FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Megamon
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Megamon » 22 okt 2010, 20:49

semony je napisao/la:Evo ga, tipicno, neko nema argumente onda on roka "neka pitanja". Blizu teren, skoro do linije, kad treba igraču glavu razbiti nije se niko žalio na takvu tribinu, ako se sjećas toga, mada mislim da si ti baš mlad.
Ako ja stojim do linije to uopste nije preglednost nego ne preglednost :lol: .
E svasta ces cuti :D
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

semony
Kontakt:

Post Postao/la semony » 22 okt 2010, 20:54

Pa sta je to tebi preglednost, odes onda fino u "Plavi Zamak" naručiš đulbastiju i slusaš kad bude kakva erupcija oduševljenja, to je preglednost po tvome.
Nella gioia e nel dolore per Inter amore... FC INTER !!!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 22 okt 2010, 20:55

semony je napisao/la:Pa sta je to tebi preglednost, odes onda fino u "Plavi Zamak" naručiš đulbastiju i slusaš kad bude kakva erupcija oduševljenja, to je preglednost po tvome.
Najlakse se praviti budala.Po tvom razmisljanju preglednije je sa trenerske klupe nego sa tribina(loze) :?
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

semony
Kontakt:

Post Postao/la semony » 22 okt 2010, 20:56

Nije to, nego govorim da je istok pregledniji nego jug, kad se vec toliko zalite na sve, vama sve smeta.

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 22 okt 2010, 20:58

semony je napisao/la:
Megamon je napisao/la:ama skocis jace otpadne pola tribine.Ubila se za kamenovanja.Skela u Mostaru je bolja od vasih uslova.Jedino su gori uslovi u Tuzli
ako ti se navija za svoj klub navijaces gdje god i kad god, neces traziti raznorazne izgovore, nema u drzavi preglednije tribine ko istok na Grbavici.
A gdje si ti bio u lukavici i kad ste protiv nas bojkotovali?

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 22 okt 2010, 20:59

semony je napisao/la:Nije to, nego govorim da je istok pregledniji nego jug, kad se vec toliko zalite na sve, vama sve smeta.

jesti ti ikad bio na istoku... :roll: :roll: pa od ograde nista ne vidis...o kakvoj preglednosti govoris jbt...tri reda stepenica.ne visih od 10 cm, izmedju koji raste mahovina....joj jbt...

ma ne mogu vise ni pisat...sto vas tifa kaze stipu gatibo :mrgreen: 8-)
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 22 okt 2010, 20:59

semony je napisao/la:Nije to, nego govorim da je istok pregledniji nego jug, kad se vec toliko zalite na sve, vama sve smeta.
Ti si rekao da je istok najpreglednija tribina u drzavi
semony je napisao/la:ako ti se navija za svoj klub navijaces gdje god i kad god, neces traziti raznorazne izgovore, nema u drzavi preglednije tribine ko istok na Grbavici.
Sto volim ovako kad vam dam sve crno na bijelo 8-)

semony
Kontakt:

Post Postao/la semony » 22 okt 2010, 21:03

jedno je bojkot zbog nekog pravog razloga, a drugo prica kakva je tribina, nepratis decko o cemu se razgovara. Vama je izgleda sad problem sto tribina je takva kakva jest, šatro neravna. Hajde, TM će organizovati kakav greder da to dotjera pod vaser vagu, jel dogovoreno?

Megamon, ako si izgubio argumente nemoras boldirati nesto sto nema smisla. Hajde nam fino objasni u cemu je problem? Ja i dalje stojim pri tome da je istok najpregledniji, a to sto moj post pocinje sa "nije to" je bilo u vezi trenerskih klupica, sto lazes sam sebe 8-)

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 22 okt 2010, 21:06

Dokazalo se ono sto je trebalo

Momci

Uoči derbija, nakon večerašnjeg koncerta zagrijavanja, atmosfera će sutra doći do usijanja kada se planira odlazak Hordi Zla na trening FK Sarajevo.

Okupljanje navijača je od 16:00h ispred Arhitektonskog fakulteta (AG-a), a korteo će krenuti tačno u 16:30h na trening koje će se održati na stadionu „Asim Ferhatović – Hase“.

Pozivamo sviju da dođu, učestvuju u show programu koji se sprema i na pravi način isprate naše igrače pred nedjeljni okršaj u Dolini ćupova. S obzirom da navijači neće biti prisutni na samoj utakmici, ovo će predstavljati unikatan vid podrške koji će bordo momke sigurno nositi i sutradan, kada to bude najpotrebnije!

Dakle, 16:00 sati ispred Arhitektonskog fakulteta.

„Mi smo divovi, svako nam je plijen, naš je cijeli svijet u bordo obojen!“

sarajlija89
Kontakt:

Post Postao/la sarajlija89 » 22 okt 2010, 21:08

semony je napisao/la:jedno je bojkot zbog nekog pravog razloga, a drugo prica kakva je tribina, nepratis decko o cemu se razgovara. Vama je izgleda sad problem sto tribina je takva kakva jest, šatro neravna. Hajde, TM će organizovati kakav greder da to dotjera pod vaser vagu, jel dogovoreno?

Megamon, ako si izgubio argumente nemoras boldirati nesto sto nema smisla. Hajde nam fino objasni u cemu je problem? Ja i dalje stojim pri tome da je istok najpregledniji, a to sto moj post pocinje sa "nije to" je bilo u vezi trenerskih klupica, sto lazes sam sebe 8-)
opet se citiram.. :roll:
jel vi znate citat jbt(mislim na ove TM88)...nije sporan broj karata...nego broj karata i prostor na kojem bi bili smjesteni nisu u srazmjeru..svasta :roll: :roll: ako treba slikovito..a treba vidim....zamislite 10 ljudi u metru kvadratnom :roll:
eto u cemu je problem..gdje ce smjestit 3000???..al dobro..po vasem je i istok uslovan :lol: tako da moze i 10 ljudi na 1 m2 po toj logici :roll:
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 22 okt 2010, 21:08

nick je napisao/la: eh policija je pravila sigurnosne mjere u utorak kad je bio sastanak svi su dosli sem vas,ovo je iscenirano a vi se fatajte manijaka i vjerujte da vam neko brani da navijate...
Sto tu pricu nisi jucer pricao, nego tek danas kad je zujo to spomenuo. I ti se odmah slozio sa tim i bas u tome si nasao glavni problem!? Ja fola :lol: :lol: Na kraju sta mi kojeg vrga imamo raditi na takvim sastancima i ko ste vi da nas kaznjavate za 'nedolaske na sastanak' oduzimanjem jednog znacajnog dijela tribine??
Zapamtite da ste sa ovim definitivno pokrenuli rat. Nije vam prvi put. Papanluke vasih uprava po pitanju tribine i karata mi trpimo godinama. Dosta je vise. Vidimo se jednog dana na Kosevu ;)

8-)

semony
Kontakt:

Post Postao/la semony » 22 okt 2010, 21:12

Sarajlija, ja sam Megamona pitao u čemu je problem kod boldiranja mog posta, a problemi oko smještaja Hordi Zla nisam ni spominjao, iskreno, nit me zanima.

barbarez
Kontakt:

Post Postao/la barbarez » 22 okt 2010, 21:14

Megamon je napisao/la:Dokazalo se ono sto je trebalo

Momci

Uoči derbija, nakon večerašnjeg koncerta zagrijavanja, atmosfera će sutra doći do usijanja kada se planira odlazak Hordi Zla na trening FK Sarajevo.

Okupljanje navijača je od 16:00h ispred Arhitektonskog fakulteta (AG-a), a korteo će krenuti tačno u 16:30h na trening koje će se održati na stadionu „Asim Ferhatović – Hase“.

Pozivamo sviju da dođu, učestvuju u show programu koji se sprema i na pravi način isprate naše igrače pred nedjeljni okršaj u Dolini ćupova. S obzirom da navijači neće biti prisutni na samoj utakmici, ovo će predstavljati unikatan vid podrške koji će bordo momke sigurno nositi i sutradan, kada to bude najpotrebnije!

Dakle, 16:00 sati ispred Arhitektonskog fakulteta.

„Mi smo divovi, svako nam je plijen, naš je cijeli svijet u bordo obojen!“
ma stvarno je unikatno to sto radite,unikatno je isto sto manijaci to isto rade,pred utakmicu sa slavijom.
unikatni ste do picke materine.unikatni ste jer samo sada se desavaju ovakve stvari.unikatno je jer je samo ova generacija uspijela da pokvari nekoliko derbija.
stvarno mi nije jasno kako mozete dozvoliti da vam ovakvi huskaci govore sta treba da radite.eto takav unikat primjer je i doveo da zeljo zijani u lukavici.**** podrsku ,sta ce im bitno je seljacke fore prodavati.
bravo unikati
VOLIM TE ZELJO

Dževad Hamzić, Sabahudin Delalić (kapiten), Asim Medić, Safet Alibašić, Adnan Manko, Ismet Godinjak, Mirzet Duran, Adnan Kešmer, Ejub Mehmedović, Ermin Jusufović, Nizam Čančar i Beniz Kadrić,selektor Mirza Hrustemovic.PONOS DRZAVE

forza
Kontakt:

Post Postao/la forza » 22 okt 2010, 21:14

hajde ba sta se svadjate bezze .... demokratska smo drzava (bar se nadam) i svak ima pravo odlucivat za sebe .... hocetel vi doci ili ne to nije nicija stvar do vasa .... razumijem da uslovi brat bratu nisu idealni ... ali sto ste prosle godine kad vam je dato vise nego uobicajeno kidali stolice i pravili probleme na sjeveru ??? .... mislim da to nije uredu ... al kakva nam je drzava nista me ne iznenadjuje ... i pored svega ni je jako zao sto necete doci jer ipak derbi nije svaki dan i najbolje bi bilo da su na stadionu navijaci oba tima koji bi davali podrsku svom timu ... jer to je DERBI i to nas najveci Bosanski derbi ... neko rece svrstan medju 25 najvecih .. 8-)
Samo je jedan, grijeha je vrijedan ..... TM87

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 22 okt 2010, 21:14

semony je napisao/la:Sarajlija, ja sam Megamona pitao u čemu je problem kod boldiranja mog posta, a problemi oko smještaja Hordi Zla nisam ni spominjao, iskreno, nit me zanima.
Evo reci cu ti da se ne brines.Prvo si rekao da je istok najpreglednija tribina u drzavi a onda si sam sebe pobio :mrgreen:

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 22 okt 2010, 21:15

Barbarez, obrati se svojim unikatima

P.S. i jos nesto, nisu bas svi ovdje balavurdija ;)

rumbalija
Kontakt:

Post Postao/la rumbalija » 22 okt 2010, 21:16

Megamon je napisao/la:
semony je napisao/la:
Megamon je napisao/la:ama skocis jace otpadne pola tribine.Ubila se za kamenovanja.Skela u Mostaru je bolja od vasih uslova.Jedino su gori uslovi u Tuzli
ako ti se navija za svoj klub navijaces gdje god i kad god, neces traziti raznorazne izgovore, nema u drzavi preglednije tribine ko istok na Grbavici.

Onda ne mogu da vjerujem da domace ptistalice nikada ne idu na najpregledniju :lol: tribinu u BIH :shock:
Ma bolja je i ta ruševna tribina nego da je nemaju nikako.Bar imaju podlogu.
Naša uprava nije u stanju ni plaće igračima podijeliti a kamoli kupiti zemljište pa da i mi sebi napravimo ako ne bolju onda istu
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar

semony
Kontakt:

Post Postao/la semony » 22 okt 2010, 21:28

Megamon je napisao/la:
semony je napisao/la:Sarajlija, ja sam Megamona pitao u čemu je problem kod boldiranja mog posta, a problemi oko smještaja Hordi Zla nisam ni spominjao, iskreno, nit me zanima.
Evo reci cu ti da se ne brines.Prvo si rekao da je istok najpreglednija tribina u drzavi a onda si sam sebe pobio :mrgreen:
Nikad, pa ni sad, hajde samo pokazi gdje sam sam sebe pobio :?
Čovjek kad nema argumente svašta izmišlja i umišlja, tako da će i ova priča otići u nedogled, a sa djecom mi se neda raspravljati, prema tome samo da kažem da je istok najpregledniji i to nisam pobio nikad, jedno je umisliti i pogrešno razumiti i nemati dokaz, drugo izmišljati
Volim kad ownam :lol:

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 22 okt 2010, 21:29

Strpljen spasen,nekim bas treba crtati :roll:

btw

[youtube][/youtube]

prigoda
Kontakt:

Post Postao/la prigoda » 22 okt 2010, 21:37

Ma ne raspravljajte više sa njima. Njihov stadion, oni određuju pravila i tačka. Ciganski potez su napravili, pokazali ko su i šta. 50% navijača želje se stidi ovoga što su uradili. Sva moja raja koja navija za želju je rekla da ovo nije u redu, i zbog njih će mi biti žao kako ćemo ih tretirati na koševu. Pustite ove zaj.ebane forumaše, sve mangupi, j.ebo ih osim.
KO NAM ZLO MISLIO NA ..... NAM VISIO

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337, Vanja8 i 52 gosta.