Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
One što si ti postavio su baš prelijepe, makar meniDenchi je napisao/la:ova ko slobodin grb hamanVanja8 je napisao/la:Znaci ova je za Skretnicu ...MortemHz je napisao/la:![]()
a baca mi na gumenu ko da je iz one korpe u bingu
A što više da ih završi u protivničkim mrežama.KriskaKruha je napisao/la:Kakve god da su, samo da ih sto manje zavrsi u nasoj mrezi
Vi ste moji ahbabi .MortemHz je napisao/la:A što više da ih završi u protivničkim mrežama.KriskaKruha je napisao/la:Kakve god da su, samo da ih sto manje zavrsi u nasoj mrezi
-Albert Einstein
Ovo ode na kvantnu fiziku...Morto i Kriska opasna kombinacija...MortemHz je napisao/la:A što više da ih završi u protivničkim mrežama.KriskaKruha je napisao/la:Kakve god da su, samo da ih sto manje zavrsi u nasoj mrezi
-Albert Einstein
Vanja8 je napisao/la:Ovo ode na kvantnu fiziku...Morto i Kriska opasna kombinacija...MortemHz je napisao/la:A što više da ih završi u protivničkim mrežama.KriskaKruha je napisao/la:Kakve god da su, samo da ih sto manje zavrsi u nasoj mrezi
-Albert Einstein
Mnoge sam ja zakone obarao, nebi mi bilo prvi put.. Nego ko je taj Njutan? U kojoj stanici radi?Vanja8 je napisao/la:Vidim ja cemu ovo vodi,gledaj sad kada Kriska obori I Njutnov zakon ...
Znaci Bekic bio los, sklonio ga, pa hajmo staviti ga na krilo, da bude da sam upravu kad pisem da imamo previse krila, jos ubaciti tu Imamovica, koji nije uupste na pripremama, i Hebibovica, kojeg Husref koristi kao beka, pa ne ide to takoDenchi je napisao/la:Bekić je bio kriza protiv rođenih a protiv Olimpika ga je izveo(loš jer bi znali da je ozljeda) pa prebacio Šabanovića koji je briljirao sa Cruzom po lijevoj strani tu tekmu, danas je opet u drugom Đokanović igrao desnog a Šabanović lijevog beka, Resić na kojoj poziciji dobije minutažu prije izbacit će mu Hebiba iz sastava zato mali i ne igra...Lazić igra sve nazad, tj. igrao je u zvezdi i desnog i lijevog beka, krpio pozicije bukvalno...u slučaju kartona ili nečeg ne sumnjam da će ubaciti Dupovca/Šofu a Lazićem zatvarati gdje treba....YNWA je napisao/la:
Bekic je poceo na beku protiv Veleza i Olimpika, koliko sam primijetio nije igrao u Turskoj, eh sad moze biti da je do povrede, ili da je Husref nezadovoljan sa njim toliko da ga je sklonio, i ne da mu igrati ni prijateljske, a na desnom beku siguran sam da ce prije zaigrati sabanovic, koji je to i dosad igrao nego Đokanovic, koji vjerovatno nece ni igrati, pa i Resic je bio desni bek na pripremama prije 6 mjeseci, tj probao je Husref i sa njim...
Lazic je stoper, pokusao Husref sa njim u vezi i nije to dobro proslo, ne vidim kako ce on na beka, pogotovo ne na lijevog, prije ce Mujakic tu zaigrati...
I pretjeruje se sa kvalitetom igraca na klupi, zar ozbiljno mislis da smo u situaciji da Krle ili Tatar griju klupu, da smo toliko dobri trenutno ?
i Krle i Tatar po trenutnoj formi nisu za prvih 11...garantujem da bi Hare sad više pružio od njih po krilu...
i opet ponavljam puno je krila riješit se 3-4, naročito ovih oko 30 i pronaći jedno jače od 23-27g. koje će biti pojačanje i poslati Tatara ili Krstu na klupu...tad dobijaš zdravu konkurenciju pravu...treba se pojačavati...ne učit igrače ringe-ringe-raja kako bi se bolje družili....
Postade ovdje opasno zalaziti,cim je Ajnštajn tu,onda je i Tesla blizu, a kad se oni udruže neka nam je Bog na pomoci...MortemHz je napisao/la:''Elitna grupa nuklearnih fizičara Sarajevo''
Tako je majstore . Voli te raja . Samo tisu Tite ti .KriskaKruha je napisao/la:Mnoge sam ja zakone obarao, nebi mi bilo prvi put.. Nego ko je taj Njutan? U kojoj stanici radi?Vanja8 je napisao/la:Vidim ja cemu ovo vodi,gledaj sad kada Kriska obori I Njutnov zakon ...
Zato i jes BUNDES liga, Ko medjed rundo bundo. To da valja, zvala bi se PREMIJER LIGA.marconato je napisao/la:Bundesliga se igra ni manje ni vise nego sa selectovim loptama...
Trenutno korisnika/ca: DzemoSmjecanin, Kaunas, r3m1, Tarapi i 21 gost.