Ako su prosla 24 sata javi se na facebooku na njihovu stranicu i uslikaj tiket.Meni su tako isplatili zadnji put.diplomatija je napisao/la:Da li neko ima neku informaciju za utakmicu lece-acoli, kad ce se igrati ponovo, premier mi jos nista ne da, nema kvote 1
Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
!
- diplomatija
- Kontakt:
znaci 24 sata bi trebala proci, negdje sam nesto vidio 48, u 9 im saljem poruku, hvalabambus je napisao/la:Ako su prosla 24 sata javi se na facebooku na njihovu stranicu i uslikaj tiket.Meni su tako isplatili zadnji put.diplomatija je napisao/la:Da li neko ima neku informaciju za utakmicu lece-acoli, kad ce se igrati ponovo, premier mi jos nista ne da, nema kvote 1
Mislim da će ti obračunati sutra ujutro, kad bude jasno da neće sutra igrati. Takvo je moje iskustvo.diplomatija je napisao/la:znaci 24 sata bi trebala proci, negdje sam nesto vidio 48, u 9 im saljem poruku, hvalabambus je napisao/la:Ako su prosla 24 sata javi se na facebooku na njihovu stranicu i uslikaj tiket.Meni su tako isplatili zadnji put.diplomatija je napisao/la:Da li neko ima neku informaciju za utakmicu lece-acoli, kad ce se igrati ponovo, premier mi jos nista ne da, nema kvote 1
Ja sam nakon 24 h poslao poruku i legle mi pare,trebalo bi i tebi..Nista,sretno...diplomatija je napisao/la: znaci 24 sata bi trebala proci, negdje sam nesto vidio 48, u 9 im saljem poruku, hvala

P.S dodaj da kladionica trpi,do sad se moglo odigrat 15 tiketa

!
Upravo tako, ja odigro Brighton - Watford oba daju go, ono 0:0.LittleCule je napisao/la:Sigurica je jedino da ćemo past na nešta danassemcho je napisao/la:ima li kakvih sigurica danas?
Ovaj Championship je čudo. Kako će Leeds da ide dalje kad nemogu Norwich da pobijede
- LittleCule
- Kontakt:
Ogavan dan, kiksaju svi od reda, zlo jedno nevidjeno!semcho je napisao/la:Upravo tako, ja odigro Brighton - Watford oba daju go, ono 0:0.LittleCule je napisao/la:Sigurica je jedino da ćemo past na nešta danassemcho je napisao/la:ima li kakvih sigurica danas?
Mes Que Un Club ● Visça Barça ● Visça Catalunya
Onaj konj Giron me sjebo za 650 ojri. Al nema veze naskido sam argentinaca. SL nezavisno iksa na 100 listica iz x u x. To ko nije vidio da je iks nema pojma o kladjenju.
Ima sad para dok je gauchosa. I da se detroitu nayebem majke usto jutros i na tenane provjeravam jedno po jedno doso nhl dosli gauchosi underi charlotte doso dallas i njih zadnje reko 25 razlile kad sam zaspo i nisam mogo da ne dernem 600 bogova na sabah zori ranoj! 

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
Imal ko na wwinu 3,4 km ,saljem kredit?
Hajde Porto. 

Znaci cekam Lou Williams preko 20,5 za 50e i ima lik 18 koseva i ovaj ga sad vadi pa zasto 

- kladionicar03
haha i ja samo njega cekam nmg da vjerujem,nadajmo se da ce opet uci u igrironaldo99 je napisao/la:Znaci cekam Lou Williams preko 20,5 za 50e i ima lik 18 koseva i ovaj ga sad vadi pa zasto

Jel ista granica 20,5?kladionicar03 je napisao/la:haha i ja samo njega cekam nmg da vjerujem,nadajmo se da ce opet uci u igrironaldo99 je napisao/la:Znaci cekam Lou Williams preko 20,5 za 50e i ima lik 18 koseva i ovaj ga sad vadi pa zasto
Znqci samo nek udje ubaci tricu i nek ide sjesti

Ni porto 2+ kad čekaš ne može proći kad treba za pare...
nema potpisa
dodje li cacuta, ranicu se
kuknjava .... jos se 10 minuta mislim izmedju tatuma i morrisa i naravno odaberem pogresnog. oo boze

p.s. pozdrav za staru raju.....

p.s. pozdrav za staru raju.....
Zadnja izmjena: reeds, dana/u 04 feb 2019, 00:35, ukupno mijenjano 2 puta.
- kladionicar03
nek ubaci 22 i svi sretni ako uopste udje u igri vidjet cemoronaldo99 je napisao/la:Jel ista granica 20,5?kladionicar03 je napisao/la:haha i ja samo njega cekam nmg da vjerujem,nadajmo se da ce opet uci u igrironaldo99 je napisao/la:Znaci cekam Lou Williams preko 20,5 za 50e i ima lik 18 koseva i ovaj ga sad vadi pa zasto
Znqci samo nek udje ubaci tricu i nek ide sjesti

Tesko da ce uci, poceo je ubacivate ove bez minuta 

- kladionicar03
preksinoc mi lou donio pare pa se ne mogu ljutit inace ...ronaldo99 je napisao/la:Tesko da ce uci, poceo je ubacivate ove bez minuta

Mah treba se ljutiti, koji klinac ga izvadi nakon minut igre u zadnjoj 1/4, a taman brat zaredao 8 poena ja sav sretan biokladionicar03 je napisao/la:preksinoc mi lou donio pare pa se ne mogu ljutit inace ...ronaldo99 je napisao/la:Tesko da ce uci, poceo je ubacivate ove bez minuta![]()

- kladionicar03
jest manje je igrao nego inace,trebao ga makar jos 5-6 min da ga drzi u igri,rano se predao debil.i ja sam mislio da ce glat prebacit ali nisam racunao na kretena trenera.ma preksinoc i sinoc sam na nba uzeo oko 150 KM zato se ne ljutim bas,zao mi vise sto sam prosao sve fudbal,trebao sam bez nba ovaj listic s uplatom 5-6 KM i zdravo,toga mi jedino zao,bit ce drugi put bolje 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.