FK Mladost DK
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Mladost Doboj - Kakanj
Ima li gdje snimak tekme da cujem ovog komentatorskog debila sta je provaljivao?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
i ja tražio po areni ono da vratim tekmu ali zamjenili drugom tekmom partizana izgleda i ove s arene stidFrancescoTotti je napisao/la:Ima li gdje snimak tekme da cujem ovog komentatorskog debila sta je provaljivao?

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Imaju neki mali isječci na ytb kanalu Partizan TV još nisu ubacili cijelu utakmicu
- L' Imperator
- Kontakt:
Protiv kakve ekipe ste igrali najbolje pokazuje podatak da su odbili četiri miliona eura za onog napadača što vam je dao gol iz penala. Četiri miliona eura, ej
Pa većina naših timova bi dala prvih jedanaest, a neki i cijeli tim za te pare.
Biće to dobro ba, dosta ste jači već prvi dio sezone. Iz prve postave otišao samo Abid Mujagić koji nije ni blizu onog igrača što je bio prije povrede, a došla trojica koja će biti u prvoj postavi.

Biće to dobro ba, dosta ste jači već prvi dio sezone. Iz prve postave otišao samo Abid Mujagić koji nije ni blizu onog igrača što je bio prije povrede, a došla trojica koja će biti u prvoj postavi.
#samoRudar #zauvijek
Ma super je ovo. Arezina ako bude igrao kao danas onda nemam brige. Horić je jak kao zemlja i sa isakom će biti pravi bedem. Bekovi su nam kritični to se i danas vidilo. Nikolić je strasno talentovan ali je jednostavno premlad i bit će puno oscilacija u njegovoj igri. Asani je ok i to je to. Vezni red sa welbeckom, bojom i arezinom će biti uživancika za gledat. Andjusic će i dalje da dominira na krilu. Ovaj Fanimo ili kako vec danas nije ništa posebno pokazao ali vidjet ćemo treba vremena da se uklopi a i teško može biti gori od Abida s obzirom kako je ovaj igrao pogubljeno u zadnje vrijeme. Istina nemamo nekog golgetera ali Atajic igra super još ako ga krenu golovi to će biti vrh. Guzina kao zamjena vrlo zahvalan igrač.L' Imperator je napisao/la:Protiv kakve ekipe ste igrali najbolje pokazuje podatak da su odbili četiri miliona eura za onog napadača što vam je dao gol iz penala. Četiri miliona eura, ejPa većina naših timova bi dala prvih jedanaest, a neki i cijeli tim za te pare.
Ako nas malo sreća posluzi mislim da možemo ganjati to 4 mjesto. Musija je u zadnjem intervjuu najavio nova ulaganja u stadion tako da bi izlet u evropu bio slag na tortu.
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Razlika u parama je velika, ali na terenu se i nije vidjela. Imamo dobru i borbenu ekipu.
Mladost dva-tri šuta u okvir gola iz izrađenih akcija, Partizan dva iz prekida.
Nisam siguran u Asanijev start kod penala da je zakaćio Zakarića, djelovalo mi je da je Zakarić pao preko Asanija s ciljem iznude penala, al' nebitno.
A onaj komentator je samo potvrda našeg ranijeg pisanja o tome da nam je neophodna aktivacija "Mladost tv" i da u miru i s guštom odgledamo buduće utakmice Mladosti, a ne da slušamo kojekakve izkompleksirane zaostale primitivce. Jednostavno, nije kompatibilno s našim poimanjem bilo čega, a kamo li fudbala. Žao mi je što im ne uđe makar jedan, radi papka, al bit će prilike.
Mladost dva-tri šuta u okvir gola iz izrađenih akcija, Partizan dva iz prekida.
Nisam siguran u Asanijev start kod penala da je zakaćio Zakarića, djelovalo mi je da je Zakarić pao preko Asanija s ciljem iznude penala, al' nebitno.
A onaj komentator je samo potvrda našeg ranijeg pisanja o tome da nam je neophodna aktivacija "Mladost tv" i da u miru i s guštom odgledamo buduće utakmice Mladosti, a ne da slušamo kojekakve izkompleksirane zaostale primitivce. Jednostavno, nije kompatibilno s našim poimanjem bilo čega, a kamo li fudbala. Žao mi je što im ne uđe makar jedan, radi papka, al bit će prilike.
Mladost prezire posljedice, i u tome je njezina snaga.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- L' Imperator
- Kontakt:
FKMLADOSTDK je napisao/la:A onaj komentator je samo potvrda našeg ranijeg pisanja o tome da nam je neophodna aktivacija "Mladost tv" i da u miru i s guštom odgledamo buduće utakmice Mladosti, a ne da slušamo kojekakve izkompleksirane zaostale primitivce.

Apel Upravi kluba! (jer znam da prate ovo)
#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
Arežina k'o da je igrao protiv GOŠK-a, a ne protiv Partizana. Bez imalo respekta prema protivniku. Igračina je stvarno, kad hoće. Al' zna izgleda Zildžo s njim. Očekujem ga svaku utakmicu bar u ovakvom izdanju.Wolffire je napisao/la:Ma super je ovo. Arezina ako bude igrao kao danas onda nemam brige. Horić je jak kao zemlja i sa isakom će biti pravi bedem. Bekovi su nam kritični to se i danas vidilo. Nikolić je strasno talentovan ali je jednostavno premlad i bit će puno oscilacija u njegovoj igri. Asani je ok i to je to. Vezni red sa welbeckom, bojom i arezinom će biti uživancika za gledat. Andjusic će i dalje da dominira na krilu. Ovaj Fanimo ili kako vec danas nije ništa posebno pokazao ali vidjet ćemo treba vremena da se uklopi a i teško može biti gori od Abida s obzirom kako je ovaj igrao pogubljeno u zadnje vrijeme.
Anđušić i Bojo su mi najviše podbacili danas. Više sam očekivao bar od Anđušića. Al' biće on dobar kad bude trebalo, ne sumnjam. Ma Fanimo je Mbappé za Abida

#samoRudar #zauvijek
Rodjaci igrali ste protiv najgore ekipe Partizana u istoriji. Jedino mi je zao sto niste bod izvukli.
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Pratimo dosta klubova, ono informativno, između ostalog, da znamo gdje smo i kakvi smo, kakvi su drugi, i poznato nam je da je izražajno trenutno nezadovoljstvo navijača oko sastava Partizana. Jbg. po TM trenutno vrijedite 28 mil.EUR, i s obzirom na cijenu igrača trebali bi da harate gdje god dođete i s kim god se sastanete bez obzira na protivnika, ali izgleda da nešto ne štima. To šta ne štima ćete vi skontati i riješiti, mada je primijetno da vam se krila i napadači baš nešto pretjerano ne nude i nemate zbog toga ni taj završni pas od veznjaka. S bilo kojom jačom odbranom ćete imati problem i to je ono što je vaš trener vjerovatno vidio u ovoj utakmici - (nijedna izrađena akcija) šut u okvir protivničkog gola iz igre = 0 udaraca. Nije to izgledalo toliko strašno, nijanse su u pitanju i da se to popraviti.Shadows je napisao/la:Rodjaci igrali ste protiv najgore ekipe Partizana u istoriji. Jedino mi je zao sto niste bod izvukli.
Iritantno za vas jeste, ali ono što večina Grobara ne zna, je da ste igrali sa ekipom koja je konstantno u usponu i koja je trenutno vrlo kvalitetna i borbena, uostalom to se moglo vidjeti. Vaše izmjene nisam upratio, a Mladost je imala 5 - 6 izmjena i ova tekma nam je bila u pravom smislu pripremna, jer nam rezultat nije igrao nikakvu ulogu, a kvalitet igre protivnika je približan kvalitetu našim (BiH - Srbija) ekipama iz vrha tabele.
Sastat ćemo se mi aBd još nekad, a do tada Vam želim da se vratite i izdignete na vama prihvatljiv nivo kvalitete i rezultata, te da odgledamo još bolju tekmu.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
- L' Imperator
- Kontakt:
Aladin Isaković, kapiten Mladosti i ponajbolji igrač ovog kluba povrijedio je koljeno u jednom duelu s igračima Partizana, ali još nije poznat stepen povrede. Ovaj iskusni defanzivac sutra će odmah po slijetanju na sarajevski aerodrom odraditi magnetnu rezonancu, nakon čega će biti mnogo jasnije koji je stepen povrede.
#samoRudar #zauvijek
Dobar intervju trenera za SS. Super je sto sve funkcioniše odlično u klubu osim već spomenutog marketinga.
- FKMLADOSTDK
- Kontakt:
Ima li naznaka s kim bi mogli odigrati tu još jednu pripremnu?
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Hajmo-Hajde-Svi-u-Napad.
Imal ikakvih vijesti za isaka? Koliko je teska povreda? Mogli bi prijateljsku sa Rudarom.....
- L' Imperator
- Kontakt:
Teža povreda izgleda. Radio je magnet, pa će vidjeti šta i kako dalje. Sreća pa imate cijeli tim štopera.
#samoRudar #zauvijek
- L' Imperator
- Kontakt:
Je l' ovo tvoja želja, ili će stvarno biti generalka s Rudarom? To bi super bilo.aneks je napisao/la:Mogli bi prijateljsku sa Rudarom.....
#samoRudar #zauvijek
Prijedlog samo.L' Imperator je napisao/la:Je l' ovo tvoja želja, ili će stvarno biti generalka s Rudarom? To bi super bilo.aneks je napisao/la:Mogli bi prijateljsku sa Rudarom.....
- L' Imperator
- Kontakt:
Dobar prijedlog.aneks je napisao/la:Prijedlog samo.L' Imperator je napisao/la:Je l' ovo tvoja želja, ili će stvarno biti generalka s Rudarom? To bi super bilo.aneks je napisao/la:Mogli bi prijateljsku sa Rudarom.....

#samoRudar #zauvijek
Lakša povreda samo sedam dana pauze. Protiv goska u punom sastavu.L' Imperator je napisao/la:Teža povreda izgleda. Radio je magnet, pa će vidjeti šta i kako dalje. Sreća pa imate cijeli tim štopera.
Ova se utakmica mora dobiti jer poslije nje idu dvije preteske utakmice.
Željo u gostima koji će biti sasvim sigurno druga ekipa u odnosu na kraj polusezona kad su redali poraze kao na traci.
Zrinjski kući. Do sada katastrofalan omjer sa njima imamo mislim da je vrijeme da se to promijeni.
- L' Imperator
- Kontakt:
Pogrešnu informaciju sam dobio. Super, ako je tako.Wolffire je napisao/la:Lakša povreda samo sedam dana pauze. Protiv goska u punom sastavu.L' Imperator je napisao/la:Teža povreda izgleda. Radio je magnet, pa će vidjeti šta i kako dalje. Sreća pa imate cijeli tim štopera.
Ova se utakmica mora dobiti jer poslije nje idu dvije preteske utakmice.
Željo u gostima koji će biti sasvim sigurno druga ekipa u odnosu na kraj polusezona kad su redali poraze kao na traci.
Zrinjski kući. Do sada katastrofalan omjer sa njima imamo mislim da je vrijeme da se to promijeni.
Ništa od prijateljske s Rudarom. U subotu, Sarajevo-Rudar u 14,00 sati. Ne znam ni hoćete li uopšte imati generalku ovaj vikend. Pitao sam PR-a, kaže, ne javljaju mi ništa. Znate li vi, navijači, možda nešto više?
#samoRudar #zauvijek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.