´Ajde necu ti napisati kako si real kao Milli Vanilli nego eto neka bude kao da si ti taj podrinjski Ron Jeremy! Jesi li u tim droljetinama sa daunovim sindronom isprangijao snobra? Cime se inace bavis ukoliko nisi na setu za bangbros?Beton je napisao/la:Svalerisao se sa nekim Srpkinjama, nisu mi dale iz kreveta sedam dana izaci. Vole obrezani vise nego rodjenu majku. Ostalo im od baba i prababa.
Smor mi ova pauza, nemam vise materijala za podjebavanje. Ti isto kao i kakva dobra riba, s pocetka vrh, kasnije ofucana drolja. Sta ima u Loparama? Jesu ocistili puteve?
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Re: Igrač br. 6
Ispred vremena sambelosevic28 je napisao/la:Kad je momcina postavio pitanje i naslutioOsim13 je napisao/la:JEL VAS STRAH?!

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Pa i kad nisam na setu karam Srpkinje.dvokorak je napisao/la:´Ajde necu ti napisati kako si real kao Milli Vanilli nego eto neka bude kao da si ti taj podrinjski Ron Jeremy! Jesi li u tim droljetinama sa daunovim sindronom isprangijao snobra? Cime se inace bavis ukoliko nisi na setu za bangbros?Beton je napisao/la:Svalerisao se sa nekim Srpkinjama, nisu mi dale iz kreveta sedam dana izaci. Vole obrezani vise nego rodjenu majku. Ostalo im od baba i prababa.
Smor mi ova pauza, nemam vise materijala za podjebavanje. Ti isto kao i kakva dobra riba, s pocetka vrh, kasnije ofucana drolja. Sta ima u Loparama? Jesu ocistili puteve?
Kosovo Republjik

Mojne ba to, Munira! Koji ti je ?urac?
? ? <3
Kakva je ono drzava gdje je premijerka lezbaca? **** tromajku bolesnu. Sipci normalniji ljudi od ovih kvazi Srba.dvokorak je napisao/la:Mojne ba to, Munira! Koji ti je ?urac?

Baš smo lijepo i domaćinski ukrasili grad za EYOF

Cita se sa lijeva na desno, onaj ispred dominira.Osim13 je napisao/la:

A jbg nije jadnica vizionar kao (b)Alija nas </3Beton je napisao/la:Kakva je ono drzava gdje je premijerka lezbaca? **** tromajku bolesnu. Sipci normalniji ljudi od ovih kvazi Srba.dvokorak je napisao/la:Mojne ba to, Munira! Koji ti je ?urac?
Nju/njega ili sta je vec ni ti ne bi isprangijao!? Priznaj
? ? <3
Alija nije tvoj, mojne mi te amaterske glume. Ti ba ne bi prosao ni u glumackoj sekciji treceg razreda osnovne skole koliko si los glumac. Sto se stidis reci da si Srbin? Ako se Ana ne stidi biti lezbaca nemoj ni ti srpstva, a tu su te dvije sramote negdje.dvokorak je napisao/la:A jbg nije jadnica vizionar kao (b)Alija nas </3Beton je napisao/la:Kakva je ono drzava gdje je premijerka lezbaca? **** tromajku bolesnu. Sipci normalniji ljudi od ovih kvazi Srba.dvokorak je napisao/la:Mojne ba to, Munira! Koji ti je ?urac?
Nju/njega ili sta je vec ni ti ne bi isprangijao!? Priznaj
Gdje ces ono onako gadno isprangijati, ali joj je zivotna saputnica mrak. S njom bih rado dijelio genetski materijal.
Otkud tolika ljubav prema prljavim kvaziljudima tj siftarima?
Pa ti nomadi te smatraju otpadom i sekretom koji je tebi ?urac Munira draga.

? ? <3
Kakva ljubav, meni su Sipci i Srbi ista necivilizovana gamad. Drago mi je samo sto se takvi izmedju sebe rokaju i ne smetaju civilizovanom svijetu.dvokorak je napisao/la:Otkud tolika ljubav prema prljavim kvaziljudima tj siftarima?![]()
Seceruuu <3Beton je napisao/la:Kakva ljubav, meni su Sipci i Srbi ista necivilizovana gamad. Drago mi je samo sto se takvi izmedju sebe rokaju i ne smetaju civilizovanom svijetu.dvokorak je napisao/la:Otkud tolika ljubav prema prljavim kvaziljudima tj siftarima?![]()
Samo sad dobro pripazi gdje ces po zu-zu pogacice i bahlje. Ovo ti nije trebalo da tek tako bratiji okrenes djale. ´Ajde. A misljenje o Raskim migrantima?
? ? <3
I gdje cu po picu je li?dvokorak je napisao/la:Seceruuu <3Beton je napisao/la:Kakva ljubav, meni su Sipci i Srbi ista necivilizovana gamad. Drago mi je samo sto se takvi izmedju sebe rokaju i ne smetaju civilizovanom svijetu.dvokorak je napisao/la:Otkud tolika ljubav prema prljavim kvaziljudima tj siftarima?![]()
Samo sad dobro pripazi gdje ces po zu-zu pogacice i bahlje. Ovo ti nije trebalo da tek tako bratiji okrenes djale. ´Ajde. A misljenje o Raskim migrantima?

- KriskaKruha
- Kontakt:
Zasto srbi imaju siftare a mi ove okolotuzlake?

@Tonbe a siftarsku picu preferiras? Fuj! Boze sacuvaj!
Nisi mi odgovorio, misljenje o Raskim migrantima????
Nisi mi odgovorio, misljenje o Raskim migrantima????
? ? <3
Ovo "bih" Moldavija i Gruzija pod ruku? Ovo neke igre prostitutki ili sta?Osim13 je napisao/la:
? ? <3
- KriskaKruha
- Kontakt:
A braca po šubari @dvoturak i @Makahnituzla najvise vole rodjenu majku. Nije njima @svilajnac bezze pisao ''drkajte u pm''Beton je napisao/la:Svalerisao se sa nekim Srpkinjama, nisu mi dale iz kreveta sedam dana izaci. Vole obrezani vise nego rodjenu majku. Ostalo im od baba i prababa.

Valjda mi @siptar ne oplete po roditeljima....
Samo ubacite sabtajtlove za podrinjce nase i tamo gdje ide A ubacite O.

Samo ubacite sabtajtlove za podrinjce nase i tamo gdje ide A ubacite O.

? ? <3
- svrakino1921
- Kontakt:
Ubise ovi
Pripreme FK Sloboda u Međugorju: Vratio se šef, zasijalo sunce...
Šjo poezije

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.