FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Denchi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Denchi » 03 feb 2019, 14:23

Kamuflazn je napisao/la:Cuj handzic prije ahmeta hahahaha. To se nece desiti nikad. Hare se mora malo uozbiljiti i manit se kolaca. Jedini je dosao sa viskom kg.
najubojitiji napadač po broju minuta koje provede na terenu i koliko mu treba da zabije.....daleko!!!

73 minute 1 gol - Hare
123 minute 1 gol - Bilbo
128 min 1 gol - Krpić
162 min 1 gol - Ahmet
Zadnja izmjena: Denchi, dana/u 03 feb 2019, 14:28, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 03 feb 2019, 14:24

Protiv Olimpika se vidjelo da Hare ne moze biti ispred Ahmeta. Ahmet izlazi na centar, prima visoke lopte , Hare to nije radio. Mada i Ahmet juce nije nista uradio. Nadam se da je to samo trenutno.

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 feb 2019, 14:29

fks74 je napisao/la:Protiv Olimpika se vidjelo da Hare ne moze biti ispred Ahmeta. Ahmet izlazi na centar, prima visoke lopte , Hare to nije radio. Mada i Ahmet juce nije nista uradio. Nadam se da je to samo trenutno.
Možda na jesen, na proljeće znamo da to nije isti igrač, a Hare je ubojitiji, zadatak broj 1 špica je da zabija....mislim da se nema više šta računati...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 03 feb 2019, 14:31

Denchi je napisao/la:
Inijesta je napisao/la:Gledajuci ovaj trening sniman dronom, Jahic dominira :mrgreen:
ja gledo preko Google Maps, samo se on i vidi tj. glava njegova :rol: :rol: :rol:
Genetika, povuko na menadjera :D
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Rahmanovic
Kontakt:

Post Postao/la Rahmanovic » 03 feb 2019, 14:32

Denchi je napisao/la:
fks74 je napisao/la:Protiv Olimpika se vidjelo da Hare ne moze biti ispred Ahmeta. Ahmet izlazi na centar, prima visoke lopte , Hare to nije radio. Mada i Ahmet juce nije nista uradio. Nadam se da je to samo trenutno.
Možda na jesen, na proljeće znamo da to nije isti igrač, a Hare je ubojitiji, zadatak broj 1 špica je da zabija....mislim da se nema više šta računati...
Husrefe jes to ti :roll:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 feb 2019, 14:36

MortemHz je napisao/la:Pojedini su opet napravili mit oko toga kako je neka većina napala Kovačevića.
s obzirom da svaki od nas svoju politiku vodi cim 2-3 covjeka imaju isto misljenje odma izgleda da su u vecini jos ako neki do njih napise 20 postova na tu temu :mrgreen:
Ne mozes vise znati jesu li ozbiljni il se šale.
Sto se ovih prvih utakmica tice po meni ako se ispravno radi ekipa ne treba jos uvijek biti u top formi to se tempira za pocetak takmicarskih utakmica. Ovih nekoliko igraca za koje je husref rekao da se traze jos nadam se da nije mislio da su se zapustili tokom pauze.
Jel mujakic igrao i beka u mlađim kategorijama nekad il sam ga pomijesao s nekim. Ne znam koliko ima potrebe za tim ako je pidro zdrav jest da ima sad lazica u sredini jos al steta je da pidro ne igra.
Nadam se da ahmet napokon odigra solidno i na proljece vrijeme je vise i za to.
You are someone else I am still right here

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 feb 2019, 14:38

Rahmanovic je napisao/la:
Denchi je napisao/la:
Husrefe jes to ti :roll:
Jesam Nedime, đe mi je koverta? :kafa:

šteta bi bilo da ne prođe probu ovaj tvoj :rol: :tralala:

Rahmanovic
Kontakt:

Post Postao/la Rahmanovic » 03 feb 2019, 14:41

Sta ti imas sa kovertom,Husref taldzija je dobio istu.

belosevic28
Kontakt:

Post Postao/la belosevic28 » 03 feb 2019, 14:43

michplatini je napisao/la:Ako nekog zanima,cisto jedan podatak uz rizik da me Belosevic naruzi,nase dijete iz akademije Djokanovic Andrej(2001) ,standardni reprezentativac i vjerovatno najbolji zadnji vezni BiH mladi igrac,odigrao protiv Olimpika od 40min i juce od 50min na desnom beku.
Meni to govori da dobijamo sljedeceg Akademca koji ce ostaviti trag u prvom timu kad moze odgovoriti i na svojoj sekundarnoj poziciji.
Pricamo o amerikancu i brazilcu ,Nikolicu a imamo najbolji proizvod u svojim redovima koji ae ozbiljno namece na svojim prvim seniorskim utakmicama.
Sta se javljas menadzeru jedan :urnebes: salim se, sjetio sam se Bgm tebe cim sam ga vidio da je usao. Drago mi je da igra, i bio je bas borben iako mu to nike prirodna pozicija. Volio bi ga vidjeti ba DMF ali extra je i ovo. Samo neka nastavi ovako :thumbup:
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''

Denchi
Kontakt:

Post Postao/la Denchi » 03 feb 2019, 14:45

Rahmanovic je napisao/la:Sta ti imas sa kovertom,Husref taldzija je dobio istu.
druga tranša lolo, nije ti ovo Michigen university, prva je bila da dođe....ih skupo ti je ovo bgm neka ga još malo u školi :urnebes: :stop: :tralala:

evo Fare Handžić u Vinogradar, treća hrvatska liga :facepalm:

Rahmanovic
Kontakt:

Post Postao/la Rahmanovic » 03 feb 2019, 14:51

Denchi je napisao/la:
druga tranša lolo, nije ti ovo Michigen university, prva je bila da dođe....ih skupo ti je ovo bgm neka ga još malo u školi :urnebes: :stop: :tralala:
Zavrseno je to :thumbup:

kupus army
Kontakt:

Post Postao/la kupus army » 03 feb 2019, 14:52

Sine dragi smorio si sa pricom o koverti, talu Husrefa sa Rundom itd, pisi malo o FKS. Ko zna Husrefa bar malo, zna da sigurno nikad u zivotu se nije bavio talovima i da nema sanse da.ovaj Jahic ostane, a da on ne misli da nam moze pomoci.
Kao dijete 's tobom ja osjetilo bol,svu srecu ovog svijeta,dobro,a i zlo!

Rahmanovic
Kontakt:

Post Postao/la Rahmanovic » 03 feb 2019, 14:58

kupus army je napisao/la:
Sine dragi smorio si sa pricom o koverti, talu Husrefa sa Rundom itd, pisi malo o FKS. Ko zna Husrefa bar malo, zna da sigurno nikad u zivotu se nije bavio talovima i da nema sanse da.ovaj Jahic ostane, a da on ne misli da nam moze pomoci.
Ja pisem da je taldzija jel :lol: :lol:

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 03 feb 2019, 15:03

Rahmanovic je napisao/la:
kupus army je napisao/la:
Ja pisem da je taldzija jel :lol: :lol:
Jedini,to smo ti vise puta rekli ovih dana.
Dzaba tebi pricati
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Rahmanovic
Kontakt:

Post Postao/la Rahmanovic » 03 feb 2019, 15:06

:damn:

michplatini
Kontakt:

Post Postao/la michplatini » 03 feb 2019, 15:07

belosevic28 je napisao/la:
michplatini je napisao/la:Ako nekog zanima,cisto jedan podatak uz rizik da me Belosevic naruzi,nase dijete iz akademije Djokanovic Andrej(2001) ,standardni reprezentativac i vjerovatno najbolji zadnji vezni BiH mladi igrac,odigrao protiv Olimpika od 40min i juce od 50min na desnom beku.
Meni to govori da dobijamo sljedeceg Akademca koji ce ostaviti trag u prvom timu kad moze odgovoriti i na svojoj sekundarnoj poziciji.
Pricamo o amerikancu i brazilcu ,Nikolicu a imamo najbolji proizvod u svojim redovima koji ae ozbiljno namece na svojim prvim seniorskim utakmicama.
Sta se javljas menadzeru jedan :urnebes: salim se, sjetio sam se Bgm tebe cim sam ga vidio da je usao. Drago mi je da igra, i bio je bas borben iako mu to nike prirodna pozicija. Volio bi ga vidjeti ba DMF ali extra je i ovo. Samo neka nastavi ovako :thumbup:
Tako je majstore,meni je drago kad vidim naseg klinca kako grize a taj mali je kroz sve mladje kategorije bio primjer kako treba da izgleda igrac iz tvoje skole.
Sto se tice zadnjeg veznog,ja vjerujem u strucnost Musemica i strucnog staba i da ce vidjeti da taj klinac ima najveci potencijal upravo na toj poziciji a da mu je samo plus sto moze odigrati korektno i na beku.Za mene je on buducnost i sadasnjost kluba na zadnjem veznom uz Crepulju i Stanojevica.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 03 feb 2019, 15:13

fera je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:Pojedini su opet napravili mit oko toga kako je neka većina napala Kovačevića.
s obzirom da svaki od nas svoju politiku vodi cim 2-3 covjeka imaju isto misljenje odma izgleda da su u vecini jos ako neki do njih napise 20 postova na tu temu :mrgreen:
Ne mozes vise znati jesu li ozbiljni il se šale.
Sto se ovih prvih utakmica tice po meni ako se ispravno radi ekipa ne treba jos uvijek biti u top formi to se tempira za pocetak takmicarskih utakmica. Ovih nekoliko igraca za koje je husref rekao da se traze jos nadam se da nije mislio da su se zapustili tokom pauze.
Jel mujakic igrao i beka u mlađim kategorijama nekad il sam ga pomijesao s nekim. Ne znam koliko ima potrebe za tim ako je pidro zdrav jest da ima sad lazica u sredini jos al steta je da pidro ne igra.
Nadam se da ahmet napokon odigra solidno i na proljece vrijeme je vise i za to.
Jest Nihad igrao beka u mlađim kategorijama, al juče je samo pokrio tu poziciju radi crvenog. Čisto sumnjam da će ikad u ligi zaigrat tu, a valjda je Husref juče htio da izlomi ovu jedanaestorku koju će najviše furat u drugom dijelu sezone, pa nije uvodio Bekića.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

Samozdravlje
Kontakt:

Post Postao/la Samozdravlje » 03 feb 2019, 15:16

AlfredNobel je napisao/la: @Samozdravlje
Svega ti, nemoj me citirati. Samo se bezveze ponavljam iznova, znaš ti dobro šta ja hoću da kažem, nego se praviš englez, da ne kažem nešto drugo. Nikakva ovo provokacija nije, već fact. Lik s pet različitih profila istu priču prosipa, trola, podyebava, zakuhava i šta trebam reći da je najjači i da mu se divim kao ti? Trebam mu salutati možda, sve divno krasno jel? Druga stvar je što se vi nešto ližete i ahbabate, pa se ti našao kao uvrijeđen lafo. Ja da sam željan pažnje, bio bih kao takvi likovi, najlakše je biti idiot, to može svako. Dođem, opsujem Husrefu ili Krsteu i odoh, pa sve tako. Uostalom, da je normalan lik, ne bi popio ban svaki put i otvarao nalog za nalogom. Mojne svega ti, znam ja vrlo dobro šta je spin. Ne citiram ja tebe, ne citiraš ti mene i mirna Bosna.

Kad sam bio mladji ,mi na periferiji Sarajeva smo imali ZAKLETVU gdje se spominju "svi mrtvi i zivi" , a posto sam ostario ZAKLET cu se ovako :
Da Bog da mi svi najmiliji umrli ako :
- sam imao , imam ili imam namjeru da imam bilo kakvu materijalnu ili nematerijalnu korist(sem Akademije-pojasnicu kasnije)od bilo koga
- svjesno potpomazem nekom da ostvari neke svoje ciljeve (mislim na neke menadzere i "menadzere" ili njihove sluge )
- mi nije jedini motiv pisanja na ovom pdf pojava Sabanovica,Pidre,Mustafica,Resica kasnije Kurdica i Kovacevica , a sada Salcina,Djokanovica , Dizdarevica i buducih ... To je ta nematerijalna korist usko povezana sa interesima FKS.
- je laz da jedino bezuslovno vjerujem samo (nekom vezano za FKS) Vahidinu Musemicu i Akademcima .
- licno poznajem covjeka pod nick-om "ahbab" @bihuzur (kasnije nick-ovi :rol: ), ono sto mi se ne svidja kod njega je bas ostar , "pogan",slikovit jezik (ali covjek se tako izrazava,nismo svi akademski obrazovani).Ono sto mi se dopada je da staje u zasitu Akademaca .Ne znam odakle dolazi (opravdana ili neopravdana netrpeljivost prema Husrefu),kad mi se ucini da je u pravu podrzim , kad pomislim da grijesi skrenem mu paznju i hvala mu sto me je 2x ispostovao. Daleko od toga da mu se divim. Ni blizu nije arogantan i ufuran kao Ti.Rijecnik vam je slican.
- poznajem ikoga u FKS od pjetlica ,preko U15 pa do Ahmetovica(najstariji). Toliko o zakletvi.
Moje misljenje o Husrefu je sljedece :
- kao fudbaler prosjecan
- kao trener medju tri najbolja , ako ne i najbolji sa Marinovicem u BiH.Da li nam treba bolji(iz vana) ?
- kao covjek cestit , posten , nepotkupljiv i ima onu slabost "ko igra za raju , zanemari taktiku ....." . Vidis li @AlfredNobel da se ne slazem sa svim sto kaze moj ahbab @bihuzur(sad ce me on napast-neka ce).
E sad moze ono ne citiram ja tebe , ne citiras ti mene i MIRNA BOSNA(ipak sam stariji).
PS. Ako si zaista zastitnik FKS bez ikakvog ineresa , halali na teskim rijecima i ja cu tebi(nije Ti prvi put).Mogu li se svi na ovom pdf zakleti kao ja pa i ahbab @bihuzr(da se zakune) .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 03 feb 2019, 15:31

S kim igramo sljedecu, u koliko i ima li prenos

dagerHZ
Kontakt:

Post Postao/la dagerHZ » 03 feb 2019, 15:34

Sramota šta pojedini pišu u zadnje vrijeme. Ne smijem ni zamisliti kakvi bi komentari bili da smo 4 na tabeli i da nam plavi bježe 15 bodova. :puke:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: benko21, bordobijeli, Google [Bot] i 53 gosta.