KongrateUK je napisao/la:Srđan Stanić jedan od nas
Inace sve pohvale portalu, rade posao skoro pa kao 1921.ba, neka pojedini medijski partneri vide kako se to radi pa neka prepišu
Bio sam poravnio do ovog intervjua, govorio sam ako Osim kaze da ga treba onda ja nemam sta komentarisati. Mada, ne znam u picku materinu, nisam se jos dogovorio ni sam sa sobom.
Da je u jednu ruku upravu, jeste. Ko ga ne razumije neka se stavi u njegovu poziciju. I meni bi bilo vuna da ja konobarisem, vodim kafic, uzimam strogi baksis i radim za 5 stoja, i gazda dovede **** u šank da prima 8 stoja. Evo ne znam
Nego treba samo vidjeti ko ga pljuje, svakom iole normalnom navijaču je drago sto se vraca, momak 250. utakmica u dresu Želje, preko devet godina dio kluba, izradio kamatara i pokazao mu srednjaka i sad kao ne valja, pitar, navijao ko mali za komšije i slično, ma hajde de der
17.12.2018. - Dan kada je FK Željezničar oslobođen i vraćen onima koji ga vole, i kojima pripada !
Samo tako,sve si sam sada rekao majmune jedan, najvece krtice morza sa Eva sardine jos dodaj Rumenka Bekrica i Sidikalca i eto Zeljinih zaljubljenika, hahahahah vidjeces sta te ceka na nasoj Grbavici nikad vasoj....
Evo kompleksasa ala avlami. Dobrodosao veliki navijac Želje
Kakvih sve mutanata ima iza tastature da te bog mili sacuva,uzimajuci u obzir i mene. Kakvi se danas sve retardi nazivaju navijacima Želje, tacno me nekad stid na sta smo dosli. Povracotima,Senad im izlazi iz supka. Sve koga je jedan obicni debil sklonio iz kluba tako vidis kako se ti samo pljuju, a koje je nesposobne igrace doveo ti se dizu i okivaju u zvijezde. Tesko cemo se mi vratiti na pravi put,ovo je za povracanja kakvi debili.
Bezideja je napisao/la:Kakvih sve mutanata ima iza tastature da te bog mili sacuva,uzimajuci u obzir i mene. Kakvi se danas sve retardi nazivaju navijacima Želje, tacno me nekad stid na sta smo dosli. Povracotima,Senad im izlazi iz supka. Sve koga je jedan obicni debil sklonio iz kluba tako vidis kako se ti samo pljuju, a koje je nesposobne igrace doveo ti se dizu i okivaju u zvijezde. Tesko cemo se mi vratiti na pravi put,ovo je za povracanja kakvi debili.
Ne znam sto se sikiras.
Itekako cemo se oporaviti, potrebno je samo malo vremena. Vidis i sam kako je Brko sve diletante pomnozio sa nulom. I forum, i navijace i bivsu upravu i naravno te kvazi zvijezde o kojima govoris.
Bezideja je napisao/la:Kakvih sve mutanata ima iza tastature da te bog mili sacuva,uzimajuci u obzir i mene. Kakvi se danas sve retardi nazivaju navijacima Želje, tacno me nekad stid na sta smo dosli. Povracotima,Senad im izlazi iz supka. Sve koga je jedan obicni debil sklonio iz kluba tako vidis kako se ti samo pljuju, a koje je nesposobne igrace doveo ti se dizu i okivaju u zvijezde. Tesko cemo se mi vratiti na pravi put,ovo je za povracanja kakvi debili.
Ne znam sto se sikiras.
Itekako cemo se oporaviti, potrebno je samo malo vremena. Vidis i sam kako je Brko sve diletante pomnozio sa nulom. I forum, i navijace i bivsu upravu i naravno te kvazi zvijezde o kojima govoris.
To ce oni samo na internetu anonimno ispoljavati. Uvjeren sam da ce klub reagovati, ako budu pravili izgrede na tribinama.
Samo tako,sve si sam sada rekao majmune jedan, najvece krtice morza sa Eva sardine jos dodaj Rumenka Bekrica i Sidikalca i eto Zeljinih zaljubljenika, hahahahah vidjeces sta te ceka na nasoj Grbavici nikad vasoj....
Kakva vasa/nasa Grbavica o cemu pricas zapitaj se malo?!?!?!?
To nikad postojalo nije niti ce!
Amara sam prizeljkivao jer je nas najtrofejniji trener i covjek koji je pokazao da zna kako se radi u nasem klubu i titule donose, Misketu kapa do poda za sve infrastrukturno sto je uradio i KHAJ price.
Nema potrebe za nekim vrijedjanjima i slicno, chill i relax.. volimo Zeljkana svi