NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Fin sam onda orangutan hahaha...
combicu nemudruj kad ovi odu nema ko doci... sam kazes eto da ti giganti nece... sta onda kljuc u bravu??? Nije ni to rijesenje.... sta onda sa gradom... mozes se spakovat i iselit se...
combicu nemudruj kad ovi odu nema ko doci... sam kazes eto da ti giganti nece... sta onda kljuc u bravu??? Nije ni to rijesenje.... sta onda sa gradom... mozes se spakovat i iselit se...
Nije nemojte duze griješit, zuro nije u toku combe vam je jedan drugi lik. On voli Zvijezdu i previše i ne moze da podnese sta joj rade ja njega razumijem ali cesto pretjeruje, a sutio je na skupštini.crvenobijeli je napisao/la:Ovaj combe je zuro frends 100 %
Imo je jedan incident gdje je umalo pao... umalo da se sazna ko je combic ali sreca jaro comba se nekako izvuko... hehe
Yebo ti Vas ako sam vam ja glavna tema. Umjesto da nas ne sramotitei kao klub i kao carsiju, da vas menadzerko renda da nam se po drzave smije, rusimo rekorde u primljenim bajama kuci i u gostima vi se sikirate ko je combe.
Meni je najlakse nestat i ne pisat i to bi sad uradio da bude klubu bolje.
A i ti spiska znam da se u 70% stvari slazes samnom samo dzaba kenjas.
Prvenstvo treba pocet a mi zvanicno imamo 7-8 igraca to je problem, problem je sto nas menadzerko nagu zio pa neznamo kako dalje, sta uradit, problem je sto nas svaki prelazni rok napusti 10-11 igraca. O tome trebate vodit racuna ne o combetu.
Meni je najlakse nestat i ne pisat i to bi sad uradio da bude klubu bolje.
A i ti spiska znam da se u 70% stvari slazes samnom samo dzaba kenjas.
Prvenstvo treba pocet a mi zvanicno imamo 7-8 igraca to je problem, problem je sto nas menadzerko nagu zio pa neznamo kako dalje, sta uradit, problem je sto nas svaki prelazni rok napusti 10-11 igraca. O tome trebate vodit racuna ne o combetu.
Idemo na kafansko večespiska je napisao/la:Nije nemojte duze griješit, zuro nije u toku combe vam je jedan drugi lik. On voli Zvijezdu i previše i ne moze da podnese sta joj rade ja njega razumijem ali cesto pretjeruje, a sutio je na skupštini.crvenobijeli je napisao/la:Ovaj combe je zuro frends 100 %

-
- Kontakt:
Combe ne pravi se naivan znaš dobro da imamo komplet ekipu mnogo vise od 7-8 igrača! Opušteno dobit ćeš šećer koliko se brineš, zvijezde je bilo i biti će je 

Samo stare iskunjare znaju ko je matori combe... cekaju dobru cijenu i ponudu pa da otkriju... momentalna cijena je pisljive tri glave nista od odaje ko je zaista combic
-
- Kontakt:
Ostrakovic u Gradini Srebrenik,Doljancic u Bosna Mionici,sta bi sa ovog Doljancica od Zvijezde do Veleza pa zavrsi u Mionici
-
- Kontakt:
I on je kao i prljaca radi posla dosao radit ce u wagneru i igrat u Bosni
Steta,dobar igrac bio
-
- Kontakt:
Kada bi moglo biti izvlacenje parova za kup,koga bi mogli dobit
Kod nas samo brodolom mozemo ocekivat. Jos Saric dok digne sidro i Dominantni ih je naguzio da valja.
Naguzio nas Combicu ne njih svi smo mi Zvijezda... nema desavanja izgleda nikakvi lagano matori Lazo odradjuje treninge.... Tavori se...
Sad ce kod nas bit iz 1/2 sto se tice desavanja u klubu...inace jedan dan katastrofa drugi dan sve bajno...cirkus zivi
Nadam se da ce doc ti bolji dani za Zvijezdu
Nadam se da ce doc ti bolji dani za Zvijezdu
Husein-kapetan Gradaščević
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
Ivan Mijačević
Stjepan Šiber
-
- Kontakt:
kakav je kod vas bio devedzic?
Dobar posalji ga nazad u Zvijezdu dzaba ce gavorit kod vas hehe
Odlican. Strasan potencijalthegodfather je napisao/la:kakav je kod vas bio devedzic?
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.