FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Megamon
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
E ja vise sa gamadima ne pricam 

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- sarajlija89
- Kontakt:
"Normalno da navijam za Sarajevo. Igrao sam na Koševu. Sarajevo je moja velika ljubav i bit ću uz bordo momke bez obzira na to što sam selektor" - Safet Sušić za Avazov Sport.
Bravo Pape
Nego...zao mi samo sto necemo prisustvovat radi navijacke lekcije koju bi im ocitali..jedino to..poderali bi ih
Al zamislite 24.10...Rodjendan naseg kluba i pobjeda na derbyu uz sve ove navedene okolnosti...molim te dragi Boze da pobjedimo i da sa nasim igracima proslavimo pobjedu a da poslije tekme ispunimo Titovu ulicu i ulice naseg grada i nezapamceno proslavimo pobjedu na derbyu...
Amin
Bravo Pape

Nego...zao mi samo sto necemo prisustvovat radi navijacke lekcije koju bi im ocitali..jedino to..poderali bi ih

Al zamislite 24.10...Rodjendan naseg kluba i pobjeda na derbyu uz sve ove navedene okolnosti...molim te dragi Boze da pobjedimo i da sa nasim igracima proslavimo pobjedu a da poslije tekme ispunimo Titovu ulicu i ulice naseg grada i nezapamceno proslavimo pobjedu na derbyu...
Amin

Zadnja izmjena: sarajlija89, dana/u 22 okt 2010, 16:58, ukupno mijenjano 1 put.
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
-
- Kontakt:
1. Tribina istok NIJE LICENCIRANA i sa nje se ne može gledati utakmice, dakle zabranjeno!
2. Niko se ne buni za 3000 karata vec za prostor koji nam dajete!
vidi se vodje
http://pokit.etf.ba/upload/pokit2961e81 ... baa91c.png
3. Dakle hocete da strpate nas 1500 u ovu zdenku? E mi to necemo dozvoliti, jer je to ubistvo i moze pasti mrtva glava!
e sad, zasto postavljamo uslove?
ZATO JER MI SMO SARAJEVO!!!!
A jedini istinski razlog zasto nam nedate vise tribine jeste taj sto znate da bi bili zguzeni navijacki:
POSTAVLJAMO STANDARDE NABIJAMO KOMPLEKSE!
MI SMO SARAJEVO!
2. Niko se ne buni za 3000 karata vec za prostor koji nam dajete!
vidi se vodje
http://pokit.etf.ba/upload/pokit2961e81 ... baa91c.png
3. Dakle hocete da strpate nas 1500 u ovu zdenku? E mi to necemo dozvoliti, jer je to ubistvo i moze pasti mrtva glava!
e sad, zasto postavljamo uslove?
ZATO JER MI SMO SARAJEVO!!!!
A jedini istinski razlog zasto nam nedate vise tribine jeste taj sto znate da bi bili zguzeni navijacki:
POSTAVLJAMO STANDARDE NABIJAMO KOMPLEKSE!
MI SMO SARAJEVO!
seljacka posla od seljovaca
, derby def vec sad gubi na drazi, al jbg kad nesto nije uredu onda se mora i ovako postupiti,nista idemo ih sad naguziti za rodjendan i onda to doslovno proslaviti po cijelom gradu....
al vade se na istocnu tribinu koja nije licencirana i na koj nije bilo navijaca kadje repka igrala protiv qatra, smijesno u ne humane uslove nas trapaju...razlog, hmm...boje se navijecke grupe koja je miljama ispred njih
znate onu parolu
GDJE GOD DA SMO, UVIJEK SMO KORAK ISPRED VAS!!!!

al vade se na istocnu tribinu koja nije licencirana i na koj nije bilo navijaca kadje repka igrala protiv qatra, smijesno u ne humane uslove nas trapaju...razlog, hmm...boje se navijecke grupe koja je miljama ispred njih
znate onu parolu
šta drugo možeš očekivati od CIGANŠTURA
Samo za našu ljubav največu

Samo za našu ljubav največu

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Nije licencirana za evropske utakmice pametnjakovicu..ronaldo99 je napisao/la:seljacka posla od seljovaca, derby def vec sad gubi na drazi, al jbg kad nesto nije uredu onda se mora i ovako postupiti,nista idemo ih sad naguziti za rodjendan i onda to doslovno proslaviti po cijelom gradu....
znate onu parolu

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- Megamon
- Kontakt:
gov.na ko gov.na vazda smrde 

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
- Kontakt:
Vratiti istom mjerom kad se bude igralo na našem stadionu pustiti u prodaju 500 ulaznica za jug, stavit zapad 20 km i nek dodju onda bujrum !
Minimalno nam morate dati 2000shevchenko 88 je napisao/la:Vratiti istom mjerom kad se bude igralo na našem stadionu pustiti u prodaju 500 ulaznica za jug, stavit zapad 20 km i nek dodju onda bujrum !

A kad dodje nedelja...
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.
Kakva korist je li licencirana ili nije.Beton na istoku,beton na sjeveru.Samo mogu dobiti upalu mokraćnih kanalaBaja_Zvjerka je napisao/la:Nije licencirana za evropske utakmice pametnjakovicu..ronaldo99 je napisao/la:seljacka posla od seljovaca, derby def vec sad gubi na drazi, al jbg kad nesto nije uredu onda se mora i ovako postupiti,nista idemo ih sad naguziti za rodjendan i onda to doslovno proslaviti po cijelom gradu....
znate onu parolu
GDJE GOD DA SMO, UVIJEK SMO KORAK ISPRED VAS!!!!A za premier ligu je sasvim dovoljna..
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar
-
- Kontakt:
A kada dodje nedjelja bit će kao i prošli put 1-21921 je napisao/la:Minimalno nam morate dati 2000shevchenko 88 je napisao/la:Vratiti istom mjerom kad se bude igralo na našem stadionu pustiti u prodaju 500 ulaznica za jug, stavit zapad 20 km i nek dodju onda bujrum !
A kad dodje nedelja...

- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ako mislis sjediti, sjedi i kuci onda..
Mogli ste fino na istok, popuniti zdenku, i hladno 3000 da stane, a nas bi bilo cca. 8000..
Niko vam nije kriv, ko se ljuti ....... (znate i sami)

Mogli ste fino na istok, popuniti zdenku, i hladno 3000 da stane, a nas bi bilo cca. 8000..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Baja_Zvjerka je napisao/la:Ako mislis sjediti, sjedi i kuci onda..![]()
3000 da stane???? eto ti slikaMadafaka je napisao/la:http://pokit.etf.ba/upload/pokit2961e81 ... baa91c.png
Htjeli ste da se pogusimo u ovom cumezu, e pa nece moci.

Sunderland F.C. - "The Black Cats"
Indiana Pacers
GGMU
Indiana Pacers
GGMU
3000 racunajuci i ISTOK.Mačor je napisao/la:Baja_Zvjerka je napisao/la:Ako mislis sjediti, sjedi i kuci onda..![]()
Niko vam nije kriv, ko se ljuti ....... (znate i sami)3000 da stane???? eto ti slikaMadafaka je napisao/la:http://pokit.etf.ba/upload/pokit2961e81 ... baa91c.png
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
obicno ne pisem na ovu temu, al sada se moram oglasiti...
prije svega... ko ste vi da se bunite sto dobijate samo trecinu sjevera?! jeste li zaboravili da se nam demolirali NAS stadion prije dvije godine? ja vam ne bi ni dao toliko mjesta, nego samo onaj dio gdje nema stolica... da nemate sta demolirati... btw... vecina kupi kartu za istok i odu na sjever? i onda mi krivi sto se vi gurate na onom prostoru? ma gonite se u neku stvar... sad odjednom vecina slozni u bojkotu
meni vise nego tragicno... da se UNFKS nije oglasio jucer oko toga niko od vas ne bi ni pomislio da podrzi neki "eventualni" bojkot... mogu samo reci... postali ste smjesni, ne ne... presmjesni...
a u nedelju ako vas ne bude... nije tragedija... 3000 manje huligana na stadionu
prije svega... ko ste vi da se bunite sto dobijate samo trecinu sjevera?! jeste li zaboravili da se nam demolirali NAS stadion prije dvije godine? ja vam ne bi ni dao toliko mjesta, nego samo onaj dio gdje nema stolica... da nemate sta demolirati... btw... vecina kupi kartu za istok i odu na sjever? i onda mi krivi sto se vi gurate na onom prostoru? ma gonite se u neku stvar... sad odjednom vecina slozni u bojkotu

a u nedelju ako vas ne bude... nije tragedija... 3000 manje huligana na stadionu

7x drzavni prvak (rekord) // 5x osvajac kupa (rekord) // 3x osvajac superkupa (rekord)
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
rekordi se obaraju a trofeji osvajaju!!!
700-800 u zdenku nemoze vise da ga jbs a na istoku onaj dio do centra kako smo dobijali, nemoze vise od 700 pa eto izracunajpile87 je napisao/la:3000 racunajuci i ISTOK.Mačor je napisao/la:Baja_Zvjerka je napisao/la:Ako mislis sjediti, sjedi i kuci onda..![]()
Niko vam nije kriv, ko se ljuti ....... (znate i sami)3000 da stane???? eto ti slikaMadafaka je napisao/la:http://pokit.etf.ba/upload/pokit2961e81 ... baa91c.png
Sunderland F.C. - "The Black Cats"
Indiana Pacers
GGMU
Indiana Pacers
GGMU
podtoji li ikakva mogucnost da se ove stvari sto su se idesavale promjene tj . da se kapacitet poveca ili da horde dodju u onu zdenku ????
ŽELJEZNICAR 1921
La Vecchia Signora 1897
La Vecchia Signora 1897
sve i da sad promijene odluku, HORDE NE DOLAZE i gotovo.miki 90 je napisao/la:podtoji li ikakva mogucnost da se ove stvari sto su se idesavale promjene tj . da se kapacitet poveca ili da horde dodju u onu zdenku ????
- Megamon
- Kontakt:
I da nam sad daju citav sjever stvari se nece promjeniti.Nema vise zaebanicije jer mi smo Saraj'vomiki 90 je napisao/la:podtoji li ikakva mogucnost da se ove stvari sto su se idesavale promjene tj . da se kapacitet poveca ili da horde dodju u onu zdenku ????
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Armija1987, DzemoSmjecanin, HariTz, imekorisnicko, laznokrilo, mosarajvosa83, NeSamSafetee, Pena, SilaMoc1946, zagorski, ZaZelju i 134 gosta.