BV Borussia Dortmund
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: BV Borussia Dortmund
Tooooo Guererooo
A Marco kakva 2 promasaja mogao imat hattrick u 7-8 minuta
- kraljttbvb
- Kontakt:
Masi Rojsonja sanse momackiKenoRob je napisao/la:Tooooo Guererooo

Prvo 1 na 1 sa golmanom, pa onda precka...
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Gdje gledate, imate li neki link?
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
marconato je napisao/la:Gdje gledate, imate li neki link?
- Desperado09
- Kontakt:
Peter Bosz

- kraljttbvb
- Kontakt:
Mislim da se danas moglo vise od ovih 1-1... Tacno se vidi da igra samo jedan pravi stoper, jer se stalno javljala panika kod iznosenja lopte. Ali cim se iznese lopta, imas manjak igraca Frankfurta u odbrani i trcis kontru. Zato mislim da se moglo vise, jer je i napad nekako izgledao smuseno.
Reus masina i pored 2 promasena mrtva zicera u prvom poluvremenu, Paco nekakav nevidljiv, Sancho ko kakvo razmazeno deriste, Guerero sasvim dobar, a upisao je i asistenciju
Jedno se ne mogu nacuditi Pulisicu kako je nazadovao. Ne moze igraca proci
Vidi se da hoce i zeli, ali ga nesto koci. Prop'o ko kauc
Ps. Hvala Peteru Boszu na torpediranju prvog pratitelja

Reus masina i pored 2 promasena mrtva zicera u prvom poluvremenu, Paco nekakav nevidljiv, Sancho ko kakvo razmazeno deriste, Guerero sasvim dobar, a upisao je i asistenciju

Jedno se ne mogu nacuditi Pulisicu kako je nazadovao. Ne moze igraca proci

Ps. Hvala Peteru Boszu na torpediranju prvog pratitelja

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
- Desperado09
- Kontakt:
Kagawa ušao u 81. i zabio 2 komada u debiju za Besiktas. Šteta njegova što Reus igra na njegovoj poziciji, a inače bi bio moj izbor prije Gotzea na toj poziciji iza špica. Nisam siguran, ali čini mi se da Besiktas ima mizernu otkupnu klauzulu. Sve u svemu ostati će mi u lijepom sjećanju.
Toljan igrao drugo poluvrijeme u pobjedi Celtica. Isak odigrao cijelu tekmu za Willem.
Neki američki izvori pišu da ćemo dovesti mlađeg Reynu, sina legendarnog Claudia Reyne. Planiran je za U19.
Toljan igrao drugo poluvrijeme u pobjedi Celtica. Isak odigrao cijelu tekmu za Willem.
Neki američki izvori pišu da ćemo dovesti mlađeg Reynu, sina legendarnog Claudia Reyne. Planiran je za U19.
- kraljttbvb
- Kontakt:
BVB - Werder veceras na ARD-u
Nisam gledao na SK ili Arenama hoce li biti prenos, mislim da je SK prenosio Kup prethodnih godina
PS. Na Arena Sport 4 ce biti uzivo prenos

Nisam gledao na SK ili Arenama hoce li biti prenos, mislim da je SK prenosio Kup prethodnih godina

PS. Na Arena Sport 4 ce biti uzivo prenos

- Desperado09
- Kontakt:
Ne može se stalno prolaziti na produžetke i penale. Sami su krivi što si dopustili da dođe do produžetaka.
Ovaj treći golman nije loš. Sad će njega svi okriviti jer je nespretno djelovao u 120 min kod primljenog gola, ali ipak msm da Favre nije smio dopustiti sebi produžetke. Rotirao i odmarao, na kraju većina tima ipak previše izmorena još uz to izgubili.
Neće valjati što s porazom i izmoreni ulazimo u odlučujući period i bitne utakmice svaka 3-4 dana. Ukoliko dobijemo Hoffenheim i izvučemo dobar rezultat kod Spursa onda će se ovo brzo zaboraviti.
Ovaj treći golman nije loš. Sad će njega svi okriviti jer je nespretno djelovao u 120 min kod primljenog gola, ali ipak msm da Favre nije smio dopustiti sebi produžetke. Rotirao i odmarao, na kraju većina tima ipak previše izmorena još uz to izgubili.
Neće valjati što s porazom i izmoreni ulazimo u odlučujući period i bitne utakmice svaka 3-4 dana. Ukoliko dobijemo Hoffenheim i izvučemo dobar rezultat kod Spursa onda će se ovo brzo zaboraviti.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Kad Favreu nije bitan Kup, onda nije ni meni
Luda utakmica, a na kraju ipak penal lutrija odluci ko ce dalje...
Cestitke Werderu
Ps. Cini mi se da se pocinje padati u formi, ne bi sad valjalo u narednih nekoliko tekmi prosuti sve ono sto se do sada uradilo!

Luda utakmica, a na kraju ipak penal lutrija odluci ko ce dalje...
Cestitke Werderu

Ps. Cini mi se da se pocinje padati u formi, ne bi sad valjalo u narednih nekoliko tekmi prosuti sve ono sto se do sada uradilo!
- Desperado09
- Kontakt:
Glasine su da će Reus izbivati 2 hefte. Mada iz kluba govore abwarten, znat će se ko fol sutra 100%.
- Desperado09
- Kontakt:
Reusa ipak nema sutra. Uz njega od prije fali Piszczek i Akanji. Sancho i Schmelzer su trenirali. Burki i Hitz bi mogli sutra biti na raspolaganju. Favre je upitan
. Dns nije bio na treningu. Je.bena gripa poharala ekipu. Balerdi se priključio ekipi, baš kao i Rashl iz omladinskog pogona.
Sutra mogući sastav: Burki - Hakimi, Weigl, Toprak, Diallo - Dahoud, Witsel - Sancho, Gotze, Guerreiro - Paco
Ili
Burki - Hakimi, Toprak(Zagadou), Diallo, Schmelzer - Weigl, Witsel- Sancho, Gotze, Guerreiro - Paco (Philipp)

Sutra mogući sastav: Burki - Hakimi, Weigl, Toprak, Diallo - Dahoud, Witsel - Sancho, Gotze, Guerreiro - Paco
Ili
Burki - Hakimi, Toprak(Zagadou), Diallo, Schmelzer - Weigl, Witsel- Sancho, Gotze, Guerreiro - Paco (Philipp)
- kraljttbvb
- Kontakt:
Mene je strah sutrasnje utakmice
Inace Hoffa ne lezi BVB-u, forma ide prema dole, fale Reus i jos poneki, a cini se da su i Favrea procitali, pa protivnici BVB-u dadnu loptu, a igraju na kontre...
Nadam se da cu pogrijesiti za sutra

Inace Hoffa ne lezi BVB-u, forma ide prema dole, fale Reus i jos poneki, a cini se da su i Favrea procitali, pa protivnici BVB-u dadnu loptu, a igraju na kontre...

To sa davanjem lopte je više bila karakteristika Borussije pod Kloppom i Tuchelom, Favre uglavnom igra na probijanje bloka individualnim kvalitetom što i jeste recept koji većina najboljih ekipa koristi. Zato je ogromna razlika protiv tvrdih ekipa kada igraju Sancho i Larsen i kada ne igraju.kraljttbvb je napisao/la:Mene je strah sutrasnje utakmice![]()
Nezgodno će biti, ali ne bi trebalo biti problema ako nas ne navuku na još jedan remi.

- kraljttbvb
- Kontakt:
Burki
Piscek - Weigl - Diallo - Hakimi
Dahoud - Witsel
Sancho - Philip - Guerero
Gotze
Solidna ekipa, samo mi je Gotze visak
Hajmooo, sretno zuti

Piscek - Weigl - Diallo - Hakimi
Dahoud - Witsel
Sancho - Philip - Guerero
Gotze
Solidna ekipa, samo mi je Gotze visak

Hajmooo, sretno zuti

- kraljttbvb
- Kontakt:
Ne moze ovo bez napadaca...
I nekako do 16, ali nema ko zavrsiti...
- Desperado09
- Kontakt:
Ima imakraljttbvb je napisao/la:Ne moze ovo bez napadaca...

-
- Kontakt:
E ovo nevalja nikako 3:2 , treba da strepimo kraj tekme
- Illmatic09
- Kontakt:
Kako glupe golove primiše.
- Marsal
- Kontakt:
Pa grob vas yebo ljudi, koji vam je qrac?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.