FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

Mukiol
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Mukiol » 05 apr 2009, 21:50

Mont0 je napisao/la:Haj'mo Zeljo, ako ces ikada dobiti na strani to je u srijedu. Amin 8-)
Amin :!: :D
mB!

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 06 apr 2009, 09:16

HARIS XXL je napisao/la:pelak potpisao za olimpik,nek mu je sretno u zelji je bio nula...sigurno ce biti veliko pojacanje za olimpik ali ovaj igrac nije za nas(kao i vecina sadasnjih prvotimaca)....
Sad je nula a kad je davao golove bio je igracina, nemoj tako druze.
Najlakse je pljuvati po svemu, ovi sadasnji igraci nisu ni blizu onih 2001. ali ovo je trenutno jedino sto imamo pa reci da oni nisu za Zelju je malo glupo.. Pa ko onda jest za Zelju? Zeljo nema novcanih sredstava za te tvoje iluzije i maste, zivi u sadasnjosti bice ti lakse.
010 ISN'T JUST A CODE

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 06 apr 2009, 10:18

Sta ste se uhvatili te price,stvar je jednostavna,klub nije imao para da ga placa,covjek trazio raskid ugovora,klub mu dao papire,nema tu nikakve filozofije valja/ne valja...
Prekosutra tekma u Posusju,bez Cocalica i Redzepia,a M.Beslija također ima neku povredu ali ce izgleda moci igrati,inace utakmica se igra u 16h... 8-)

Ja volim Želju za njega sve...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 apr 2009, 10:23

bistrikboy je napisao/la:Sta ste se uhvatili te price,stvar je jednostavna,klub nije imao para da ga placa,covjek trazio raskid ugovora,klub mu dao papire,nema tu nikakve filozofije valja/ne valja...
Prekosutra tekma u Posusju,bez Cocalica i Redzepia,a M.Beslija također ima neku povredu ali ce izgleda moci igrati,inace utakmica se igra u 16h... 8-)

Zaboravio si Sehica i on ima 3 zuta :)
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 06 apr 2009, 10:25

miky_hz je napisao/la:
bistrikboy je napisao/la:Sta ste se uhvatili te price,stvar je jednostavna,klub nije imao para da ga placa,covjek trazio raskid ugovora,klub mu dao papire,nema tu nikakve filozofije valja/ne valja...

Zaboravio si Sehica i on ima 3 zuta :)
To je pojacanje :D
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 06 apr 2009, 20:30

Imaju li se gdje slike sa gostovanja u Gradačcu vidjeti, ako je iko slikao od TM.
SAMO ŽELJO

dolina cupova
Kontakt:

Post Postao/la dolina cupova » 06 apr 2009, 22:07

imas na themanacs.org

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 06 apr 2009, 22:11

vidio sam već, hvala :)
SAMO ŽELJO

insider
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la insider » 06 apr 2009, 23:46

SINE je napisao/la:Imaju li se gdje slike sa gostovanja u Gradačcu vidjeti, ako je iko slikao od TM.
Ovdje imaš dosta slika:

http://fkzeljeznicar.com/galerija/index ... G_3580.JPG
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 06 apr 2009, 23:52

zeljo,zeljo moj zeljo :cry: ...lakse dobit 100 na kladionici na marku nego da zeljo dobije u gostima :cry:
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 07 apr 2009, 20:43

Dautbašić poziva delegate da pomognu klubu
Ako neko ima plan kako da Želju izvuče iz krize, neka se odmah prihvati posla, kaže prvi čovjek Skupštine...
07.04.2009. 08:30
Teška finansijska situacija i rastuća kriza u Željezničaru bila je povod da predsjednik Skupštine Bakir Dautbašić za danas zakaže vanrednu sjednicu.
- Kada sam imenovan za predsjednika, obećao sam da ćemo vrlo brzo organizirati tematsku sjednicu na kojoj očekujem da svi delegati daju svoj doprinos u rješavanju izuzetno teške situacije. Također, verificirat ćemo nove članove Predsjedništva kluba - govori Dautbašić.
Iako nije planirano da bude većih potresa, prema Dautbašićevim riječima, svaki član Skupštine ima priliku preuzeti neku od čelnih pozicija u klubu.
- Neka Skupština bude bojno polje za sve. Ako neko ima plan i program kako da Željezničar izvuče iz krize, pozivam ga da se prihvati posla, odmah ćemo ga postaviti na mjesto koje poželi. Mislim da je to najbolji mogući, najdemokratičniji način. Bilo bi izvrsno da neko ponudi konkretnu pomoć ili rješenje. Nadam se da će tako i biti - kaže Dautbašić.
Predsjedništvo Željezničara podnijet će detaljan izvještaj o stanju u klubu, a planirano je i da bude evidentirano koliko tačno svaki član Skupštine doprinosi klubu, pa makar i plaćanjem članarine.

Skupština će biti održana u prostorijama Općine Novo Sarajevo, s početkom u 17.30 sati
SAMO ŽELJO

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 08 apr 2009, 14:22

Sjednica je prema svemu bila veoma konstruktivna,povukli su se i konkretni potezi,sto u vezi finansija kluba tako i prema njegovoj preregistraciji iz UG u firmu,a samom preregistracijom izvrsila bi se(ili bi postojala mogucnost da se izvrsi)privatizacija kluba,na sjednici se pojavio i Kemo Kozaric,procitano je i pismo UNFKŽ koje je sjajno prihvaceno,a u junu se bira nova skupstina ciji clan moze postati svako koje clan udruzenja,ali mora znati svoj zanat,sve u svemu jako pozitivna atmosfera sinoc... 8-)

Bas sve ti dajemo

SINE
Kontakt:

Post Postao/la SINE » 08 apr 2009, 16:01

Nogometaši Željezničara danas će odmjeriti snage protiv posljednjeplasiranog Posušja, kojeg su teškom mukom savladali na Grbavicu u jesenjem dijelu.
Ni utakmica na Mokrom Dolcu neće biti lagana, pogotovo ne za plavi tim, koji mjesecima već ne zna za pobjedu na strani, a remiji se mogu prebrojati na prste jedne ruke.
Otežavajuća okolnost za tim sa Grbavice uoči ovog meča je činjenica da u Posušje putuju bez nekoliko standardnih igrača. Pelak je napustio ekipu, M. Bešlija, Cocalić, Redžepi i Šehić nemaju pravo nastupa zbog kartona, a upitno je da li bi i sa njima Željezničar pobijedio, s obzirom na to da je to sa svim jedna drugačija ekipa u gostima, nego na Grbavici, gdje se također u posljednje vrijeme itekako muče.
Golmana Ibrahima Šehića u današnjem susretu trebao bi zamijeniti Goran Gvozdić, iako nije isključeno da na gol stane Sanel Borić. I jednom i drugom to bi ujedno bio i debi u nekoj premijerligaškoj utakmici za Željezničar. Gvozdić, koji je sjajno branio u prijateljskim utakmicama, tako bi nakon 14 mjeseci od dolaska u klub napokon dobio priliku za dokazivanje.
Iza mene je 14 mjeseci strpljivog rada i nadam se da ću opravdati povjerenje, ukoliko mi ga trener ukaže, kaže Gvozdić za Oslobođenje.
Oslabljeni smo, ali ukoliko se nećemo nadati bodovima protiv posljednje ekipe, ne znam protiv koga da se nadamo. U svakom susretu idemo na pobjedu, pa će tako biti i ovaj put, s tim što se nadamo da ćemo ovaj put to i ostvariti, riječi su Gvozdića.
SAMO ŽELJO

RK Gradacac
Kontakt:

Post Postao/la RK Gradacac » 08 apr 2009, 16:36

bistrikboy je napisao/la:Sjednica je prema svemu bila veoma konstruktivna,povukli su se i konkretni potezi,sto u vezi finansija kluba tako i prema njegovoj preregistraciji iz UG u firmu,a samom preregistracijom izvrsila bi se(ili bi postojala mogucnost da se izvrsi)privatizacija kluba,na sjednici se pojavio i Kemo Kozaric,procitano je i pismo UNFKŽ koje je sjajno prihvaceno,a u junu se bira nova skupstina ciji clan moze postati svako koje clan udruzenja,ali mora znati svoj zanat,sve u svemu jako pozitivna atmosfera sinoc... 8-)

Bas sve ti dajemo
Nadam se da ce sve bit transparentno kao sto pise... I da se konacno Zeljo vrati na staze stare slave ;)

ZELJEZNICAR ZA ZIVOT CIJELI!!!
010 ISN'T JUST A CODE

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 08 apr 2009, 16:40

gubimo 1-0

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 08 apr 2009, 16:45

Gvozda je uspio primiti gol sa 16 metara glavom!

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 08 apr 2009, 17:28

3:0 gubimo

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 08 apr 2009, 17:34

Ljudi nas trpaju ko prostitutku...e moj Hotiću i tvoja prazna obecanja i šuplje price.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 08 apr 2009, 17:35

izgleda Gvozda kriv za sva tri gola

drop
Kontakt:

Post Postao/la drop » 08 apr 2009, 17:37

19TM87 je napisao/la:izgleda Gvozda kriv za sva tri gola
nek odgovara onaj koji ga je postavio na gol...nismo ga postavili ja i ti...pa jel tako
Nije Gvozdic sam sebe postavio na gol,valjda.
Zadnja izmjena: drop, dana/u 08 apr 2009, 17:39, ukupno mijenjano 1 put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.