FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Batistuta
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Batistuta » 22 okt 2010, 15:46

gavran je napisao/la:Idemo i mi na kosevo,jeftinije je,(dinar po dinar palača) ;)
Pa to i jeste vaša filozofija,vama je svaka cijene karte iznad 5 km bojkot :lol: inače vi ste poznati kao privrženi svome klubu,svako gostovanje vas redovno ode od 50-100 a nekad i 30 u Banja Luku,a svako drugo gostovanje bojkotujete zbog cijene karte,to su pravi navijači :roll:

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 22 okt 2010, 15:46

Ljudi nije posteno ovo sto se radi Pitarima,evo ja sam za da im damo pola "mog" juga a moze i cijeli ako hoce.....do njih je :))))

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 22 okt 2010, 15:50

I jedni i drugi su krivci za ovo, iako ne podjednako. Zujo je lijepo rekao da navijaci Sarajeva mogu slobodno doci, kupiti karte za Sjever i biti pomijesani sa Zeljinim navijacima. Medjutim, ljudi se ne usudjuju (ili se jako malo njih usudjuje) na takav potez jer je atmosfera vrlo uzarena i potencijalno opasna, a takvom su je ucinile obje grupe, koje su sa svojim nepromisljenim potezima postale ustvari rusioci institucije derbija.
Blekic, naravno, vec u prvoj izjavi najavljuje neku osvetu. :roll:
Ipak, predvidjena mjesta ostaju da cekaju navijace Sarajeva koji ce, nadam se, popuniti bar taj dio sjeverne tribine. Bar starija raja, jer ako nema navijaca oba tima...

Da ne bih samo o navijacima, sto se tice same utakmice, kopirat cu svoj post od prije nekoliko dana:

Sehic i Hamzic otprilike slicni golmani, znaju ponekad napraviti kiks.
Na bekovskim pozicijama je, po meni, Sarajevo bolje. Muharemovic definitivno igrac za jacu ligu, Arsenijevic jako dobar, i smatram da je to najjaci bekovski par u ligi. S druge strane, Radovanovic dosta dobar, dok mi je Markovic malo "tanak".
Gledajuci stopere, Kerla donosi prevagu na Zeljinu stranu. Bolji, jaci i spremniji od Torlaka i odbojkasa.
Culum-Svraka-Zeba vs Dzakmic-Handzic-Hamzagic u srcu terena. Oni su bolji u trkackom dijelu, dok je Zeljo sa Zebom tehnicki bolji, sa raznovrsnijim rjesenjima. Culum kritican, bez obzira na danasnji gol.
Na krilnim pozicijama je Zeljo najjaci u ligi, iako je Beslija vidno sporiji nego prije nekoliko godina. Kojasevic opasan, a tu je jos superbrzi Vucina :P . Nije mi jasno kako je on stalno u prvom sastavu, ali dobro, nemaju boljeg.
Realizacija katastrofalna i kod jednih i kod drugih, tu se ne zna ko je gori. Napadaci u bazen ne mogu ubaciti. Ali, zato Lazar nosi dvojicu, a Jahovic samo jednog. :lol:
O Amaru ne treba trositi rijeci, dok Mirza po meni ne radi lose svoj posao, bez obzira na stil odijevanja i misljenje njihovih navijaca da bi ga trebalo smijeniti.

Sve u svemu, znamo ko je bolji. Zeljina sansa bi mogao biti odbojkas, iako, kazu, ima nezgodan servis. :lol:
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 22 okt 2010, 15:54

Cestitke, da li vam je sada jasno koji ste vi hadalji, i ko vama drzi konce.....drago mi je samo sto ce cijela BiH vidjeti koji ste jadovi.....
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 22 okt 2010, 15:57

Gigant je napisao/la:Cestitke, da li vam je sada jasno koji ste vi hadalji, i ko vama drzi konce.....drago mi je samo sto ce cijela BiH vidjeti koji ste jadovi.....
Zapravo, sasvim obratno.
Cijela država ce vidjeti kakvi ste navijaci, ostavljate u vjecitom derbiju svoj klub na cijedilu a moglo vas doci 3.000 koliko ste dobili ulaznica.
Citava država vam se smije poslije ovog cirkusa :!: :!: napravili ste sami od sebe cirkusante.

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 22 okt 2010, 16:00

Mandrak je napisao/la:
Gigant je napisao/la:Cestitke, da li vam je sada jasno koji ste vi hadalji, i ko vama drzi konce.....drago mi je samo sto ce cijela BiH vidjeti koji ste jadovi.....
Zapravo, sasvim obratno.
Cijela država ce vidjeti kakvi ste navijaci, ostavljate u vjecitom derbiju svoj klub na cijedilu a moglo vas doci 3.000 koliko ste dobili ulaznica.
Citava država vam se smije poslije ovog cirkusa :!: :!: napravili ste sami od sebe cirkusante.
I jos ce placati 3 KM za LED na Kosevu :lol:
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

Gigant
Kontakt:

Post Postao/la Gigant » 22 okt 2010, 16:00

Mandrak je napisao/la:
Zapravo, sasvim obratno.
Molim te objasni mi gdje ce stati tih 3000 navijaca, ali molim te budi realan i objasni mi......znaci za ono sto ste vi predvidjeli, djelic sjevera, i cijeli "istok" ne moze stati ni 1500....pa nije niko budala
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 22 okt 2010, 16:00

Pa ko..u jedan kako ce 3000 ljudi stati u zdenku i na onaj pokusaj od tribine istok ?

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 okt 2010, 16:01

Batistuta je napisao/la:Pa poderi sa istoka kad si navijač.
Hvala ti što priznaš deranje.Ne znam čemu strah ako nas dođe 4000 a vas bude 8000 npr :D Pa eto i na Koševu kada je sve ravnopravno opet vam je derancija,samo slikate i snimate,malo se potučete između sebe i to je vaš derbi.Ljudi ovo je skrnavljenje,ako sada krene ovim smijerom to će ići u nedogled.Zdenka nije uslovna za broj navijača koji se tu nakrca,pa provocira se neka tragedija ,to nije vrijedno :idea:[/quote]
SMISAO SVEGA JE DA SARAJEVO NIJE PLATILO NI ONE STOLICE KOJE SU POLUPALI NJIHOVI NAVIJACI A BILI SU DUZNI JOS PRIJE DVIJE GODINE!!!
U upravi Zelje ne zele ponovo sebi nabijati troskove kratko i jasno.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 22 okt 2010, 16:02

1921 je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:
Zapravo, sasvim obratno.
I jos ce placati 3 KM za LED na Kosevu :lol:
A to je posebna prica ;) ...ovo je sve vec od ranije izrežirano od strane bradatog predsjednika i njihovog udruženja ,samo što ovce još ne kontaju.
Bleki ce profitirati opet, u nedjelju ce im otvoriti sjever koševa ,upaliti im LED, naravno upad je 3 KM.
Zadovoljno ce trljati ruke, dok bekani navijaju u LED ekran.
Majstorija, mora se priznati.

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 22 okt 2010, 16:03

Gigant je napisao/la:
Molim te objasni mi gdje ce stati tih 3000 navijaca, ali molim te budi realan i objasni mi......znaci za ono sto ste vi predvidjeli, djelic sjevera, i cijeli "istok" ne moze stati ni 1500....pa nije niko budala
Stanite krkace jedan na drugoga.
Zadnja izmjena: 1921, dana/u 22 okt 2010, 16:03, ukupno mijenjano 1 put.
tamo je sve što je moje.

Har3
Kontakt:

Post Postao/la Har3 » 22 okt 2010, 16:03

Steta, dugo se cekalo na ovaj derbi, gdje obje ekipe igraju relativno dobro, gdje su obje u vrhu tabele, i opet se pravite nesto pametni i stalno serete. Ko vas ****, vasi su igraci svakako navikli da igraju bez navijaca.

Keenan.-
Kontakt:

Post Postao/la Keenan.- » 22 okt 2010, 16:04

A vi niste jadovi?
Kad vam tim igra lose unistavate stadion i ostavljate na cjedilu svoje igrace pred najveci derbi u BiH iako nemate nekog opravdanja za to nego samo izmisljate gluposti da biste sebe opravdali.
Idite na Kosevo i platite 3km,pa nek se vasa uprava malo organizuje pa nadje kakvu livadu,malo je uredi od tih para i eto vam investicije pa krsite livade i pasnjake a Gradski stadion Kosevo ostavite Vrbanjusi koja sigurno vise zasluzuje da igra na njemu od vas.
FK Željezničar
Chelsea FC

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 22 okt 2010, 16:04

gollum je napisao/la:I jedni i drugi su krivci za ovo
Sudija, mislim da vaša presuda o tome ko je kriv, nema veliki značaj.
Apsolutno se ne slažem sa Vašom konstatacijom...
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 22 okt 2010, 16:05

Mandrak je napisao/la:
Zapravo, sasvim obratno.
Jel to imas amneziju. Pa o bojkotu smo od vas naucili. Brzo nesto zaboravljas...a evo, frisko iz Lukavice prije 20 dana !!
I fol se nama drzava smije ..ma haj SEDAM ALEJKUM !!!

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 22 okt 2010, 16:05

nime_tm87 je napisao/la:bravo UPRAVA, ovako i treba kiticama, prpa im pa ... :lol: :lol: :lol:
Nije samo uprava, sigurnosni plan je napravio MUP kantona to je jako tesko promjeniti cak i da je nasa uprava i odlucila dugacije.
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 22 okt 2010, 16:06

slika
tamo je sve što je moje.

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 22 okt 2010, 16:06

FCS-FCS je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:
Zapravo, sasvim obratno.
Jel to imas amneziju. Pa o bojkotu smo od vas naucili. Brzo nesto zaboravljas...a evo, frisko iz Lukavice prije 20 dana !!
I fol se nama drzava smije ..ma haj SEDAM ALEJKUM !!!
Utopli se dobro u nedjelju kad pođeš na koševo da daš podršku preko LED ekrana.
I da, ne zaboravi ponijeti 3 KM za ulaz na tribini...nema džabe kod Blekija :lol: :mrgreen:
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 22 okt 2010, 16:07, ukupno mijenjano 1 put.

endem_
Kontakt:

Post Postao/la endem_ » 22 okt 2010, 16:06

Kako ih nije stid da daju 1500 mjesta navijacima na onu istocnu tribinu koja nema licencu, kakav je ovaj cumez od stadiona, pa bolji ima pola klubova u BIH
Pazza Inter Amala

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 22 okt 2010, 16:07

AYAN je napisao/la:
gollum je napisao/la:I jedni i drugi su krivci za ovo
Sudija, mislim da vaša presuda o tome ko je kriv, nema veliki značaj.
Apsolutno se ne slažem sa Vašom konstatacijom...
Ne mozes mi vaditi dijelove recenice iz konteksta. Procitaj cijeli post.
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.