pratio ako mu je prcic standardan bio u ovoj sezoni:-)
Igrao je u kupu utakmice i ove dvije protiv BarceFederer17 je napisao/la:Citam ono i ocekujem da ce na kraju napisati kako je u pitanju sala..babino je napisao/la:ne znam koji levante je ovaj causevic pratio ako mu je prcic standardan bio u ovoj sezoni:-)Opet kontam, mozda je fakat lik u pravu jer u posljednje vrijeme nisam nesto posebno pratio da li igra, iako vjerovatno u vecini utakmica jesam.
Kad Arapi prodaju klubMoggi je napisao/la:sad je zvanicno, vidim ga za dvije godine u PSG
work & travel igracGoalgetter je napisao/la:Doveden na posudbu bez prava otkupa na kraju sezone. Znaci u junu opet moze traziti novi klub.
Znaci toliko se 'pokaz'o' da je namah dobio shup kartu ... poslije ove posudbe mozemo ga ocekivati sve blize Balkanskom fudbalskom nebu ...Goalgetter je napisao/la:Doveden na posudbu bez prava otkupa na kraju sezone. Znaci u junu opet moze traziti novi klub.
Moggi je napisao/la:prcic - pjanic- vrancic vezni red
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 14 gostiju.