FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Alen Škoro
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kaze "neko iz mase" gore u postovima da po pravilima treba 500 karti za gostujuce stavit?
Pa kralju moj,koliko strumfovi dobivaju na Kosevu karti? Citav jug + dio zapada !!!
Mi dobijemo na hajmo reci "stadionu" 3000 karata? i to kako smo smjesteni,k'o da smo zivotinje...
Sta sad treba da se i na Kosevu skidaju stolice,da guramo strumfove u neke coskove od max 700 mjesta???
Po meni,navijace Sarajeva na "stadionu" grbavica treba smjestiti preko citavog sjevera,ako ne preko citavog
onda dati slova "LJ" i "O" bez istoka.
Sta treba da se opet desi neka tragedija ne daj Boze ?? !!!
Cime vi strumfovi razmisljate? straznjicom? Umjesto da apelujete na vase u upravi da dodju tobe,vi zelite da neko strada? Nisu mi jasni ni oni strumfovi sto idu na sjever kad je derby,to je po meni provokacija.Reci ce te da su ti ljudi tu stalno? Pa dobro neka ih stalno al kad je derbi cosak onaj blize zapadu i to je to.A najgori su mi oni sto kazu da ima djece medju tim navijacima zelje,znaci da ljudi svjesno svoju djecu vode u "rat".
Fuj mali plavi , FUJ FUJ FUJ !
Pa kralju moj,koliko strumfovi dobivaju na Kosevu karti? Citav jug + dio zapada !!!
Mi dobijemo na hajmo reci "stadionu" 3000 karata? i to kako smo smjesteni,k'o da smo zivotinje...
Sta sad treba da se i na Kosevu skidaju stolice,da guramo strumfove u neke coskove od max 700 mjesta???
Po meni,navijace Sarajeva na "stadionu" grbavica treba smjestiti preko citavog sjevera,ako ne preko citavog
Cime vi strumfovi razmisljate? straznjicom? Umjesto da apelujete na vase u upravi da dodju tobe,vi zelite da neko strada? Nisu mi jasni ni oni strumfovi sto idu na sjever kad je derby,to je po meni provokacija.Reci ce te da su ti ljudi tu stalno? Pa dobro neka ih stalno al kad je derbi cosak onaj blize zapadu i to je to.A najgori su mi oni sto kazu da ima djece medju tim navijacima zelje,znaci da ljudi svjesno svoju djecu vode u "rat".
NON MOLLARE MAI
Meni je petobanka vagino mala i to sto pricas je glupost nevidjena a naravno LAZ. Nikad nije bilo nikakvog groblja a ni dzamija. Bilo je samo jezero kada se izlije u proljece kos potok pa ako je mogla biti dzamija i groblje a voda svakog proljeca do pasa onda bi mejtova bilo do skenderije...isto ko sto je na sugavici bila klaonica na onom vasem pomocnom ispod sandora a kasnije kad su je srusili...bila obicna livada na kojoj su dolazili luna-parkovi i raja polagala vozacki. Uz sami stadion KONTEJNER (sad se tu pravi dvorana) bila baraka odakle su parkasi isli na poso....
Ne seri vise klocko[/quote]
I meni je petobanka a te lijepe nazive zadrzi za najdraze,da ozbiljan i da imas zdrav mentalni sklop ne bi se tako ni izrazavao,kada vec pametujes bilo je groblje(za Dzamiju na tom mjestu nisam ni rekao) i tu i na Skenderiji i kod narodnog pozorista kao i u parku kod papagajge kao i Dzamija i tacno je da su to komunjare unistile dekretom kao sto su dekretom zabranili i rad fudbalskih klubova Slavija,Dzerzelez,Zrinjski i mnogih drugi sto je najveca glupost.Samo mi objasni kako to tvoje jezero kada se izlije nije odnijelo ostala groblja oko stadiona ili su ga daljinskim navodili da tece.Imas dovoljno godina da nebi trebao vrijedjati a to je odraz karaktera i kulture i uci se u kuci.[/quote]
Nisi jutros popio terapiju.!!!
Ili samo pijes one sarene a bijele ostavljas sa strane jer ti skode umu.
"Gigantu intelektualni"...dzamije nije bilo a napiso si da jeste ! Prvo groblje i to pravoslavno je bilo ispod stadiona GP BOSNA (nisi ti to gledo u svom selu).Nikada nije bilo muslimansko groblje sve dok cetalji nisu granatama poceli gadjati ovaj grad Kanal za odvod jezera KLOCU je bio tik ispred stadiona gp bosna. A, kako se vidi nisi ti odavde cim ne znas kako je onaj citav dio gdje je svetinja AFH dobio naziv JEZERO....skim ja raspravljam Boze sacuvaj !![/quote]
Prvo procitaj sta sam napisao nisam ni spomenuo Muslimansko a za Dzamiju sam rekao na Skenderiji.
Drugo za tebe i jesam intelektualac i nije me ulica odgajala pa tako i ne koristim te sarene i bijele bez kojih ti ocito nemozez(cim ih tako dobro poznajes) i ne koristim te soferske izraze u komunikaciji sa ljudima.
Trece nisam mogao gledati sa sela za razliku od tebe,ako te bas interesuje potomak sam stare Sarajevske begovske porodice i moj cukuncukun djed je rodjen 1783 u Sarajevu, a najveci dio zivota porodica mi je zivjela u Bakarevica sokaku ako znas gdje je to
Cetvrto i za tebe najbitnije um,karakter, i mentalni sklop ti je na takvom nivou da bi te trebalo klonirati.
Ne seri vise klocko[/quote]
I meni je petobanka a te lijepe nazive zadrzi za najdraze,da ozbiljan i da imas zdrav mentalni sklop ne bi se tako ni izrazavao,kada vec pametujes bilo je groblje(za Dzamiju na tom mjestu nisam ni rekao) i tu i na Skenderiji i kod narodnog pozorista kao i u parku kod papagajge kao i Dzamija i tacno je da su to komunjare unistile dekretom kao sto su dekretom zabranili i rad fudbalskih klubova Slavija,Dzerzelez,Zrinjski i mnogih drugi sto je najveca glupost.Samo mi objasni kako to tvoje jezero kada se izlije nije odnijelo ostala groblja oko stadiona ili su ga daljinskim navodili da tece.Imas dovoljno godina da nebi trebao vrijedjati a to je odraz karaktera i kulture i uci se u kuci.[/quote]
Nisi jutros popio terapiju.!!!
Ili samo pijes one sarene a bijele ostavljas sa strane jer ti skode umu.
"Gigantu intelektualni"...dzamije nije bilo a napiso si da jeste ! Prvo groblje i to pravoslavno je bilo ispod stadiona GP BOSNA (nisi ti to gledo u svom selu).Nikada nije bilo muslimansko groblje sve dok cetalji nisu granatama poceli gadjati ovaj grad Kanal za odvod jezera KLOCU je bio tik ispred stadiona gp bosna. A, kako se vidi nisi ti odavde cim ne znas kako je onaj citav dio gdje je svetinja AFH dobio naziv JEZERO....skim ja raspravljam Boze sacuvaj !![/quote]
Prvo procitaj sta sam napisao nisam ni spomenuo Muslimansko a za Dzamiju sam rekao na Skenderiji.
Drugo za tebe i jesam intelektualac i nije me ulica odgajala pa tako i ne koristim te sarene i bijele bez kojih ti ocito nemozez(cim ih tako dobro poznajes) i ne koristim te soferske izraze u komunikaciji sa ljudima.
Trece nisam mogao gledati sa sela za razliku od tebe,ako te bas interesuje potomak sam stare Sarajevske begovske porodice i moj cukuncukun djed je rodjen 1783 u Sarajevu, a najveci dio zivota porodica mi je zivjela u Bakarevica sokaku ako znas gdje je to
Cetvrto i za tebe najbitnije um,karakter, i mentalni sklop ti je na takvom nivou da bi te trebalo klonirati.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.
življenja i ponašanja.
Koja laž,vidi se da na ovom forumu pišu većinom dječica od 10-12 godinaFCS-FCS je napisao/la: Nesto ti nije jasno !!
I jedan i drugi klub zive za derbi. Naravno i zbog sportskih a Boga mi vise zbog finansijskih strana. Vi bojkotovaste derbi prije par godina radi cenera koji ste morali dati a ja sam za vrijeme vaseg mafijaskog bossa Brkovica dao 15 za onaj cosak...a ovo je bilo prije 8-9 god. Tako kad te neko pita za bojkot reci..pitari su to od nas naucili. Joj skoro da zaboravim..PA VAS NI U LUKAVICI NIJE BILO.....strasno !!!!

ali nema para,sve se rastalilo....
Megamon je napisao/la:Ja do nedjelje a ti od nedjeljegavran je napisao/la:Ti rece da sutis do nedjelje!?Megamon je napisao/la:Blekic se sam nudio da plati troskove skidanja stolica.Kavaljerski nema sta.
Gamad opet ne daju.
Svi na sjever AFH.
A ako dobijemo gmazove onda kao poklon iz kluba poslati im sleper vioela maramica jer i bez navijaca cemo ih oderati.
Piksi zabij ga molim teultra pekaru

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Joj muke.. HAHAAH..
Ma hajde 3 markice, i lagano na sjever, pomozite gospodjici Blekicu da sebi kupi novi automobil..

Ma hajde 3 markice, i lagano na sjever, pomozite gospodjici Blekicu da sebi kupi novi automobil..

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
http://pokit.etf.ba/upload/pokit2961e81 ... baa91c.png
Htjeli ste da se pogusimo u ovom cumezu, e pa nece moci.
ogranicen si ko balkon, ja za derbi idem na zapad, i placam kartu kao navijac sarajeva jer sam na zapdau, vama niko ne moze zabranit da dodjete na utakmicu, 3000 karata je "za najvatrenije" navijace, prosli derbi na grbavici pored mene na sjeveru sjedio jeran pitar, njegova karta se pikala kao karta navijaca zelje jer sjedi na dijelu koji je namijenjen nama a ne vama... osim toga SJEVER NA GRBAVICI JE TRIBINA ZA NAVIJACE ZELJE; tribina na sjeveroistoku je za goste... Zasto bi nasa uprava nama, meni prije svega davla mogucnost da nemam gdje sjest sa godisnjom kartom jer ste vi uzeli pola tribine za koju sam ja unaprijed dao pare???Alen Škoro je napisao/la:Kaze "neko iz mase" gore u postovima da po pravilima treba 500 karti za gostujuce stavit?
Zadnja izmjena: nermin_TM, dana/u 22 okt 2010, 16:34, ukupno mijenjano 1 put.
A kada na teren izadje nam Zeljo, juzna tiribina cijela zapjeva..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
neka ga pusi malo sarajevo, nama je Zeljo svetinja jedina..
-
- Kontakt:
Boze dragi foruma i likova na njemu,pa u sta treba da se ovo pretvori,nazi ov vagina pa na dalje boze sacuvaj
Moja reakcija na ovo:Madafaka je napisao/la:http://pokit.etf.ba/upload/pokit2961e81 ... baa91c.png

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Treba vidjeti s predsjednikom Blekićem ko je blizak njemu,da tekmu gledamo u Zetri jer je tamo ekran velik i bar je natkriveno da ne kisnemo bezveze,jer su najavili kišu.
Evo mene ime mi je Mitar,Imal neko da donese litar
cigani ostaju cigani... 

- Alen Škoro
- Kontakt:
nermin_TM je napisao/la:ogranicen si ko balkon, ja za derbi idem na zapad, i placam kartu kao navijac sarajeva jer sam na zapdau, vama niko ne moze zabranit da dodjete na utakmicu, 3000 karata je "za najvatrenije" navijace, prosli derbi na grbavici pored mene na sjeveru sjedio jeran pitar, njegova karta se pikala kao karta navijaca zelje jer sjedi na dijelu koji je namijenjen nama a ne vama...Alen Škoro je napisao/la:Kaze "neko iz mase" gore u postovima da po pravilima treba 500 karti za gostujuce stavit?
Mene imas pravo vrijedjat u ovom slucaju?
Sta treba da dodjem na dio gdje su strumfovi,da samo mogu gledati utakmicu,da se ne mogu obradovati golu ili sansi nekoj i sl? Ko to ide jos medju tudje navijace da bodri svoj tim(jos je u pitanju gradski derby).
Vidimo ko je ogranicen kralju moj

A sto si kartu placao ko navijac Sarajeva,placao si...
Pozdrav
NON MOLLARE MAI
rumbalija je napisao/la:Treba vidjeti s predsjednikom Blekićem ko je blizak njemu,da tekmu gledamo u Zetri jer je tamo ekran velik i bar je natkriveno da ne kisnemo bezveze,jer su najavili kišu.

Ja cu samo reci da smo svi mi pomalo,neko vise neko manje, dobrim dijelom ubili derbi
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...
strumfovska posla ba..adnanhz je napisao/la:Ja cu samo reci da smo svi mi pomalo,neko vise neko manje, dobrim dijelom ubili derbi
Stvar jasna k'o dan
NK ZELJEZNICAR = FK SLAVIJA
NK ZELJEZNICAR = FK SLAVIJA
-
- Kontakt:
Ma dogovorio je to Blek zar ti nisu rekli kad si kuci dosao?Gdje su ga ono Manijaci gledali? ispred sugavice?Cuspajz je napisao/la:rumbalija je napisao/la:Treba vidjeti s predsjednikom Blekićem ko je blizak njemu,da tekmu gledamo u Zetri jer je tamo ekran velik i bar je natkriveno da ne kisnemo bezveze,jer su najavili kišu.
Derbi je definitivno postao privatna svojina i radi licnih interesa ovo vise nije ni D od derbi grada i drzaveulaznica je napisao/la:strumfovska posla ba..adnanhz je napisao/la:Ja cu samo reci da smo svi mi pomalo,neko vise neko manje, dobrim dijelom ubili derbi
Mi se ne furamo mi smo furka.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Hajdeee, jurisicduska, Varijantas8, vedinjo98 i 54 gosta.