nisu svi.ali ima papaka dostaUPS je napisao/la:Barbarez, obrati se svojim unikatima
P.S. i jos nesto, nisu bas svi ovdje balavurdija

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
nisu svi.ali ima papaka dostaUPS je napisao/la:Barbarez, obrati se svojim unikatima
P.S. i jos nesto, nisu bas svi ovdje balavurdija
Pa ne znam odgovor,pobjedio si.Najaktivniji si na ovoj temi,imas na avataru grb inetera za koga ti zapravo navijas?semony je napisao/la:Megamon, zasto izbjegavas odgovor?
A vi kao niste lomili i palili pa vam niko nije dao pola juga,sta se cudis jel to nesto cudno i prvi put da vidis da je neko slomio stolice,a sve je to zato jer ste fukare prodate 3000 karti a moze stati 1500 ma se ljudi guse!forza je napisao/la:hajde ba sta se svadjate bezze .... demokratska smo drzava (bar se nadam) i svak ima pravo odlucivat za sebe .... hocetel vi doci ili ne to nije nicija stvar do vasa .... razumijem da uslovi brat bratu nisu idealni ... ali sto ste prosle godine kad vam je dato vise nego uobicajeno kidali stolice i pravili probleme na sjeveru ??? .... mislim da to nije uredu ... al kakva nam je drzava nista me ne iznenadjuje ... i pored svega ni je jako zao sto necete doci jer ipak derbi nije svaki dan i najbolje bi bilo da su na stadionu navijaci oba tima koji bi davali podrsku svom timu ... jer to je DERBI i to nas najveci Bosanski derbi ... neko rece svrstan medju 25 najvecih ..
Imas Zijada Blekica na avataru, izjasnjavas se kao Bosnjak - sta si ti zapravo !?Megamon je napisao/la:Pa ne znam odgovor,pobjedio si.Najaktivniji si na ovoj temi,imas na avataru grb inetera za koga ti zapravo navijas?semony je napisao/la:Megamon, zasto izbjegavas odgovor?
Zijad je sandjaklija a oni su sve samo ne Bosnjaci.1921 je napisao/la:Imas Zijada Blekica na avataru, izjasnjavas se kao Bosnjak - sta si ti zapravo !?
ne provaljuj se zivota tiElegant je napisao/la:Zijad je sandjaklija a oni su sve samo ne Bosnjaci.1921 je napisao/la:Imas Zijada Blekica na avataru, izjasnjavas se kao Bosnjak - sta si ti zapravo !?
Stvarno smo dosadni. Isto muhe, idemo na gov.na. Okupirali smo vam temu.Rule_hz je napisao/la:Hajde zavrsena ba prica... donijeli ste odluku... eto navijajte sami sebi i penzionerima uzivajte...**** sa ove teme u 1000 pm.. jeste dosadni!!!
Prica je bila o tribini jer se vi zalite na nju, onda kad se nema sta reci bavite se vaznijim stvarima u zivotu kao recimo avatar, potpis, itd...Rule_hz je napisao/la:Hajde zavrsena ba prica... donijeli ste odluku... eto navijajte sami sebi i penzionerima uzivajte...**** sa ove teme u 1000 pm.. jeste dosadni!!!
Pogledaj sta je Zijad Blekic imas fino na youtube,za razliku od tebe on je sarajlija,nikakav sandzaklija niti ima veze sa njima,a sta se vi bunite i sta vama smeta ako neko nije iz Sarajeva smetaju vam i Crnogorci u nasem timu a Sabanazovic vasa legenda je cistokrvni Crnogorac iz jednog sela kod Podgorice,a prije nas su imali lika albanca iz Crne Gore Hasima Djokovica zamislite haha a nama nesto pricaju,e timijevci malo u svoje dvoriste gledajte a uostalom vi to najmanje trebate da spominjete jer time vrijedjate svog idola sa juga!Elegant je napisao/la:Zijad je sandjaklija a oni su sve samo ne Bosnjaci.1921 je napisao/la:Imas Zijada Blekica na avataru, izjasnjavas se kao Bosnjak - sta si ti zapravo !?
I to neko mora biti...Rule_hz je napisao/la:1921 je napisao/la:Stvarno smo dosadni. Isto muhe, idemo na gov.na. Okupirali smo vam temu.Rule_hz je napisao/la:Hajde zavrsena ba prica... donijeli ste odluku... eto navijajte sami sebi i penzionerima uzivajte...**** sa ove teme u 1000 pm.. jeste dosadni!!!
koji si ti papak...klocu!!!
Mi mozemo sve jer smo DRZAVA ZELJO, vi ste samo divovi tako da ste ograniceni.samo sarajevo je napisao/la:A kAD STE VI PALILI I LOMILI STOLICE?semony je napisao/la:Jel to ono slovo koje je jednom na derbiji bilo unisteno i zapaljeno, ah, da, jeste!?
Jel sigurno ce bit ?johnnyHZ je napisao/la:pustite ih nek pisu,ne odgovarajte im...dosadni su ...samo ignorirajte....mi smo svoj cilj zacrtali i to je to ,gotova prica ...
24.10.2010 stadion kosevo,proslavimo rodjendan naseg kluba dostojno i uz pobjedu...
Ne, vi ste SLAVIJA1921 je napisao/la: Mi mozemo sve jer smo DRZAVA ZELJO, vi ste samo divovi tako da ste ograniceni.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.