NK Široki Brijeg
-
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Po vidjenom. U prvih 11: matic, enin, franjic, markovic, dino, bilobrk.
Perkovic je bolji od kovacica(stranac)
Eliomar nula
Eliomar nula
Igraj Široki, ti si najbolji !!
E moj Bagaricu takve sanse se lagano zabijaju,pogotovo u derbi susretima neces ih imat puno,previše nonšalancije.
Odlično smo pripremljeni fizički vidi se,idemo dalje
Odlično smo pripremljeni fizički vidi se,idemo dalje

Samo jedno ime
Yebemti pravilo i strance.Moras izbacit ili Franjica il Turcina il Matica ili Pamica
Kakva ce to fina ekipica bit za Europe vec vidim. Ima kombinatorike,slazu se kockice pomalo. Jos da ocemo prestat primat glupe golove
Kakva ce to fina ekipica bit za Europe vec vidim. Ima kombinatorike,slazu se kockice pomalo. Jos da ocemo prestat primat glupe golove

SAMO ŠIROKI!
Franjic nije stranac, al i dalje ce bit tesko iskombinirat sve to, bas ih puno imamo..since1948 je napisao/la:Yebemti pravilo i strance.Moras izbacit ili Franjica il Turcina il Matica ili Pamica
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "
Franjić nije stranac.since1948 je napisao/la:Yebemti pravilo i strance.Moras izbacit ili Franjica il Turcina il Matica ili Pamica
Stranci su Pamić,Matić,Begonja,Turčin,Enin,Eliomar i Kovačić
Bit će tu kartona kartona i ozljeda,kup i prvenstvo,ja se nadam da imamo još 14 utakmica prvenstva i 6 kupa

Turčinu će još malo trebati doziranja,pogotovo po ovim lošijim terenima,a ovaj Kovačić je za mene posljednja opcija za stopera,kiks igrač
Zadnja izmjena: penke, dana/u 03 feb 2019, 17:01, ukupno mijenjano 1 put.
Samo jedno ime
-
- Kontakt:
Bagaric?penke je napisao/la:Franjić nije stranac.since1948 je napisao/la:Yebemti pravilo i strance.Moras izbacit ili Franjica il Turcina il Matica ili Pamica
Igraj Široki, ti si najbolji !!
Bagarić ima BH papire.volimsiroki je napisao/la:Bagaric?penke je napisao/la:Franjić nije stranac.since1948 je napisao/la:Yebemti pravilo i strance.Moras izbacit ili Franjica il Turcina il Matica ili Pamica
Samo jedno ime
-
- Kontakt:
- UstanikSBII
- Kontakt:
Kovačić i Nego ja nisu toliko bitni igrači barem po mom mišljenju lako ćemo bez njih!
DOĐOH VICE UGASIH!?!?!?
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Zadnja klupa SS.ba liga!
Dulce et decorum est pro patria mori.
HKK Široki
Prvenstva: 10 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup 9 x 🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
NK Široki Brijeg
Prvenstva 2 x 🏆🏆
Kup 3 x 🏆🏆🏆
Jel ovo Popovic igrao manje od 10 minuta il nisam dobro vidio?
Pao je i Sheriff, bravo momci
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- Evolve
- Kontakt:
Dobra pobjeda, na momenta jako dobra igra, barem ovo sto sam ja uspio uhvatiti. Penal nam nije dosudjen u prvom pol po meni cist. Idemo dalje.
NK Široki Brijeg
Jel bio prijenos dobar momci? 6h sam na stadionu bio danas hahahah
It's better when it's live
Nije los biohlive je napisao/la:Jel bio prijenos dobar momci? 6h sam na stadionu bio danas hahahah

Dobar prijenos, nije bilo nikakvih problema

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
penke je napisao/la:Nakon ovih 4-5 utakmica,kakvo je vaše mišljenje o Ivanu Eninu?
Koristan igrac, mislim da ce se uklopiti. Radi za ekipu.
Volim te do kraja.96.
volimsiroki je napisao/la:Po vidjenom. U prvih 11: matic, enin, franjic, markovic, dino, bilobrk.
Eliomar nula
Zasto Eliomar nula?? Po sazetku ne bih rekao, dosta je aktivan bio. Asistencija I gol.
Volim te do kraja.96.
Po meni je Enin do sada od ovih novih igraca najvise pokazao. Onaj sastav juce koji ke zapoceo utakmicu mi ne izgleda lose, mozda bi u veunom redu umjesto jednog od trojice veznih stavio nekoga malo kreativnijeg, mozda Babica, mada su i ova trojica dobro odigrali. Imamo odlicnu veznu liniju, krila i bekove, ali neka nam je bog na pomoci na poziciji stopera. Naprijed bi opet stavio Bagarica iako je opet falio par prilika, u odnosu na onog Petrovica koji mi je uzasan. Imamo sirok kadar i moglo bi ovo fino izgledat.
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Ma kakav Bagaric kakav Petrovic,ja bi se obojice rijesio. Nek Juric igra
SAMO ŠIROKI!
Trenutno korisnika/ca: MaroonBjelave, Resolute i 37 gostiju.