FC Internazionale Milano
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano
Ja utakmice necu pogledat dok ne ode sa klupe.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Vjrujem da su u klubu dovoljno razumni da ne nasjednu i smijene trenera.
-
- Kontakt:
ma lik je ispucao sve jokere, igra je katastrofa,nema opravdanja
imao je dovoljno vremena dovoljno prelaznih rokova on sve gori, imao je ljeto i sta je uradio, veliko nista samo nazadujemo igraci ti javno govore da hoce ici, kapiten te ucjenjuje i prica o ugovoru pola sezone...pa ubij se covjece, ja bi ga jednu tekmu zakucao na klupu pa nek sve gori, bar ce se nesto desiti...dovede Radju garantuje za njega a ovaj pizdarije pravi nakon par tekmi...i cekaj kako to nije sramota sto smo ispali iz LP, pa bruka nevidjena trebao je vec tada nogu dobiti
ne kontam zasto se ceka ljeto i Conte, koji mu je ku.rac, zasto ne vec sada pa da ima ovih par mjeseci uvida u ekipu i sta treba mijenjati na ljeto
mislim, sta moze izgubiti, kao nece vruc krompir...ma mi smo usrani vec, zna se ko je krivac a mislim da gore od ovoga ne moze tako da je top 4 garant sa tim nekim sokom promjene, jer mi fakat imamo igrace, kakav Napoli i pizde materine mi smo drugi tim Cizme al ne mozes sa ublehom kukavickom
imao je dovoljno vremena dovoljno prelaznih rokova on sve gori, imao je ljeto i sta je uradio, veliko nista samo nazadujemo igraci ti javno govore da hoce ici, kapiten te ucjenjuje i prica o ugovoru pola sezone...pa ubij se covjece, ja bi ga jednu tekmu zakucao na klupu pa nek sve gori, bar ce se nesto desiti...dovede Radju garantuje za njega a ovaj pizdarije pravi nakon par tekmi...i cekaj kako to nije sramota sto smo ispali iz LP, pa bruka nevidjena trebao je vec tada nogu dobiti
ne kontam zasto se ceka ljeto i Conte, koji mu je ku.rac, zasto ne vec sada pa da ima ovih par mjeseci uvida u ekipu i sta treba mijenjati na ljeto
mislim, sta moze izgubiti, kao nece vruc krompir...ma mi smo usrani vec, zna se ko je krivac a mislim da gore od ovoga ne moze tako da je top 4 garant sa tim nekim sokom promjene, jer mi fakat imamo igrace, kakav Napoli i pizde materine mi smo drugi tim Cizme al ne mozes sa ublehom kukavickom
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
Nema ga nigdje osim što je ušao u LP u zadnje tri sezone u Serie AMister No je napisao/la:Prevari je jedina referenca kvazi uspjeh u Rusiji

A eno ovaj iznad misli da Inter ima bolju ekipu od Napolija

FDB je davno objasnio:
A vi vjerujte i dalje da je trener glavi problemBilo je haotično jer igrači Intera rade šta oni žele. Pokušao sam da promijenim stil igre, ali nisu me slušali. Pa, lakše mi je bilo sa djecom u Ajaxu njego s njima.

Marotta jos jednom potvrdio da Spalletti ima punu podrsku i da Parma nije odlucujuca kako neki novinari pokusavaju sugerirat

Mi da imamo igru i da to na nesto lici pa bi i nekako razumio, Ali nasi igraci su najsporiji, kao sto netko napisa ovdje bez lopte stoje kao Spomenici!
Pa kad igramo dobro i ako nece u gol to je nesto drugo..
Mislim da je najveci problem isplata Spalettia i da ce na kraju sezone dobiti otkaz!
Za mene je najvece razocarenje ispadanje u Kupu, koji je trebao biti cilj jer od EL nema sigurno nista!
Pa kad igramo dobro i ako nece u gol to je nesto drugo..
Mislim da je najveci problem isplata Spalettia i da ce na kraju sezone dobiti otkaz!
Za mene je najvece razocarenje ispadanje u Kupu, koji je trebao biti cilj jer od EL nema sigurno nista!
SiamoNoi je napisao/la:Nema ga nigdje osim što je ušao u LP u zadnje tri sezone u Serie AMister No je napisao/la:Prevari je jedina referenca kvazi uspjeh u RusijiA sa Romom oborio rekord u broju bodova.
A eno ovaj iznad misli da Inter ima bolju ekipu od NapolijaI od Tottenhama
I zaziva Contea da bi mu **** sve po spisku kad prvi put postavi tri u obrani
![]()
FDB je davno objasnio:A vi vjerujte i dalje da je trener glavi problemBilo je haotično jer igrači Intera rade šta oni žele. Pokušao sam da promijenim stil igre, ali nisu me slušali. Pa, lakše mi je bilo sa djecom u Ajaxu njego s njima.
Marotta jos jednom potvrdio da Spalletti ima punu podrsku i da Parma nije odlucujuca kako neki novinari pokusavaju sugerirat
Pa to je odlika veliki trenera, koji mogu fudbalske mangupe i zvijezdice dovesti do te mijere da slusaju i da su motivirani!
Lako je kod dijece doci do respekta...
Tko ih je prosle godine doveo do toga nakon krize od dva mjeseca?
Ne mogu opisat koliko glupa stvar bi ga bila smijenit sada.Točno da se svi ostali smiju kad klub ljosne na sedmu poziciju na kraju prvenstva.
Jos se spominje Cambiasso da se čovjeku upropasti karijera prije nego ju je i poceo
Ne mogu opisat koliko glupa stvar bi ga bila smijenit sada.Točno da se svi ostali smiju kad klub ljosne na sedmu poziciju na kraju prvenstva.
Jos se spominje Cambiasso da se čovjeku upropasti karijera prije nego ju je i poceo

-
- Kontakt:
od PSVa majstore, bolju ekipu od PSVa a ne kokoski, a i od onakvog Totenhema smo bili tada bolji, mi u usponu forme a oni se nisu sastali sa loptom
tacno ih je prolaz u grupi vratio u formu
ali ne, picic izasao protiv PSVa lagano takticki, drzi nulu i cekaj Barcu
ma fuj
kad sam ja spominjao te "spomenike" Siamo me ismijavao, ja sam to zvao kurcoboljom tada...Broz drzi loptu a ostali sigurno se sakrivaju iza prvog do sebe...ali ne, sve je to taktika hahahha
tacno ih je prolaz u grupi vratio u formu
ali ne, picic izasao protiv PSVa lagano takticki, drzi nulu i cekaj Barcu
ma fuj
kad sam ja spominjao te "spomenike" Siamo me ismijavao, ja sam to zvao kurcoboljom tada...Broz drzi loptu a ostali sigurno se sakrivaju iza prvog do sebe...ali ne, sve je to taktika hahahha
"Kod nas je reprezentacija kao kad dođeš malo na odmor. Kolači, porodica, pokloni i onda idu utakmice i tu si mrtav. Tako je bilo kod nas"
Meni bi bilo jasno da ga se brani da mi igramo ok, ali mi nismo prilike slozili 5-6 utakmica, najbolja prilika je jucer u prvoj minuti bila kad su igraci Bologne krivo dodali loptu u obrani, i to je to, 150 ubacaja do kraja utakmice, bez pokusaja kroz sredinu, Ranocchia u 10 minuta ucini vise nego Lautaro i Icardi u zadnjih 500, igramo sramotno i nema opravdanja.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
PSV je završio 6 bodova iza Intera u grupi.neroazzurni je napisao/la:od PSVa majstore, bolju ekipu od PSVa a ne kokoski
A prolaz je izgubljen u Londonu protiv Tottenhama,a ne u toj utakmici.
Trebao dobit otkaz jer se ispalo iz LP

Smjena trenera ne rješava ništa i najgori je mogući potez koji se moze desit.Tako da se iskreno nadam da se neće desit.
Bergomi se iznova i iznova blamira sa izjavama.Zadnja je o Lautaru.
- zamorano1plus8
- Kontakt:
eto ti ces nekom reci da se blamira sa izjavama 

"We all have a past. We have ours and we're proud of it" Ausillio
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
"We have a lot of mental health problems in our country" Donald Trump
Speaking to Sport Mediaset, Giuseppe Marotta once again discusses the bench of Inter, currently occupied by Luciano Spalletti.
“Yes, Spalletti is staying because he is not at risk. In my last 22 years as a Serie A executive at three clubs such as Atalanta, Sampdoria and Juventus, I have never fired any coach. To fire a coach, you need certain conditions and they do not exist in this case. Spalletti will stay with us.”

-
- Kontakt:
Keita konačno.According to Sky, Keita Balde should be available to play as he was back training with the rest of the team. Different situation for Borja Valero who still trained by himself today after suffering a muscular knock during Inter-Lazio warm-up.
Cedric umjesto Vrsaljka za EL listu.
Protiv Rapida nema Skriniara ni Retarda zbog suspenzijeGoalkeepers: 1 Handanovic, 27 Padelli, 46 Berni, 93 Di Gennaro, 59 Dekic;
Defenders: 6 De Vrij, 18 Asamoah, 13 Ranocchia, 21 Cedric, 23 Miranda, 33 D'Ambrosio, 37 Skriniar, 64 Nolan, 67 Zappa, 99 Corrado;
Midfielders: 8 Vecino, 14 Nainggolan, 20 Borja Valero, 77 Brozovic, 40 Gavioli, 60 Schirò, 65 Roric;
Forward: 9 Icardi, 10 Martinez, 11 Keita Baldé, 16 Politano, 44 Perisic, 87 Candreva.

Taman da se oprostimo i od ELSiamoNoi je napisao/la: Protiv Rapida nema Skriniara ni Retarda zbog suspenzije

We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Zar postoji neko ko brani ovu prevaru od trenera?
Mogu li mi takvi obrazložiti zašto su na njegovoj strani? Ajmo malo biti realni. Običan smo qurac. Ali običan. Toliko šugavih pobjeda ove sezone, toliko patnje, toliko me oči zabole kad vidim da se tri pasa ne mogu spojiti. Sve je tako bljutavo.. Amaterski nivo fudbala jednostavno. Imamo sreću što nas je posralo protiv Milana, Napolija i Sampe. Tu je tih 6 bodova. A da ne pričam o tome da smo tu na trećem mjestu jer smo manje loši od konkurenata.
Pa toliko je dobar da smo LP obezbijedili na mrtvu sreću, znači tri gola protiv Lazija - tri prekida. Uopšte nikakve igre tu nije bilo. To je glavni prikaz Ćelavokitara kroz njegov mandat. Toliko ga sreća mazi i pazi da se zanemarilo na svaki lapsus.
Dolaskom njega se desio upgrade i to ogroman, doveo je Inter u dugo čekanu LP, ali mislim da je kvalifikacija u LP njegov maksimalni trenerski kapacitet. Za veće domete - veći trener.
Ne sumnjam da će se i ove godine nekako provući do LP, naći će se način jer je konkurencija još gora. Ali kroz ovu sezonu se trebalo više. I to mnogo.
I da, makar sve dobili tekme do kraja sezone uz ćelavokitara, ja ovaj Inter ne gledam.
Jose dolazi.

Mogu li mi takvi obrazložiti zašto su na njegovoj strani? Ajmo malo biti realni. Običan smo qurac. Ali običan. Toliko šugavih pobjeda ove sezone, toliko patnje, toliko me oči zabole kad vidim da se tri pasa ne mogu spojiti. Sve je tako bljutavo.. Amaterski nivo fudbala jednostavno. Imamo sreću što nas je posralo protiv Milana, Napolija i Sampe. Tu je tih 6 bodova. A da ne pričam o tome da smo tu na trećem mjestu jer smo manje loši od konkurenata.
Pa toliko je dobar da smo LP obezbijedili na mrtvu sreću, znači tri gola protiv Lazija - tri prekida. Uopšte nikakve igre tu nije bilo. To je glavni prikaz Ćelavokitara kroz njegov mandat. Toliko ga sreća mazi i pazi da se zanemarilo na svaki lapsus.
Dolaskom njega se desio upgrade i to ogroman, doveo je Inter u dugo čekanu LP, ali mislim da je kvalifikacija u LP njegov maksimalni trenerski kapacitet. Za veće domete - veći trener.
Ne sumnjam da će se i ove godine nekako provući do LP, naći će se način jer je konkurencija još gora. Ali kroz ovu sezonu se trebalo više. I to mnogo.
I da, makar sve dobili tekme do kraja sezone uz ćelavokitara, ja ovaj Inter ne gledam.
Jose dolazi.
"We need to suffer. And we need to fight."
Kakav nivo se očekuje s obzirom da je Retard jedini kvalitetan vezni?Ne mozes nikakvu posebnu igru imat sa ekipom koja je na raspolaganju.Izvlačilo se čak i više nego što je realno u prvom dijelu sezone s obzirom da ne da Radje nigdje nije bilo nego se u odnosu na prošlu sezonu ostalo još i bez Perišića koji se nije ni pojavljivao ove sezone.Dakle čovjek je odlican posao napravio što je doveo ovu ekipu do treće pozicije i gotovo do prolaza u LP.A ekipa lošija nego prošle sezone.Bez Radje,bez Perišića i minus Cancelo.Rekao sam odmah kad se odustalo od Rafinhe (tj. od tipa igrača kao što je on) i dovelo Radju da će to izgledat ovako nekako jer se odlucilo za skroz drugačijeg igrača.Izgleda i gore jer je Radja nikakav osim onog kratkog perioda kada je uhvatio formu prije nove ozljede.
Super mi je kad se priča o šugavim pobjedama.Još bolje kad je nedavno netko spomenuo kao da barem oni nešto odigraju i izgube bodove pa nitko ništa ne bi rekao.A odigralo se više puta tako da su se stvarale prilike i sve,ali se nije uzela pobjeda i opet nije bilo dobro i opet se pljuvalo.Grohotom se smijem.Ovdje bi neki uvijek nešto pronašli da nisu zadovoljni.Kao i početkom sezone kada je bilo deset objektivnih razloga zašto se loše startalo pa se opet pljuvalo i ništa od toga se nije htjelo uzet u obzir.
Spalletti mora ostat ako nije izgubio svlačionicu,a mislim da nije i to izgleda misle u klubu i to je to.Njegova smjena usred sezone nije uopće predmet rasprave nego kako prodrmat ekipu trenutno kao što se napravilo prošle sezone i kako na ljeto napravit da se to u budućim sezonama opet ne događa.
I tako je,LP je njegov domet.Bodovni napredak u odnosu na prošlu sezonu.Za ništa drugo ova ekipa trenutno nije ni sposobna,nemojmo se zavaravat.Na ljeto mozemo pričat o drugim opcijama.
Mourinha što dalje od Intera dok si ne dovede karijeru u red.Ne vidim kako bi trebao bit bolji od Spallettija.
Izgleda Mongloid odlucio da bi mogao nesto i odigrat pa poceo trenirat dodatno.
Super mi je kad se priča o šugavim pobjedama.Još bolje kad je nedavno netko spomenuo kao da barem oni nešto odigraju i izgube bodove pa nitko ništa ne bi rekao.A odigralo se više puta tako da su se stvarale prilike i sve,ali se nije uzela pobjeda i opet nije bilo dobro i opet se pljuvalo.Grohotom se smijem.Ovdje bi neki uvijek nešto pronašli da nisu zadovoljni.Kao i početkom sezone kada je bilo deset objektivnih razloga zašto se loše startalo pa se opet pljuvalo i ništa od toga se nije htjelo uzet u obzir.
Spalletti mora ostat ako nije izgubio svlačionicu,a mislim da nije i to izgleda misle u klubu i to je to.Njegova smjena usred sezone nije uopće predmet rasprave nego kako prodrmat ekipu trenutno kao što se napravilo prošle sezone i kako na ljeto napravit da se to u budućim sezonama opet ne događa.
I tako je,LP je njegov domet.Bodovni napredak u odnosu na prošlu sezonu.Za ništa drugo ova ekipa trenutno nije ni sposobna,nemojmo se zavaravat.Na ljeto mozemo pričat o drugim opcijama.
Mourinha što dalje od Intera dok si ne dovede karijeru u red.Ne vidim kako bi trebao bit bolji od Spallettija.
Izgleda Mongloid odlucio da bi mogao nesto i odigrat pa poceo trenirat dodatno.
A zašto je onda ušao u sezonu bez kreativne opcije izuzmemo li Broza? Odlučio se za Radju pored Rafinhe, koji je bio dokazan i veoma se uklapao u sav taj sistem. Još smo tu dobili kvalitete Gagljardinija koji je idealno komunicirao sa Brozom. Znači Rafom smo dobili još Gagljardinija i Broza. Nemojte mi samo reći da mu je nametnut Radja naspram Rafe.
Znači sam je kriv za veznjaka, ima(o) (je) odličan odnos sa upravom i vjerovatno bi mu uvažili zahtjev da dovede Rafu umjesto Radje.
Umalo je prokockao LP i sa takvom ekipom (boljom nego prošle sezone kako kažeš), luzerski mentalitet ga krasi i to je činjenica. Prevelika je pizda za veće domete. Nerealno je očekivati nešto iznad trećeg mjesta, ali mislim da većina ovdje (uključujući i mene), samo žele da se malo reducira prosipanje bodova i da se krene odlučnije prema golu. Znači da se napada na 1-1 protiv PSVa, a ne da se čeka spiker za rezultat iz Barcelone. Kakva god da je ekipa, da su mrtvi balvani, neka samo ostave srce na terenu i neka izginu pa kakav god rezultat bio. Ali mislim da ova ekipa ne prikazuje ni 30% svog potencijala u zadnjih par kola. Nema plana, strukture igre, nikakve taktike, nikakvih ambicija u šuštini.
Promjene su neophodne. Ili u svlačionici da im yebe majku ili da njemu jebu majku pa ga nogiraju. Može se on izvući iz ove krize, ali opet će se to ponoviti kad tad.

Znači sam je kriv za veznjaka, ima(o) (je) odličan odnos sa upravom i vjerovatno bi mu uvažili zahtjev da dovede Rafu umjesto Radje.
Umalo je prokockao LP i sa takvom ekipom (boljom nego prošle sezone kako kažeš), luzerski mentalitet ga krasi i to je činjenica. Prevelika je pizda za veće domete. Nerealno je očekivati nešto iznad trećeg mjesta, ali mislim da većina ovdje (uključujući i mene), samo žele da se malo reducira prosipanje bodova i da se krene odlučnije prema golu. Znači da se napada na 1-1 protiv PSVa, a ne da se čeka spiker za rezultat iz Barcelone. Kakva god da je ekipa, da su mrtvi balvani, neka samo ostave srce na terenu i neka izginu pa kakav god rezultat bio. Ali mislim da ova ekipa ne prikazuje ni 30% svog potencijala u zadnjih par kola. Nema plana, strukture igre, nikakve taktike, nikakvih ambicija u šuštini.
Promjene su neophodne. Ili u svlačionici da im yebe majku ili da njemu jebu majku pa ga nogiraju. Može se on izvući iz ove krize, ali opet će se to ponoviti kad tad.
"We need to suffer. And we need to fight."
-
- Kontakt:
Ma samo otkaz zaslužuje i on i svi koji su učestvovali u trampi i novcu za Rađu, da ne pričamo o drugim stvarima. Kaže nema ekipu, a sam je sastavljao navodno. Eto Torino, Chievo, Sassuolo, Bologna imaju pa nam očitaju lekciju svaki put iz fudbala. Je.beni Mihajlović ga nadigra i školuje na njegovom terenu, o čemu mi pričamo jbt.
Naravno da ne treba dobiti otkaz zbog ispadanja iz LP, već zbog načina na koji je ispao. Ispušiti drugi krug zbog nemogućnosti pobjeđivanja PSV-a kući je za momentalnog otkaza.
Ovo poslije je skretanje s pameti i gubljenje konca.
Nek izgura sezonu, a i to mu je previše. U sljedeću bez njega se mora ući.
Naravno da ne treba dobiti otkaz zbog ispadanja iz LP, već zbog načina na koji je ispao. Ispušiti drugi krug zbog nemogućnosti pobjeđivanja PSV-a kući je za momentalnog otkaza.
Ovo poslije je skretanje s pameti i gubljenje konca.
Nek izgura sezonu, a i to mu je previše. U sljedeću bez njega se mora ući.
1921
Koga je sam sastavljao?Dobio je jedino Radju.Za kojeg se ne sjecam da je itko ovdje išta prigovorio kad je dolazio nego su me jos napali ljudi kad sam rekao da su dobre šanse da to ne ispadne dobar transfer iz raznih razloga.Lako sad pričat nije trebalo napravit transfer.
A i to je jos jedan dokaz da ako nemas nekog bas top top trenera,nema ti sta trener sastavljat ekipu prema nekim specifičnim željama oko točno određenih iraca.
Rafinha se ponovno ozlijedio tako da on ili Radja na kraju ispada nebitno.
A i to je jos jedan dokaz da ako nemas nekog bas top top trenera,nema ti sta trener sastavljat ekipu prema nekim specifičnim željama oko točno određenih iraca.
Rafinha se ponovno ozlijedio tako da on ili Radja na kraju ispada nebitno.
Napadalo se protiv PSV-a.Politano je zamijenjen jer je sam trazio zamjenu.Captain4 je napisao/la:Znači da se napada na 1-1 protiv PSVa, a ne da se čeka spiker za rezultat iz Barcelone.
To je točno.A definitivno nije trener glavni krivac za to jer se zadnjih 7 godina svake sezone u točno isto vrijeme događa.Captain4 je napisao/la:Ali mislim da ova ekipa ne prikazuje ni 30% svog potencijala u zadnjih par kola.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.