Nathan se zove momakeKriskaKruha je napisao/la:Mnoge sam ja zakone obarao, nebi mi bilo prvi put.. Nego ko je taj Njutan? U kojoj stanici radi?Vanja8 je napisao/la:Vidim ja cemu ovo vodi,gledaj sad kada Kriska obori I Njutnov zakon ...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Nathan se zove momakeKriskaKruha je napisao/la:Mnoge sam ja zakone obarao, nebi mi bilo prvi put.. Nego ko je taj Njutan? U kojoj stanici radi?Vanja8 je napisao/la:Vidim ja cemu ovo vodi,gledaj sad kada Kriska obori I Njutnov zakon ...
Bekic je prije pauze par puta usao I to bas na lijevo krilo, takodje je I u Slobodi igrao isto ispred ivetica...kod nas je upao na beka inace ne bi ni upao...Hebibovic je krilo nema defanzivne trunke u sebi a sta Hus radi s njim je posebna prica...taman I da skines imamovica s one liste opet imas 10 opcija za krilo, a bar 6-7 pravih krilnih igraca...previse za svega 2 mjesta, imas prvi izbor pa rezervni pa jos neki backup par...3 jaka krila za prvih 11 bi bila odlicnI dodat akademceYNWA je napisao/la:
Znaci Bekic bio los, sklonio ga, pa hajmo staviti ga na krilo, da bude da sam upravu kad pisem da imamo previse krila, jos ubaciti tu Imamovica, koji nije uupste na pripremama, i Hebibovica, kojeg Husref koristi kao beka, pa ne ide to tako![]()
Ako planira koristi Lazica na beku, zasto onda nije odigrao ni minut na toj poziciji, a Đokanovica stavlja, i Mujakica ?
Trenutna forma, jesil' ozbiljan
Gdje nece biti tad euforija kad smo znali sjebati prvenstvo u prvih 6-7 kola, pa je zaostatak za vodecim vec tad znao biti oko 10 bodovaThrillerHz je napisao/la:Koliko god da je ruzno citat ove postove u zadnje vrijeme, napredovali smo, nekad je 2 mjesto i zaostatak od +5 bio euforija, izgleda da ucimo
Postavljao sam ja sliku neki dan plus radovi još nisu gotovi.BosnianKingdom je napisao/la:Nezz je li se pisalo...
Zakrpljene one rupe oko semafora. Desno grb opstine i ks, lijevo TA. Takodjer postsvljaju neke reklame oko stadiona, crno bijele.
MortemHz je napisao/la:Postavljao sam ja sliku neki dan plus radovi još nisu gotovi.BosnianKingdom je napisao/la:Nezz je li se pisalo...
Zakrpljene one rupe oko semafora. Desno grb opstine i ks, lijevo TA. Takodjer postsvljaju neke reklame oko stadiona, crno bijele.
Jesu li bar okrecili onaj tunel na ulazu, gdje je vlaga bila, bas se nije moglo uci. Ako neko ima slike kako je i sta uradjeno neka postavi..MortemHz je napisao/la:Minimalni radovi ali će biti mnogo ljepše za oko..
Jes' da će nam stadion krasiti Vučko i Groodvy ali eto
Znam ja odlicno sta je igrao Bekic u Slobodi, i da on moze na krilo, i da je onih 50 minuta sto je odigrao ove polusezone bio na krilu, ali i ti sam napisa da nije bek, ne bi ni dosao kod nas, to sto je znao i kod nas zavrsiti na krilu je slucajno, vracanje od povrede, takticke zamisli, on je primarno lijevi bek kod nas, ako se dobro sjecam znao je igrati i desno kriloDenchi je napisao/la:Bekic je prije pauze par puta usao I to bas na lijevo krilo, takodje je I u Slobodi igrao isto ispred ivetica...kod nas je upao na beka inace ne bi ni upao...Hebibovic je krilo nema defanzivne trunke u sebi a sta Hus radi s njim je posebna prica...taman I da skines imamovica s one liste opet imas 10 opcija za krilo, a bar 6-7 pravih krilnih igraca...previse za svega 2 mjesta, imas prvi izbor pa rezervni pa jos neki backup par...3 jaka krila za prvih 11 bi bila odlicnI dodat akademceYNWA je napisao/la:
Znaci Bekic bio los, sklonio ga, pa hajmo staviti ga na krilo, da bude da sam upravu kad pisem da imamo previse krila, jos ubaciti tu Imamovica, koji nije uupste na pripremama, i Hebibovica, kojeg Husref koristi kao beka, pa ne ide to tako![]()
Ako planira koristi Lazica na beku, zasto onda nije odigrao ni minut na toj poziciji, a Đokanovica stavlja, i Mujakica ?
Trenutna forma, jesil' ozbiljan
Lazica uigrava na stoperu prvenstveno, kad je dosao podvuceno je da je bitno sto igra I na beku, a I prije nego je dosao kad su opisivali tip igraca koje traze...mujakic se slucajno nasao na beku kad smo dobili crveni...uostalom sabanovic je tu dosta bolji kao drugi izbor sto se vidjelo...
Da trenutna forma? U cemu je problem s tim? Zar ne brusimo to?
Vidi se da je rahman vec ostar, kao I hebib I halil, sabanovic...
Ekipa u kojoj Jahic igra pobjedjuje i sa 2 golmanaRahma je napisao/la:
Vec trenira u ovom Tanovom timu u Americi .belosevic28 je napisao/la:Ako cemo vec amera nekog dovoditi bolje ovoga
https://www.transfermarkt.com/baggio-hu ... eler/99857