Malo je reci ruzna,ona je FUJ,alidino lj je napisao/la:Ova nasa Grbavica iako je ruzna samo je nasa i nicija drugo.
JA TEBE VOLIM
VOLIM TE FAKAT
TI SI MI LJUBAV JEDINA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Malo je reci ruzna,ona je FUJ,alidino lj je napisao/la:Ova nasa Grbavica iako je ruzna samo je nasa i nicija drugo.
sutra ti sine prije ovog organizovanog pracenja na kosevu otidji kod onog marokanca, i povedi sve svoje istomisljenikeElektrika je napisao/la:Drago mi je što neću gledati mnogo ružan stadion.
Dabogda svi vi koji ste privrženi plavoj boji dobili najgori zloćudni tumor pa pocrkali u najgorim mukama ko kerovi. Zapalili vas dabogda u kafileriji jer samo to i zaslužujete.
GAMAD!
mi sa vama ne djelimo grad vi ste samo privremana kategorija,sto hocete da nas naljutite da vas babo otjera iz svoje kucei svog grada cccElektrika je napisao/la:I najgori neprijatelj bi mi dao bolje uslove na tribini nego ovi sa kojim dijelim grad. Siguran sam da bi bolje uslove dobio u Beogradu recimo nego na mnogo ružnom stadionu.harry_90 je napisao/la:Koji si ti pacenik,zbog toga sto neces moci gledat mec uzivo,ovako se izrazavas cccc..ja ovo ni najgorem neprijatelju ne bi pozelio .Elektrika je napisao/la:Drago mi je što neću gledati mnogo ružan stadion.
Dabogda svi vi koji ste privrženi plavoj boji dobili najgori zloćudni tumor pa pocrkali u najgorim mukama ko kerovi. Zapalili vas dabogda u kafileriji jer samo to i zaslužujete.
GAMAD!
Bolje da on njima dođe na sjever,pa kolektivna terapija.Blizu mu je iz Zetre.19TM87 je napisao/la:sutra ti sine prije ovog organizovanog pracenja na kosevu otidji kod onog marokanca, i povedi sve svoje istomisljenikeElektrika je napisao/la:Drago mi je što neću gledati mnogo ružan stadion.
GAMAD!
Al jbg ne trebas se ovako izrazavat,nisu oni krivi sto neces moci na Grbavicu pratit mecElektrika je napisao/la:I najgori neprijatelj bi mi dao bolje uslove na tribini nego ovi sa kojim dijelim grad. Siguran sam da bi bolje uslove dobio u Beogradu recimo nego na mnogo ružnom stadionu.harry_90 je napisao/la:Koji si ti pacenik,zbog toga sto neces moci gledat mec uzivo,ovako se izrazavas cccc..ja ovo ni najgorem neprijatelju ne bi pozelio .Elektrika je napisao/la:Drago mi je što neću gledati mnogo ružan stadion.
GAMAD!
on im barem nece naplacivati ni marke kamoli 3mamaSmurf je napisao/la:Bolje da on njima dođe na sjever,pa kolektivna terapija.Blizu mu je iz Zetre.19TM87 je napisao/la:sutra ti sine prije ovog organizovanog pracenja na kosevu otidji kod onog marokanca, i povedi sve svoje istomisljenikeElektrika je napisao/la:Drago mi je što neću gledati mnogo ružan stadion.
GAMAD!
Ne znam koliko su krivi ali samo znam da čitajući njihove postove oni podržavaju odluku svoje uprave, tako da su svi isti.harry_90 je napisao/la: Al jbg ne trebas se ovako izrazavat,nisu oni krivi sto neces moci na Grbavicu pratit mec
Cuj ne seriGigant je napisao/la:Ne seri......vrlo dobro se zna ko ovde vuce konce, i cija je zadnja!!!
Cuj' "Volim te fakat"gavran je napisao/la:Malo je reci ruzna,ona je FUJ,alidino lj je napisao/la:Ova nasa Grbavica iako je ruzna samo je nasa i nicija drugo.
JA TEBE VOLIM
VOLIM TE FAKAT
TI SI MI LJUBAV JEDINA
Elektrika je napisao/la:I najgori neprijatelj bi mi dao bolje uslove na tribini nego ovi sa kojim dijelim grad. Siguran sam da bi bolje uslove dobio u Beogradu recimo nego na mnogo ružnom stadionu.harry_90 je napisao/la:Koji si ti pacenik,zbog toga sto neces moci gledat mec uzivo,ovako se izrazavas cccc..ja ovo ni najgorem neprijatelju ne bi pozelio .Elektrika je napisao/la:Drago mi je što neću gledati mnogo ružan stadion.
GAMAD!
hihihihihihihihihičamac je napisao/la:Sad kad smo im ovo sredili hajmo im još prenos ukinuti i to je to
Sreća pa se svačije dove ne primaju!Elektrika je napisao/la:Drago mi je što neću gledati mnogo ružan stadion.
GAMAD!
Zasto je to smijesno? Bolje plači....BegAx je napisao/la:Cuj' "Volim te fakat"gavran je napisao/la:Malo je reci ruzna,ona je FUJ,alidino lj je napisao/la:Ova nasa Grbavica iako je ruzna samo je nasa i nicija drugo.
JA TEBE VOLIM
VOLIM TE FAKAT
TI SI MI LJUBAV JEDINA![]()
![]()
![]()
Ko hoće da gleda utakmicu bujrum,kupi kartu povedi djecu i na sjever,nece se nikome nista ruzno desiti.Elektrika je napisao/la:Ne znam koliko su krivi ali samo znam da čitajući njihove postove oni podržavaju odluku svoje uprave, tako da su svi isti.harry_90 je napisao/la: Al jbg ne trebas se ovako izrazavat,nisu oni krivi sto neces moci na Grbavicu pratit mec
sta je bilo kad si se probudioElektrika je napisao/la:Drago mi je što neću gledati mnogo ružan stadion.
GAMAD!
Ali skontaj sta ce poslije derbija biti......dzelaludine,amare svaka vam cast, vama na dusu sve sto se bude desavalogavran je napisao/la:Ko hoće da gleda utakmicu bujrum,kupi kartu povedi djecu i na sjever,nece se nikome nista ruzno desiti.Elektrika je napisao/la:Ne znam koliko su krivi ali samo znam da čitajući njihove postove oni podržavaju odluku svoje uprave, tako da su svi isti.harry_90 je napisao/la: Al jbg ne trebas se ovako izrazavat,nisu oni krivi sto neces moci na Grbavicu pratit mec
Svakako cemo dobiti ali bi veci merak bio da dodju i oni da ih mezimo.