PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Dobro **** ga kupus za koljena lehvaš im kaže nije popalili se svi jeboga ba znaće se polako 

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- KriskaKruha
- Kontakt:
Imal tu kakve kamate?shaman7 je napisao/la:Super je sto misle zeljini navijaci da su oni toliki giganti pa su dobili muleta dzaba. Valjda nekad i saznate za tip ponude "evo nemamo sad para, pa cemo u ratama davati nesto + procenat od prodaje". Platili ste ono sto je Velez trazio, za detalje nisam siguran
A detalji su jasni. Zayebo vas prevarant da ce mu babo srediti sa savezom odredjenu sumu novca za vas stadion plus procenat od prodaje. Tako kaze moj izvor ''iz prve ruke''

Ne valja ti ta ruka brato nista, bez ljutnje. Znam do u detalj sta je bilo do zadnjeg dogovora, to se nije ni blizu pricaloKriskaKruha je napisao/la:Imal tu kakve kamate?shaman7 je napisao/la:Super je sto misle zeljini navijaci da su oni toliki giganti pa su dobili muleta dzaba. Valjda nekad i saznate za tip ponude "evo nemamo sad para, pa cemo u ratama davati nesto + procenat od prodaje". Platili ste ono sto je Velez trazio, za detalje nisam siguran
A detalji su jasni. Zayebo vas prevarant da ce mu babo srediti sa savezom odredjenu sumu novca za vas stadion plus procenat od prodaje. Tako kaze moj izvor ''iz prve ruke''

Zeljo mislio tek tako da se nateze sa gangom iz Vrapcica. Zar su mogli ocekivati nesto drugo nego da izvuku deblji kraj. Opasni Vrapcici....
? ? <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
Mirise cvijece ko moja Rinaka
Šaka bosasa i vopi, doručak šampiona <3
- KriskaKruha
- Kontakt:
Druga opcija (ponuda) je bila ''veresija'' tj da vam daju lovu od europe. A posto oni nece u europu, ostaje vam jedino da se udruzite sa gospodinom Senadom i zajedno ih tuzite. Jer on ceka pare od europeshaman7 je napisao/la:Ne valja ti ta ruka brato nista, bez ljutnje. Znam do u detalj sta je bilo do zadnjeg dogovora, to se nije ni blizu pricaloKriskaKruha je napisao/la:Imal tu kakve kamate?shaman7 je napisao/la:Super je sto misle zeljini navijaci da su oni toliki giganti pa su dobili muleta dzaba. Valjda nekad i saznate za tip ponude "evo nemamo sad para, pa cemo u ratama davati nesto + procenat od prodaje". Platili ste ono sto je Velez trazio, za detalje nisam siguran

- MocMahale444
Heheh nisu oni losi, sto se tice igraca kod nas i dobri igraci uvenu ko ruze. Dosao je Amar mozda bude nafake.dvokorak je napisao/la:Zeljo mislio tek tako da se nateze sa gangom iz Vrapcica. Zar su mogli ocekivati nesto drugo nego da izvuku deblji kraj. Opasni Vrapcici....
Vi 7 komada zabili nekim kupusarima.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- KriskaKruha
- Kontakt:
Mirka na aparatimaMocMahale444 je napisao/la: Vi 7 komada zabili nekim kupusarima.
-
- Kontakt:
https://sportsport.ba/fudbal/rus-koji-n ... bih/305542Osim13 je napisao/la:NAKNADNI LET ZA MUJEZINOVIĆA I SIPOVIĆA
IMA SE MORE SE, AMKO NA ANEKSU JE ZAPLATIO!

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
belosevic28 je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/rus-koji-n ... bih/305542Osim13 je napisao/la:NAKNADNI LET ZA MUJEZINOVIĆA I SIPOVIĆA

Ta Sloga mi je uvijek bila draga

dobar avatar bratebelosevic28 je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/rus-koji-n ... bih/305542Osim13 je napisao/la:NAKNADNI LET ZA MUJEZINOVIĆA I SIPOVIĆA
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Penaltiky je napisao/la:dobar avatar bratebelosevic28 je napisao/la:https://sportsport.ba/fudbal/rus-koji-n ... bih/305542Osim13 je napisao/la:NAKNADNI LET ZA MUJEZINOVIĆA I SIPOVIĆA

-
- Kontakt:
Sloga Gornje Nesto > bojac bl
#SviSmoMiSarma
#SviSmoMiSarma
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- robertkosar
- Kontakt:
Izašla nova monografija Fk Željezničar.robertkosar je napisao/la:Mitomani se opet poceli qurcit

Valja ispratiti prijateljski derbi i generalku pred nastavak sezone između dva bratska kluba, Slobode i Tuzle Citya 

Polubraća. Tuzla City je kopile.Osim13 je napisao/la:Valja ispratiti prijateljski derbi i generalku pred nastavak sezone između dva bratska kluba, Slobode i Tuzle Citya
Stana Akademac u novoj epizodi "OTKRIVAMO"

"Nakon pobjede u Kupu nad Širokim, svi smo bili već “doktori nauka”, inače malo prije toga, niko nije valjao. Predložio sam tada uslove koji su bili realni u odnosu na moje igre i na ranije dogovore i na ono što mi se duguje pri transferu iz Olimpika. Odgovori stiže: ne može, a ja kažem ok, dajte onda vi ponudite. Na kraju smo se otprilke dogovorili, ali tražio sam samo da stave klauzulu da me ne mogu kažnjavati tako da mi oduzmu platu. Nije problem u kaznama, bio sam i ranije kažnjavan, ali kazne i bonusi se izjednače, sve u skladu sa igrama pa to ima neke logike. Ali ove kazne su bile nehumane. Navijači misle da smo dobijali kojekakve premije. Dobili smo jednu premiju kada smo dobili Zrinjski i za sedam utakmica kod Edisa Mulalića još jednu premiju koja nije ni 10% od plate , a redovno su nas kažnjavali.Kkad se sve sabere i oduzme, na kraju ispadne da par mjeseci godišnje igramo za džabe. Takođe, obezbjeđivanje egzistencije je za mene značilo da se mogu osloniti na svog poslodavca, te da ću za moj trud, napor i ispunjavanje svih svojih radnih obaveza, svaki mjesec primiti platu koja mi je zagarantovana Ugovorom, posebno u situaciji pred kojom sam se nalazio, a to je rođenje moga sina. Tu se ne radi o nekim astronomskim ciframa kako se špekulisalo. Oni mi nisu mogli garantovati da ću ja svaki mjesec dobiti platu, a s obzirom na situaciju koja mi je dolazila u susret, nisam mogao takav rizik sebi priuštiti. Mislim da svako ko želi svojoj porodici najbolje bi postupio isto".
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
- Kontakt:
Dajte svoje slike manekeni da umremo od smijeha.
Sudec po facebooku sve same fiskalne kase s klizistima od cela
Sudec po facebooku sve same fiskalne kase s klizistima od cela
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.