Pa to i jeste vaša filozofija,vama je svaka cijene karte iznad 5 km bojkotgavran je napisao/la:Idemo i mi na kosevo,jeftinije je,(dinar po dinar palača)![]()

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Pa to i jeste vaša filozofija,vama je svaka cijene karte iznad 5 km bojkotgavran je napisao/la:Idemo i mi na kosevo,jeftinije je,(dinar po dinar palača)![]()
Zapravo, sasvim obratno.Gigant je napisao/la:Cestitke, da li vam je sada jasno koji ste vi hadalji, i ko vama drzi konce.....drago mi je samo sto ce cijela BiH vidjeti koji ste jadovi.....
I jos ce placati 3 KM za LED na KosevuMandrak je napisao/la:Zapravo, sasvim obratno.Gigant je napisao/la:Cestitke, da li vam je sada jasno koji ste vi hadalji, i ko vama drzi konce.....drago mi je samo sto ce cijela BiH vidjeti koji ste jadovi.....
Cijela država ce vidjeti kakvi ste navijaci, ostavljate u vjecitom derbiju svoj klub na cijedilu a moglo vas doci 3.000 koliko ste dobili ulaznica.
Citava država vam se smije poslije ovog cirkusa![]()
napravili ste sami od sebe cirkusante.
Molim te objasni mi gdje ce stati tih 3000 navijaca, ali molim te budi realan i objasni mi......znaci za ono sto ste vi predvidjeli, djelic sjevera, i cijeli "istok" ne moze stati ni 1500....pa nije niko budalaMandrak je napisao/la:Zapravo, sasvim obratno.Gigant je napisao/la:Cestitke, da li vam je sada jasno koji ste vi hadalji, i ko vama drzi konce.....drago mi je samo sto ce cijela BiH vidjeti koji ste jadovi.....
Cijela država ce vidjeti kakvi ste navijaci, ostavljate u vjecitom derbiju svoj klub na cijedilu a moglo vas doci 3.000 koliko ste dobili ulaznica.
Hvala ti što priznaš deranje.Ne znam čemu strah ako nas dođe 4000 a vas bude 8000 nprBatistuta je napisao/la:Pa poderi sa istoka kad si navijač.
A to je posebna prica1921 je napisao/la:I jos ce placati 3 KM za LED na KosevuMandrak je napisao/la:Zapravo, sasvim obratno.Gigant je napisao/la:Cestitke, da li vam je sada jasno koji ste vi hadalji, i ko vama drzi konce.....drago mi je samo sto ce cijela BiH vidjeti koji ste jadovi.....
Stanite krkace jedan na drugoga.Gigant je napisao/la:
Molim te objasni mi gdje ce stati tih 3000 navijaca, ali molim te budi realan i objasni mi......znaci za ono sto ste vi predvidjeli, djelic sjevera, i cijeli "istok" ne moze stati ni 1500....pa nije niko budala
A vi niste jadovi?Gigant je napisao/la:Cestitke, da li vam je sada jasno koji ste vi hadalji, i ko vama drzi konce.....drago mi je samo sto ce cijela BiH vidjeti koji ste jadovi.....
Sudija, mislim da vaša presuda o tome ko je kriv, nema veliki značaj.gollum je napisao/la:I jedni i drugi su krivci za ovo
Jel to imas amneziju. Pa o bojkotu smo od vas naucili. Brzo nesto zaboravljas...a evo, frisko iz Lukavice prije 20 dana !!Mandrak je napisao/la:Zapravo, sasvim obratno.Gigant je napisao/la:Cestitke, da li vam je sada jasno koji ste vi hadalji, i ko vama drzi konce.....drago mi je samo sto ce cijela BiH vidjeti koji ste jadovi.....
Nije samo uprava, sigurnosni plan je napravio MUP kantona to je jako tesko promjeniti cak i da je nasa uprava i odlucila dugacije.nime_tm87 je napisao/la:bravo UPRAVA, ovako i treba kiticama, prpa im pa ...![]()
![]()
Utopli se dobro u nedjelju kad pođeš na koševo da daš podršku preko LED ekrana.FCS-FCS je napisao/la:Jel to imas amneziju. Pa o bojkotu smo od vas naucili. Brzo nesto zaboravljas...a evo, frisko iz Lukavice prije 20 dana !!Mandrak je napisao/la:Zapravo, sasvim obratno.Gigant je napisao/la:Cestitke, da li vam je sada jasno koji ste vi hadalji, i ko vama drzi konce.....drago mi je samo sto ce cijela BiH vidjeti koji ste jadovi.....
I fol se nama drzava smije ..ma haj SEDAM ALEJKUM !!!
Ne mozes mi vaditi dijelove recenice iz konteksta. Procitaj cijeli post.AYAN je napisao/la:Sudija, mislim da vaša presuda o tome ko je kriv, nema veliki značaj.gollum je napisao/la:I jedni i drugi su krivci za ovo
Apsolutno se ne slažem sa Vašom konstatacijom...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.