FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 05 feb 2019, 23:18

KriskaKruha je napisao/la:
Vanja8 je napisao/la:Vidim ja cemu ovo vodi,gledaj sad kada Kriska obori I Njutnov zakon ... :urnebes:
Mnoge sam ja zakone obarao, nebi mi bilo prvi put.. Nego ko je taj Njutan? U kojoj stanici radi? :lol:
Nathan se zove momake :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 05 feb 2019, 23:31

YNWA je napisao/la:
Znaci Bekic bio los, sklonio ga, pa hajmo staviti ga na krilo, da bude da sam upravu kad pisem da imamo previse krila, jos ubaciti tu Imamovica, koji nije uupste na pripremama, i Hebibovica, kojeg Husref koristi kao beka, pa ne ide to tako :D

Ako planira koristi Lazica na beku, zasto onda nije odigrao ni minut na toj poziciji, a Đokanovica stavlja, i Mujakica ?

Trenutna forma, jesil' ozbiljan :?
Bekic je prije pauze par puta usao I to bas na lijevo krilo, takodje je I u Slobodi igrao isto ispred ivetica...kod nas je upao na beka inace ne bi ni upao...Hebibovic je krilo nema defanzivne trunke u sebi a sta Hus radi s njim je posebna prica...taman I da skines imamovica s one liste opet imas 10 opcija za krilo, a bar 6-7 pravih krilnih igraca...previse za svega 2 mjesta, imas prvi izbor pa rezervni pa jos neki backup par...3 jaka krila za prvih 11 bi bila odlicnI dodat akademce

Lazica uigrava na stoperu prvenstveno, kad je dosao podvuceno je da je bitno sto igra I na beku, a I prije nego je dosao kad su opisivali tip igraca koje traze...mujakic se slucajno nasao na beku kad smo dobili crveni...uostalom sabanovic je tu dosta bolji kao drugi izbor sto se vidjelo...

Da trenutna forma? U cemu je problem s tim? Zar ne brusimo to?
Vidi se da je rahman vec ostar, kao I hebib I halil, sabanovic...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 05 feb 2019, 23:53

https://www.transfermarkt.com/armin-hod ... ler/570548

Ovog momka pratiti. Moglo bi biti nesto od malca fakat... Mnogi ga hvale.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 06 feb 2019, 02:31

Nezz je li se pisalo...

Zakrpljene one rupe oko semafora. Desno grb opstine i ks, lijevo TA. Takodjer postsvljaju neke reklame oko stadiona, crno bijele.
Sabrine mi moje!

Laznjak
Kontakt:

Post Postao/la Laznjak » 06 feb 2019, 03:57

Sutra zovem Dzakmica da vidim sta je sa ovim novim :-D
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.

Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 06 feb 2019, 04:11

Koliko god da je ruzno citat ove postove u zadnje vrijeme, napredovali smo, nekad je 2 mjesto i zaostatak od +5 bio euforija, izgleda da ucimo :hmmmmm:
1946~

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 06 feb 2019, 05:14

ThrillerHz je napisao/la:Koliko god da je ruzno citat ove postove u zadnje vrijeme, napredovali smo, nekad je 2 mjesto i zaostatak od +5 bio euforija, izgleda da ucimo :hmmmmm:
Gdje nece biti tad euforija kad smo znali sjebati prvenstvo u prvih 6-7 kola, pa je zaostatak za vodecim vec tad znao biti oko 10 bodova :lol:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 feb 2019, 06:02

BosnianKingdom je napisao/la:Nezz je li se pisalo...

Zakrpljene one rupe oko semafora. Desno grb opstine i ks, lijevo TA. Takodjer postsvljaju neke reklame oko stadiona, crno bijele.
Postavljao sam ja sliku neki dan plus radovi još nisu gotovi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 06 feb 2019, 06:43

A šta kažete na dodavanje Pidre kod prvog gola? Niko ništa o tome.
ISTINA ZA VEDRANA!

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 06 feb 2019, 06:58

MortemHz je napisao/la:
BosnianKingdom je napisao/la:Nezz je li se pisalo...

Postavljao sam ja sliku neki dan plus radovi još nisu gotovi.
:thumbup:
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 06 feb 2019, 07:59

Minimalni radovi ali će biti mnogo ljepše za oko..
Jes' da će nam stadion krasiti Vučko i Groodvy ali eto :D
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Amca007

Post Postao/la Amca007 » 06 feb 2019, 08:30

MortemHz je napisao/la:Minimalni radovi ali će biti mnogo ljepše za oko..
Jes' da će nam stadion krasiti Vučko i Groodvy ali eto :D
Jesu li bar okrecili onaj tunel na ulazu, gdje je vlaga bila, bas se nije moglo uci. Ako neko ima slike kako je i sta uradjeno neka postavi..
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 06 feb 2019, 09:19

Denchi je napisao/la:
YNWA je napisao/la:
Znaci Bekic bio los, sklonio ga, pa hajmo staviti ga na krilo, da bude da sam upravu kad pisem da imamo previse krila, jos ubaciti tu Imamovica, koji nije uupste na pripremama, i Hebibovica, kojeg Husref koristi kao beka, pa ne ide to tako :D

Ako planira koristi Lazica na beku, zasto onda nije odigrao ni minut na toj poziciji, a Đokanovica stavlja, i Mujakica ?

Trenutna forma, jesil' ozbiljan :?
Bekic je prije pauze par puta usao I to bas na lijevo krilo, takodje je I u Slobodi igrao isto ispred ivetica...kod nas je upao na beka inace ne bi ni upao...Hebibovic je krilo nema defanzivne trunke u sebi a sta Hus radi s njim je posebna prica...taman I da skines imamovica s one liste opet imas 10 opcija za krilo, a bar 6-7 pravih krilnih igraca...previse za svega 2 mjesta, imas prvi izbor pa rezervni pa jos neki backup par...3 jaka krila za prvih 11 bi bila odlicnI dodat akademce

Lazica uigrava na stoperu prvenstveno, kad je dosao podvuceno je da je bitno sto igra I na beku, a I prije nego je dosao kad su opisivali tip igraca koje traze...mujakic se slucajno nasao na beku kad smo dobili crveni...uostalom sabanovic je tu dosta bolji kao drugi izbor sto se vidjelo...

Da trenutna forma? U cemu je problem s tim? Zar ne brusimo to?
Vidi se da je rahman vec ostar, kao I hebib I halil, sabanovic...
Znam ja odlicno sta je igrao Bekic u Slobodi, i da on moze na krilo, i da je onih 50 minuta sto je odigrao ove polusezone bio na krilu, ali i ti sam napisa da nije bek, ne bi ni dosao kod nas, to sto je znao i kod nas zavrsiti na krilu je slucajno, vracanje od povrede, takticke zamisli, on je primarno lijevi bek kod nas, ako se dobro sjecam znao je igrati i desno krilo :D
i na kraju njemu istice ugovor za nekoliko mjeseci, ove sezone ima 50 minuta, u Turskoj nema ni minute u dvije tekme, nesto sumnjam da ce on kod nas vise i zaigrati, ako ne dodje do nekih povreda...
Hebibovic se koristi na beku, ne bih da ulazim u to kakav je, jer otici cemo predaleko...

Kako god pogledas Bekic i Hebibovic na proljece ce u zadnju liniju, Bekic prije na zapad, i mi ostajemo sa 5 igraca koji se bore za dvije pozicije, s tim da svi znamo da je Krle bolji iza napadaca i da cemo ga vjerovatno i tu gledati, jer nemamo zamjenu za Crepulju, pa se moze ocekivati da Rahman igra nekad povuceniji, a opet 5 igraca u borbi za dvije pozicije nije mnogo, pogotovo sto igramo i kup, tu su i povrede, eh sad mozemo mi raspravljati o kvaliteti tih igraca, cinjenice su da Krle i Tatar imaju dobre polusezone iza sebe, Halil je razocarenje, ali Halil je daleko bolji igrac od onog sto je pokazao, i vjerujem da ce se probuditi i poceti igrati kako zna, Sisic je bio dobro krenuo, tip je igraca koji nam treba, zbog balansa, ali Tatar je bio toliko dobar da ovaj nije mogao ni zaigrati kako treba nakon sto je zbog povrede izgubio mjesto, i tu je jos Resic, koji isto nije imao neku minutazu, za mene je to trenutno sasvim dovoljan kvalitet za nasu ligu, nije realno ocekivati da mi u ovom trenutku imamo bolje opcije...

Pa valjda ces prije staviti na beka igraca kojeg si doveo da moze pokriti i tu poziciju nego Mujakica ?
Dovedes igraca da moze igrati stopera i beka i onda prva prijateljska probas ga u vezi, pa ne ide to tako, nece taj na beka, osim ako bas ne mora, kao sto je Ivetic morao na desnog beka...

Pa brusimo, ali pisati kako neki igraci nisu u formi, a odigrao si dvije prijateljske protiv prvoligasa(uz svo postovanje prema Velezu), i dvije u Antaliji, dok jos imas treninge prije utakmica i jos su noge teske, nema smisla. Na kraju nismo ni gledali ovu drugu utakmicu, a u prvoj pola utakmice imali igraca manje...

I kakvo je tvoje misljenje o Kruzu?
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

esprit24
Kontakt:

Post Postao/la esprit24 » 06 feb 2019, 10:23

Kruz je veci potencijal od Hebiba, Bekica, Halilovica i Sisica zajedno, tako da Husrefe i Emire dobro razmislite :kafa:
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..

Rahma
Kontakt:

Post Postao/la Rahma » 06 feb 2019, 11:29

slika

Amer Dupovac!

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 06 feb 2019, 11:31

Ako cemo vec amera nekog dovoditi bolje ovoga

https://www.transfermarkt.com/baggio-hu ... eler/99857
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 06 feb 2019, 11:51

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 feb 2019, 12:08

Rahma je napisao/la:slika

Ekipa u kojoj Jahic igra pobjedjuje i sa 2 golmana :kafa:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 feb 2019, 12:11

belosevic28 je napisao/la:Ako cemo vec amera nekog dovoditi bolje ovoga

https://www.transfermarkt.com/baggio-hu ... eler/99857
Vec trenira u ovom Tanovom timu u Americi .
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 06 feb 2019, 12:15

Samir Radovac u Olimpiku.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”