FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma nek ga potpise, al zato vjerujem samo u objektivni Istok. Ima da ga samelju i njega i onog malog.
Eh upravo ovo je srz svega, igrali su protiv Olimpika zajedno na sredini i moze i slijep covjek vidjeti koliko je Mustafic bolji, kvalitetniji, skolovaniji igrac, on je dva levela iznad ovog Jahica a jos uvijek nije spreman za prvih 11 kao sto su Pidro, Mujakic... i nek nama laicima neko objasni onda koja je svrha potpisat tog Jahica, svima je jasno sta je u pitanju, prijateljstvo Runde i Husrefa vece od FKS, na obraz ti Husrefethegodfather je napisao/la:Mustafic je space shuttle za ovo americko tele!!!
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !
Ako ubleha nije uvreda, nije ni levat. Pošteno?Rahmanovic je napisao/la: Koji momci,koja nepravda bolan![]()
ti znas kakva je atmosfera medju igracima,ti znas da ce neko bojkotovati?
Molim bez uvreda,ne vrijedjam,ne vrijedjaj
Gledaj ovog sa dolarom i psovkistrahota ko se sve naziva navijacem FKS,strahota.
Ne znam hoće l' bojkotovat al iznosim jednu od mogućnosti. Ti ne bi reagovao na nepotizam, da te neko yebe u mozak? Nije ovo privatna firma da te neko yebe za 5 stoja i da moraš radi djece čuvat taj posao, svi ovi momci sutra mogu nać angažman gdje požele. Herić i Nikolić najbolji primjeri.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
De ba ponašajte sa malo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ti momci imaju ugovor i ne mogu nigdje maci bez odobrenja iz kluba,imaju primjere kako mogu uspjeti i kako mogu otici dole da se za njih ne zna.Do njih je,i igrace za onoliko za koliko je potpisao.skoroalen je napisao/la:Ako ubleha nije uvreda, nije ni levat. Pošteno?Rahmanovic je napisao/la: Koji momci,koja nepravda bolan![]()
ti znas kakva je atmosfera medju igracima,ti znas da ce neko bojkotovati?
Molim bez uvreda,ne vrijedjam,ne vrijedjaj
Gledaj ovog sa dolarom i psovkistrahota ko se sve naziva navijacem FKS,strahota.
Ne znam hoće l' bojkotovat al iznosim jednu od mogućnosti. Ti ne bi reagovao na nepotizam, da te neko yebe u mozak? Nije ovo privatna firma da te neko yebe za 5 stoja i da moraš radi djece čuvat taj posao, svi ovi momci sutra mogu nać angažman gdje požele. Herić i Nikolić najbolji primjeri.
- AlfredNobel
- Kontakt:
Kakvo kvarenje atmosfere zbog nekog Jahića? Šta vam je ljudi, refrešujem stranicu, kontam nešto se desilo.
Zar vi stvarno mislite da je ijednog igrača briga što je neki Jahić, peti, deseti došao? Jednog Rahmanovića, Ahmetovića, Velkoskog i ostale to pravo zanima. Odigraju svoje, dobiju pare i prst u uho.
Kakvo rušenje atmosfere i gluposti, uživajte ljudi dragi. Kakvim se gluposti zamarate tito dragi..
Zar vi stvarno mislite da je ijednog igrača briga što je neki Jahić, peti, deseti došao? Jednog Rahmanovića, Ahmetovića, Velkoskog i ostale to pravo zanima. Odigraju svoje, dobiju pare i prst u uho.
Kakvo rušenje atmosfere i gluposti, uživajte ljudi dragi. Kakvim se gluposti zamarate tito dragi..
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- KriskaKruha
- Kontakt:
jedina svrha i razlog su americki dolari, koje mustafic nazalost nema.Inijesta je napisao/la:Eh upravo ovo je srz svega, igrali su protiv Olimpika zajedno na sredini i moze i slijep covjek vidjeti koliko je Mustafic bolji, kvalitetniji, skolovaniji igrac, on je dva levela iznad ovog Jahica a jos uvijek nije spreman za prvih 11 kao sto su Pidro, Mujakic... i nek nama laicima neko objasni onda koja je svrha potpisat tog Jahica, svima je jasno sta je u pitanju, prijateljstvo Runde i Husrefa vece od FKS, na obraz ti Husrefethegodfather je napisao/la:Mustafic je space shuttle za ovo americko tele!!!
Halil malo bahatost neka ovo-onoHusref Musemić, trener FK Sarajevo, prezadovoljan je kako je njegov tim odigrao prvi dio susreta, a općenito je zadovoljan današnjim kontrolnim susretom. - Dobra pripremna utakmica, mislim da smo prvo poluvrijeme jako dobro i kvalitetno odigrali osim jedne dekoncentracije Stanojevića kada smo primili gol. Igrali smo jako dobro u skoro svim segmentima igre. Prezadovoljan sam prvim poluvremenom, ni drugo nije bilo tako loše. Sve u svemu možemo biti zadovoljni, rekao je Musemić i dodao: - Normalno da ćemo igrati kvalitetnije kako se prvenstvo približava. Danas su igrači bili svježiji nego prošlu utakmicu, očekujemo da narednu budu još svježiji i nadamo se da ćemo biti najbolji kada nam bude najpotrebnije.
Emir Halilović, krilni fudbaler Sarajeva, postigao je odlučujući pogodak na ovom susretu, a poslije meča istakao je kako je zadovoljan igrom cijele ekipe. - Prije svega sam zadovoljan igrom cijele ekipe. Ovi što su igrali u prvom poluvremenu igrali su dobro, trkački. Mi u drugom poluvremenu smo odigrali još bolje, rekao je Halilović i dodao: - Ne znam da li smo došli do prave igre. Poteško je igrati na ovom terenu, ali mislim da smo na pravom terenu. Halilović se osvrnuo i na bodovnu prednost, te mogućoj tituli prvaka BiH. - Dok imamo tu prednost znači da držimo tu poziciju i nadam se da ćemo na kraju biti prvi.

ps - da dodam da je Aksentijević nevidljiv bio danas a posebno defanzivno tuta...treba naći boljeg na ljeto...
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 05 feb 2019, 17:19, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
I Kovacevic je pokvario atmosferu zbog TucakovicaAlfredNobel je napisao/la:Kakvo kvarenje atmosfere zbog nekog Jahića? Šta vam je ljudi, refrešujem stranicu, kontam nešto se desilo.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Dobro je Skoro postavio pitanje,nije stvar Krste,Ahmeta ili Rahmana,stvar je ove djece iz Akademije...Kako ce na njih djelovati kad nekog sutne ovaj Amer i sa klupe...
-
- Kontakt:
Daj bolan,jesi li fakat ozbiljan ?Vanja8 je napisao/la:Dobro je Skoro postavio pitanje,nije stvar Krste,Ahmeta ili Rahmana,stvar je ove djece iz Akademije...Kako ce na njih djelovati kad nekog sutne ovaj Amer i sa klupe...
Nije njegovo da reaguje na to ko je doveden u klub,njegovo je da radi ono sto mu se kaze i da ceka svoju priliku ko sto su je docekali ovi koji sad igraju.Cuj ti to,sad bi se trebalo voditi racuna hoce li se nekom balavcu iz akademije kita dici da se on nesto satro pita,ne mogu da vjerujem.
Kad je Tucaković došao, Kovačević je bio treći golman, odnosno niko i ništa u klubu. Sad je prvi golman ekipe. Razlika je. I sad nas boli briga šta Blagojević misli o ovom igraču, al bi trebalo da nas zanima šta misle ostali prvotimci koji su krv propišali da dobiju te ugovore.
Al boli me qrac, ja ni riječi više na ovu temu neću napisat. Al AKO prospemo titulu, nemoj da nam opet budu krivi tereni i sudije.
Al boli me qrac, ja ni riječi više na ovu temu neću napisat. Al AKO prospemo titulu, nemoj da nam opet budu krivi tereni i sudije.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
MortemHz je napisao/la:K'o što je Rustemović bio za Cimirota.kengur je napisao/la:Mozda je Jahic ta zamjena za Adukora ?

- KriskaKruha
- Kontakt:
Ma sta skoro zna. Samo kvari atmosferu koja je odlicna. Nasoj djeci je drago sto je usro doveo ovog malog. Oni se ionako nisu mislili baviti fudbalom. Cijeli zivot treniraju kod nas nako. Na kraju krajeva skoro ne voli Sarajevo vise od svog zivota.Vanja8 je napisao/la:Dobro je Skoro postavio pitanje,nije stvar Krste,Ahmeta ili Rahmana,stvar je ove djece iz Akademije...Kako ce na njih djelovati kad nekog sutne ovaj Amer i sa klupe...
-
- Kontakt:
Ma zaboli sve zaposlene u klubu sta misli tamo neki anonimus koji bi da nije FKS mozda ,kazem mozda igrao u Klisu.skoroalen je napisao/la:Kad je Tucaković došao, Kovačević je bio treći golman, odnosno niko i ništa u klubu. Sad je prvi golman ekipe. Razlika je. I sad nas boli briga šta Blagojević misli o ovom igraču, al bi trebalo da nas zanima šta misle ostali prvotimci koji su krv propišali da dobiju te ugovore.
FKS ih je napravilo,ima da slusaju sta im se kaze i to je to.Imaju ugovore,treniraj pizda ti materina

Zanimljive su vam teze samo. Kada potpise ili produzi ugovor dobar igrac, onda je to zasluga Hadzica, a ako Jahic potpise krivac je Husref, gdje je u toj prici Hadzic?
Smjesno do bola pogotovo od onih koji redovno kenjaju po Husrefu, da li imali osnova za to ili ne.
Jedva cekam da liga pocne, da se pocne normalno pisati, jer ovo fakat nema smisla citati.
Smjesno do bola pogotovo od onih koji redovno kenjaju po Husrefu, da li imali osnova za to ili ne.
Jedva cekam da liga pocne, da se pocne normalno pisati, jer ovo fakat nema smisla citati.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nekako ne želim da vjerujem da bi Husref to uradio Sarajevu ali nisam više siguran ni u šta, sjetim se samo Tucakovića koji može biti jedna greška ali opet ako se ponovi.. ne znam
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
- Kontakt:
I ti navijac jel,ovako o najtrofejnijem treneru FKSKriskaKruha je napisao/la:Ma sta skoro zna. Samo kvari atmosferu koja je odlicna. Nasoj djeci je drago sto je usro doveo ovog malog. Oni se ionako nisu mislili baviti fudbalom. Cijeli zivot treniraju kod nas nako. Na kraju krajeva skoro ne voli Sarajevo vise od svog zivota.Vanja8 je napisao/la:Dobro je Skoro postavio pitanje,nije stvar Krste,Ahmeta ili Rahmana,stvar je ove djece iz Akademije...Kako ce na njih djelovati kad nekog sutne ovaj Amer i sa klupe...

- AlfredNobel
- Kontakt:
Ma gluposti se valjaju. Eto udružiće se Pidro, Kovačević, Kurdić, Mustafić, Šabanović, Resić, Đokanović i Salčin. Strašan klan, jači od onog onomad.miky_hz je napisao/la:I Kovacevic je pokvario atmosferu zbog TucakovicaAlfredNobel je napisao/la:Kakvo kvarenje atmosfere zbog nekog Jahića? Šta vam je ljudi, refrešujem stranicu, kontam nešto se desilo.

Sve dok ovi naši momci igraju ovako dobro, neće im se uskratiti mjesto. Nikad jedan Pidro neće sjediti na klupi ako bude kako treba. Isto važi i za Salčina ako se pokaže i ostale momke.
Pravo da se nadovežem.. Ne bih ja uopšte puštao Mustafića nigdje. Ima on kvalitet, možda jeste najtanji od ovih Akademaca prema prikazanom, ali ima on šlifa i potencijala.
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
- KriskaKruha
- Kontakt:
Ne treba vjerovati svojim ocima, one nas lazu. Vjerujmo usrefu jer on je vojnik kluba i voli Sarajevo vise od svog zivota.MortemHz je napisao/la:Nekako ne želim da vjerujem da bi Husref to uradio Sarajevu ali nisam više siguran ni u šta, sjetim se samo Tucakovića koji može biti jedna greška ali opet ako se ponovi.. ne znam

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.