dino lj je napisao/la:Gigant je napisao/la:zlaya_tm87 je napisao/la:@ Gigant
Kakve sad veze imaju belaji sa ovim haj mi molim te malo pojasni jer te ne pratim al' nikako.

Onaj ko je zacrt'o sebi u glavi da ide da se bije on ce to i uraditi. Ne vidim sta je sada drugacije nego inace pa da bude vise belaja i da pada mrtva glava kao sto kazes?
Ima, zato sto je sve dovedeno do usijanja, zato sto je seljackom politikom dovedeno do toga da je unistena institucija derbija, sto ce se te frustracije sa obe strane prenijeti na ulicu, a vi koji mislite da nije tako, grdno se varate......pa vidimo sta se sve desava, i da je dovoljna i najmanja iskra da plane, a ovo nije iskra, vec je plamen bacen......
Ljudi ba ne napadajte covjeka bez razloga,nije govorio o svom ponasanju nego je zelio reci da je trenutna situacija tako na elektrisana i da je ponasanje pojedinih navijaca oba kluba katastrofalno i stvarno zabrinjavajuce.Vidite da se prave medjusobne ceke,da se bodu nozevima i tuku.Ne razmisljamo svi na normalan nacin pa da nema razloga za brigu,dosli smo do toga da roditelji dok im djeca ne dodju iz skole sjede kao na iglama,a sve zbog nekih frustracija neizivljenih pojedinica.
Ma mnogi se prave, i ne zele da sagledaju situaciju onakvom kakva jeste, hvala Bogu pa ima ljudi koji normalno razmisljaju......ja nisam rekao da cu ja praviti belaje, ili da znam da ce ih sigurno biti, vec je to nasa svakodnevnica, pucaju se, bacaju bombe, marisu svakodnevno, a ovo ce samo jos vise podgrijati....ja se sigurno znam kloniti belaja, ali upravo sto dino lj kaze, sta je sa roditeljima koji trebaju pustiti djecu, i strepiti da ih ne nazovu iz policije, bolnice, da ne nabrajam dalje.....
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav