FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

sancho_panza
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la sancho_panza » 22 okt 2010, 18:16

miki 90 je napisao/la:podtoji li ikakva mogucnost da se ove stvari sto su se idesavale promjene tj . da se kapacitet poveca ili da horde dodju u onu zdenku ????
Napravit ce njemci za 2 dana bonus tribinu :lol: :lol: :lol:

LIvada
Kontakt:

Post Postao/la LIvada » 22 okt 2010, 18:17

Megamon je napisao/la:
miki 90 je napisao/la:podtoji li ikakva mogucnost da se ove stvari sto su se idesavale promjene tj . da se kapacitet poveca ili da horde dodju u onu zdenku ????
I da nam sad daju citav sjever stvari se nece promjeniti.Nema vise zaebanicije jer mi smo Saraj'vo
Ti si smiješan...
Klošar sam pa šta...KLOŠARSKA ELITA!!!

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 22 okt 2010, 18:19

LIvada je napisao/la:
Megamon je napisao/la:
I da nam sad daju citav sjever stvari se nece promjeniti.Nema vise zaebanicije jer mi smo Saraj'vo
Ti si smiješan...
mozda,barem imam neku vrlinu a ne ti blejis u ovu temu ko tele u sarena vrata.Izadji malo na livadu valja malo i pasti travu.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

jug2
Kontakt:

Post Postao/la jug2 » 22 okt 2010, 18:23

shevchenko 88 je napisao/la:Vratiti istom mjerom kad se bude igralo na našem stadionu pustiti u prodaju 500 ulaznica za jug, stavit zapad 20 km i nek dodju onda bujrum !
čuj na vašem stadionu,da ima pravde na stolicama na zapadu bih pisalo f.k.olimpic

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 22 okt 2010, 18:24

S obzirom na sve ove medjusobne negativne tenzije,svadje,prijetnje koje su stvarno neprirodne za ovaj grad mozda je i najbolje da nas Fifa i Uefa u martu diskvalifikuju na neko vrijeme.Pa da se onda klubovi vrate amaterizmu i da na tekme idemo kao da gledamo Hrid i Pofalicki,barem cemo biti rahat i vratiti se normalnom zivotu bez ikakvih frustacija.Derbi i jeste izgubio dusu onoga trenutka kada se pocelo vrijedjdti i psovati drugoga samo sto navija za suprotan tim.Gdje ces bolan mrziti komsiju pa samo koliko smo krvi jedni drugima dali u ratu a da ne govorim nesto drugo.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

plava_pruga
Kontakt:

Post Postao/la plava_pruga » 22 okt 2010, 18:24

jug2 je napisao/la:
shevchenko 88 je napisao/la:Vratiti istom mjerom kad se bude igralo na našem stadionu pustiti u prodaju 500 ulaznica za jug, stavit zapad 20 km i nek dodju onda bujrum !
čuj na vašem stadionu,da ima pravde na stolicama na zapadu bih pisalo f.k.olimpic
nepise ni fk sarajevo nigdje, zasto bi se pisalo FK Olimpik?
G A Z I
Željo sve do pobjede

adis_macak
Kontakt:

Post Postao/la adis_macak » 22 okt 2010, 18:25

rumbalija je napisao/la:Kokaže da nas je prošle godine bilo 3 milje na grbavici.Nije tačno.Maximala nas je bilo 2-2,5 milje.Ljudi budimo realni.Pa na koševu na sjeveru kad smo domačini dodje nas maximala 1,5 milja
Svaka cast kralju sto si realan,samo ovi tvoji nece to da priznaju.Izgleda da si ti jedan od rijetkih normalnih i realnih navijaca ovdje

benajon
Kontakt:

Post Postao/la benajon » 22 okt 2010, 18:27

Ako iznese cinjenicu koja vama odgovara onda je u pravu jesi lud :D

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 22 okt 2010, 18:35

adis_macak je napisao/la:
rumbalija je napisao/la:Kokaže da nas je prošle godine bilo 3 milje na grbavici.Nije tačno.Maximala nas je bilo 2-2,5 milje.Ljudi budimo realni.Pa na koševu na sjeveru kad smo domačini dodje nas maximala 1,5 milja
Svaka cast kralju sto si realan,samo ovi tvoji nece to da priznaju.Izgleda da si ti jedan od rijetkih normalnih i realnih navijaca ovdje
Jedan od pacijenata za kojeg sumnjam da navija za Sarajevo

Ovim putem ga molim da mi se javi preko PM i da me ubjedi da je navijac Sarajeva
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

saran
Kontakt:

Post Postao/la saran » 22 okt 2010, 18:44

adis_macak je napisao/la:
Samo ste vas dvojica pravi kreteni jedan što laže da je pitar , a drugi neka uzme dioptriju i pogleda sjever na domačim tekmama!

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 22 okt 2010, 19:29

fkz je prodao prava BHT1 i dobili su pare za tu utakmicu. oni nisu vise vlasnici prava. jedini koji mogu praviti problem su BHT1 a oni nece.
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

shevchenko 88
Kontakt:

Post Postao/la shevchenko 88 » 22 okt 2010, 19:32

jug2 je napisao/la:
Jel to malo provaljuješ ???
Samo ću ti postaviti jedno pitanje :Koji je jedini stadion u Europi na kojem postoji mogućnost da te zmija ujede???

samo sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la samo sarajevo » 22 okt 2010, 19:35

tm84 je napisao/la:obicno ne pisem na ovu temu, al sada se moram oglasiti...

prije svega... ko ste vi da se bunite sto dobijate samo trecinu sjevera?! jeste li zaboravili da se nam demolirali NAS stadion prije dvije godine? ja vam ne bi ni dao toliko mjesta, nego samo onaj dio gdje nema stolica... da nemate sta demolirati... btw... vecina kupi kartu za istok i odu na sjever? i onda mi krivi sto se vi gurate na onom prostoru? ma gonite se u neku stvar... sad odjednom vecina slozni u bojkotu :lol: meni vise nego tragicno... da se UNFKS nije oglasio jucer oko toga niko od vas ne bi ni pomislio da podrzi neki "eventualni" bojkot... mogu samo reci... postali ste smjesni, ne ne... presmjesni... :(

a u nedelju ako vas ne bude... nije tragedija... 3000 manje huligana na stadionu 8-)
I vi ste nas rusili i palili pa vam nismo dali 2 stolice na jugu vec cijeli jug!

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 22 okt 2010, 19:37

shevchenko 88 je napisao/la:
jug2 je napisao/la:
Jel to malo provaljuješ ???
Samo ću ti postaviti jedno pitanje :Koji je jedini stadion u Europi na kojem postoji mogućnost da te zmija ujede???
Kakve to veze ima sa ulaznicama i derbijem ? :lol:
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 22 okt 2010, 19:38

Nema veze sa luaznicama direktno,ali ima sa gustom vegetacijom,do koljena,na istocnoj kvazi tribini.

shevchenko 88
Kontakt:

Post Postao/la shevchenko 88 » 22 okt 2010, 19:40

Kakve veze ima Olimpic sa ulaznicama i derbyem?

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 22 okt 2010, 19:42

-A- je napisao/la:Nema veze sa luaznicama direktno,ali ima sa gustom vegetacijom,do koljena,na istocnoj kvazi tribini.
Ko da su u Vogosci bolji uslovi...
tamo je sve što je moje.

-A-
Kontakt:

Post Postao/la -A- » 22 okt 2010, 19:44

Pa stadion vam i jeste na nivou onoga u Vogosci.

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 22 okt 2010, 19:46

-A- je napisao/la:Pa stadion vam i jeste na nivou onoga u Vogosci.
Bar ne placamo kiriju na Kosevu kao vi. A mogli ste normalno u Vogosci igrati gdje vam je i mjesto.
tamo je sve što je moje.

Esii TM87
Kontakt:

Post Postao/la Esii TM87 » 22 okt 2010, 19:46

-A- je napisao/la:Pa stadion vam i jeste na nivou onoga u Vogosci.
Nama je odlican a kome se ne svidja nek bojtokuje....a vas je odlican :roll:
1921-2011

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: riki46, samoFKS i 22 gosta.