Igrač br. 6
Re: Igrač br. 6
Kvrapcu
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
Brojimo sitno do super bowla, 29k za 24h će biti prijatnih 500k razlike
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- BosniaBoston
- Kontakt:
Bit ce milionska razlika,koliko amera prati superbowl...Osim13 je napisao/la:Brojimo sitno do super bowla, 29k za 24h će biti prijatnih 500k razlike
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Live stream odbrojavanje pada carstva uz multiplayer igricu koju igra s nekim kinezom i arapom. Volim te.
- BosniaBoston
- Kontakt:
50k.Nova pobjeda nad ciganima
#Punoljetstvo
Vrijedilo je igrati ovo sra.nje liveBosniaBoston je napisao/la:50k.Nova pobjeda nad ciganima

Kae people really pay for this shit

Izgleda da je on završio svoje u Anderlechtu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Fred Ruten???Raonffa je napisao/la:Izgleda da je on završio svoje u Anderlechtu.

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Možda i on, al' Ogi garant.belosevic28 je napisao/la:Fred Ruten???Raonffa je napisao/la:Izgleda da je on završio svoje u Anderlechtu.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
- Kontakt:
Ogi je nedavno presao u Anderpeht U21 ;kraca;
BosniaBoston je napisao/la:50k.Nova pobjeda nad ciganima
Osim13 je napisao/la:37k
73.5k gospodo, Fortnite je vrijedioBoixosNois1899 je napisao/la:I ja sad kontam. Ali sad će noć u Indiji, za očekivati je da uspori ovaj pad malo.BosniaBoston je napisao/la:Ovakvim ritmom t-series ce ga prestici za 2 sata.Ne moze se cekati superbowl

Valjda ga Marinović pozovebelosevic28 je napisao/la:Ogi je nedavno presao u Anderpeht U21 ;kraca;

-
- Kontakt:
Nek se dogovore Vinko i Robert kome je potrebniji.
89KOsim13 je napisao/la:BosniaBoston je napisao/la:50k.Nova pobjeda nad ciganimaOsim13 je napisao/la:37k73.5k gospodo, Fortnite je vrijedioBoixosNois1899 je napisao/la:I ja sad kontam. Ali sad će noć u Indiji, za očekivati je da uspori ovaj pad malo.BosniaBoston je napisao/la:Ovakvim ritmom t-series ce ga prestici za 2 sata.Ne moze se cekati superbowl![]()
![]()

ganjaju me neki moderatori, do daljnjeg cu se skrivati ovdje 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
90kOsim13 je napisao/la:BosniaBoston je napisao/la:50k.Nova pobjeda nad ciganimaOsim13 je napisao/la:37k89KBoixosNois1899 je napisao/la:I ja sad kontam. Ali sad će noć u Indiji, za očekivati je da uspori ovaj pad malo.BosniaBoston je napisao/la:Ovakvim ritmom t-series ce ga prestici za 2 sata.Ne moze se cekati superbowl![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Osim13 je napisao/la: 73.5k gospodo, Fortnite je vrijedio![]()
![]()
Poslije SuperBowla hladno na milion razlike

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
jesul planirali sta konkretno za SB?
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.