NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Haha i to sto kazes al moras u nesto povjerovat pa makr to iluzija bila
Koliko dole na stadionu ima sponzora koliko oni daju Zvijezdi,ako daju uopste
-
- Kontakt:
Niko nije dzaba sponzor A koliko daje to nije transparentnoPonovo je napisao/la:Koliko dole na stadionu ima sponzora koliko oni daju Zvijezdi,ako daju uopste
Sta ti glumis za tebe je Banjaluka i Željo pojam rang takmicenja je isti a drugo poluvrijeme ste igrali protiv djece 2001-02 i golman 03.combe80 je napisao/la:Teska patnjava tamburaju nas nizeligasi iz rsa bjezi ba... u prvoj postavi teske kalaje... daj boze izgurat sezonu
A drugo izaslo vam se u susret da igrate prijateljsku .
-
- Kontakt:
U box rex u box.zeljko78 je napisao/la:Sta ti glumis za tebe je Banjaluka i Željo pojam rang takmicenja je isti a drugo poluvrijeme ste igrali protiv djece 2001-02 i golman 03.combe80 je napisao/la:Teska patnjava tamburaju nas nizeligasi iz rsa bjezi ba... u prvoj postavi teske kalaje... daj boze izgurat sezonu
A drugo izaslo vam se u susret da igrate prijateljsku .
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Jooj izvini zeljko bogati nista lose nisam mislio...
Jesil gledo utakmicu daj kazi nam kako smo izgledali?
Jesil gledo utakmicu daj kazi nam kako smo izgledali?
Zvijezda za nijansu bolja ali dobara je u ekipa i Željezničara imaju i glavu i rep sto dokazuje njihovo visoko 4 mjesto u prvoj ligi rs, domaćin korektan imaju par dobrih igrača broj 7 u napadu 10 u veznom i 14 NEKi novi stoper odlični kao i avduka na golu ti igrači bi imali i kod nas mjesta istina drugo poluvrijeme rezervisti i kod nas i kod njih. Mada vodili smo mi čitavu utakmicu! Treba uzvratit gostoprimstvo nešto još ova gospodja je sponzor danas je častila klub ručkom dobra cifra.
Spiska sta kazu sekretar i matori Lazo, hocel nam dovodit jos nekog il je to to sto se igraca tice?
Po carsiji udaraju pricu da ce doc jos 1-2.
Po carsiji udaraju pricu da ce doc jos 1-2.
Golman i Špic dolaze ovih dana i to provjerena imena stizu
-
- Kontakt:
Pisi imena moze u ppbezbrige je napisao/la:Golman i Špic dolaze ovih dana i to provjerena imena stizu
ZVIJEZDA SIJA VJECNO !!!!
Znaci moglo bi bit nesto. Nisu losa imena ako to budu ti. Samo da opet ne bude suplja.
Koja imena se spominju combicu? Lego kes izgleda od dominantnog pa se moze
Nemoj da ja sad pisem imena izjalovi se pa cu opet ja bit kriv. Ako su imena o kojim sam ja cuo napadac ima solidnu polusezonu.
Bezbrige posalji u pp samo da vidim jesil to ti sto sam i ja cuo.
Bezbrige posalji u pp samo da vidim jesil to ti sto sam i ja cuo.
Ako moze i meni u pp
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Ma do četvrtka ce bit tu obojica a combe posalji ti meni pp da vidim jesul to ta imena
Moze i meni u pp
Ono sto znam u opticaju su bila dva spica. Jedan 1 federalna drugi Prva liga RS. Jeli jedan od njih dvojice?
Daj imena u PPcombe je napisao/la:Ono sto znam u opticaju su bila dva spica. Jedan 1 federalna drugi Prva liga RS. Jeli jedan od njih dvojice?
Mozel imena u pp
Imena nebi dok se ne potpise. Jer ovaj jedan po meni se tesko moze dovesti. Pokusavali smo i prije ali nismo uspjeli. Zato o imenima nebi.
Ponavljam jos jednom pisem samo ono sto sam nacuo tako da to nemora bit ni blizu istine.
Moje misljenje je da na kraju ipak niko nece doci. Ali ipak ova imena su me obradovala i mislim da bi imali kolko tolko solidnu ekipu.
Ponavljam jos jednom pisem samo ono sto sam nacuo tako da to nemora bit ni blizu istine.
Moje misljenje je da na kraju ipak niko nece doci. Ali ipak ova imena su me obradovala i mislim da bi imali kolko tolko solidnu ekipu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.