KriskaKruha je napisao/la:

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
KriskaKruha je napisao/la:
Ok.i hvala za informacijeEvander je napisao/la:5* je jako sirok pojam za hotele u Antaliji. Od lux hotela, do smeca u koje ne bih dzaba isao. Ovaj gdje su vasi, pripada Sentido grupaciji hotela, koji su ok, ali nisu nikakav luksuz.svrakino1921 je napisao/la:Hotel s pet zvjezdica
A vidim, letite lowcosterom Pegasusom, koji ima zntno losije konekcije i uslugu od Turkisha. I naravno, mnogo je jeftiniji
Samo skromnoEvander je napisao/la:5* je jako sirok pojam za hotele u Antaliji. Od lux hotela, do smeca u koje ne bih dzaba isao. Ovaj gdje su vasi, pripada Sentido grupaciji hotela, koji su ok, ali nisu nikakav luksuz.svrakino1921 je napisao/la:Hotel s pet zvjezdica
A vidim, letite lowcosterom Pegasusom, koji ima zntno losije konekcije i uslugu od Turkisha. I naravno, mnogo je jeftiniji
Svrakinosvrakino1921 je napisao/la:Ok.i hvala za informacijeEvander je napisao/la:5* je jako sirok pojam za hotele u Antaliji. Od lux hotela, do smeca u koje ne bih dzaba isao. Ovaj gdje su vasi, pripada Sentido grupaciji hotela, koji su ok, ali nisu nikakav luksuz.svrakino1921 je napisao/la:Hotel s pet zvjezdica
Ne znam ja ni kakav je hotel sa 2 zvjezdice
Znas ja sam iz Svrakina
Ma sta ces od Štrumfa drugo ocekivati...Odmah je preprodao i sad place po PDF ovuda...Jos i mu za sicu to uradio,znajuci u kakvoj su gabuli i ko ih vodi...KriskaKruha je napisao/la:Ko fol on neki vjernik, a eto vidis kako je bezobrazan. Moju lehvu dao drugome i jos bi neke pare da mu se vrateVanja8 je napisao/la:I treba da vratis lehvu,Štrumfu,čovjek ti je posteno uradio,ako nisi zadovoljan vrati je...![]()
To dovoljno govori o njimaPenaltiky je napisao/la:preprodaje lehve sram ga bilo, a pojedini lehve u kontejner bacajua ja bar isporucim lehve. e sad sto nisu bas original, to je drugi par cipela. pa ne mora svaka lehva biti na arapskom jeziku. Uostalo, mozda sam ja samo preveo sa arapskog na nas, i na onima originalima pise FK SARAJEVO 1946, samo na njihovom jeziku
Pa kad mogu lehve preprodavati,sta dalje da ti pricam,samo Hadžija je mala maca za Amawa...Penaltiky je napisao/la:Hadžijina biznis škola, ko kad dovedu igrača, izađe u Dorian Grej, Valter i raskinu
Vanja8 je napisao/la:Pa kad mogu lehve preprodavati,sta dalje da ti pricam,samo Hadžija je mala maca za Amawa...Penaltiky je napisao/la:Hadžijina biznis škola, ko kad dovedu igrača, izađe u Dorian Grej, Valter i raskinu
Ali posteno "Izlehvacen",pa ja nikada od Štrumfa ne bi narucio lehvu,mislim,cuj da mi oni prave lehvu za kucu,a vodi ih covjek cija je životna parola KAMATA I SAMO KAMATA...Penaltiky je napisao/la:Vanja8 je napisao/la:Pa kad mogu lehve preprodavati,sta dalje da ti pricam,samo Hadžija je mala maca za Amawa...Penaltiky je napisao/la:Hadžijina biznis škola, ko kad dovedu igrača, izađe u Dorian Grej, Valter i raskinu
Penaltiky je napisao/la:Vanja8 je napisao/la:Pa kad mogu lehve preprodavati,sta dalje da ti pricam,samo Hadžija je mala maca za Amawa...Penaltiky je napisao/la:Hadžijina biznis škola, ko kad dovedu igrača, izađe u Dorian Grej, Valter i raskinu
Slabo su posljednjih sedmica na ovoj temi </3MocMahale444 je napisao/la:O çafiri
Sta mai pasadvokorak je napisao/la:Slabo su posljednjih sedmica na ovoj temi </3MocMahale444 je napisao/la:O çafiri
MocMahale444 je napisao/la:Sta mai pasadvokorak je napisao/la:Slabo su posljednjih sedmica na ovoj temi </3MocMahale444 je napisao/la:O çafiri
Sta mi radis seceru? Sta pijes veceras?Popio sam zenino prstenje
zlatne burme i drago kamenje
Popio sam toke sa prsiju
sve zbog njenih garavih ociju
Oci njene, kad me pogledaju
madjije mi gore ne trebaju
Kao riiis je on meni ljut </3 Sta ti je covjece?MocMahale444 je napisao/la:**** te secer, stipu se tih gej fazona.
Igras se s brasnom opet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.