NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Devedzic top extra vam pojačanje sklon malo povredama
Kaze grickalice se zainatile pa ce i nama pocet dolazit pojacanja i to kapitalci. U inat Ćeli kaze napravice top ekipu. Ma kazu ima sve da cvate, mozda ce cak i trava na terenu narasti do proljeca. Kupili su kaze 2 vrece gnojiva sad to kad bace ima da bude tepih. Da mogu ova opaka pojacanja sto trebaju doc imati perfektne uslove da pokazu svoj raskosan talenat.
Nemoj zezat kakva pojacanja ce doci??? Daj imena ba... idu izgleda bolji dani

Dovodi matori Lazo jos dva pojacanja prica se...

Dovodi matori Lazo jos dva pojacanja prica se...
Combe isto ovako pljuje i likuje svaki prelazni rok, a kada krenu dobri rezultati onda ga nigdje nema. Prvi kiks i eto ga da objasni kako je on sve znao i govorio
Ti haman zivis samo da do tebe prvog dodje neka informacija iz kluba i odma za tastaturu hehehe, i onda procjenjujes imal sta od toga il nema.combe je napisao/la:Kaze grickalice se zainatile pa ce i nama pocet dolazit pojacanja i to kapitalci. U inat Ćeli kaze napravice top ekipu. Ma kazu ima sve da cvate, mozda ce cak i trava na terenu narasti do proljeca. Kupili su kaze 2 vrece gnojiva sad to kad bace ima da bude tepih. Da mogu ova opaka pojacanja sto trebaju doc imati perfektne uslove da pokazu svoj raskosan talenat.
Sva infa na kafanskom muzika live idemoo 

Sarkazam je cudo. Samo sto to neki ne skontaju.
Cujem ni oni teletabisi iz Slobode sto su dosli nisu svi htjeli ostati. Jedan se vec curikno. Bice bolje kazu grickalice.
Umjesto da mi igraca prodamo Slobodi, nama dolaze oni sto nemogu gore igrat, cim ne moze gore proc nije on bolji od nasih omladinaca, tako da ne treba dzaba tugovat.combe je napisao/la:Cujem ni oni teletabisi iz Slobode sto su dosli nisu svi htjeli ostati. Jedan se vec curikno. Bice bolje kazu grickalice.
Imal pojacanja prical se sta 

Nije zadovolji matorom Lazi i hajmo vanka... Imamo mi djece kolko hoces dobre
Cast mozda 2-3 ta su djeca dobra za Prve kantonalne.
Combicu nema te u Sibovcu na treninzima bjezi ba... kakav si ti navijac to postao?
Bas se to ima sta i koga vidjet???????
Pa zato i treba maskota ko ti da dizes atmosferu
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Gotivis me i ti grickalice pravo, cim se kacis za sve sto napisem.SMR187 je napisao/la:Pa zato i treba maskota ko ti da dizes atmosferu
Hocel nam makar golmana doves da imamo? Jer onaj mali sto je doso je cudna vreca. A ovo nase dijete nece moc izdrzat da brani i za juniore i prvi tim.
Aljkanovic top ovaj klupa ba... hehe
-
- Kontakt:
Aljkanovic kako cujem vise je za fakultet nego sport, pa realnocombe80 je napisao/la:Aljkanovic top ovaj klupa ba... hehe
Sad smo bas dotakli dno. Pustamo mi sve igrace koji hoce u klubove sa opstine. To mi sad dodemo ko filijala. Igrac nece da igra u Zvijezdi hoce u Bosnu(yebaji ga Salgija veci brend).
Yebem li ti sudija majku sta smo docekali.
Yebem li ti sudija majku sta smo docekali.
Ubi combe na stranici javno vise ne krije 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.