Igokea

Moderatori/ce: CashMan,nerminh74,ultrasstyle_tz

kelecevic
Kontakt:

Re: Igokea

Post Postao/la kelecevic » 31 mar 2009, 22:46

nerminh74 je napisao/la:
kelecevic je napisao/la:Igokea-Borac nektar 86-72.Igrac utakmice Vuksanovic-Igokea 23poena
snagu igoke cemo vidjeti u subotu u mostaru
Ma sigurno dobijaju Zrinjski.

BrigateBL
Kontakt:

Post Postao/la BrigateBL » 01 apr 2009, 12:17

Igokea je dobiola Borac ali nije igrala nista posebno...
Kestl je usao u probleme sa licnim protiv Adamovica i Feketa sto je smijesno, sta ce biti protiv jacih igraca
Vuksanovic je iskoristio svoje iskustvo protv mladih igraca borca sve ostalo je bilo lose... tek protiv Zrinjskog ce se vidjeti prava snaga ove ekipe
NISU NAS SLOMILE OVE TESKE GODINE...

Dragan-BL
Kontakt:

Post Postao/la Dragan-BL » 01 apr 2009, 14:26

Par detalja sa sinoćnje utakmice između Igokee i Borca:ne znam da li je još neko gledao snimak na RTRS,ali ne mogu a da ne pomenem one životinjske urlike kada Borčev igrač izvodi bacanja.Ako je to njihov način podrške svom klubu,onda je to jako jadno i primitivno...
Takođe,većim dijelom utakmice publika sjedi kao da je došla u pozorište.Nikakve radosti kad im ekipa postigne koš,nikakvog aplauza podrške,svi sjede kao da je sahrana.**** ti publiku koja se naloži samo kad dođe sarajevska Bosna koja je za Krimokeu institucija.
Draže mi je da Bosna,koja ima istoriju i tradiciju,osvoji prvenstvo nego klub koji je prvobitno napravljen za potrebe lokalnog stanovništva i onda im u klub uđe jedan traktorista za kojeg se zna kako je došao do svog bogatstva i oni umisle da su jači od Boston Seltiksa.
Na kraju moram reći samo jedno:čisto sumnjam da će Krimosi osvojiti titulu jer smatram da su imali znatno jači tim kad su im igrali Koprivica,Stefanović,Bulatović i ostali nego sada.
' ": ' $ " " ' $ $ $ је " ? &...

Е ' '...

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 01 apr 2009, 17:29

Dragan-BL je napisao/la:Par detalja sa sinoćnje utakmice između Igokee i Borca:ne znam da li je još neko gledao snimak na RTRS,ali ne mogu a da ne pomenem one životinjske urlike kada Borčev igrač izvodi bacanja.Ako je to njihov način podrške svom klubu,onda je to jako jadno i primitivno...
Takođe,većim dijelom utakmice publika sjedi kao da je došla u pozorište.Nikakve radosti kad im ekipa postigne koš,nikakvog aplauza podrške,svi sjede kao da je sahrana.****š ti publiku koja se naloži samo kad dođe sarajevska Bosna koja je za Krimokeu institucija.
Draže mi je da Bosna,koja ima istoriju i tradiciju,osvoji prvenstvo nego klub koji je prvobitno napravljen za potrebe lokalnog stanovništva i onda im u klub uđe jedan traktorista za kojeg se zna kako je došao do svog bogatstva i oni umisle da su jači od Boston Seltiksa.
Na kraju moram reći samo jedno:čisto sumnjam da će Krimosi osvojiti titulu jer smatram da su imali znatno jači tim kad su im igrali Koprivica,Stefanović,Bulatović i ostali nego sada.
Isto ratmisljaju i navijaci Bosne!
Bosni je drazi Borac jer ima historiju i rezultate iza sebe,na kraju krajeva dolazi iz ozbiljnog grada koji voli sport ,a ne Igokea ili kako je vec ti nazivas,klub koji ide po Doboju i okolnim selima kako bi doveli navijace u dvoranu,ili neku djecicu kojoj plate sendvic i prevoz a zauzvrat trebaju urlati ko u srednjovjekovnim zanosima!
Borac je prosle godine dva puta pobjedio Bosnu u Skenderiji i oba puta su nagradjeni aplauzom,zasto? Jer su se momacki borili ,ginuli za svaku loptu,nisu se predavali do samog kraja i zasluzeno pobjedili! Sarajevska publika je kosarkase Borca ispratila gromoglasnim aplauzom! A Borac je zauzvrat pobjedio i Igokeu u Banja Luci i na taj nacin pomogao Bosni da ima prednost domaceg parketa u finalnim utakmicama,nakon cega je Bosna furiozno osvojila titulu! Igokea ima istant ekipu koju je veoma tesko uigrati i to je sigurno njihov najveci problem!
Jos nesto,smjesno je da je Igokea jedini klub u Evropi kojoj pare nisu problem! a svako normalan zna i zasto!

baggio
Kontakt:

Post Postao/la baggio » 01 apr 2009, 17:55

Ma jesu pare problem samo što se to još ne vidi.

kelecevic
Kontakt:

Post Postao/la kelecevic » 04 apr 2009, 19:51

mnogo smo jaki.pobjeda igosa 85-84

adnan24
Kontakt:

Post Postao/la adnan24 » 04 apr 2009, 19:55

kelecevic je napisao/la:mnogo smo jaki.pobjeda igosa 85-84

Ma svaka cast Igokei-pobjedili su mocni Zrinjski sa velikih 1 poen razlike-fantasticno

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 04 apr 2009, 19:56

Igokea na jedvite jade pobjedila sa pola kosa razlike! Zrinjski 2 sekunde prije kraja promasio dva slobodna bacanja! Sta reci,osim da Igokea nema ekipu koja je bolja od Sirokog! Sada je svima jasno da istanst ekipa u ovoj ligi nema snage da ode do kraja! Bosna i Siroki u finalu,sada je to vec svima jasno!

kelecevic
Kontakt:

Post Postao/la kelecevic » 04 apr 2009, 20:01

bosnas_ je napisao/la:Igokea na jedvite jade pobjedila sa pola kosa razlike! Zrinjski 2 sekunde prije kraja promasio dva slobodna bacanja! Sta reci,osim da Igokea nema ekipu koja je bolja od Sirokog! Sada je svima jasno da istanst ekipa u ovoj ligi nema snage da ode do kraja! Bosna i Siroki u finalu,sada je to vec svima jasno!
Vidjecemo kako ce bosna proci u mostaru.

košarkaš
Kontakt:

Post Postao/la košarkaš » 04 apr 2009, 22:36

kelecevic je napisao/la:
bosnas_ je napisao/la:Igokea na jedvite jade pobjedila sa pola kosa razlike! Zrinjski 2 sekunde prije kraja promasio dva slobodna bacanja! Sta reci,osim da Igokea nema ekipu koja je bolja od Sirokog! Sada je svima jasno da istanst ekipa u ovoj ligi nema snage da ode do kraja! Bosna i Siroki u finalu,sada je to vec svima jasno!
Vidjecemo kako ce bosna proci u mostaru.
Bosna će najlakše popbijedit zrinjskog od svih, samo zbog jednog igrača,a taj se zove Šehović!!!!!! Taktika bi trebala biti, nek vukoičić stavi šehovića na sesaru i pobjeda je sigurna!!!!!!

inače odgledao sam tekmu zrinjski-igokea, i ta igokea me uopće nije impresionirala, uopće nisu nešto jaki!!!!!

bosnas_
Kontakt:

Post Postao/la bosnas_ » 04 apr 2009, 22:53

Igokea je bez obzira na sve tri pobjede u Ligi 8,po meni jedno veliko razocarenje,uopste nisu jaki kako se mislilo,imaju prestaru i presporu ekipu u kojoj pola igraca nema nikakav drugi motiv osim materijalnog!
U Mostaru su imali dosta srece,Zrinjski je izgubio zahvaljujuci prevelikom respektu gostiju!
Sto se tice Bosne,mislim da ako do kraja budu igrali kao protiv Slobode,titula je nadohvat ruke! Sa pola snage smo razbili Slobodu,koja je kvaliteta Igokee,Sirokog i Zrinjskog!

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 04 apr 2009, 23:05

bosnas_ je napisao/la:Igokea je bez obzira na sve tri pobjede u Ligi 8,po meni jedno veliko razocarenje,uopste nisu jaki kako se mislilo,imaju prestaru i presporu ekipu u kojoj pola igraca nema nikakav drugi motiv osim materijalnog!
U Mostaru su imali dosta srece,Zrinjski je izgubio zahvaljujuci prevelikom respektu gostiju!
Sto se tice Bosne,mislim da ako do kraja budu igrali kao protiv Slobode,titula je nadohvat ruke! Sa pola snage smo razbili Slobodu,koja je kvaliteta Igokee,Sirokog i Zrinjskog!
sjeti se sada sta sam ti ja pricao citavu sezonu.
You are someone else I am still right here

blazz
Kontakt:

Post Postao/la blazz » 06 apr 2009, 10:03

ima još puno da se igra al mislim da Igokea slijedeće sezone ide u NLB sa Bosnom
teško će Široki i ostali klubovi parirati njima, pogotovo Bosni
omjer u ligi 13 govori da su bolji od ostalih još su po meni najbolji posao odradili sa pojačanjima
nisu puno mjenjali i doveli su preiskusnog Castle-a koji se lako može prilagoditi
vidim neki misle da je Zrinjski dječija ekipa pa kontaju da je lako pobjediti u Mostaru
Zrinjski je imao četiri pobjede više od Širokog u ligi 13
Široki se bolje pojačao za ovu završnicu al tu su oni negdje

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 06 apr 2009, 10:31

blazz je napisao/la:ima još puno da se igra al mislim da Igokea slijedeće sezone ide u NLB sa Bosnom
teško će Široki i ostali klubovi parirati njima, pogotovo Bosni
omjer u ligi 13 govori da su bolji od ostalih još su po meni najbolji posao odradili sa pojačanjima
nisu puno mjenjali i doveli su preiskusnog Castle-a koji se lako može prilagoditi
vidim neki misle da je Zrinjski dječija ekipa pa kontaju da je lako pobjediti u Mostaru
Zrinjski je imao četiri pobjede više od Širokog u ligi 13
Široki se bolje pojačao za ovu završnicu al tu su oni negdje
Igokea uopce nije jaka..imali su samo vise sreće u Mostaru i Sesara koji je sve za njih u zadnjoj cet. uradio..Castle nista specijalno..Taylor je najbolji i dalje..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 06 apr 2009, 11:40

castle i mckasskil su po meni malo previse preiskusni hahaha

Dragan-BL
Kontakt:

Post Postao/la Dragan-BL » 07 apr 2009, 19:01

?,% ово " :D

Е ' '...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 07 apr 2009, 19:06

Dragan-BL je napisao/la:?,% ово " :D
sad ce ti reci vidjecemo kako ce te se vi provesti u mejdanu hahah

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 07 apr 2009, 19:09

Dobra utakmica, sloboda ih slomila u zavrsnici, pokazali su da su kuci uno bolji nego na gostovanjima, igokea nakon mostara dozivjela poraz iako je vodila 14 razlike, sve u svemu lijepa utamica.

Dragan-BL
Kontakt:

Post Postao/la Dragan-BL » 07 apr 2009, 19:12

fera je napisao/la:
Dragan-BL je napisao/la:?,% ово " :D
sad ce ti reci vidjecemo kako ce te se vi provesti u mejdanu hahah
& $ се " ?,$ " је % су " " ?," за " поразе,не ' $ ? ".А $ % ' у $ " % пуно,то је & $ ?...

Е ' '...

BH_Dragon
Kontakt:

Post Postao/la BH_Dragon » 07 apr 2009, 19:14

igosi igosi,izgleda da ste loše ulagali ove godine,al imati +15 i izgubiti sa 12 razlike na kraju,nešto tu ne štima . . .
:lol: :lol: :lol: ,no šalu na stranu,naletili ste na kvalitetnijeg protivnika koji je znao šta hoće,osobno sam došo sa utakmice,mumi je na svoje igraće galamio,gotovo ih bio istuko do gole kože,tako da su jednostavno u trećoj i četvrtoj letjeli po parketu kao avioni 8-)

Odgovori

Natrag na “Bh. košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.