druga epizoda...bistrikboy je napisao/la:Svi daljni postovi vezani za bojkot i navijanje se brisu!
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- bistrikboy
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
A ona vasa "na sjeveru uvijek spica" ?BegAx je napisao/la:Cuj' "Volim te fakat"gavran je napisao/la:Malo je reci ruzna,ona je FUJ,alidino lj je napisao/la:Ova nasa Grbavica iako je ruzna samo je nasa i nicija drugo.
JA TEBE VOLIM
VOLIM TE FAKAT
TI SI MI LJUBAV JEDINA![]()
![]()
![]()

Grbavica je najljepši stadion na svijetu.
U kupu sad kad izvuku ZELJO - SARAJEVO vjerovatno, tako da vidimo hoce li i tad doci na grbavicu ili ne navijaci hehe
- nookey
- Kontakt:
došli bi da su navijačiDove87 je napisao/la:U kupu sad kad izvuku ZELJO - SARAJEVO vjerovatno, tako da vidimo hoce li i tad doci na grbavicu ili ne navijaci hehe
I KRV SVOJU ZA PLAVU BOJU!
Hehehe, ovaj Blekić je fakat gigant, obezbjedio je mjesecima prije derbija LED na Koševu i sad je došlo vrijeme da ga naplati, 3KM po pitarskoj glavi. KOliko glavica, toliko parica. Da pitara nema, trebalo bi ih izmisliti

mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
- Megamon
- Kontakt:
To nije ideja Velikoga Gospodina,molim te da ustanes kada njegovo ime spominjes.To je ideja nas navijaca,ipak pomazemo svoj klub.Krvotok je napisao/la:Hehehe, ovaj Blekić je fakat gigant, obezbjedio je mjesecima prije derbija LED na Koševu i sad je došlo vrijeme da ga naplati, 3KM po pitarskoj glavi. KOliko glavica, toliko parica. Da pitara nema, trebalo bi ih izmisliti![]()
![]()
![]()
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
znaci kupice vam po pivuMegamon je napisao/la:To nije ideja Velikoga Gospodina,molim te da ustanes kada njegovo ime spominjes.To je ideja nas navijaca,ipak pomazemo svoj klub.Krvotok je napisao/la:Hehehe, ovaj Blekić je fakat gigant, obezbjedio je mjesecima prije derbija LED na Koševu i sad je došlo vrijeme da ga naplati, 3KM po pitarskoj glavi. KOliko glavica, toliko parica. Da pitara nema, trebalo bi ih izmisliti![]()
![]()
![]()

A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
- Sarajevo_republika
- Kontakt:
Bruka i sramota za najveci BH derbi i jedan od najvecih gradskih derbija svijeta ( 25. na svijetu ) : http://www.footballderbies.com/index.php Ali, neka, tako i treba, nismo bolje ni zasluzili, unistite i ovo sto imamo, vremenom nece biti ni 'D' od derbija.....................pitanje za sve iskrene navijace Zeljeznicara: Po vama, zasto je rukovodstvo FK. ZELJEZNICAR po vama ali realno prepolovilo onaj dio sjeverne tribine sto nam je do sada davalo uvjek, ali iskreno po vama zasto? Uvjek ste nam davali isto, uvjek kad bi derbi bio igran na grbavici bili smo smjesteni do odredjene kvote, zna se dokle, eh, postavlja se pitanje zasto i sada nismo dobili samo isto nego ste to prepolovili, pa to je zalosno, svi istinski navijac ce priznati da jeste ( trpati nas u rupu bukvalno ), pa jebote kao da se bojite naseg navijanja, tako ispada, i kazete prema svijetskim propisima gostujuci navijaci dobijaju 10 % tribine? Kako 10 % ? Ovo je jedan grad, gradski derbi ????? Zar mislite da mi vama damo 10 % Koseva kada se igra na Kosevu? Mi vama damo jug i pola zapada, jeli to 10%, ako jeste ja sam onda mojsije ( haha ), jeli Zvezda da Partizanu 10 % od ukupnog kapaciteta marakane? Kako vas nije stid primitivci, unisticete i ovo malo sto imamo, i neka cete, sada nebi dosao nema teorije, treba bojkotovati svaki derbi od strane hordi zla i normalnih navijaca Sarajeva biti tvrdoglav i unistiti ga skroz namjerno radi ovakvih pojedinih idiota koji upravljaju rukovodstvom FK. ZELJEZNICARA ! !
17.08.1972. SARAJEVO 2 : 2 REAL MADRID
p.s Kada se u Sarajevu vozao tramvaj ljudi na prostorima bivše države su mislili da je to ustvari voz..
p.s Kada se u Sarajevu vozao tramvaj ljudi na prostorima bivše države su mislili da je to ustvari voz..
- Blagoje Bratić
Nepiju oni Alaha mi kako kažu alaim i onaj plačonjanermin_TM je napisao/la:znaci kupice vam po pivuMegamon je napisao/la:To nije ideja Velikoga Gospodina,molim te da ustanes kada njegovo ime spominjes.To je ideja nas navijaca,ipak pomazemo svoj klub.Krvotok je napisao/la:Hehehe, ovaj Blekić je fakat gigant, obezbjedio je mjesecima prije derbija LED na Koševu i sad je došlo vrijeme da ga naplati, 3KM po pitarskoj glavi. KOliko glavica, toliko parica. Da pitara nema, trebalo bi ih izmisliti![]()
![]()
![]()
![]()

Tobe jarrabi, čuj gospodinaMegamon je napisao/la:To nije ideja Velikoga Gospodina,molim te da ustanes kada njegovo ime spominjes.To je ideja nas navijaca,ipak pomazemo svoj klub.Krvotok je napisao/la:Hehehe, ovaj Blekić je fakat gigant, obezbjedio je mjesecima prije derbija LED na Koševu i sad je došlo vrijeme da ga naplati, 3KM po pitarskoj glavi. KOliko glavica, toliko parica. Da pitara nema, trebalo bi ih izmisliti![]()
![]()
![]()

mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
Ma nebi ih skupo platio, vidi se skart roba odmah.
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
odg ti je vrlo jednostavan, hocete vise neg sto mozete dobit, prosli derbi ste bacali stolice, palili baklje a 3-4 metra od vas stoje djeca, i stariji jer sjever na grbavici je tribina gdje dolazi prosjecan gledaoc, jug je za navijanje zapad za guzonje... Kakva bi oni uprava bili kad bi vama povecali broj mjesta na stetu nas... Ko im daje pare vi il mi?? Hoces da kazes da ti treba da dobijes mjesto negje na "o" a ja da nemam gdje sjest sa godisnjom.. ko si mi ti u zivotu??? Vama kosevo djabe daju, koga vi farbate... Fol navijaci, iduci derbi manijaci kad bi bojkotovali utakmicu ja bi isao jer idem da gledam klub ne da se foliram po gradu pred polovnim trebama: "jooj e bojkotovali smo tekmu, mi smo najbolji sta ce oni nama, Carsija, Bog, Sarajevo"... Grbavica ima 7000 mjesta kad igramo protiv borca a 12000 kad igramo protiv sarajeva??? iskreno Boli me briga sto necete doc, time pokazujete koliko vam je ustvari stalo do kluba, dajte blekonji 3KM nek se obrije lik... sad lagano na svoju temu pa tamo prodaji muda za bubrege....Sarajevo_republika je napisao/la:Bruka i sramota za najveci BH derbi i jedan od najvecih gradskih derbija svijeta ( 25. na svijetu ) : http://www.footballderbies.com/index.php Ali, neka, tako i treba, nismo bolje ni zasluzili, unistite i ovo sto imamo, vremenom nece biti ni 'D' od derbija.....................pitanje za sve iskrene navijace Zeljeznicara: Po vama, zasto je rukovodstvo FK. ZELJEZNICAR po vama ali realno prepolovilo onaj dio sjeverne tribine sto nam je do sada davalo uvjek, ali iskreno po vama zasto? Uvjek ste nam davali isto, uvjek kad bi derbi bio igran na grbavici bili smo smjesteni do odredjene kvote, zna se dokle, eh, postavlja se pitanje zasto i sada nismo dobili samo isto nego ste to prepolovili, pa to je zalosno, svi istinski navijac ce priznati da jeste ( trpati nas u rupu bukvalno ), pa jebote kao da se bojite naseg navijanja, tako ispada, i kazete prema svijetskim propisima gostujuci navijaci dobijaju 10 % tribine? Kako 10 % ? Ovo je jedan grad, gradski derbi ????? Zar mislite da mi vama damo 10 % Koseva kada se igra na Kosevu? Mi vama damo jug i pola zapada, jeli to 10%, ako jeste ja sam onda mojsije ( haha ), jeli Zvezda da Partizanu 10 % od ukupnog kapaciteta marakane? Kako vas nije stid primitivci, unisticete i ovo malo sto imamo, i neka cete, sada nebi dosao nema teorije, treba bojkotovati svaki derbi od strane hordi zla i normalnih navijaca Sarajeva biti tvrdoglav i unistiti ga skroz namjerno radi ovakvih pojedinih idiota koji upravljaju rukovodstvom FK. ZELJEZNICARA ! !
Zadnja izmjena: nermin_TM, dana/u 22 okt 2010, 21:01, ukupno mijenjano 1 put.
Kao prvo mi radi VAS uopste nismo mogli ni doci na Kosevo za Derbi jer ste razvaljivali svoj stadion.Sarajevo_republika je napisao/la:Bruka i sramota za najveci BH derbi i jedan od najvecih gradskih derbija svijeta ( 25. na svijetu ) : http://www.footballderbies.com/index.php Ali, neka, tako i treba, nismo bolje ni zasluzili, unistite i ovo sto imamo, vremenom nece biti ni 'D' od derbija.....................pitanje za sve iskrene navijace Zeljeznicara: Po vama, zasto je rukovodstvo FK. ZELJEZNICAR po vama ali realno prepolovilo onaj dio sjeverne tribine sto nam je do sada davalo uvjek, ali iskreno po vama zasto? Uvjek ste nam davali isto, uvjek kad bi derbi bio igran na grbavici bili smo smjesteni do odredjene kvote, zna se dokle, eh, postavlja se pitanje zasto i sada nismo dobili samo isto nego ste to prepolovili, pa to je zalosno, svi istinski navijac ce priznati da jeste ( trpati nas u rupu bukvalno ), pa jebote kao da se bojite naseg navijanja, tako ispada, i kazete prema svijetskim propisima gostujuci navijaci dobijaju 10 % tribine? Kako 10 % ? Ovo je jedan grad, gradski derbi ????? Zar mislite da mi vama damo 10 % Koseva kada se igra na Kosevu? Mi vama damo jug i pola zapada, jeli to 10%, ako jeste ja sam onda mojsije ( haha ), jeli Zvezda da Partizanu 10 % od ukupnog kapaciteta marakane? Kako vas nije stid primitivci, unisticete i ovo malo sto imamo, i neka cete, sada nebi dosao nema teorije, treba bojkotovati svaki derbi od strane hordi zla i normalnih navijaca Sarajeva biti tvrdoglav i unistiti ga skroz namjerno radi ovakvih pojedinih idiota koji upravljaju rukovodstvom FK. ZELJEZNICARA ! !
Kao drugo, prije nego sto srte poceli razvaljivat vas stadion, razvalili ste nas ili pokusali da razvalite sa paljenjem tribine i lomljenja stolica.
Kao trece prije nismo mi imali godisnje i polugodisnje tako da se mogao sjever i prosiriti a sada kako je vecina tih navijaca sa svojim sinovima i kcerkama kupilo godisnje i za svaku tekmu bude njih na sjeveru i platitli su vise nego sto cete nam vi platit za mjesto, oni imaju prednost jer za razliku od vas, mi nasim ne mozemo zabranit ulaz na tribinu gdje ima stolica i koje nece lomit.
Kao cetvrto glupe su ti teorije jer vam smeta Istok a ne smeta vam sto idete na skelu kod Veleza. Pustite se te djecije price.
Kao peto, svako ko narusi nasem Stadionu trebao je prije toga razmisljat kako ce biti za naredni derbi. Nije vas stid i sram paliti i topiti stolice i za to mozete uvijek naci mjesta i skloniti se da zapalite stolice dok se bunite da nemate mjesta na tribini. Da ne govorim o bacanju predmeta.
Kad se opametite i pocnete se kulturno ponasati na tudjem stadionu, i ne lomit stolice da bi gadjali drotove i sve okolo vas, onda mozda i dobijete mjesta.
Ne budi smjesan sa glupom pricom, nego fino svi u Nedelju na KOSEVO i zavrsena prica.
Bojkotujte koliko zelite, al mi necemo da vam ugodimo kao sto je Kosevo za vas kad ga demolirate. I to je nas stadion i ne dobivamo mi pare od nekoga kao Opstine centar da pravimo mjesto za goste
odg ti je vrlo jednostavan, hocete vise neg sto mozete dobit, prosli derbi ste bacali stolice, palili baklje a 3-4 metra od vas stoje djeca, i stariji jer sjever na grbavici je tribina gdje dolazi prosjecan gledaoc, jug je za navijanje zapad za guzonje... Kakva bi oni uprava bili kad bi vama povecali broj mjesta na stetu nas... Ko im daje pare vi il oni??? Hoces da kazes da ti treba da dobijes mjesto negje na "o" a ja da nemam gdje sjest sa godisnjom.. ko si mi ti u zivotu??? Vama kosevo djabe daju, koga vi farbate... Fol navijaci, iduci derbi manijaci kad bi bojkotovali utakmicu ja bi isao jer idem da gledam klub ne da se foliram po gradu pred polovnim trebama: "jooj e bojkotovali smo tekmu, mi smo najbolji sta ce oni nama, Carsija, Bog, Sarajevo"... Grbavica ima 7000 mjesta kad igramo protiv borca a 12000 kad igramo protiv sarajeva??? iskreno Boli me briga sto necete doc, time pokazujete koliko vam je ustvari stalo do kluba, dajte blekonji 3KM nek se obrije lik... sad lagano na svoju temu pa tamo prodaji muda za bubrege....
POTPIS !
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
- pintol_TM87
- Kontakt:
Posto vidim da ce te s tom pricom ko je kriv ici u nedogled...da se i ja upisem...
Ne znam sta da kazem zao mi je sto nece biti gostujucih navijaca da to stvarno bude jedan istinski derbi gradskih rivala...ova sva prica oko bojkota i oko te cifre 3000 mjesta i tog dijela sjevera koji oni zele...
pa ljudi moji znate onu na greskama se uci...dobili ste 3000 kao i proslih godina...ove godine necete dobiti dio sjevera tacnije slova O iz jednog prostog razloga jer su uprava a i MUP dosli do zakljucka i vodili se iskustvom iz proslosti da se samo mnogo vise stete moze napraviti time sto bi vam dali taj dio sjevera...trebali ste prije razmisljati da je ovo NAS stadion i da svu stetu snosi klub i kad bi se tako otkidali stolice nigdje mi ne bi dogurali...
MiSLIM da su MANIJACI pokazali koliko postuju neki bonton jer smo vec 2x bili na Kosevu i niti jednom nismo niti jednu stolicu ostetili a mogli smo to uraditi...
Ovo vodi samo tome da ce uskoro svaki derbi biti bez prisustva gostujucih navijaca jer ako sam dobro shvatio vi sad zelite da nam uzvratite istom mjerom na Kosevu i tako cemo se izgleda vrtiti u krug...
MISLIM DA BI NAJBOLJE DA SAD UPRAVA ZELJE odluci na jedan ludd korak ,ali korak koji ce vam pokazati da smo mi ipak institucija i da mi igramo na NASEM STADIONU I da mi odredjujemo koliko ce gostujucih da bude na stadionu i gdje ce oni da budu ,da se ukine prenos pa se onda snadjite kako znate...
lp
Ne znam sta da kazem zao mi je sto nece biti gostujucih navijaca da to stvarno bude jedan istinski derbi gradskih rivala...ova sva prica oko bojkota i oko te cifre 3000 mjesta i tog dijela sjevera koji oni zele...
pa ljudi moji znate onu na greskama se uci...dobili ste 3000 kao i proslih godina...ove godine necete dobiti dio sjevera tacnije slova O iz jednog prostog razloga jer su uprava a i MUP dosli do zakljucka i vodili se iskustvom iz proslosti da se samo mnogo vise stete moze napraviti time sto bi vam dali taj dio sjevera...trebali ste prije razmisljati da je ovo NAS stadion i da svu stetu snosi klub i kad bi se tako otkidali stolice nigdje mi ne bi dogurali...
MiSLIM da su MANIJACI pokazali koliko postuju neki bonton jer smo vec 2x bili na Kosevu i niti jednom nismo niti jednu stolicu ostetili a mogli smo to uraditi...
Ovo vodi samo tome da ce uskoro svaki derbi biti bez prisustva gostujucih navijaca jer ako sam dobro shvatio vi sad zelite da nam uzvratite istom mjerom na Kosevu i tako cemo se izgleda vrtiti u krug...
MISLIM DA BI NAJBOLJE DA SAD UPRAVA ZELJE odluci na jedan ludd korak ,ali korak koji ce vam pokazati da smo mi ipak institucija i da mi igramo na NASEM STADIONU I da mi odredjujemo koliko ce gostujucih da bude na stadionu i gdje ce oni da budu ,da se ukine prenos pa se onda snadjite kako znate...
lp
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- Sarajevo_republika
- Kontakt:
nermin_TM je napisao/la:odg ti je vrlo jednostavan, hocete vise neg sto mozete dobit, prosli derbi ste bacali stolice, palili baklje a 3-4 metra od vas stoje djeca, i stariji jer sjever na grbavici je tribina gdje dolazi prosjecan gledaoc, jug je za navijanje zapad za guzonje... Kakva bi oni uprava bili kad bi vama povecali broj mjesta na stetu nas... Ko im daje pare vi il oni??? Hoces da kazes da ti treba da dobijes mjesto negje na "o" a ja da nemam gdje sjest sa godisnjom.. ko si mi ti u zivotu??? Vama kosevo djabe daju, koga vi farbate... Fol navijaci, iduci derbi manijaci kad bi bojkotovali utakmicu ja bi isao jer idem da gledam klub ne da se foliram po gradu pred polovnim trebama: "jooj e bojkotovali smo tekmu, mi smo najbolji sta ce oni nama, Carsija, Bog, Sarajevo"... Grbavica ima 7000 mjesta kad igramo protiv borca a 12000 kad igramo protiv sarajeva??? iskreno Boli me briga sto necete doc, time pokazujete koliko vam je ustvari stalo do kluba, dajte blekonji 3KM nek se obrije lik... sad lagano na svoju temu pa tamo prodaji muda za bubrege....Sarajevo_republika je napisao/la:Bruka i sramota za najveci BH derbi i jedan od najvecih gradskih derbija svijeta ( 25. na svijetu ) : http://www.footballderbies.com/index.php Ali, neka, tako i treba, nismo bolje ni zasluzili, unistite i ovo sto imamo, vremenom nece biti ni 'D' od derbija.....................pitanje za sve iskrene navijace Zeljeznicara: Po vama, zasto je rukovodstvo FK. ZELJEZNICAR po vama ali realno prepolovilo onaj dio sjeverne tribine sto nam je do sada davalo uvjek, ali iskreno po vama zasto? Uvjek ste nam davali isto, uvjek kad bi derbi bio igran na grbavici bili smo smjesteni do odredjene kvote, zna se dokle, eh, postavlja se pitanje zasto i sada nismo dobili samo isto nego ste to prepolovili, pa to je zalosno, svi istinski navijac ce priznati da jeste ( trpati nas u rupu bukvalno ), pa jebote kao da se bojite naseg navijanja, tako ispada, i kazete prema svijetskim propisima gostujuci navijaci dobijaju 10 % tribine? Kako 10 % ? Ovo je jedan grad, gradski derbi ????? Zar mislite da mi vama damo 10 % Koseva kada se igra na Kosevu? Mi vama damo jug i pola zapada, jeli to 10%, ako jeste ja sam onda mojsije ( haha ), jeli Zvezda da Partizanu 10 % od ukupnog kapaciteta marakane? Kako vas nije stid primitivci, unisticete i ovo malo sto imamo, i neka cete, sada nebi dosao nema teorije, treba bojkotovati svaki derbi od strane hordi zla i normalnih navijaca Sarajeva biti tvrdoglav i unistiti ga skroz namjerno radi ovakvih pojedinih idiota koji upravljaju rukovodstvom FK. ZELJEZNICARA ! !
Ko ti je kralju trazio da nam se poveca broj mjesta, ljudi su samo trazili da nama date dio sjevera kao sto smo do sada dobijali od kako dolazimo na Grbavicu, a vi ste ga prepolovili !
17.08.1972. SARAJEVO 2 : 2 REAL MADRID
mozda ne govoris bosanski, treba na nekom drugom konstitutivnom jeziku da napisem? Prosli derbi dobili ste "o", i jer ste sivonje iscupali ste "o"... "o" vise nemaaaa.... pred kosevo pa cupajte travu....Sarajevo_republika je napisao/la:nermin_TM je napisao/la:odg ti je vrlo jednostavan, hocete vise neg sto mozete dobit, prosli derbi ste bacali stolice, palili baklje a 3-4 metra od vas stoje djeca, i stariji jer sjever na grbavici je tribina gdje dolazi prosjecan gledaoc, jug je za navijanje zapad za guzonje... Kakva bi oni uprava bili kad bi vama povecali broj mjesta na stetu nas... Ko im daje pare vi il oni??? Hoces da kazes da ti treba da dobijes mjesto negje na "o" a ja da nemam gdje sjest sa godisnjom.. ko si mi ti u zivotu??? Vama kosevo djabe daju, koga vi farbate... Fol navijaci, iduci derbi manijaci kad bi bojkotovali utakmicu ja bi isao jer idem da gledam klub ne da se foliram po gradu pred polovnim trebama: "jooj e bojkotovali smo tekmu, mi smo najbolji sta ce oni nama, Carsija, Bog, Sarajevo"... Grbavica ima 7000 mjesta kad igramo protiv borca a 12000 kad igramo protiv sarajeva??? iskreno Boli me briga sto necete doc, time pokazujete koliko vam je ustvari stalo do kluba, dajte blekonji 3KM nek se obrije lik... sad lagano na svoju temu pa tamo prodaji muda za bubrege....Sarajevo_republika je napisao/la:Bruka i sramota za najveci BH derbi i jedan od najvecih gradskih derbija svijeta ( 25. na svijetu ) : http://www.footballderbies.com/index.php Ali, neka, tako i treba, nismo bolje ni zasluzili, unistite i ovo sto imamo, vremenom nece biti ni 'D' od derbija.....................pitanje za sve iskrene navijace Zeljeznicara: Po vama, zasto je rukovodstvo FK. ZELJEZNICAR po vama ali realno prepolovilo onaj dio sjeverne tribine sto nam je do sada davalo uvjek, ali iskreno po vama zasto? Uvjek ste nam davali isto, uvjek kad bi derbi bio igran na grbavici bili smo smjesteni do odredjene kvote, zna se dokle, eh, postavlja se pitanje zasto i sada nismo dobili samo isto nego ste to prepolovili, pa to je zalosno, svi istinski navijac ce priznati da jeste ( trpati nas u rupu bukvalno ), pa jebote kao da se bojite naseg navijanja, tako ispada, i kazete prema svijetskim propisima gostujuci navijaci dobijaju 10 % tribine? Kako 10 % ? Ovo je jedan grad, gradski derbi ????? Zar mislite da mi vama damo 10 % Koseva kada se igra na Kosevu? Mi vama damo jug i pola zapada, jeli to 10%, ako jeste ja sam onda mojsije ( haha ), jeli Zvezda da Partizanu 10 % od ukupnog kapaciteta marakane? Kako vas nije stid primitivci, unisticete i ovo malo sto imamo, i neka cete, sada nebi dosao nema teorije, treba bojkotovati svaki derbi od strane hordi zla i normalnih navijaca Sarajeva biti tvrdoglav i unistiti ga skroz namjerno radi ovakvih pojedinih idiota koji upravljaju rukovodstvom FK. ZELJEZNICARA ! !
Ko ti je kralju trazio da nam se poveca broj mjesta, ljudi su samo trazili da nama date dio sjevera kao sto smo do sada dobijali od kako dolazimo na Grbavicu, a vi ste ga prepolovili !
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.