Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Nešto Bild ko špekuliše da je prijevremena napustio trening, a neki govore da se radilo o nekoj lakšoj ozljedi pa je zato ranije otišao.Saurman je napisao/la:Jel' ovo Ribery iz revolta napustio trening fkt ga nekad zaista ne razumijem, čovječe tebi je 35g a ponašaš se kao dijete.
Ribery je jednostavno takav tip osobe, uvijek je takav bio..iako mislim da je ipak ova varijanta tacna da je dobio neki udarac pa zbog toga napustio ranije trening. A u Bayernu je tako cesto bilo, nikad se nisu tako rijesavali legendi kluba, sto ponekad mozda i malo ljuti..al sa bar jednim se trebalo zavrsit na kraju prosle sezone, mislim na Robbery-a.. A sto se tice Müllera..ne znam, vidjet cemo bas kako ce se ponasati ako i danas bude na klupi, sto iskreno sumnjam..FCBAYERN je napisao/la:Ako je istina onda zaista sramota. Nevjerovatno je koliko su mi neki igraci u posljednjih nekoliko godina pali u ocima. Evo npr. Ribery i Muller su meni bili jedni od drazih igraca, sada jedva cekam da napuste klub. Prvi maksimalno narusava atmosferu iako je pr kraju, dok drugi se "trazi" skoro tri godine a ponasa se kao da sam "gura" tim. Lahm je istinski ponos ove generacije. Da su svi bili profesionalni kao on vjerujem da bi i kod Carla a i sad kod Kovaca bili bolji rezultati (bez obzira sto ovaj drugi uopce nije za mene neki kvalitet, ali zna se kako je citava situacija tekla).
Scholl je napisao/la:
Dodaj i Hummelsovu makar jednu i već je veselo.phily je napisao/la:Scholl je napisao/la:
boa u prvoj, ocekujem barem dvije greske
to samo veliki moguBalance je napisao/la:Nismo ni odigrali, a skocili smo na drugo mjesto
Trenutno korisnika/ca: kraljttbvb i 6 gostiju.