FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

barbarez
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la barbarez » 22 okt 2010, 21:37

UPS je napisao/la:Barbarez, obrati se svojim unikatima

P.S. i jos nesto, nisu bas svi ovdje balavurdija ;)
nisu svi.ali ima papaka dosta ;)
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

semony
Kontakt:

Post Postao/la semony » 22 okt 2010, 21:38

Megamon, zasto izbjegavas odgovor, prpa!?
Nella gioia e nel dolore per Inter amore... FC INTER !!!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 22 okt 2010, 21:39

semony je napisao/la:Megamon, zasto izbjegavas odgovor?
Pa ne znam odgovor,pobjedio si.Najaktivniji si na ovoj temi,imas na avataru grb inetera za koga ti zapravo navijas?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 22 okt 2010, 21:40

forza je napisao/la:hajde ba sta se svadjate bezze .... demokratska smo drzava (bar se nadam) i svak ima pravo odlucivat za sebe .... hocetel vi doci ili ne to nije nicija stvar do vasa .... razumijem da uslovi brat bratu nisu idealni ... ali sto ste prosle godine kad vam je dato vise nego uobicajeno kidali stolice i pravili probleme na sjeveru ??? .... mislim da to nije uredu ... al kakva nam je drzava nista me ne iznenadjuje ... i pored svega ni je jako zao sto necete doci jer ipak derbi nije svaki dan i najbolje bi bilo da su na stadionu navijaci oba tima koji bi davali podrsku svom timu ... jer to je DERBI i to nas najveci Bosanski derbi ... neko rece svrstan medju 25 najvecih .. 8-)
A vi kao niste lomili i palili pa vam niko nije dao pola juga,sta se cudis jel to nesto cudno i prvi put da vidis da je neko slomio stolice,a sve je to zato jer ste fukare prodate 3000 karti a moze stati 1500 ma se ljudi guse!

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 22 okt 2010, 21:41

Megamon je napisao/la:
semony je napisao/la:Megamon, zasto izbjegavas odgovor?
Pa ne znam odgovor,pobjedio si.Najaktivniji si na ovoj temi,imas na avataru grb inetera za koga ti zapravo navijas?
Imas Zijada Blekica na avataru, izjasnjavas se kao Bosnjak - sta si ti zapravo !?
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 22 okt 2010, 21:42

1921 je napisao/la:Imas Zijada Blekica na avataru, izjasnjavas se kao Bosnjak - sta si ti zapravo !?
Zijad je sandjaklija a oni su sve samo ne Bosnjaci.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 22 okt 2010, 21:43

Elegant je napisao/la:
1921 je napisao/la:Imas Zijada Blekica na avataru, izjasnjavas se kao Bosnjak - sta si ti zapravo !?
ne provaljuj se zivota ti
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

semony
Kontakt:

Post Postao/la semony » 22 okt 2010, 21:43

Stipu ga 1921, nema decko argumente pa pise nebuloze.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 22 okt 2010, 21:46

Hajde zavrsena ba prica... donijeli ste odluku... eto navijajte sami sebi i penzionerima uzivajte...**** sa ove teme u 1000 pm.. jeste dosadni!!!
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 22 okt 2010, 21:47

Rule_hz je napisao/la:Hajde zavrsena ba prica... donijeli ste odluku... eto navijajte sami sebi i penzionerima uzivajte...**** sa ove teme u 1000 pm.. jeste dosadni!!!
Stvarno smo dosadni. Isto muhe, idemo na gov.na. Okupirali smo vam temu.
tamo je sve što je moje.

semony
Kontakt:

Post Postao/la semony » 22 okt 2010, 21:48

Rule_hz je napisao/la:Hajde zavrsena ba prica... donijeli ste odluku... eto navijajte sami sebi i penzionerima uzivajte...**** sa ove teme u 1000 pm.. jeste dosadni!!!
Prica je bila o tribini jer se vi zalite na nju, onda kad se nema sta reci bavite se vaznijim stvarima u zivotu kao recimo avatar, potpis, itd...

Kad smo upravu, odma smo dosadni.

:lol:

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 22 okt 2010, 21:49

Ne bih nista dodao o novoj situaciji,samo cu reci da je ovaj derbi davno unisten (kao uostalom sve urbano u SA) najprije od strane grada Sarajeva,zatim samih ljudi koji vode ove klubove ili su vodili,pa do samih navijaca oba kluba!!!!!!
Zato dugo dugo dugo necemo gledati derbi sa 40 000 navijaca kao sto je to bilo prije 8-9 godina. Derbi bez navijaca nije derbi,a svi znamo da je pravim sarajlijama derbi vise od samog fudbala,to je i druzenje,zahebancija,loziona najmanje 15 dana etc. Ali unisteno je sve sto valja u ovom gradu pa zasto ne bi i derbi......

sreca
Kontakt:

Post Postao/la sreca » 22 okt 2010, 21:50

s obzirom da navijam za ŽELJU mozda sam subjektivan isto ka i vi ali ocekivati od ZELJINE uprave da stiti vase intrese je u najmanju ruku smijesno,derbi gubi vec duze vrijeme i nakon ovog bojkota bice jos gore ja sam bojkotovao derbi na kosevu 2004 i poslije toga nijedan derbi na kosevu nisam gledao niti cu tako ce vecina vas na duze vrijeme bojkotovati grbavicu sto se tice slova O NA SJEVERU nije planiran ni vama ni nama tu ce biti tamon zona i da smo vama dali slovo O gdje bi nasi navijaci

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 22 okt 2010, 21:52

Elegant je napisao/la:
Pogledaj sta je Zijad Blekic imas fino na youtube,za razliku od tebe on je sarajlija,nikakav sandzaklija niti ima veze sa njima,a sta se vi bunite i sta vama smeta ako neko nije iz Sarajeva smetaju vam i Crnogorci u nasem timu a Sabanazovic vasa legenda je cistokrvni Crnogorac iz jednog sela kod Podgorice,a prije nas su imali lika albanca iz Crne Gore Hasima Djokovica zamislite haha a nama nesto pricaju,e timijevci malo u svoje dvoriste gledajte a uostalom vi to najmanje trebate da spominjete jer time vrijedjate svog idola sa juga!

semony
Kontakt:

Post Postao/la semony » 22 okt 2010, 21:52

Jel to ono slovo koje je jednom na derbiji bilo unisteno i zapaljeno, ah, da, jeste!?

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 22 okt 2010, 21:52

Rule_hz je napisao/la:
1921 je napisao/la:
Stvarno smo dosadni. Isto muhe, idemo na gov.na. Okupirali smo vam temu.

koji si ti papak...klocu!!!
I to neko mora biti...
tamo je sve što je moje.

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 22 okt 2010, 21:58

samo sarajevo je napisao/la:
semony je napisao/la:Jel to ono slovo koje je jednom na derbiji bilo unisteno i zapaljeno, ah, da, jeste!?
A kAD STE VI PALILI I LOMILI STOLICE?
Mi mozemo sve jer smo DRZAVA ZELJO, vi ste samo divovi tako da ste ograniceni.
tamo je sve što je moje.

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 22 okt 2010, 21:59

pustite ih nek pisu,ne odgovarajte im...dosadni su ...samo ignorirajte....mi smo svoj cilj zacrtali i to je to ,gotova prica ...

24.10.2010 stadion kosevo,proslavimo rodjendan naseg kluba dostojno i uz pobjedu...
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

Marseille84
Kontakt:

Post Postao/la Marseille84 » 22 okt 2010, 22:02

johnnyHZ je napisao/la:pustite ih nek pisu,ne odgovarajte im...dosadni su ...samo ignorirajte....mi smo svoj cilj zacrtali i to je to ,gotova prica ...

24.10.2010 stadion kosevo,proslavimo rodjendan naseg kluba dostojno i uz pobjedu...
Jel sigurno ce bit ? :D
I samo sjever ? :P

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 22 okt 2010, 22:05

1921 je napisao/la: Mi mozemo sve jer smo DRZAVA ZELJO, vi ste samo divovi tako da ste ograniceni.
Ne, vi ste SLAVIJA

dijelite apsolutno iste krkanske gene sa njima, to je tako ocito

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: mnon46 i 15 gostiju.