AminMont0 je napisao/la:Haj'mo Zeljo, ako ces ikada dobiti na strani to je u srijedu. Amin

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
AminMont0 je napisao/la:Haj'mo Zeljo, ako ces ikada dobiti na strani to je u srijedu. Amin
Sad je nula a kad je davao golove bio je igracina, nemoj tako druze.HARIS XXL je napisao/la:pelak potpisao za olimpik,nek mu je sretno u zelji je bio nula...sigurno ce biti veliko pojacanje za olimpik ali ovaj igrac nije za nas(kao i vecina sadasnjih prvotimaca)....
Zaboravio si Sehica i on ima 3 zutabistrikboy je napisao/la:Sta ste se uhvatili te price,stvar je jednostavna,klub nije imao para da ga placa,covjek trazio raskid ugovora,klub mu dao papire,nema tu nikakve filozofije valja/ne valja...
Prekosutra tekma u Posusju,bez Cocalica i Redzepia,a M.Beslija također ima neku povredu ali ce izgleda moci igrati,inace utakmica se igra u 16h...![]()
Ja volim Želju za njega sve...
To je pojacanjemiky_hz je napisao/la:Zaboravio si Sehica i on ima 3 zutabistrikboy je napisao/la:Sta ste se uhvatili te price,stvar je jednostavna,klub nije imao para da ga placa,covjek trazio raskid ugovora,klub mu dao papire,nema tu nikakve filozofije valja/ne valja...
Prekosutra tekma u Posusju,bez Cocalica i Redzepia,a M.Beslija također ima neku povredu ali ce izgleda moci igrati,inace utakmica se igra u 16h...![]()
Ja volim Želju za njega sve...
Ovdje imaš dosta slika:SINE je napisao/la:Imaju li se gdje slike sa gostovanja u Gradačcu vidjeti, ako je iko slikao od TM.
Nadam se da ce sve bit transparentno kao sto pise... I da se konacno Zeljo vrati na staze stare slavebistrikboy je napisao/la:Sjednica je prema svemu bila veoma konstruktivna,povukli su se i konkretni potezi,sto u vezi finansija kluba tako i prema njegovoj preregistraciji iz UG u firmu,a samom preregistracijom izvrsila bi se(ili bi postojala mogucnost da se izvrsi)privatizacija kluba,na sjednici se pojavio i Kemo Kozaric,procitano je i pismo UNFKŽ koje je sjajno prihvaceno,a u junu se bira nova skupstina ciji clan moze postati svako koje clan udruzenja,ali mora znati svoj zanat,sve u svemu jako pozitivna atmosfera sinoc...![]()
Bas sve ti dajemo
nek odgovara onaj koji ga je postavio na gol...nismo ga postavili ja i ti...pa jel tako19TM87 je napisao/la:izgleda Gvozda kriv za sva tri gola
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 11 gostiju.