FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
Re: FC Bayern München
Dobre mi i rezultate imamo kakav je parmak na klupi. Pa ovaj covjek cuva 3 izmjene da krade vrijeme u 120. minuti, halo Valverde. On se uci na Bayernu, jedva cekam kad ce ga sutnuti.
Izvede napokon dobar sastav, najjaci sto moze i onda vidis sta ovo radi... tobeyarabi.
Izvede napokon dobar sastav, najjaci sto moze i onda vidis sta ovo radi... tobeyarabi.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Sve u svemu fina tekma. Šta je htio sa ovim bez izmjene ja nemam pojma a igramo skoro svaka tri dana. Ne razumijem.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Dobra utakmica. Zasluzeno uzeli. Ne zna Niko gubiti u Berlinu 

NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- Omerbavarac
- Kontakt:
Pocetnih 11 ne racunajuci Neuera je najidealnije sto imamo u ovom momentu i ekipa koja mora da se uigrava.
Vidi se mnogo potentnosti i poletnosti u igri kada su ovi momci tu, taj protok lopte je izuzetan.
James nije mnogo pokazao ali je u igri sa Thiagom odradio fenomenalnih 120 minuta i vjerujem da ce biti sve bolji i bolji ako ga Niko nastavi forsirati.
Hummels da nije imao onu gresku bi po meni bio igrac utakmice jer je iskren da budem razvalio u odbrani no manjak nesigurnosti ga je mnogo kostao.
Sto se mene tice, Thiago je igrac utakmice iako ce to vjerovatno biti Gnabry.
Slijedi Schalke koji dolazi na noge ekipi koja je veceras nalagerovala brdo samopouzdanja i nadam se a i mislim da bi ova tegoba pobjeda mogla biti prekretnica.
Vidi se mnogo potentnosti i poletnosti u igri kada su ovi momci tu, taj protok lopte je izuzetan.
James nije mnogo pokazao ali je u igri sa Thiagom odradio fenomenalnih 120 minuta i vjerujem da ce biti sve bolji i bolji ako ga Niko nastavi forsirati.
Hummels da nije imao onu gresku bi po meni bio igrac utakmice jer je iskren da budem razvalio u odbrani no manjak nesigurnosti ga je mnogo kostao.
Sto se mene tice, Thiago je igrac utakmice iako ce to vjerovatno biti Gnabry.
Slijedi Schalke koji dolazi na noge ekipi koja je veceras nalagerovala brdo samopouzdanja i nadam se a i mislim da bi ova tegoba pobjeda mogla biti prekretnica.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Slazem se za Thiaga, a jeste Gnabry igrac utakmice, ipak je zabio dva gola.Omerbavarac je napisao/la: Sto se mene tice, Thiago je igrac utakmice iako ce to vjerovatno biti Gnabry.
Man of the Match:
Serge Gnabry:
89 minutes played
2 goals
35 passes
81.5% pass accuracy
4 crosses
2/2 long balls
4/9 duels won
2 dribbles
8.7/10 rating
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa čisto da sjebe nešto, ne bi bio fazon da odradi dobru tekmu od početka do kraja.sljivo je napisao/la:Sve u svemu fina tekma. Šta je htio sa ovim bez izmjene ja nemam pojma a igramo skoro svaka tri dana. Ne razumijem.
Inače, "zabavno" je gledati ovaj Nikin Bayern, nikad ne znaš s kakvim raspoloženjem će izaći i mogu te iznenaditi u svakom trenutku. Jedino šteta što je to uglavnom u negativnom kontekstu, ali Bože moj. That's the price you have to pay.
Bundesliga(takmičenje, ne kolega forumaš

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Njemu ne manjka nesigurnostiOmerbavarac je napisao/la: Hummels da nije imao onu gresku bi po meni bio igrac utakmice jer je iskren da budem razvalio u odbrani no manjak nesigurnosti ga je mnogo kostao
.

Naravno da je šteta sto je tako i pitanje uopšte što mu se ovo dešava, jer bez ovih kikseva i uz bolju završnicu kod visokih lopti u napadu bi prevazišao i Kajzera.
Vom Jäger zum Gejagten
-
- Kontakt:
Definitivno najbolji su igrali koje trenutno imamo. Prema mom misljenju, uopste nije izgledalo lose, al odbrana i dalje ima crne minute u igri. S tim da i ovaj Ulreich izgleda sav uplasen kad ga covjek vidi, ko da moli Boga da ne brani..
Gnabry me pozitivno iznenadio moram priznati, dok Coman cesto sa glavom spustenom u njedra napravo glupost, nakon finoh poteza. James prvo poluvrijeme vjerovatno najgori, drugo medju najboljima. Rasteretio je Thiaga, fino znao smirit igru i imao par finih lopti, a cesto se vracao nazad, trudio se dosta, iako vjerujem da moze i mora jos bolje. Thiago ako bi stalno ovako igrao to bi bilo najvece pojacanje nase. Goretzka, se ponekad imam osjecaj krije od lopte. Vjerovatno i zbog ranog kartona je i malo oprezniji bio. Lewandowski u zadnje vrijeme igra vise za ekipu nego inace, al i on definitivno moze bolje. Kimmich danas slab, kao i Alaba.. Hummells jako dobar, izuzev onog svog trenutka pada koncentracije, nazovimo ga tako. Nadamo se da se takvo nesto nece desiti protiv Liverpoola, jer bi nas takva greska dotukla.
Ovaj Liverpool se moze proci, ni oni ne izgledaju tako dobri u zadnje vrijeme. Bit ce zanimljivo svakako, i da jedino je Müller mogao uci 15-20 minuta ranije..
Gnabry me pozitivno iznenadio moram priznati, dok Coman cesto sa glavom spustenom u njedra napravo glupost, nakon finoh poteza. James prvo poluvrijeme vjerovatno najgori, drugo medju najboljima. Rasteretio je Thiaga, fino znao smirit igru i imao par finih lopti, a cesto se vracao nazad, trudio se dosta, iako vjerujem da moze i mora jos bolje. Thiago ako bi stalno ovako igrao to bi bilo najvece pojacanje nase. Goretzka, se ponekad imam osjecaj krije od lopte. Vjerovatno i zbog ranog kartona je i malo oprezniji bio. Lewandowski u zadnje vrijeme igra vise za ekipu nego inace, al i on definitivno moze bolje. Kimmich danas slab, kao i Alaba.. Hummells jako dobar, izuzev onog svog trenutka pada koncentracije, nazovimo ga tako. Nadamo se da se takvo nesto nece desiti protiv Liverpoola, jer bi nas takva greska dotukla.
Ovaj Liverpool se moze proci, ni oni ne izgledaju tako dobri u zadnje vrijeme. Bit ce zanimljivo svakako, i da jedino je Müller mogao uci 15-20 minuta ranije..
-
- Kontakt:
James je odigrao takticki odlicnu utakmicu. Ta sigurnost u pasovima je neophodna protiv ovakvih ekipa kao sto je Hertha. Gotovo nikada nije grijesio u dodavanju i nije gurao protivnika u kontre. Sada stavite Mullera na njegovo mjesto i kontajte kakvu bi haoticnu utakmicu dobili. Thiago je bio fantastican, rekao bih njegova najbolja utakmica jos od duela sa Realom u Madridu. Grijeh je ispustiti Jamesa, momak gotovo da nije igrao nikako a pokazao je takvu sigurnost u ovoj utakmici da je to nevjerovatno. Da ima podrsku trenera lagano bi pospremao i one zicere.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Zna li neko s kim smo iducu u kupu, jel se izvlaci ili se vec zna protivnik?
-
- Kontakt:
Izvlaci se.
I am not yet born; O hear me.
Tipujem na Paderborn ili Heidenheim kuci 

Jedva cekam Pool, bude haos u svakom slucaju. 

-
- Kontakt:
Od tebe sam ako nista ocekivao veci optimizamharden je napisao/la:Jedva cekam Pool, bude haos u svakom slucaju.

Iako je taj mec 50-50, ja ocekujem prolaz ( najveci upitnik mi je za Kovaca, da nece kakav mangupluk napraviti? ), kakav veci optimizam hoces. Pisao sam i njima tamo da se ne bahate, moze opklada u prolaz ko hoce.Huseinagic je napisao/la:Od tebe sam ako nista ocekivao veci optimizamharden je napisao/la:Jedva cekam Pool, bude haos u svakom slucaju.

Lewandowski se večeras ponašao kapitenski, očigledno mu je godila kapitenska traka na lijevoj ruci. Nije kao inače kmečao u napadu i trošio lopte, a to je rezultiralo sa 2 asistencije, njegova ovakva partija protiv Liverpoola bi nam godila, jer svakako će ga zatvoriti odbrana u napadačkom smislu, tako da bolje da se ponaša kao playmaker.
-
- Kontakt:
Samo da Manuel bude spreman, da se ovo ne iskomplikuje. Sad je sam rekao poslije utakmice, da sa njim, misleci na Jamesa imamo dosta vise kvaliteta..mozda je na pocetku bila data sansa Thomasu, cisto da svi vide kako stvari stojeharden je napisao/la:Iako je taj mec 50-50, ja ocekujem prolaz ( najveci upitnik mi je za Kovaca, da nece kakav mangupluk napraviti? ), kakav veci optimizam hoces. Pisao sam i njima tamo da se ne bahate, moze opklada u prolaz ko hoce.Huseinagic je napisao/la:Od tebe sam ako nista ocekivao veci optimizamharden je napisao/la:Jedva cekam Pool, bude haos u svakom slucaju.

uvali nam geronimo rinaka za anketu
Ma ovo je bilo zeznuto gostovanje (u zadnje vrijeme s Herthom imamo problema) protiv defanzivno dobrog i kompaktnog protivnika. U kupu bi sada trebali do kraja...
A protiv Liverpoola itekako imamo aduta, jer prednost je što znaš kako Klopp igra i da kod njega nema iznenađenja da se tu najviše svodi sve na trku, borbu, htijenje. Pa ko pokaže veću želju prolazi...A imamo tu prednost da im možemo spustit loptu..
Generalno Gnabry je skoro cijelu sezonu dobar. Svo vrijeme je utisak dobar, samo što su otpočetka mnogi prema njemu bili prekritični. Samo što je večeras baš zablistao, jer je zabio 2 bitna gola. Ali skoro da on nije imao loše utakmice ove sezone, a igrso je manje od pojedinih drugih igrača.
Večeras je bilo dosta toga dobrog, ali svakako za najveće uspjehe treba isključit greške u odbrani koje užasno nerviraju. Svi su nam stoperi fatalno griješili ove sezone, ali ipak stoperski par Hummels - Süle djeluje opet kao najbolja varijanta. Samo još malo tu treba da se poprave i isključe ove određene greške.
A protiv Liverpoola itekako imamo aduta, jer prednost je što znaš kako Klopp igra i da kod njega nema iznenađenja da se tu najviše svodi sve na trku, borbu, htijenje. Pa ko pokaže veću želju prolazi...A imamo tu prednost da im možemo spustit loptu..
Generalno Gnabry je skoro cijelu sezonu dobar. Svo vrijeme je utisak dobar, samo što su otpočetka mnogi prema njemu bili prekritični. Samo što je večeras baš zablistao, jer je zabio 2 bitna gola. Ali skoro da on nije imao loše utakmice ove sezone, a igrso je manje od pojedinih drugih igrača.
Večeras je bilo dosta toga dobrog, ali svakako za najveće uspjehe treba isključit greške u odbrani koje užasno nerviraju. Svi su nam stoperi fatalno griješili ove sezone, ali ipak stoperski par Hummels - Süle djeluje opet kao najbolja varijanta. Samo još malo tu treba da se poprave i isključe ove određene greške.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
Zabrinjavajuće je koliko smo postali kritični u odbrani iako su to sve klasni igrači, zadnje 4 utakmice primili smo 7 golova.
Sinoć pored Gnarbya bi izdvojio i Thiaga za maestralnu partiju a i Groetzka je odradio lavovski posao.
Jedino na šta odajem priznanje Kovaču je fizička sprema lete po terenu u 115'.

Sinoć pored Gnarbya bi izdvojio i Thiaga za maestralnu partiju a i Groetzka je odradio lavovski posao.
Jedino na šta odajem priznanje Kovaču je fizička sprema lete po terenu u 115'.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.